Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Lemezjátszó
- Voyager
- V.I.P.

- Értékelés: 2129
Lemezjátszó
Ertem, koszi.
S egy ilyen erteku/minosegu lemezlejatszo melle tudnatok phono preampot ajanlani?
Nincs a Yamahádon phono?
„Vén épület már a világ. Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd a gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő gerenda ellenedre van...
Én inkább betöröm fejem, semhogy meghajtsam derekam!”
Lemezjátszó
Én 10000Ft-ért adtam el nem is olyan régen. Ennek ennyi az ára. Évekkel ezelőtt is ennyi volt és most is ennyi. Ha ügyes vagy még olcsóbban is szoktak fel rakni.Egy fillérrel sem ér többett.
Ertem, koszi.
S egy ilyen erteku/minosegu lemezlejatszo melle tudnatok phono preampot ajanlani?
- eszeky
- Nincs visszaút

- Értékelés: 10
Lemezjátszó
Annyira olcson en nem lattam, kulfoldrol meg nem akarok ilyesmit rendelni, foleg, hogy ujonnan mar nem is lehet beszerezni .
Én 10000Ft-ért adtam el nem is olyan régen. Ennek ennyi az ára. Évekkel ezelőtt is ennyi volt és most is ennyi. Ha ügyes vagy még olcsóbban is szoktak fel rakni.Egy fillérrel sem ér többett.
Lemezjátszó
http://www.jofogas.hu/gyor_moson_sopron ... 001278.htm
Akkor ez tul van arazva: http://elektronika.vatera.hu/hi_fi_aszt ... 31832.html?
Lehet annyival jobb allapotban a masiknal, hogy ketszer annyiba keruljon?
Lemezjátszó
Annyira olcson en nem lattam, kulfoldrol meg nem akarok ilyesmit rendelni, foleg, hogy ujonnan mar nem is lehet beszerezni .
http://www.jofogas.hu/gyor_moson_sopron ... 001278.htm
Lemezjátszó
Nincs is. Pl-200-at 15 körül meg lehet venni.
Hehe, sejtettem, kosz.
PL-200-at olyasmi arban lehet kapni ha jol lattam, valamivel olcsobban, aztan persze ki tudja milyenek az alkatreszek.
Neked mid van pontosan? Topikjaid kozott nem latok elado lemezjatszot.
Lemezjátszó
Hehe, sejtettem, kosz.
PL-200-at olyasmi arban lehet kapni ha jol lattam, valamivel olcsobban, aztan persze ki tudja milyenek az alkatreszek.
>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<
Lemezjátszó
Ajjaj ! Ezt én elrettentésül linkeltem be ! Nehogy a visszájára forduljon a dolog !
Pl 200-as a TOISHIBA buhera 45 ezres árában ? Gyere vidd az enyémet 5-el olcsóbban viheted !
Hehe, sejtettem, kosz.
Sziasztok,
Soha nem volt meg lemezlejatszom, ugyhogy nulla tapasztalatom van vele, de most tervezek venni egyet, elsore csak valami olcsobb, belepo szintut.
Ket lehetosegen gondolkozom, az egyik egy atalakitott TOSHIBA SR-F 335, kulfoldi forumokat nezegettem, allitolag nem rossz.
A masik egy Pioneer PL-200 amit az audioworld blogon ajanlottak belepo szintnek, kb. egy arban is van a ketto.
Phono amp egyikhez sincs, ugyhogy az majd meg kell kulon.
Hasznalva vagy egy Yamaha Z9+B&W 703-al lenne vagy csak egy Marantz HD-DAC1 fejhallgato erositovel.
Szerintetek melyik erne meg jobban a 2 kozul?
Plusz lejjebb lattam linkelve a Floating Record lemezlatszot, ami tok pofas szerintem, nem is kellene hozza semmi pluszt beszerezni, igy elsore eleg idealis lenne, foleg ha a pledge-s arban valoban benne van a szallitas s allitolag EU-nal az afa is(ami azert nekem kicsit furcsa).
Viszont, mivel nem ismerem az itteni tarsasagot, igy nem tudtam igazan leszurni, hogy a dobbenet pozitiv vagy negativ volt, bar gondolom inkabb utobbi, de azert erositsetek meg pls.
Ajjaj ! Ezt én elrettentésül linkeltem be ! Nehogy a visszájára forduljon a dolog !
Pl 200-as a TOISHIBA buhera 45 ezres árában ? Gyere vidd az enyémet 5-el olcsóbban viheted !
Lemezjátszó
Sziasztok,
Soha nem volt meg lemezlejatszom, ugyhogy nulla tapasztalatom van vele, de most tervezek venni egyet, elsore csak valami olcsobb, belepo szintut.
Ket lehetosegen gondolkozom, az egyik egy atalakitott TOSHIBA SR-F 335, kulfoldi forumokat nezegettem, allitolag nem rossz.
A masik egy Pioneer PL-200 amit az audioworld blogon ajanlottak belepo szintnek, kb. egy arban is van a ketto.
Hasznalva vagy egy Yamaha Z9+B&W 703-al lenne vagy csak egy Marantz HD-DAC1 fejhallgato erositovel.
Plusz lejjebb lattam linkelve a Floating Record lemezlatszot, ami tok pofas szerintem, nem is kellene hozza semmi pluszt beszerezni, igy elsore eleg idealis lenne, foleg ha a pledge-s arban valoban benne van a szallitas s allitolag EU-nal az afa is(ami azert nekem kicsit furcsa).
Viszont, mivel nem ismerem az itteni tarsasagot, igy nem tudtam igazan leszurni, hogy a dobbenet pozitiv vagy negativ volt, bar gondolom inkabb utobbi, de azert erositsetek meg pls.
Lemezjátszó
Sziasztok,
Lemezjátszó
Sziasztok!
Tudnátok segíteni azzal kapcsolatban, hogy Pro-ject lemezjátszó elszakadt karkábelét kinél/hol kehet javíttatni?
Nem ellenőrzőött info, pü-ben kaptam, de egy probát megér.
Vass Andrási György
Miskolc
Thorens 320 MK3 - Jelco 750 D - Denon DL103R
Naim Uniti Atom
AN-E/Snell Type E/III hibrid
Naim Uniti Atom
AN-E/Snell Type E/III hibrid
Lemezjátszó
Sziasztok!
Tudnátok segíteni azzal kapcsolatban, hogy Pro-ject lemezjátszó elszakadt karkábelét kinél/hol kehet javíttatni?
- elektrorudi
- V.I.P.

