Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...
- Swordfish76
- Törzsvendég

- Értékelés: 374
Biztos vagyunk páran, akik várjuk ezt a filmet:
Én csak azt nem értem, hogy miért kellett Christian Balet, Ben Affleckre lecserélni?
Eszperente nyelven: BEN EFFLEK LETT BETMEN NEKEM EZ KELLEMETLEN!!!
- fodesz
- V.I.P.

- Értékelés: 5164
Tegnapi mozi : Ütközések (Crash) 2004
Nagyon tetszett, eddig kimaradt nekem.
A címe nagyon találó és a fordulatok meglepően alakulnak a filmben végig.
10/9 -re pontoznám.
http://www.port.hu/utkozesek_crash/pls/ ... m_id=72468
A kiszemelt sorozat pedig aminek nekikezdenénk majd a drót (The wire) lesz .
Igen magas pontszámot ért el minden évada.(9.4Imdb)
...meglátjuk.
http://www.port.hu/drot_the_wire/pls/w/ ... m_id=77838
http://www.filmtekercs.hu/teve/miert-ne ... ozata-drot
Nem éppen játszótérre való alakok ...
Az Angoloknál az Angol márkát nyomják.
Ez speciel Amerikába található, nem is akárhol, a kedvenc filmjeid hangját ezeken keverték.
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP
Nekem ezek szoktak feltűnni
Kingsman
Az Angoloknál az Angol márkát nyomják.
Epson EH-TW9300
Screenline Fashion 136" Diamond 1.2 4K
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
EMOTIVA XPA Gen3, BasX500.
MILLER & KREISEL S150/MP950/IC95/M5
SVS SB5000
Szepi házimozi: viewforum.php?f=46
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
SVS SB5000
Francis Ha - fekete-fehér moziban ATM-et, okostelót és Macbook Airt nem láthattunk még egyszerre, ebben ilyeneket is lehet. NYC-ben játszódó történet egy pulzáló személyiségű lányról, akinek a dolgai egyre jobban és jobban mennek - kifelé kommunikálva legalábbis. Az addig megboríthatatlannak hitt alapok gyökeres megváltozásáról, melyek főhősnőnket is belső változásokra, új döntési képletek bevezetésére ösztökéli. Nem tudtam végignézni, mert félúton formáznom kellett a meghajtót éjjeli fejjel, de ti csak nyugodtan.
Dalok a második emeletről - PLAN9 release. Északi betegség az ezredforduló előszobájából, Északról. Megfér egymás mellett ebben a filmben előzetes nélkül képernyőn bekopogó durvaság és az első blikkre azzal szembe menő, valójában hozzá jól passzoló, sok helyütt rejtett, szarkasztikus humor, mindenképp ajánlható. Van egy vontatott főiskolai kísérletifilm jellege is, de azt lehámozva egy szép sor szürreális élményhalmazt ad.
The Great Beauty - olasz betegség, részben lásd fent, egyébként meg látványos művészfilm, magával ragadó hangulatképekkel az erre fogékonyaknak.
Nekem ezek szoktak feltűnni
Kingsman
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP
Ha nem tévedek, az ott egy Meridian DSP8000 !!
Szoktam látni egy pár filmben, hogy nyomják a márkát. A jellegzetes Meridian alakról mindig felismerem és megakad rajta a szemem.
Epson EH-TW9300
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
SVS SB5000
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
SVS SB5000
Run All Night ban is feltűnik egy meridian rendszer ,amikor a drogos csávókat kinyírja a főmaffia-s emberünk fia.. ha jól emlékszem
proj:Epson EH-LS12000B,proc/amp:Lexicon MC10/JBl Synthesis SDA-7200, hangfalak:Revel Concerta F12,M12,Performa C52,Canton Incelling 885,sub:REL HT/1508 predator,player:Zidoo UHD3000, kábelek: HiDiamond D2 rca,D3 sub,AQ Carbon 4K+HDR,P568-15M-FBR,Wireworld Solstice,Aq X2,FP.Luxor
- Swordfish76
- Törzsvendég

- Értékelés: 374
Valamelyik este néztük, én be is aludtam rajta, erőltetett, bugyuta, de egy dolgon megakadt a szemem!!
Ha nem tévedek, az ott egy Meridian DSP8000 !!
Kincs ami nincs.
