Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Kazettás deckek

Voyager
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2167

Kazettás deckek

Hozzászólás Szerző: Voyager »

Én most vetem egy technics AZ6 ost-.Áthivtam sogoromat és szó szerint meg szivatam hogy ö mekkora vájtfülü.Át jött  javába szolt a zene, de nem vete észre a magnót mert eldugtam ,mire igy szolt hű de jólszól a cd,mivel bekapcsoltam, hogy mennyen erre azt hite hogy az szól 10 perc után mutattam meg hogy valojában mi is szólt.Hát kiütött az arcán a g betü,De amit hibádzik az AZ 7 sehol nem lelek pedig jó lenne.Sajnálatos hogy a kazigyártás leált világszerte,most ha még gyártanának is akkor szerintem jobb minöség is lenne a hangja,.Ha megveném a technologiát és gyártanám szerintem hamar pénzes zsák lennék,mert elkezte a reneszánsz korát élni

Érdekes történet. Köszi, hogy leírtad, bár elpusztult pár agysejtem az olvasása közben. Ezt a "reneszánsz korát éli" kijelentést, kifejtenéd bővebben?
„Vén épület már a világ. Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd a gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő gerenda ellenedre van...
Én inkább betöröm fejem, semhogy meghajtsam derekam!”

hifipista
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Kazettás deckek

Hozzászólás Szerző: hifipista »

Én most vetem egy technics AZ6 ost-.Áthivtam sogoromat és szó szerint meg szivatam hogy ö mekkora vájtfülü.Át jött  javába szolt a zene, de nem vete észre a magnót mert eldugtam ,mire igy szolt hű de jólszól a cd,mivel bekapcsoltam, hogy mennyen erre azt hite hogy az szól 10 perc után mutattam meg hogy valojában mi is szólt.Hát kiütött az arcán a g betü,De amit hibádzik az AZ 7 sehol nem lelek pedig jó lenne.Sajnálatos hogy a kazigyártás leált világszerte,most ha még gyártanának is akkor szerintem jobb minöség is lenne a hangja,.Ha megveném a technologiát és gyártanám szerintem hamar pénzes zsák lennék,mert elkezte a reneszánsz korát élni

TAPE DECK
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 9

Kazettás deckek

Hozzászólás Szerző: TAPE DECK »

Elég goromba áron ment el

Ez volt a csúcs modell egyáltalán?

igen  ez!!

venomer
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 440

Kazettás deckek

Hozzászólás Szerző: venomer »

Topmodell vagy sem, a nyomokban visszanyert gyerekkor, fiatalkor sokaknak sokat megér.

alfaati

Kazettás deckek

Hozzászólás Szerző: alfaati »

NEM  nagyon  de mégis be  t http://www.ebay.de/itm/High-End-Kassett ... Swo6lWNoSo
Ó  istenem  h  tová....

Ez volt a csúcs modell egyáltalán?

TAPE DECK
V.I.P.
V.I.P.

Kazettás deckek

NEM  nagyon  de mégis be  t http://www.ebay.de/itm/High-End-Kassett ... Swo6lWNoSo
Ó  istenem  h  tová....

TAPE DECK
V.I.P.
V.I.P.

Kazettás deckek

TAPE DECK
V.I.P.
V.I.P.

Kazettás deckek

rx8
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 154
Kapcsolat:

Kazettás deckek

Hozzászólás Szerző: rx8 »

Sziasztok!

Egy kérdésem lenne.NAD 602 deckhez keresnék meghajtószíjat.A mérete:192 mmX3,5mmX0,35mm.Tudnátok javasolni a HQ-n és a PC bontón kívül olyan céget ahol kaphatok?(Ezt a kettő próbáltam csak jelenleg sajnos nincs nekik)az ebay-en lenne csak elmebajos áron(kb.4200 Ft)

Köszönettel:
rx8
Forrás: Philips AK 601,Dual 1229, Empire 4000D/III, kínai phono, Tuner: Sanyo Plus T35,Előfok:DIY,Végfok:Appluase 300B, Hangsugárzó:DIY külső váltós,Kábelek Valhalla és egyebek.Streamer:Naim Unitiqute2

szabo_pitty
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 97

Kazettás deckek

Hozzászólás Szerző: szabo_pitty »

