Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kerékpározás
- arzachel
- V.I.P.
- Értékelés: 749
Kerékpározás
Ez szánalmas. Az ilyet eljárás alá kellene fogni!
Ilyen a francia stílus...
Arzachel IC kábel
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft
LP: Lurné J1 - Air Tangent 2B - Kiseki Agaat , MC PHONO: Twin Servo, VÉGFOK: Twin Servo OTL, CD: Philips T34 level III Silver, HANGFAL: Quad ESL57 tube power ,Townshend super tweeter,Jim Rogers JR 149,KÁBELEK: VDH MCS 1000,ÁLLVÁNYOK : Söund Org ZO 28
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft
LP: Lurné J1 - Air Tangent 2B - Kiseki Agaat , MC PHONO: Twin Servo, VÉGFOK: Twin Servo OTL, CD: Philips T34 level III Silver, HANGFAL: Quad ESL57 tube power ,Townshend super tweeter,Jim Rogers JR 149,KÁBELEK: VDH MCS 1000,ÁLLVÁNYOK : Söund Org ZO 28
Kerékpározás
Idióta hülye gyerekek! Pontosan tudták, hogy nem fog visszaütni...
- Vinkler
- Adminisztrátor
- Értékelés: 9127
Kerékpározás
http://index.hu/sport/bringa/2015/07/25 ... st_froome/
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
- arzachel
- V.I.P.
- Értékelés: 749
Kerékpározás
Arzachel IC kábel
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft
Kerékpározás
Egy győzelmet sohasem kell megmagyarázni! A szerencse mindig a mellé áll, aki tesz is érte. Tesznek érte:
Kerékpározás
Egy győzelmet sohasem kell megmagyarázni! A szerencse mindig a mellé áll, aki tesz is érte.
Aurender - Cary Audio - Nuforce - Marten Design
-
- V.I.P.
- Értékelés: 831
Kerékpározás
Azért ne kapj agyvérzést! Annyit nem ér!
Attól messze vagyok. Most akkor kacsintsak én is...? A kérdés költői volt.
Hypsos Ferrum --> Lumin U1 Mini --> Audiomat Maestro 3 --> VTL TL 6.5 Signaure --> VTL ST-150 --> Sonus Faber Stradivari
Kábelezés: MDA
- Vinkler
- Adminisztrátor
Kerékpározás
Ölébe hullott.... Az ilyen kijelentésektől mindig fényt kapok. Gondolom az egész mezőnyben csak Nibalinak volt hátszele, mindenki másnak meg szembeszél fújt. Egészen véletlenül Froome "világklasszis" kerékpárkezelése nem volt benne Nibali győzelmében? Amilyen stílusban pedig teker, arra inkább nem írok semmit. De mégis, egy szó: hányinger. Persze, ha eredményes... Lehet, (sőt biztos) hogy most baromi erős Froome, (azért még majd' 2 hét hátra van) de tavaly még gyengébb Tourt produkált mint az idén Nibali. Persze ha Contador nem bukik és nem reped meg a sípcsontja, nem biztos, hogy Nibali nyer, valószínűleg sokkal szorosabb lesz a tavalyi Tour, de hogy az ölébe hullott volna...
Azért ne kapj agyvérzést! Annyit nem ér!
-
- V.I.P.
- Értékelés: 831
Kerékpározás
Jó volt Porte is, nem úgy, mint a Giron , a visszakínálás nagyon tetszett Nibali, már az elején csúnyán elszállt. Sajnos ezzel csak azt erősíti, hogy tavaj az ölébe hullott a sárga. Contador a Girora volt hegyes, szerintem kevés volt az idő neki. Elejétől fogva úgy látom, hogy fáradt.
Kiváncsi leszek, hogy mekkora különbségek lesznek a végén. Már 2 perc fölött az előny. Rég volt ilyen. Manapság a végére is 1-2 percen belül szokott lenni és csak halkan mondom, hogy Armstrong idejében alakult 5-10 köré.