Terminátor
Vissza a jövőbe
Matrix
Kincs ami nincs.
Terminátor
Vissza a jövőbe
Matrix
Kincs ami nincs.
Csillagok háborúja.
Volt egyszer egy vadnyugat.
Gyalog galopp-Brian élete
Keresztapa
Meseautó
Lehet próbálni újraforgatni őket. Utóbbit már próbálták.
Ne keverjük!
A hangszóró, az elektromos hangfrekvenciás jelből mechanikus rezgést előállító alapeleme egy hangsugárzónak.
Hangsugárzó alatt értjük azt a komplexumot , ami tartalmazza a hangszórót, és a hangsugárzás javító foglalatot, ill. adott esettől függően más kiegészítő elemeket is. (váltó, belső huzalozás, csatlakozók, stb) A hangsugárzást javító foglalat lehet többek közt un. hangfal, ami "valamekkora tetszőleges geometriájú lap" hangdoboz, vagy méretéből adódóan hangláda, illetve egyéb formájú test.
Az esetek többségében nagyon helytelenül, egyesek hangfalnak hívnak minden hangsugárzót, ha nem olyan kialakítású akkor is.
Senki nem hívja a kanalat villának, vagy késnek, evőpálcikának, pedig ezek is evőeszközök. Akkor miért is hangfal a basszusreflex, zárt, TL, stb. rendszerű hangsugárzó?
ok, szerintem ezt túltárgyaltuk. Ennyi erővel mindenbe mindent bele lehet dumálni...és igenis vannak jó kultfilmek.
Például? Nem látatlanban megvétózni akarlak, érdekel a meglátásod (megnézésed).
Hát igen. De várj csak, melyik kultfilm jó? Na ugye.
ok, szerintem ezt túltárgyaltuk. Ennyi erővel mindenbe mindent bele lehet dumálni...és igenis vannak jó kultfilmek.
Ez nem így van. A "kult" Mad max filmtől függetlenül is egy rakat szar a film. Tipikus semmitmondó, ölősvágósrobbangtagós, mai házimozis shit.
Hát igen. De várj csak, melyik kultfilm jó? Na ugye.
Az ilyen emberbe mélyen beépülő kultfilmeket kis túlzással felesleges újranézni, ha érkezik remake, úgyis a bezzeg a miidőnkben győz.
Ez nem így van. A "kult" Mad max filmtől függetlenül is egy rakat szar a film. Tipikus semmitmondó, ölősvágósrobbangtagós, mai házimozis shit.
Egy rakat szar az egész. 20 perc után ki akartam kapcsolni, de végigszenvedtem kíváncsiságból. Nem vártam túl sokat tőle, de még azt is bőven alulmúlta. Minden szar benne, kivéve a trükköket, de valszeg csak arra építettek a készítők.
10/ -3 RIP Mad Max!
Az ilyen emberbe mélyen beépülő kultfilmeket kis túlzással felesleges újranézni, ha érkezik remake, úgyis a bezzeg a miidőnkben győz. Érdemes végiggondolni, hogy bár akkor előzménye nem volt, de az eredetit egy akkor nem fiatal, ha látta, nem-e lehetett ugyanezen a véleményen, mint most te, illetve sokan? A mai célközönségnek bejön, elmés következtetéssel velünk van a probléma. Ezen a ponton kérdezném, hogy a nagy, blockbuster-bukásokból szoktak-e tanulni a producerek, készítők? Ahhoz képest, amennyi bukást elkerülhetnének. Persze valamilyen szinten mindig lutri.
Felírok neked 2 nap Film+2-t, visszasírnád te az A-s rakat szarokat.
http://port.hu/halalos_menedek_seven_be ... topic_id=1
Val Kilmer a puffadtarcú alkoholista szerepében, a többi is fájó formakatter (formakarakter) mind, tinédzsereknek készült felnőttszereplős remekmű. Tonikkal elmegy vagy felfogható vígjátéknak, de fáj.
The Double (A hasonmás) Végre egy Brazil jellegű film! Összességében nem egy túl nagy dobás, de mindenképp érdemes megnézni. Elvont hangulatú, dark világot akart teremteni a rendező, ez sikerült is neki. Keleti aláfestések, szürreális felvezetések, aztán a harmadik harmadtól meg nem szabad sokat várni. Időnként jó ilyen hangulatokban benne ragadni.
