Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...
Black Sea: egyszer (sem) nézős, könnyen felejthető termék ...
Építs ki drága, (szerinted) jóminőségű házimozit (atmoszos hangszórókkal is szórd tele a szobádat), majd nézz rajta szar temékeket. Miközben a (szerinted) kimagasló képességekkel rendelkező cuccodon kínozod magad a "D" vagy "ZS" kategóriás termékekkel, légy elégedett, noha a film szar, a kontraszt és a frekvenciák azért rendben vannak ...
Miközben elégedetten nézed a kikapcsolt állapotban lévő (szerinted) jóminőségű házimozidat, nosztalgiázz másokkal a fórumon, jól sikerült régi filmekről, mert tény, hogy korábban tényleg voltak igazán ötletes, kreatív és jó filmek ...
A Black Sea-t tv-n néztem meg vacsora közben csakhogy ne legyen csend. A hangok jók voltak, de ez olyan mintha szép borítóval ellátott szar történetű könyvet olvasnál, osztályon felüli étkezdében ehetetlen ételt kellene megenned, vagy gyönyörű hálószobában egy (1-10-ig) 2-3-as csajt kellene meg ...
Nálam a Black Sea könnyen kitalálható, gyenge történet. A terméket kábé a felétől már csak léptettem. Azonnali törlés volt a sorsa. A feleségem is nagyon gyengének értékelte ...
Több termék is hasonló sorsra jutott a napokban. Ezekért a mostanában megjelenő silány termékekért NE csináljon az ember házimozit ...
Hűha! Kemény kritika! Akkor ne várjam?
Várd nyugodtan, nCoreon már fent van. Jegyet ne vegyél rá szvsz.
- Swordfish76
- Törzsvendég

- Értékelés: 374
Megosztó film lett, nekem nagyon tetszett! Várjad!!
http://aeonflux.blog.hu/2015/05/21/krit ... _fury_road
Egy rakat szar az egész. 20 perc után ki akartam kapcsolni, de végigszenvedtem kíváncsiságból. Nem vártam túl sokat tőle, de még azt is bőven alulmúlta. Minden szar benne, kivéve a trükköket, de valszeg csak arra építettek a készítők.
10/ -3 RIP Mad Max!
Ne keverjük!
A hangszóró, az elektromos hangfrekvenciás jelből mechanikus rezgést előállító alapeleme egy hangsugárzónak.
Hangsugárzó alatt értjük azt a komplexumot , ami tartalmazza a hangszórót, és a hangsugárzás javító foglalatot, ill. adott esettől függően más kiegészítő elemeket is. (váltó, belső huzalozás, csatlakozók, stb) A hangsugárzást javító foglalat lehet többek közt un. hangfal, ami "valamekkora tetszőleges geometriájú lap" hangdoboz, vagy méretéből adódóan hangláda, illetve egyéb formájú test.
Az esetek többségében nagyon helytelenül, egyesek hangfalnak hívnak minden hangsugárzót, ha nem olyan kialakítású akkor is.
Senki nem hívja a kanalat villának, vagy késnek, evőpálcikának, pedig ezek is evőeszközök. Akkor miért is hangfal a basszusreflex, zárt, TL, stb. rendszerű hangsugárzó?
Megvolt a Mad Max.
Hát ez az antipatikus, pontyszájú Tom, számomra idegesítő volt. Amúgy pörgős egy film, szuper hangokkal, látvánnyal. Kategóriájában tökéletes, de
nem fogom mégegyszer megnézni.
7/10
Egy rakat szar az egész. 20 perc után ki akartam kapcsolni, de végigszenvedtem kíváncsiságból. Nem vártam túl sokat tőle, de még azt is bőven alulmúlta. Minden szar benne, kivéve a trükköket, de valszeg csak arra építettek a készítők.
10/ -3 RIP Mad Max!
Amerikai psycho
Teljesen félreértettem . Sorry
Az elsőben sem CB a főszereplő,sőt egyáltalán nem is szerepel benne. (vagy nem az Olasz meló-ról írtál? )
Amerikai psycho
Van második része csak nemChristian Bale a föszereplő !
Videóra készült folytatás Mila Kunis -sal !
Az elsőben sem CB a főszereplő,sőt egyáltalán nem is szerepel benne. (vagy nem az Olasz meló-ról írtál? )
Viccet csinálnak a legendából,ez már nem az a terminátor,elbénázták nagyon.
https://youtu.be/YL296HBUvzY?t=5m21s
Ne keverjük!
A hangszóró, az elektromos hangfrekvenciás jelből mechanikus rezgést előállító alapeleme egy hangsugárzónak.
Hangsugárzó alatt értjük azt a komplexumot , ami tartalmazza a hangszórót, és a hangsugárzás javító foglalatot, ill. adott esettől függően más kiegészítő elemeket is. (váltó, belső huzalozás, csatlakozók, stb) A hangsugárzást javító foglalat lehet többek közt un. hangfal, ami "valamekkora tetszőleges geometriájú lap" hangdoboz, vagy méretéből adódóan hangláda, illetve egyéb formájú test.
Az esetek többségében nagyon helytelenül, egyesek hangfalnak hívnak minden hangsugárzót, ha nem olyan kialakítású akkor is.
Senki nem hívja a kanalat villának, vagy késnek, evőpálcikának, pedig ezek is evőeszközök. Akkor miért is hangfal a basszusreflex, zárt, TL, stb. rendszerű hangsugárzó?
- fodesz
- V.I.P.

