Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...

fodesz
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5164

Hozzászólás Szerző: fodesz »

Én már ezt a filmet várom Igaz még távol van de szerintem jó lesz:

G-Gabi
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 835

Hozzászólás Szerző: G-Gabi »

Everly.
Egy nem nagy költségvetésü, izzadságszagú klisséhalmaz, bozasztó operatőri munkával.

Viszont Hayek mamát megvizsgálnám kívül-belül, természetesen csak anatómiai ellenőrzés miatt

Jól tatja magát a vén tyúk szerintem is..

dhcodoki
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2157

Hozzászólás Szerző: dhcodoki »

Éjszakai hajsza
Mi csak most néztük meg. Valahogy a Taken 3 után nehezen akaródzott vászonra kerülni. Aztán lehet pont azért, mert nem vártam tőle sokat, tetszett.
(Azért hozzátartozik, időnként "B" kategóriás érzést hozott)

Joel Kinnaman játszott a Fegyvertesvérek-be is. Az egy kicsit gyengébb volt, de egyszer megnézhető. Már akinek bejönnek a Svéd krimik. 

szamóca
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4094

Hozzászólás Szerző: szamóca »

Erről nem hallottam semmit, véletlenül láttam a HBO-n (gondolom nem volt nagy siker mert gyorsan ment a "tvben"), megfogó, és valóságszagú történet!!!
Nekem tetszett, a párom kicsit várt még a végére csattanót... de hát dráma!

Tán ajánlottam is régebben...

Szerintem is jó a film, csak qva lehangoló.
Olyan Édes novemberes.

Ne keverjük!

A hangszóró, az elektromos hangfrekvenciás jelből mechanikus rezgést előállító alapeleme egy hangsugárzónak.

Hangsugárzó alatt értjük azt a komplexumot , ami tartalmazza a hangszórót, és a hangsugárzás javító foglalatot, ill. adott esettől függően más kiegészítő elemeket is. (váltó, belső huzalozás, csatlakozók, stb) A hangsugárzást javító foglalat lehet többek közt un. hangfal, ami "valamekkora tetszőleges geometriájú lap" hangdoboz, vagy méretéből adódóan hangláda, illetve egyéb formájú test.

Az esetek többségében nagyon helytelenül, egyesek hangfalnak hívnak minden hangsugárzót, ha nem olyan kialakítású akkor is.

Senki nem hívja a kanalat villának, vagy késnek, evőpálcikának, pedig ezek is evőeszközök. Akkor miért is hangfal a basszusreflex, zárt, TL, stb. rendszerű hangsugárzó?

G-Gabi
Törzsvendég
Törzsvendég

A régi szép időkben mikor párommal, vagy haverral mentünk kölcsönzőbe, mindig 10-20 percet elidőztünk. Nézegettük, olvasgattuk a borítókat, elbeszélgettünk a kölcsönzőssel. Tök jó hangulata volt az egésznek. Kicsit sajnálom, hogy ez hiányzik az életünkből. 

Hihetetlen, hogy tesód még tudja működtetni az üzletet. Bár, ha jobban belegondolok, lehet egy jó BR lejátszóval és egy kölcsönzői tagsággal minőség és stabilitás terén jobban járnék, mint a mai "megoldásokkal". 

És ha kedvelt a kölcsönzős te kaptad meg első körben az új filmeket.
Nálam ez heti 1 doboz sörömbe került de működött.

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1029

Hozzászólás Szerző: Doky »

Ha már itt tartunk, hogy drámába fordulunk, akkor a Csillagainkban a hiba című film, bizton elcseszi a kedveteket.
Erről nem hallottam semmit, véletlenül láttam a HBO-n (gondolom nem volt nagy siker mert gyorsan ment a "tvben"), megfogó, és valóságszagú történet!!!
Nekem tetszett, a párom kicsit várt még a végére csattanót... de hát dráma!

Tán ajánlottam is régebben...
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.

Forest74
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 931

Hozzászólás Szerző: Forest74 »

Az új HITMAN mindjárt itt van! Igaz nekem az új foszereplo nem szimpi. Az elso részben a srác nagyon jól alakította a karaktert. Nehéz lesz felul múlni, ráadásul a tortenet is szenzációs volt.

