Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Interneten talált képek
- komarfamily
- V.I.P.
- Értékelés: 1047
Interneten talált képek
Igen, ahogy az eladó fogalmazott a tejjjesen sík hifis vevőnek, a háromszázhúsz kiloherces empéhármak már nagyon jónak számítanak. Itt már hallani mindent, ami a felvételen van!
A Media Marktban akartak egyszer meggyőzni, hogy a rádióból jövő hang is tökéletes lesz a hangfalteszthez. Viszont ott nem sokmillás cuccok voltak legalább.
erősítő: LZ 7, cd: Marantz CD5000 modifikált, dvd: Cambridge Audio DVD89, lemezjátszó: REGA Planar2+RB250 AN kábel+Roksan Corus Black+Orbit2+Heed Quasar streamer: Electrocompaniet RENA S1+Schiit Bifrost Multibit, hangfal: Triangle Antal EX, kábel: Wireworld, Chord, Valhalla
Interneten talált képek
Igen, ahogy az eladó fogalmazott a tejjjesen sík hifis vevőnek, a háromszázhúsz kiloherces empéhármak már nagyon jónak számítanak. Itt már hallani mindent, ami a felvételen van!
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 2.7|REL S3 SHO
Interneten talált képek
A választás az akkori csúcsmodellre a Beolab 5-re esett, mely akkor volt $18k.
Empéhármat hallgattunk, nem elírás(!) háromszázhúsz kiloherceset
Höhö, ez jó! Ötmillás hangfalat demózni mp3-mal. Akkor biztos fontos az eladóknak és a vevőknek is, hogy szól.
"Itt ez a Ferrari, kipróbálhatja, hogy gyorsul, de a szalonból ne menjen ki vele."
erősítő: LZ 7, cd: Marantz CD5000 modifikált, dvd: Cambridge Audio DVD89, lemezjátszó: REGA Planar2+RB250 AN kábel+Roksan Corus Black+Orbit2+Heed Quasar streamer: Electrocompaniet RENA S1+Schiit Bifrost Multibit, hangfal: Triangle Antal EX, kábel: Wireworld, Chord, Valhalla
Interneten talált képek
Akkor nem hallottál még mindent
Távol áll tőlem a "D" hang
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 2.7|REL S3 SHO
Interneten talált képek
Igen az ICEpower D-k valóban jól sikerültek. Az egyetlen jó D amp, melynek tényleg jó hangja van.
Akkor nem hallottál még mindent
Interneten talált képek
A hangszedoit illetve azokkozul pár típust azért sikerult eltalánia. Aztán a class-D moduljaival is megcsinálta a maga kis bizniszét.
Igen az ICEpower D-k valóban jól sikerültek. Az egyetlen jó D amp, melynek tényleg jó hangja van.
Interneten talált képek
Nem aztaqrva...sőt! Egy igazi nullforintos csicsalifestyleiparihulladék.
A hangszedoit illetve azokkozul pár típust azért sikerult eltalánia. Aztán a class-D moduljaival is megcsinálta a maga kis bizniszét.
Interneten talált képek
Vajon tényleg "aszta k*rva"? Vagy csak a külső miatt? Hogy szólnak vajon ezek a designcsodák?
Pár éve futottam össze egy adásvétel kapcsán egy gyűjtővel, aki Bang cuccokat gyűjt régóta. Ezeket a mai műalkotásokat már nem szívesen, éppen a hang designnal való "helyettesítése" miatt. Vagy nincs igaza?
timthumb.jpg
Nem aztaqrva...sőt! Egy igazi nullforintos csicsalifestyleiparihulladék.
Mikor még nagyon ráértem pár éve, az Erzsébet tér melletti B&O-be nem voltam rest bemenni és kiadtam magamat egy kőgazdag hülyegyereknek, aki tökhüJe a hifihez, és akinek épp véletlenül volt /elméletben/ pár misije "dobozra". A választás az akkori csúcsmodellre a Beolab 5-re esett, mely akkor volt $18k.
Shhaaajnos ez pont out of scope volt egy picivel, mint ami a "keretembe" belefért volna.
Empéhármat hallgattunk, nem elírás(!) háromszázhúsz kiloherceset Igazi fürdőkádgörbés hifis hang volt, 0 zeneiséggel, ennyi a hangjáról pont elég. Sok is. Az eladó is ahogy mesélt zenehallgatás közben "nagyon értett" az egészhez. Seggel fordultam ki a boltból
Bár gondolom AVX berkekben nem mondtam újat a B&O-ról. A régebbi -állítólag- legendás hangfalait azért meghallgatnám valahol, valamikor
Interneten talált képek
Ne keverjük!
A hangszóró, az elektromos hangfrekvenciás jelből mechanikus rezgést előállító alapeleme egy hangsugárzónak.
Hangsugárzó alatt értjük azt a komplexumot , ami tartalmazza a hangszórót, és a hangsugárzás javító foglalatot, ill. adott esettől függően más kiegészítő elemeket is. (váltó, belső huzalozás, csatlakozók, stb) A hangsugárzást javító foglalat lehet többek közt un. hangfal, ami "valamekkora tetszőleges geometriájú lap" hangdoboz, vagy méretéből adódóan hangláda, illetve egyéb formájú test.
Az esetek többségében nagyon helytelenül, egyesek hangfalnak hívnak minden hangsugárzót, ha nem olyan kialakítású akkor is.
Senki nem hívja a kanalat villának, vagy késnek, evőpálcikának, pedig ezek is evőeszközök. Akkor miért is hangfal a basszusreflex, zárt, TL, stb. rendszerű hangsugárzó?
