Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Mazzer átalakitó szettek, egyedi szűrőmagasitók
Szia!
Minihez is megoldható a szett? A tartály ha jól tudom egyforma, a garat más /58mm/.
Köszi.
Szia!
Elméletileg megoldható lenne, a garat egyforma szerintem, a kés méret más, a miniben 58, a jollyban 64mm, illetve a dózer magassága is különböző.
Komoly érdeklődés esetén keress meg privátban.
Üdv: Zoltán
HTPC, Edifier S2000, Mi 4k laser projector
Szia!
Minihez is megoldható a szett? A tartály ha jól tudom egyforma, a garat más /58mm/.
Köszi.
...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű.
Bohumil Hrabal
Bohumil Hrabal
Ma megjött a levél, benne a kiegészítőkkel...
Köszönöm szépen!
Nincs mit! Szeretem ha minden összeáll
Mostantól a készlet részét képezi ez a két apró kiegészítő is, egy rövid csavar amivel a gyári hosszabbat lehet kiváltani a tamper csonknál, így a csavar nem lóg se kifelé, se befelé az őrlemény kiadó lyukba. Illetve az általam optimálisnak tartott ecsetet a kidobó részhez, (összevásároltam párat) ez egy teljesen hétköznapi hosszú szőrű obis ecset, annyi, hogy a vége le van vágva egyenesre, szalaggal meg van erősítve, hogy legyen tartása, de rugalmas maradjon, a vége pedig két oldalról el van lapítva, hogy alkalmas legyen őrlemény manipulálására, szeretem ha egy eszköz több funkciót is be tud tölteni.
A készlet ugyanannyiba kerül továbbra is, aki már vett tőlem annak a fenti kiegészítők mennek bubis borítékban díjmentesen.
Ma megjött a levél, benne a kiegészítőkkel...
Köszönöm szépen!
Kilógásmentes középső csavar, variáció ecset tárolásra:
Mostantól a készlet részét képezi ez a két apró kiegészítő is, egy rövid csavar amivel a gyári hosszabbat lehet kiváltani a tamper csonknál, így a csavar nem lóg se kifelé, se befelé az őrlemény kiadó lyukba. Illetve az általam optimálisnak tartott ecsetet a kidobó részhez, (összevásároltam párat) ez egy teljesen hétköznapi hosszú szőrű obis ecset, annyi, hogy a vége le van vágva egyenesre, szalaggal meg van erősítve, hogy legyen tartása, de rugalmas maradjon, a vége pedig két oldalról el van lapítva, hogy alkalmas legyen őrlemény manipulálására, szeretem ha egy eszköz több funkciót is be tud tölteni. A készlet ugyanannyiba kerül továbbra is, aki már vett tőlem annak a fenti kiegészítők mennek bubis borítékban díjmentesen.
Az első szett elkelt, már csak kettő van.
Készítettem egy rövid leírást.Az átalakító szett 3 részből áll:
- A kis tölcsér a garatba kerül, ez biztosítja, hogy a garatba öntött összes kávébab maradéktalanul ledarálásra kerül, nem akad fent a daráló csavarjain. Valamit a tamper is ezen fekszik fel, nem a garat oldalfalán, ~9mm megy bele a tamperből így esztétikus látványt nyújt.
- A nagy henger a dózer középső részébe kerül, a gyári alumínium csavarral rögzíthető. Feladata, hogy a kávéőrlemény a hiányzó fedőlemez ellenére se essen ki egyből a kiadó lyuknál, illetve, hogy minden őrlemény az alsó csillag lapátjai közé kerüljön.
- A lencse rész a hengerbe illeszkedik, tovább magasítja a hengert, ugyanakkor könnyű hozzáférhetőséget biztosít az őrlemény kidobó részéhez. Szép felületi kialakításának köszönhetően esztétikus látványt nyújt.
Ami kifejezetten jó a jolly-hoz, mert a dózernek a húzogatós karja elfér felette, az így néz ki, ez van a szűrőben darálás alatt:
Engem érdekelne a szett... ha lenne hozzá a szűrőmagasító is...
Illetve bele lehetne venni a repertoárba egy szűrőmagasítót. Nekem pl. mindig félremegy az őrlemény amikor a doser karját húzkodom.
Próbálkoztam joghurtos dobozzal, de nagyon gagyin nézett ki, ezért inkább nem használom.
Ami kifejezetten jó a jolly-hoz, mert a dózernek a húzogatós karja elfér felette, az így néz ki, ez van a szűrőben darálás alatt:
Hihetellenül profin megcsináltátok.
Szerintem agyalj azon is, hogy legyen egy olyan kit is, amivel karba lehetne őrölni ugyanezzel a géppel.
Többen átépítették már a dozeres gépeiket, de szinte mindegyik nagyon gagyin nézett ki.
Már többen kértek tőlem külön kis tölcsért, amit a garatba kell rakni, a többi rész nélkül, mert karbaörlősre alakították a gépüket.
Majd gondolkodok a folytatáson is de most nagyon nincs időm.
Szerintem agyalj azon is, hogy legyen egy olyan kit is, amivel karba lehetne őrölni ugyanezzel a géppel.
Többen átépítették már a dozeres gépeiket, de szinte mindegyik nagyon gagyin nézett ki.
Illetve bele lehetne venni a repertoárba egy szűrőmagasítót. Nekem pl. mindig félremegy az őrlemény amikor a doser karját húzkodom.
Próbálkoztam joghurtos dobozzal, de nagyon gagyin nézett ki, ezért inkább nem használom.
Mazzer super jolly átalakító kit működése:
Ára: 22.000 Huf + posta
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
http://www.avxcafe.hu/
Mazzer super jolly átalakító kit működése:
Ára: 22.000 Huf + posta