De ami a lényeg, hogy 2014-ben elkezdtek dolgozni az ICARUS-on, ismertebb nevén Deus-Ex ami ugyan csak egy PC-s játék alapján készul, és megesz a fene már annyira várom. Hamarosan jonnie kell!!!

http://index.hu/kultur/cinematrix/2014/ ... s_ex-film/

"THE YEAR IS 2027"
"CORPORATIONS HAVE MORE POWER THAN GOVERNMENTS"
"...IT ALSO TIME OF CHAOS AND CONSPIRACY"
"IF YOU WANNA MAKE ENEMIES, TRY TO CHANGE SOMETHING!"
"THESE PEOPLE ADAM...THEY ARE LIKE GHOSTS..."

Csak remélni tudom, hogy a filmnek is Michael McCann készíti a zenéjét mint a játéknak. Továbbá ha Antal Nimród nem szúrja el a forgató konyvet akkor ez lehet(ne) az elos igazan jó cyber-punk SCI-FI a Matrix óta.

Addíg is játék trailer:

A játék nagyon jó volt(ps3), filmként is jó lehet én is várom.

alfaati

Hozzászólás Szerző: alfaati »

Az új HITMAN mindjárt itt van! Igaz nekem az új foszereplo nem szimpi. Az elso részben a srác nagyon jól alakította a karaktert. Nehéz lesz felul múlni, ráadásul a tortenet is szenzációs volt.

De ami a lényeg, hogy 2014-ben elkezdtek dolgozni az ICARUS-on, ismertebb nevén Deus-Ex ami ugyan csak egy PC-s játék alapján készul, és megesz a fene már annyira várom. Hamarosan jonnie kell!!!

http://index.hu/kultur/cinematrix/2014/ ... s_ex-film/

"THE YEAR IS 2027"
"CORPORATIONS HAVE MORE POWER THAN GOVERNMENTS"
"...IT ALSO TIME OF CHAOS AND CONSPIRACY"
"IF YOU WANNA MAKE ENEMIES, TRY TO CHANGE SOMETHING!"
"THESE PEOPLE ADAM...THEY ARE LIKE GHOSTS..."

Csak remélni tudom, hogy a filmnek is Michael McCann készíti a zenéjét mint a játéknak. Továbbá ha Antal Nimród nem szúrja el a forgató konyvet akkor ez lehet(ne) az elos igazan jó cyber-punk SCI-FI a Matrix óta.

Addíg is játék trailer:

dhcodoki
V.I.P.
V.I.P.

Ja, és pár tokot össze-vissza cseréltem, csak a régi szép idők emlékére;-)

igazi tesó vagy 

Forest74
♥︎ R.I.P. ♥︎

A régi szép időkben mikor párommal, vagy haverral mentünk kölcsönzőbe, mindig 10-20 percet elidőztünk. Nézegettük, olvasgattuk a borítókat, elbeszélgettünk a kölcsönzőssel. Tök jó hangulata volt az egésznek. Kicsit sajnálom, hogy ez hiányzik az életünkből. 

Hihetetlen, hogy tesód még tudja működtetni az üzletet. Bár, ha jobban belegondolok, lehet egy jó BR lejátszóval és egy kölcsönzői tagsággal minőség és stabilitás terén jobban járnék, mint a mai "megoldásokkal".

Nekem is hiányzik..mindig volt tagságim több helyen is. Egy premier filmért képes voltam végigjárni az összes kölcsönzőt, hogy megnézhessem a megjelenés napján, egyszer hazavittem a filmet és a felénél jutott eszembe, hogy bringával mentem, de azt ottfelejtettem a kölcsönző előtt:-)

Hál'istennek azért van egy réteg aki még kölcsönöz, de már a kópiamélység nem a régi.

Tegnap éjszaka öt órát kölcsönzőben töltöttem, de nem hoztam haza egy filmet sem, viszont kifestettem.
Ja, és pár tokot össze-vissza cseréltem, csak a régi szép idők emlékére;-)

dhcodoki
V.I.P.
V.I.P.

Most így meló közben gondolkodtam milyen filmet ajáljak, de nem tudtam dönteni:
Felső sor sci-fi/thriller
Alsó sor vígjáték
:-)

Forest74
♥︎ R.I.P. ♥︎

Akkor Te hozzájárulsz a filmkészítéshez kellően. Grat.
Vagy nem nálad van?