Ölébe hullott.... Az ilyen kijelentésektől mindig fényt kapok. Gondolom az egész mezőnyben csak Nibalinak volt hátszele, mindenki másnak meg szembeszél fújt. Egészen véletlenül Froome "világklasszis" kerékpárkezelése nem volt benne Nibali győzelmében? Amilyen stílusban pedig teker, arra inkább nem írok semmit. De mégis, egy szó: hányinger. Persze, ha eredményes... Lehet, (sőt biztos) hogy most baromi erős Froome, (azért még majd' 2 hét hátra van) de tavaly még gyengébb Tourt produkált mint az idén Nibali. Persze ha Contador nem bukik és nem reped meg a sípcsontja, nem biztos, hogy Nibali nyer, valószínűleg sokkal szorosabb lesz a tavalyi Tour, de hogy az ölébe hullott volna...
Hypsos Ferrum --> Lumin U1 Mini --> Audiomat Maestro 3 --> VTL TL 6.5 Signaure --> VTL ST-150 --> Sonus Faber Stradivari
- Vinkler
- Adminisztrátor
Kerékpározás
Na és Richie Porte? Húzatta magát picit Nairóval aztán úgy visszakínálta, ahogy kell...
Contador meg mínusz 3 és fél percben... :-)))
Jó volt Porte is, nem úgy, mint a Giron , a visszakínálás nagyon tetszett Nibali, már az elején csúnyán elszállt. Sajnos ezzel csak azt erősíti, hogy tavaj az ölébe hullott a sárga. Contador a Girora volt hegyes, szerintem kevés volt az idő neki. Elejétől fogva úgy látom, hogy fáradt.
Kiváncsi leszek, hogy mekkora különbségek lesznek a végén. Már 2 perc fölött az előny. Rég volt ilyen. Manapság a végére is 1-2 percen belül szokott lenni és csak halkan mondom, hogy Armstrong idejében alakult 5-10 köré.
Kerékpározás
Froome! Úúúúúristen...
Na és Richie Porte? Húzatta magát picit Nairóval aztán úgy visszakínálta, ahogy kell...
Contador meg mínusz 3 és fél percben... :-)))
- Vinkler
- Adminisztrátor
Kerékpározás
Froome! Úúúúúristen...
Kerékpározás
A hétvégén voltam Slazkammergut Trophy-n. Akinek van lehetősége készüljön rá, s jövőre feltétlen próbálja ki.
Hihetetlen élmény!!!!!!!!!!!!
https://www.youtube.com/watch?v=BBjkaUQ1iEg
A környezet, a pálya nyomvonala, a szurkolók, a frissítőpontok, mind felső osztály....
Kerékpározás
Mozi:HTPC;Denon DVD2930;Pioneer N50A;Denon AVC A1SR;Quad 11 Classic
Zene:Rpi3;Philips Cd150; GoldNote 7Dac;Cayin Mt-35;Dynaco A25
Kerékpározás
Nagyon jó volt az időfutam...
Szoros volt, de a helyen a BMC hatalmasat ment, abszolút megérdemelték az 1. helyet a legjobb hegyi idővel... Nem tudom ha az 5. ember sky nem fúj ki 10 méterrel a cél előtt, akkor a 4-5 mp előnnyel induló Sky mennyit tartott volna meg, de ez már történelem...
Gratula BMC, és Lampre, aki a hegyen második lett!!
Üdv.
Imi
Lyngdorf - AP Avanti I.
Kerékpározás
BMC üti Movistart... Érik a sárga trikó az amcsinak? :-)))
Kerékpározás
BMC üti Movistart... Érik a sárga trikó az amcsinak? :-)))
Kerékpározás
Majdnem kiesett a lecsó a kanalamból, amikor megláttam, hogy Sagan vezetésével 74,7 km/h-val ment a Tinkoff... Nem semmi koffolával mehet a srác...
Majka is jól viszi Sagant, öszvisz 7 mp-et kaptak a Movistartól, tökjó!!!
Kerékpározás
Helló,
A holnapi csapat időfutam, megspékelve a speciális félig hegyi pályával istenkirálynak ígérkezik.....
Üdv.