Pines: papíron tök jó, nézni huzamosabb ideig még sem tudom valamiért sosem.
- fodesz
- V.I.P.

Kb egy hete hogy megnéztük az Éjszakai hajsza című filmet. Bevallom kicsit Taken-ös beütést vártam,de aztán mégsem volt rossz.Ha belegondolok egyetlen perc sem volt unalmas a filmben.Végig pörgött.
10/6.5 pontoznám,egyszer mindenképp érdemes megnézni,tipikus akciófilm
http://www.port.hu/ejszakai_hajsza_run_ ... _id=150327
A sorozatok kedvelőinek ajánlanám illetve aki még nem látta a True detective - A törvény nevében (TV series 2014) krimi sorozatot.
Infó:
http://www.port.hu/a_torveny_neveben_tr ... _id=147674
A negyedik résznél tartunk,mert jóformán csak este volt idő egy-egy epizódra,de szerintem van egy hangulata a filmnek. Nekünk bejön.
Alapvetően fontos az hogy kellően rá kell hangolódni a történethez,ezért aki türelmetlen neki se fogjon.
Az ínségesebb időszakokban mikor a nagy filmek híján vannak,jó elővenni bizonyos sorozatokat.Sőt manapság elmondható hogy a sorozatok hagynak nagyobb nyomot sokakban.
Az ismerősi körben is mindenki a sorozatokat nézi.
Pl a Sopranos- Maffiózók James Gandolfini-vel is szerintem nagyon jó ,el lehet mélyülni benne.
Vannak akik bele sem kezdenek semmilyen sorozatban ,pedig a Walking dead is penge,alig várom a 6 évadot.
Illetve azért ha megnézzük az IMDb pontozás is általában magasan veri a legtöbb "egyszeri" mozifilmeket.
Szerintem a Wayward pines -nak is nekikezdünk,majd egyszer...
M-Night Shyamalan a producer aki olyan filmeket készített mint a Falu, Esemény,Jelek,mindhárom szerintem zseniális lett ,mert Shyamalan elképesztő sejtelmességet tud adni egy-egy történetnek.Semmi komoly effekt,vagy pöpecül elkészített látványorgánum,mégis lebilincselő és egyedi.
http://www.port.hu/wayward_pines/pls/w/ ... _id=164060
Mától megy a FOX-on: http://www.foxtv.hu/wayward-pines
IMDb: http://www.imdb.com/title/tt3718728/
Egyik haverom azt mondja neki nincs ideje sorozatot nézni.Eleinte én is azt hittem ahhoz egész nap a TV előtt kell ülni,de nem.
Nem kell időmilliomosnak lenni a sorozatokhoz.Én sem vagyok az,csupán jól kell "integrálni" a mindannapokban.Szívesebben nézzük ,mint a TV-ben bármit.
A Discovery,NatGeo,Travel,Viasat explorer stb csatornákat kivéve illetve még egyéb "építős,utazós" jellegű sorozatot tekintve nem érdekel rajtuk kívül semmi sem igazán.A sport csatorna igen,de csak ha olyan esemény van,(Forma-1,Foci BL,EB,VB stb..,)filmeket pedig már évek óta nem nézünk TV-ben.
Egyre inkább így vagyok vele.Híradó és a többi tájékoztató jellegű műsor is arról szól,kit öltek meg,raboltak ki,hányan haltak meg rákban,mennyi baleset volt az utakon,milyen adókat vezetnek be és hogy mennyivel emelkedik az üzemanyag.Csupa negatívum.Persze tisztában kell lenni ezekkel is,de ha tájékozódni akarok arra ott a net,de sokszor rádióban is "nyomatnak" mindent.
- fodesz
- V.I.P.

Én már ezt a filmet várom Igaz még távol van de szerintem jó lesz:
Everly.
Egy nem nagy költségvetésü, izzadságszagú klisséhalmaz, bozasztó operatőri munkával.
Viszont Hayek mamát megvizsgálnám kívül-belül, természetesen csak anatómiai ellenőrzés miatt
Jól tatja magát a vén tyúk szerintem is..
Éjszakai hajsza
Mi csak most néztük meg. Valahogy a Taken 3 után nehezen akaródzott vászonra kerülni. Aztán lehet pont azért, mert nem vártam tőle sokat, tetszett.