- Értékelés: 150
Lemezjátszó
Döbbenek:
https://www.kickstarter.com/projects/gr ... e/descript
A sebességváltás a legzseniálisabb.
Hogy lehetne ebből egy animált *.GIF-et csinálni?
- Voyager
- V.I.P.

- Értékelés: 2129
Lemezjátszó
„Vén épület már a világ. Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd a gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő gerenda ellenedre van...
- Indy
- V.I.P.

- Értékelés: 1633
Lemezjátszó
Döbbenek:
https://www.kickstarter.com/projects/gr ... escription
Én is.
Amúgy nincs rajta USB, bukott project.
Indulj el egy úton, én is egy másikon...
Lemezjátszó
- Bartfay
- V.I.P.

- Értékelés: 90
- Kapcsolat:
Lemezjátszó
Sziasztok,
lemezjátszó építéshez, fogok rendelni Jelco kart mostanában.
Kérdésem, hogy kell-e esetleg még valakinek? SA-250 vagy SA-750 típusokból?
Üdv,
Gábor
JZZ.hu hanglemez webshop, Bartfay Audio
Lemezjátszó
Kicsit sokat kellet rá várni, de eszerint megérte
Ez feldobta a napom.
Lemezjátszó
Na srácok, megjött egy rendelésem. 60-as évek elejéről Living Stereo,
Kicsit sokat kellet rá várni, de eszerint megérte
LP: Pink Triangle PT One, Helius Scorpio III kar, Benz Wood SM 0,85mV, AN-V QSSC
CD: Philips CD100, AN-Vx kábel
Tuner: Kenwood KT8300 analog tuner, AN-V
Erősítő: AN OTO PHONO
Hangfal: AN-E/Hemp+Townshend supertweeter, AN-SP QSSC
Állványok: Sound Org ZO28,ZO21
CD: Philips CD100, AN-Vx kábel
Tuner: Kenwood KT8300 analog tuner, AN-V
Erősítő: AN OTO PHONO
Hangfal: AN-E/Hemp+Townshend supertweeter, AN-SP QSSC
Állványok: Sound Org ZO28,ZO21
Lemezjátszó
Na srácok, megjött egy rendelésem. 60-as évek elejéről Living Stereo, Verve: Oscar Peterson és Chet Atkins 4 eredeti lemez, nem újranyomás. Valami fenomenális. Azt hiszem, ilyet még sokat fogok venni. Csodás a sztereo tér és a zene csak úgy jön, könnyedén, kisujjból.....még mindig meg tudok lepődni.
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni a Tp 11 kar antiskating értelmezésben.
0,6 g-os súlyom van és pont 1,7g körüli értéket szeretnék beállítani. Ha jól veszem az adást a legvégén a 6/6 vályatban tud 1,5g-ot.
Hogy tudonám 1,5 fölé vagyis 1,7 körülire állítani?
Előre köszi a segítséget.
Sajnos csak nagyobb súllyal; ami el szokott veszni...
Lemezjátszó
Sziasztok!
0,6 g-os súlyom van és pont 1,7g körüli értéket szeretnék beállítani. Ha jól veszem az adást a legvégén a 6/6 vályatban tud 1,5g-ot.
Sajnos csak nagyobb súllyal; ami el szokott veszni...
- Szilasmenti
- Újonc fórumos

- Értékelés: 3
Lemezjátszó
Sziasztok!
- SoundMania
- V.I.P.

- Értékelés: 1290
Lemezjátszó
A DJ szakiknak természetesen igen jó, / ha nem a legjobb../ választás, hiszen a motor nyomaték hatalmas, ami a szakmában
elengedhetetlen. A nagy sztárok mind ezt a típust használják, vagy használták..
Üdv.
Ja bocs. Ha arra kell Nem emlékszem hogy kiemelték volna ezt a kritériumot.
Lemezjátszó
Ezzel nincs is baj, de ahogy néztem az indító hozzászólást, otthoni rendszerbe kellene, nem DJ célokra.
Ezt teljesen így van !
Ezért SZERINTEM felesleges, hacsak nem a rózsaszínes lilás? strobiban akarunk nap nap után gyönyörködni..