Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Mazzer átalakitó szettek, egyedi szűrőmagasitók

zoom
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 93

Hozzászólás Szerző: zoom »

Szia!
Minihez is megoldható a szett? A tartály ha jól tudom egyforma, a garat más /58mm/.
Köszi.

Szia!

Elméletileg megoldható lenne, a garat egyforma szerintem, a kés méret más, a miniben 58, a jollyban 64mm, illetve a dózer magassága is különböző. 
Komoly érdeklődés esetén keress meg privátban.

Üdv: Zoltán
HTPC, Edifier S2000, Mi 4k laser projector

aeternum
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 174

Hozzászólás Szerző: aeternum »

Szia!
Minihez is megoldható a szett? A tartály ha jól tudom egyforma, a garat más /58mm/.
Köszi.
...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű.

Bohumil Hrabal

zoom
V.I.P.
V.I.P.

Ma megjött a levél, benne a kiegészítőkkel...
Köszönöm szépen!  

Nincs mit! Szeretem ha minden összeáll

selmer
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: selmer »

Mostantól a készlet részét képezi ez a két apró kiegészítő is, egy rövid csavar amivel a gyári hosszabbat lehet kiváltani a tamper csonknál, így a csavar nem lóg se kifelé, se befelé az őrlemény kiadó lyukba. Illetve az általam optimálisnak tartott ecsetet a kidobó részhez, (összevásároltam párat) ez egy teljesen hétköznapi hosszú szőrű obis ecset, annyi, hogy a vége le van vágva egyenesre, szalaggal meg van erősítve, hogy legyen tartása, de rugalmas maradjon, a vége pedig két oldalról el van lapítva, hogy alkalmas legyen őrlemény manipulálására, szeretem ha egy eszköz több funkciót is be tud tölteni. 
A készlet ugyanannyiba kerül továbbra is, aki már vett tőlem annak a fenti kiegészítők mennek bubis borítékban díjmentesen. 

Ma megjött a levél, benne a kiegészítőkkel...
Köszönöm szépen!  

zoom
V.I.P.
V.I.P.

Kilógásmentes középső csavar, variáció ecset tárolásra:  

zoom
V.I.P.
V.I.P.

Mostantól a készlet részét képezi ez a két apró kiegészítő is, egy rövid csavar amivel a gyári hosszabbat lehet kiváltani a tamper csonknál, így a csavar nem lóg se kifelé, se befelé az őrlemény kiadó lyukba. Illetve az általam optimálisnak tartott ecsetet a kidobó részhez, (összevásároltam párat) ez egy teljesen hétköznapi hosszú szőrű obis ecset, annyi, hogy a vége le van vágva egyenesre, szalaggal meg van erősítve, hogy legyen tartása, de rugalmas maradjon, a vége pedig két oldalról el van lapítva, hogy alkalmas legyen őrlemény manipulálására, szeretem ha egy eszköz több funkciót is be tud tölteni. A készlet ugyanannyiba kerül továbbra is, aki már vett tőlem annak a fenti kiegészítők mennek bubis borítékban díjmentesen. 

zoom
V.I.P.
V.I.P.

Az első szett elkelt, már csak kettő van.  
Készítettem egy rövid leírást.Az átalakító szett 3 részből áll:

- A kis tölcsér a garatba kerül, ez biztosítja, hogy a garatba öntött összes kávébab maradéktalanul ledarálásra kerül, nem akad fent a daráló csavarjain. Valamit a tamper is ezen fekszik fel, nem a garat oldalfalán,   ~9mm megy bele a tamperből így esztétikus látványt nyújt.

- A nagy henger a dózer középső részébe kerül, a gyári alumínium csavarral rögzíthető. Feladata, hogy a kávéőrlemény a hiányzó fedőlemez ellenére se essen ki egyből a kiadó lyuknál, illetve, hogy minden őrlemény az alsó csillag lapátjai közé kerüljön. 

- A lencse rész a hengerbe illeszkedik, tovább magasítja a hengert, ugyanakkor könnyű hozzáférhetőséget biztosít az őrlemény kidobó részéhez. Szép felületi kialakításának köszönhetően esztétikus látványt nyújt. 

selmer
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: selmer »

Ami kifejezetten jó a jolly-hoz, mert a dózernek a húzogatós karja elfér felette, az így néz ki, ez van a szűrőben darálás alatt: 
Engem érdekelne a szett... ha lenne hozzá a szűrőmagasító is...

zoom
V.I.P.
V.I.P.

Illetve bele lehetne venni a repertoárba egy szűrőmagasítót. Nekem pl. mindig félremegy az őrlemény amikor a doser karját húzkodom.
Próbálkoztam joghurtos dobozzal, de nagyon gagyin nézett ki, ezért inkább nem használom.

Ami kifejezetten jó a jolly-hoz, mert a dózernek a húzogatós karja elfér felette, az így néz ki, ez van a szűrőben darálás alatt: 

zoom
V.I.P.
V.I.P.

Hihetellenül profin megcsináltátok.
Szerintem agyalj azon is, hogy legyen egy olyan kit is, amivel karba lehetne őrölni ugyanezzel a géppel.
Többen átépítették már a dozeres gépeiket, de szinte mindegyik nagyon gagyin nézett ki.

Már többen kértek tőlem külön kis tölcsért, amit a garatba kell rakni, a többi rész nélkül, mert karbaörlősre alakították a gépüket. 
Majd gondolkodok a folytatáson is de most nagyon nincs időm.

veng123
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 30

Hozzászólás Szerző: veng123 »

Szerintem agyalj azon is, hogy legyen egy olyan kit is, amivel karba lehetne őrölni ugyanezzel a géppel.
Többen átépítették már a dozeres gépeiket, de szinte mindegyik nagyon gagyin nézett ki.

Illetve bele lehetne venni a repertoárba egy szűrőmagasítót. Nekem pl. mindig félremegy az őrlemény amikor a doser karját húzkodom.
Próbálkoztam joghurtos dobozzal, de nagyon gagyin nézett ki, ezért inkább nem használom.

AVX
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3315

Hozzászólás Szerző: AVX »

Mazzer super jolly átalakító kit működése:

Ára: 22.000 Huf + posta

zoom
V.I.P.
V.I.P.

Mazzer super jolly átalakító kit működése:

Ára: 22.000 Huf + posta

Válasz küldése

Vissza: “Használt kávéfőző kiegészítők.”