Tesóm kölcsönzőjét festem most, volt pár késésem és most ledolgozom:-)

Forest74
♥︎ R.I.P. ♥︎

Most így meló közben gondolkodtam milyen filmet ajáljak, de nem tudtam dönteni:
Felső sor sci-fi/thriller
Alsó sor vígjáték
:-)

tanczi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 794

Hozzászólás Szerző: tanczi »

Egy rakat szar az egész. 20 perc után ki akartam kapcsolni, de végigszenvedtem kíváncsiságból. Nem vártam túl sokat tőle, de még azt is bőven alulmúlta. Minden szar benne, kivéve a trükköket, de valszeg csak arra építettek a készítők.

10/ -3 RIP Mad Max!

ritka dolog, hogy egy véleményen vagyunk - de itt & most maximálisan...   
életem top3 legrosszabb filmjében bőven benne van  :-(
2.0: PIONEER SC-LX90 DBX BX-3 PHILIPS CD614 VIBAVOICE GEMINI 1000
TÜŰ Bendegúz

5.2: PIONEER SC-LX90 + BDP-440 + N 50AE + DV-717 - OPPO BDP-103EU
PANASONIC DP-UB 9004 - DUNE HD ULTRA 4K + HD DUO
SHERWOOD AM-9080 - LG 86UN85006LA UHD 4K
TÜŰ 3.0, ARCUS AS EFFECT DIPOLE CANTON AS50SC SONY SA-WM500

G-Gabi
Törzsvendég
Törzsvendég

elisha
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1061

Hozzászólás Szerző: elisha »

Idén gyenge a film felhozatal , klaszikusokat régi kedvenceket érdemes elő venni !
Egy baráttal Vasárnap délutánonként filmeket nézünk és ő választotta mi legyen a műsor !
Régi kedvencem nem hiszem be kelellene mutatnom de hátha valakinek ki maradt !
Michael Mann kultusz filmje együt korunk két legendás szinésze  Imdb minden idők top 250 legjobb film csoport tagja !

lacy
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 827

Hozzászólás Szerző: lacy »

A Hachi a története miatt eléggé lehangoló,szomorú ezért akit nagyon megviselnek az ilyen filmek lehet hogy egyszer is elég megnézni.

Szorozd meg azzal, hogy nekünk az akkor már beteg és 14 éves akitánk ott szuszogott közben a kanapé mögött

szamóca
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4094

Hozzászólás Szerző: szamóca »

A Hachi a története miatt eléggé lehangoló,szomorú ezért akit nagyon megviselnek az ilyen filmek lehet hogy egyszer is elég megnézni.

Ha már itt tartunk, hogy drámába fordulunk, akkor a Csillagainkban a hiba című film, bizton elcseszi a kedveteket.

Ne keverjük!

A hangszóró, az elektromos hangfrekvenciás jelből mechanikus rezgést előállító alapeleme egy hangsugárzónak.

Hangsugárzó alatt értjük azt a komplexumot , ami tartalmazza a hangszórót, és a hangsugárzás javító foglalatot, ill. adott esettől függően más kiegészítő elemeket is. (váltó, belső huzalozás, csatlakozók, stb) A hangsugárzást javító foglalat lehet többek közt un. hangfal, ami "valamekkora tetszőleges geometriájú lap" hangdoboz, vagy méretéből adódóan hangláda, illetve egyéb formájú test.

Az esetek többségében nagyon helytelenül, egyesek hangfalnak hívnak minden hangsugárzót, ha nem olyan kialakítású akkor is.

Senki nem hívja a kanalat villának, vagy késnek, evőpálcikának, pedig ezek is evőeszközök. Akkor miért is hangfal a basszusreflex, zárt, TL, stb. rendszerű hangsugárzó?

fodesz
V.I.P.
V.I.P.

Igen, ez a film szerintem is megérinti az embert, de azért többször nem lehet megnézni.