Imi
Bizony, jónak ígérkezek. Az összetettben esélyesek csapataiból nem tudom kié az erősebb. De én nagyon szurkolok, hogy a hegyeken nagy csaták legyenek, ne csak "egyszerű" védekezés.
Kerékpározás
Helló,
A holnapi csapat időfutam, megspékelve a speciális félig hegyi pályával istenkirálynak ígérkezik.....
Üdv.
Imi
Nem semmi volt a Tour mai szakasza! Nem lövöm le a poént hátha valaki felvételről nézi, de érdemes megnézni.
Lyngdorf - AP Avanti I.
Kerékpározás
Nem semmi volt a Tour mai szakasza! Nem lövöm le a poént hátha valaki felvételről nézi, de érdemes megnézni.
Kerékpározás
Jövő hét végén Eplényben DH OB.
http://www.dhracing.hu/versenykiiras
Ha esetleg valakit érdekel, az egyik leglátványosabb verseny.
Most voltunk a pályán brutál poros, de élménydús. Merev géppel csapkodós is .
Van sok nyom minden tudásszintre, nagyon kellemes hely. Ajánlom sima élménybringázásra is, felvonóval fel, van több kirándulós nyom lefele.
Néhány kör után pálya lábánál kaja pia majd újra mehet a móka.
Persze aki nem bír magával van nyom felfelé is, volt szerencsém párszor, szerintem megéri a jegy .
GeriB kint leszel?
Kerékpározás
Az Alfine 11 egy nagyon jó agyváltó, aki komolyabban gondolja érdemes bepróbálni, egy jobb Rohloff még ettől is drágább...Picit Olcsóbban meg ott a NuVinci ..Én úgy tapasztaltam és általában az ezt a fajta technikát használók is, hogy 40-50 ezer alatt nem szabad agyváltot venni.
Sztereó: Parasound végfok,Origen S16T zenei HTPC, iPad Air 5, Topping D30 Pro DAC, Transparent Audio Hangsugárzó kábelezés, Paradigm Monitor SE3000.
Mozi: Onkyo TX-NR809 erősítő, Synology NAS218 plus, Paradigm hangsugárzók, Jamo J110Sub, Optoma UHD35, Viablue SC2 kábelezés, Dune Pro Vision 4K Solo.
Mozi: Onkyo TX-NR809 erősítő, Synology NAS218 plus, Paradigm hangsugárzók, Jamo J110Sub, Optoma UHD35, Viablue SC2 kábelezés, Dune Pro Vision 4K Solo.
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6293
Kerékpározás
Több ismerősnek is van agyváltós bicaja (főként Nexus), jó dolog (normal használattal elnyűhetetlen) de sajnos az "alapzaja" engem is zavar tekerés közben (főleg mikor egyedül tekerek a Duna töltésen és inkább a madarak vagy a szellőt halgatnám!)!
Így én maradtam a hahyományosnál, igaz itt az alföldön nem is használom... de ki tudja merre visz az utam...
Nincs olyan vészes hangja egyik agyváltónak sem, hogy engem zavarni tudna.Sokaknak a láncváltós rendszerükben sem tűnik fel a kenőanyag nélküli hajtáslánc által okozott lánchang-na attól speciel sokkal inkább a falra tudok mászni.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1029
Kerékpározás
Nemrég jártam egy kerékpárboltban és néztem egy agyváltós bringát, de tekerés közben eléggé kerregett, illetve egy láncváltóshoz képest. Olyan 1,5-2 m-ről már nem volt hallható, de azon belül elég zavaró volt. Azt mondták az agyváltós hajtás ilyen. Tényleg kell kerregnie?Több ismerősnek is van agyváltós bicaja (főként Nexus), jó dolog (normal használattal elnyűhetetlen) de sajnos az "alapzaja" engem is zavar tekerés közben (főleg mikor egyedül tekerek a Duna töltésen és inkább a madarak vagy a szellőt halgatnám!)!Így én maradtam a hahyományosnál, igaz itt az alföldön nem is használom... de ki tudja merre visz az utam...
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.