Vasárnap, pakolgatás, zenélgetés
450-.jpg450.jpg

Jó kis gép, volt ilyenem.
Erősítő: Marantz SR7005, Hangsugárzók: Monitor Audio Silver 200, Silver 50, Silver C150, Jamo SW505E, Magnódeck: Yamaha KX-390, CD: Marantz CD5000, LP: Technics SL-BD2, BD: Pioneer BDP-LX58, TV: LG42LF652V, Hangfal kábel: Monitor Atmos Air 309 Cu, IC: KáCsa KCO-IS100 Média-lejátszó: Dune HD Base 3D

Lacko325
Értékelés: 2

Kazettás deckek

Hozzászólás Szerző: Lacko325 »

Vasárnap, pakolgatás, zenélgetés

Vendég

Kazettás deckek

Hozzászólás Szerző: Vendég »

alénál bercsényi utca ..árwil,iletve 20 méterel aréb mikroban.,ha pesti vagy.kiveni a régit és elvinni és kész.ha nics szij rajta akkor cérnát megkötöd rajta és kész a méret,ezt igy szokták csinálni

ebay.com
elég sokféle szokott lenni, bár mostanában nem jártam a szíjak közelében.
És sztem a google is tud segíteni angolul, talán magyarul is.

prando
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 160

Kazettás deckek

Hozzászólás Szerző: prando »

Szeretném megkérdezni tőletek, hogy hol tudok venni Pioneer CT-S320 deck-hez szíjakat? Esetleg ha valaki azt is meg tudná mondani, hogy mekkora átmérőjű kéne azt megköszönném.
ebay.com
elég sokféle szokott lenni, bár mostanában nem jártam a szíjak közelében.
És sztem a google is tud segíteni angolul, talán magyarul is.
Vincent cd, Revox magnó, TEAC dac, Rotel RA985BX erősítő, diy phono, Vandersteen 1C hangfal, Vibavoice Omega500 tápkondi, ezek Béres János fórumtárs felújításában. Linn lp-játszó Oppo bluray, Heed táp, Fapaci, ACR, AudioNote, VdH, ZuAudio Event, Soner, Furutech kábelek, Triangle Antal hangfal.

petig1
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 88

Kazettás deckek

Hozzászólás Szerző: petig1 »

Segítséget szeretnék kérni.Esztétikailag kit ajánlotok V9000-ről lenne szó.Lenyíló előlap lifeg,kijeltő polírozás vagy csere ügyben
Ne terjessz rólam hazugságot,cserében én sem terjesztem rólad az igazságot."Gordon Gekko"

Ha azt gondolod,hogy meg tudod csinálni,vagy ha azt,hogy nem tudod,mindkét esetben igazad van." Henry Ford"

Nincsen sem jó,sem rossz.Csak a gondolat teszi azzá" Shakespeare"

Rojka
Értékelés: 6

Kazettás deckek

Hozzászólás Szerző: Rojka »

Furcsa érzés. Nagyon szép készülék, de valahogy...  Nem is tudom... Ilyen szavak jutnak eszembe:  erőltetett (?) szétszórt (?) tegyünk még rá kisebb, meg nagyobb gombokat is, ide is, meg oda is (?)
Tud(n)(t)ak ők szebbet is...   

Nem csak szép, de jó is.

goodman
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 505

Kazettás deckek

Hozzászólás Szerző: goodman »

Szeretném megkérdezni tőletek, hogy hol tudok venni Pioneer CT-S320 deck-hez szíjakat? Esetleg ha valaki azt is meg tudná mondani, hogy mekkora átmérőjű kéne azt megköszönném.

svedmalac
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 386

Kazettás deckek

Hozzászólás Szerző: svedmalac »

Szép ez, nincs ezzel semmi probléma...

szamóca
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4094

Kazettás deckek

Hozzászólás Szerző: szamóca »

Furcsa érzés. Nagyon szép készülék, de valahogy...  Nem is tudom... Ilyen szavak jutnak eszembe:  erőltetett (?) szétszórt (?) tegyünk még rá kisebb, meg nagyobb gombokat is, ide is, meg oda is (?)