Hasonló - egyszer mindenképpen meg kell nézni - kategória és szerintem nagyszerű film a Million Dollar Baby.

million_dollar_baby_2004_poster.jpg

A Medvét már sokszor láttam,valamiért nekem sokszorra sem lett unalmas.Nemrég a fiammal néztük meg újra,ő is imádja.Most már ahogy ő is növöget, egyre több filmet kell vele megnéznem,amiket ő még nem,de én már láttam sokszor

A Millió dolláros bébi nálam is nagy film. Eastwood rendezéseit kedvelem egyébként is.

feherlaci
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 433

Hozzászólás Szerző: feherlaci »

Amiket szintén csak tv-n néztem, mert már egyenesen rettegek a gyenge termékektől. Nem csimbumcirkusz filmek, ennek okán nem éreztem problémának, hogy a vetítő nem volt bekapcsolva, de tetszettek annyira, hogy bátran ajánlom őket megtekintésre :
- Apropó szerelem
- Kódjátszma

Fodesz: THX a toleranciádnak ... 

petix81
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 6

Hozzászólás Szerző: petix81 »

Need for Speed: Nem mai film és elég sok kritika is érte a filmet de nekem valamiért tetszett és most a napokban újra néztem DTS HD magyar hanggal. Meg van feelingje, a versenyek nagyon jók, különösen az uccso ami a régi nfs játékokra emlékeztet. Szerintem többször nézős..

LG OLED 65CX / Panasonic DP-UB9000 / Zidoo UHD3000 / Apple TV 4K / Pioneer SC-LX701 / Revel Concerta 2 F35 / Revel Concerta 2 M16 center / Revel Concerta 2 M16 / REL HT/1508 Predator / PS5 / ZyXEL NAS542 / Kácsa-audio

Forest74
♥︎ R.I.P. ♥︎

Igen, ez a film szerintem is megérinti az embert, de azért többször nem lehet megnézni.

Hasonló - egyszer mindenképpen meg kell nézni - kategória és szerintem nagyszerű film a Million Dollar Baby.

million_dollar_baby_2004_poster.jpg

Nálam a legjobb filmek között szerepel, jó és szomorú film is egyben. Clint Eastwood filmek nagyon jók, a másik kedvencem a Nincs bocsánat c. film, egy igazi jó western.

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Hogy ne csak a gyenge felejtős filmekről legyen szó,tudok (számomra legalábbis) két 9.0 pont feletti filmet ajánlani 
Igaz hogy a legtöbben már látták őket de az alábbi filmek elővehetőek többször is,vagy az idő múlásával ,de tény hogy kell hozzájuk hangulat is.

Már rég láttam,de ez a film nagyon megérintett,ezért eszembe jutott és ha valaki még nem látta volna,érdemes megnézni!!
Nálam mindenképpen toplistás ebben a műfajban,ha be lehet kategorizálni egyáltalán.

Hatchiko egy kutya igaz története..
10/9.5

elisha
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1061

Hozzászólás Szerző: elisha »

Hogy ne csak a gyenge felejtős filmekről legyen szó,tudok (számomra legalábbis) két 9.0 pont feletti filmet ajánlani 
Igaz hogy a legtöbben már látták őket de az alábbi filmek elővehetőek többször is,vagy az idő múlásával ,de tény hogy kell hozzájuk hangulat is.

Már rég láttam,de ez a film nagyon megérintett,ezért eszembe jutott és ha valaki még nem látta volna,érdemes megnézni!!
Nálam mindenképpen toplistás ebben a műfajban,ha be lehet kategorizálni egyáltalán.

10/9.5

http://filmtrailer.hu/film/hacsi-a-legh ... ogs-story/

Jean-Jacques Annaud nem éppen mai filmje is örök kedvenc marad,mivel megszámlálhatatlanul sokszor láttam már .
lenyűgöző szerintem.

A Medve.(1988)
 http://www.port.hu/a_medve_l_ours/pls/w ... m_id=40728
10/9.6

Jó filmek én is csak ajánlani tudom !
Teritékre került Kingsman a titkosszolgálat számomra egyszer nézős felejthető lett !

fodesz
V.I.P.
V.I.P.

10/9.5

http://filmtrailer.hu/film/hacsi-a-legh ... ogs-story/

Jean-Jacques Annaud nem éppen mai filmje is örök kedvenc marad,mivel megszámlálhatatlanul sokszor láttam már .
lenyűgöző szerintem.

A Medve.(1988)
 http://www.port.hu/a_medve_l_ours/pls/w ... m_id=40728
10/9.6

Válasz küldése

Vissza: “Házimozi”