- ValhallA
- Tizezresek klubja
- Értékelés: 7002
Interneten talált képek
Nem tudom, hogy szólhat ez az "alumínium szörnyeteg", de ez a kép marketing szempontból is gáz.
Az!
"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)
Interneten talált képek
Szerintem amikor a "kép" készült még nem létezett belőle egyetlen példány sem, ezért maradt a render.
Így első látásra egy koncepció nélküli, összelapátolt alumínium szörnyeteg... Egészen bizonyos ha alumínium dobozos dinamikus hangsugárzót keresnék akkor a töredékébe kerülő és már számtalanszor bizonyított Magico gyártmányait választanám.
Nem tudom, hogy szólhat ez az "alumínium szörnyeteg", de ez a kép marketing szempontból is gáz.
- ValhallA
- Tizezresek klubja
- Értékelés: 7002
Interneten talált képek
Moon cégnél elrúgták a pettyest...
Az új Signature Titan II No 1. $2.000.000-t kóstál (már elkelt, úgyhogy told vissza a pénztárcád a farzsebedbe). A No 3-as sorszámút ellehet vinni $500.000ért!
http://www.cnet.com/uk/news/2000000-spe ... st-500000/
Mondjuk a render helyett feltolthettek volna egy rendes képet is.
Szerintem amikor a "kép" készült még nem létezett belőle egyetlen példány sem, ezért maradt a render.
Így első látásra egy koncepció nélküli, összelapátolt alumínium szörnyeteg... Egészen bizonyos ha alumínium dobozos dinamikus hangsugárzót keresnék akkor a töredékébe kerülő és már számtalanszor bizonyított Magico gyártmányait választanám.
"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)
egy off kérdés; hogy csináltad a részletes linket, nekem csak az audio-markt-ig jut el... :/
Hát azt nem tudom.. régebben nekem sem ment tovább az audiomarkt linkekre,de egy ideje átlép egy az egyben .Lehet hogy a win 10 rendszer miatt , fogalmam sincs,passz. Nekem most is továbbvisz a D2 hirdetésre ha rákattolok.
- tannoy j303
- V.I.P.
- Értékelés: 135
Interneten talált képek
egy off kérdés; hogy csináltad a részletes linket, nekem csak az audio-markt-ig jut el... :/
Hát azt nem tudom.. régebben nekem sem ment tovább az audiomarkt linkekre,de egy ideje átlép egy az egyben .Lehet hogy a win 10 rendszer miatt , fogalmam sincs,passz. Nekem most is továbbvisz a D2 hirdetésre ha rákattolok.
- murasake
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 254
Interneten talált képek
Usher D2
Ha valaki ilyesmit keres megteheti most az audiomarkton
https://www.audio-markt.de/_markt/item. ... b14ea7c97e
- Tctronic
- Beköltözött
- Értékelés: 2719
Interneten talált képek
Usher D2
Szépséges szörnyetegek.
"A szépség nem maguknak a dolgoknak a tulajdonsága, hanem pusztán az azokat szemlélő elmében keletkezik."
Usher D2
- tannoy j303
- V.I.P.
- Értékelés: 135
Interneten talált képek
Usher D2
Interneten talált képek
Accuphase Kánaán!
Ne keverjük!
A hangszóró, az elektromos hangfrekvenciás jelből mechanikus rezgést előállító alapeleme egy hangsugárzónak.
Hangsugárzó alatt értjük azt a komplexumot , ami tartalmazza a hangszórót, és a hangsugárzás javító foglalatot, ill. adott esettől függően más kiegészítő elemeket is. (váltó, belső huzalozás, csatlakozók, stb) A hangsugárzást javító foglalat lehet többek közt un. hangfal, ami "valamekkora tetszőleges geometriájú lap" hangdoboz, vagy méretéből adódóan hangláda, illetve egyéb formájú test.
Az esetek többségében nagyon helytelenül, egyesek hangfalnak hívnak minden hangsugárzót, ha nem olyan kialakítású akkor is.
Senki nem hívja a kanalat villának, vagy késnek, evőpálcikának, pedig ezek is evőeszközök. Akkor miért is hangfal a basszusreflex, zárt, TL, stb. rendszerű hangsugárzó?
Interneten talált képek
Igazából tudom tetézni még ezt is.
Van egy gyártó Angliában akiknek az árképzése kiverte a biztosítékot egy-két angol nyelvu fórumon.
Mindenki kapaszkodjon meg! Egy lemez leszorító ami ugye egy kiegészíto £4.450! és ez az olcsóbbik! Van lemez leszorítójuk £7.000ért is! Gyakorlatilag egy darab fémet felértékeltek arany árra. A lemezjátszójuk csak egy render, nem is létezik valójában.
Ezt a kisebbik lemez leszorítót most valaki magáévá teheti £2.750-ért plusz posta baráti áron!
http://www.ebay.co.uk/itm/DALBY-AUDIO-D ... Sw14xWI6g0
Itt a nagyobbról egy kép! £7000!!! Normális???
- peterson
- V.I.P.
- Értékelés: 795
Interneten talált képek
Van egy hangulata...
07e93a855b6b57de6623799bdbfb7770.jpg
És kb. photo shop...
Interneten talált képek
Az új Signature Titan II No 1. $2.000.000-t kóstál (már elkelt, úgyhogy told vissza a pénztárcád a farzsebedbe). A No 3-as sorszámút ellehet vinni $500.000ért!
És milyen hihetetlen összhang van a hangsugárzók, és a környezet között.
Ne keverjük!
Interneten talált képek