Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Audio system hx 165 phase I.
Audio system hx 165 phase I.
Sziasztok! Eladó egy Audio system HX 165 phase I.2 utasHigh-End komponens szett a mélyközép:4 Ohm140 W RMS / 220 WMagas : (Audio-System HS-28 VOL) Váltó : 2 utas,( Audio-System FWHX-Phase) A gyártó szerint: a High End Line egy teljesen új fejlesztésű Compound membránnal rendelkezik, mely szövetből, üvegszálból és papírból áll. Ennek eredménye a könnyű, de nagyon merevmembrán, míg a selyemszövet tökéletes középhang lesugárzást biztosít. Azöntvénykosáron 10 szellőzőnyílás került elhelyezésre, egy további pedig a vasmag közepén biztosítja a megfelelő hűtést. A magassugárzón lévő akusztikai kamra gondoskodik az alacsony frekvenciájú illesztéstől a középsugárzóhoz. Pici tipus hibája van a közép kúp részén lejött 2 helyen a bevonat (képen látszik) a működését nem befolyásolja ha a rács rajta abszolult nem észrevehető.Ára 65.000ft helyileg Nyíregyháza de postázom is ha kell.