(Azért hozzátartozik, időnként "B" kategóriás érzést hozott)
Joel Kinnaman játszott a Fegyvertesvérek-be is. Az egy kicsit gyengébb volt, de egyszer megnézhető. Már akinek bejönnek a Svéd krimik.
Erről nem hallottam semmit, véletlenül láttam a HBO-n (gondolom nem volt nagy siker mert gyorsan ment a "tvben"), megfogó, és valóságszagú történet!!!
Nekem tetszett, a párom kicsit várt még a végére csattanót... de hát dráma!
Tán ajánlottam is régebben...
Szerintem is jó a film, csak qva lehangoló.
Olyan Édes novemberes.
Ne keverjük!
A hangszóró, az elektromos hangfrekvenciás jelből mechanikus rezgést előállító alapeleme egy hangsugárzónak.
Hangsugárzó alatt értjük azt a komplexumot , ami tartalmazza a hangszórót, és a hangsugárzás javító foglalatot, ill. adott esettől függően más kiegészítő elemeket is. (váltó, belső huzalozás, csatlakozók, stb) A hangsugárzást javító foglalat lehet többek közt un. hangfal, ami "valamekkora tetszőleges geometriájú lap" hangdoboz, vagy méretéből adódóan hangláda, illetve egyéb formájú test.
Az esetek többségében nagyon helytelenül, egyesek hangfalnak hívnak minden hangsugárzót, ha nem olyan kialakítású akkor is.
Senki nem hívja a kanalat villának, vagy késnek, evőpálcikának, pedig ezek is evőeszközök. Akkor miért is hangfal a basszusreflex, zárt, TL, stb. rendszerű hangsugárzó?
A régi szép időkben mikor párommal, vagy haverral mentünk kölcsönzőbe, mindig 10-20 percet elidőztünk. Nézegettük, olvasgattuk a borítókat, elbeszélgettünk a kölcsönzőssel. Tök jó hangulata volt az egésznek. Kicsit sajnálom, hogy ez hiányzik az életünkből.
Hihetetlen, hogy tesód még tudja működtetni az üzletet. Bár, ha jobban belegondolok, lehet egy jó BR lejátszóval és egy kölcsönzői tagsággal minőség és stabilitás terén jobban járnék, mint a mai "megoldásokkal".
És ha kedvelt a kölcsönzős te kaptad meg első körben az új filmeket.
Nálam ez heti 1 doboz sörömbe került de működött.
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1029
Ha már itt tartunk, hogy drámába fordulunk, akkor a Csillagainkban a hiba című film, bizton elcseszi a kedveteket.
Erről nem hallottam semmit, véletlenül láttam a HBO-n (gondolom nem volt nagy siker mert gyorsan ment a "tvben"), megfogó, és valóságszagú történet!!!
Nekem tetszett, a párom kicsit várt még a végére csattanót... de hát dráma!
Tán ajánlottam is régebben...
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Az új HITMAN mindjárt itt van! Igaz nekem az új foszereplo nem szimpi. Az elso részben a srác nagyon jól alakította a karaktert. Nehéz lesz felul múlni, ráadásul a tortenet is szenzációs volt.
De ami a lényeg, hogy 2014-ben elkezdtek dolgozni az ICARUS-on, ismertebb nevén Deus-Ex ami ugyan csak egy PC-s játék alapján készul, és megesz a fene már annyira várom. Hamarosan jonnie kell!!!
http://index.hu/kultur/cinematrix/2014/ ... s_ex-film/
"THE YEAR IS 2027"
"CORPORATIONS HAVE MORE POWER THAN GOVERNMENTS"
"...IT ALSO TIME OF CHAOS AND CONSPIRACY"
"IF YOU WANNA MAKE ENEMIES, TRY TO CHANGE SOMETHING!"
"THESE PEOPLE ADAM...THEY ARE LIKE GHOSTS..."
Csak remélni tudom, hogy a filmnek is Michael McCann készíti a zenéjét mint a játéknak. Továbbá ha Antal Nimród nem szúrja el a forgató konyvet akkor ez lehet(ne) az elos igazan jó cyber-punk SCI-FI a Matrix óta.
Addíg is játék trailer:
A játék nagyon jó volt(ps3), filmként is jó lehet én is várom.