Hát én ellennék egy ilyen szétszórt készülékkel.
Ez volt a nagy korszak vége Sony-éknál a deck készítésnek 2000-ben.
Az előző zh. Neked biztos jobban tetszik.
TC K970ES

Ne keverjük!

A hangszóró, az elektromos hangfrekvenciás jelből mechanikus rezgést előállító alapeleme egy hangsugárzónak.

Hangsugárzó alatt értjük azt a komplexumot , ami tartalmazza a hangszórót, és a hangsugárzás javító foglalatot, ill. adott esettől függően más kiegészítő elemeket is. (váltó, belső huzalozás, csatlakozók, stb) A hangsugárzást javító foglalat lehet többek közt un. hangfal, ami "valamekkora tetszőleges geometriájú lap" hangdoboz, vagy méretéből adódóan hangláda, illetve egyéb formájú test.

Az esetek többségében nagyon helytelenül, egyesek hangfalnak hívnak minden hangsugárzót, ha nem olyan kialakítású akkor is.

Senki nem hívja a kanalat villának, vagy késnek, evőpálcikának, pedig ezek is evőeszközök. Akkor miért is hangfal a basszusreflex, zárt, TL, stb. rendszerű hangsugárzó?

elektrorudi
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 150

Kazettás deckek

Hozzászólás Szerző: elektrorudi »

Sony TC KA7ES

szamóca
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4094

Kazettás deckek

Hozzászólás Szerző: szamóca »

Sony TC KA7ES

Ne keverjük!

A hangszóró, az elektromos hangfrekvenciás jelből mechanikus rezgést előállító alapeleme egy hangsugárzónak.

Hangsugárzó alatt értjük azt a komplexumot , ami tartalmazza a hangszórót, és a hangsugárzás javító foglalatot, ill. adott esettől függően más kiegészítő elemeket is. (váltó, belső huzalozás, csatlakozók, stb) A hangsugárzást javító foglalat lehet többek közt un. hangfal, ami "valamekkora tetszőleges geometriájú lap" hangdoboz, vagy méretéből adódóan hangláda, illetve egyéb formájú test.

Az esetek többségében nagyon helytelenül, egyesek hangfalnak hívnak minden hangsugárzót, ha nem olyan kialakítású akkor is.

Senki nem hívja a kanalat villának, vagy késnek, evőpálcikának, pedig ezek is evőeszközök. Akkor miért is hangfal a basszusreflex, zárt, TL, stb. rendszerű hangsugárzó?

Lacko325

Kazettás deckek

Nem, az más annak a pontos tipusa Aiwa FX-A120 ill. Aiwa AD-A70
Merő véletlen A70-em is van.

Akkor hátha lesz nekem is

Aiwa
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 148

Kazettás deckek

Hozzászólás Szerző: Aiwa »

GRATULA!!!  Ez a 8 kazetta tárolós-cserélős Aiwa? Olvastam róla! (Ha ő az) Igazi mechanikai és kezelőfelületi ritkaság!!!
Nem, az más annak a pontos tipusa Aiwa FX-A120 ill. Aiwa AD-A70
Merő véletlen A70-em is van.
Egy ország ahol a gagyi az érték!
Ezen mindig jót derülök mikor belépve ránézek:
Kezdő Fórumlakó

Aiwa
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 148

Kazettás deckek

Hozzászólás Szerző: Aiwa »

Megérkezett, van nagy öröm
Hálás köszönet Aiwa fórumtársunknak, nagy becsben fogom tartani 200.jpg200.jpg

Örülök, hogy jó kezekbe került !
Egy ország ahol a gagyi az érték!
Ezen mindig jót derülök mikor belépve ránézek:
Kezdő Fórumlakó

s1167
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 18

Kazettás deckek

Hozzászólás Szerző: s1167 »

Hálás köszönet Aiwa fórumtársunknak, nagy becsben fogom tartani 200.jpg200.jpg

GRATULA!!!  Ez a 8 kazetta tárolós-cserélős Aiwa? Olvastam róla! (Ha ő az) Igazi mechanikai és kezelőfelületi ritkaság!!!

Lacko325

Kazettás deckek

Hálás köszönet Aiwa fórumtársunknak, nagy becsben fogom tartani  

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”