- Értékelés: 5164
Christian Bale nálam listás. Egész jó filmeket hozott az elmúlt években.
Mi az Olasz meló-t néztük a napokban.
Nálam klasszikus. Jó sztori, és annál is jobb karakterek. Kár, hogy nincs hír 2. részről...
Itt is van utalás hifi rendszerre. Lyle a sok millió dollárból egy NAD T770-es toronyra hajtott.
Imádom az Olasz melót,nálam is listás ez a film.Izgalmas és pörög végig.
Nem túl rég néztük meg mi is már vagy hatodjára
Igen emlékszem a NAD rendszert akarta,aztán az Edward Norton (nem tudom a filmbeli nevét már) vette meg magának ahogy a pöpec rob álmodta Aston Martint is.
Végül ha jól emlkszem a film végén a Lyle is megvette a NAD-ot ML hangsugárzókkal
A könyv szerint ilyenek állnak Patrick Bateman nappalijának sarkában, méghozzá brazil rózsafa furnérral:
Igen tényleg valami ilyesmi stílus volt. Bár ezektől kisebb lényegesen,biztos a kistestvére volt a tornyoknak.
---------------------------------------------
Filmek:
A számkivetett sem gyenge film. Nálam 10/8.8
Én már tervezgetem hogy megnézem újra:
Nálam klasszikus. Jó sztori, és annál is jobb karakterek. Kár, hogy nincs hír 2. részről...
Pedig arra vevő lennék ezerrel... :-)
Van második része csak nemChristian Bale a föszereplő !
Videóra készült folytatás Mila Kunis -sal !
-
Vendég
Az Amerikai Pszicho-t pedig még a múlt héten néztük meg csak TV-n.
Nagyon beteg film,Christian Bale jól játszotta a szerepét,összességében nem volt rossz:
A filmben feltűnik többször egy jó kis old timer Hifi rendszer, a sarkakban elrendezett állódobozokkal.
A könyv szerint ilyenek állnak Patrick Bateman nappalijának sarkában, méghozzá brazil rózsafa furnérral:
Pedig arra vevő lennék ezerrel... :-)
"Az igazi barát szemből támad."
Nagyon beteg film,Christian Bale jól játszotta a szerepét,összességében nem volt rossz:
A filmben feltűnik többször egy jó kis old timer Hifi rendszer, a sarkakban elrendezett állódobozokkal.
Mi az Olasz meló-t néztük a napokban.
Itt is van utalás hifi rendszerre. Lyle a sok millió dollárból egy NAD T770-es toronyra hajtott.
- 4you
- V.I.P.

- Értékelés: 1157
Moziban !
Terminátor már nem az a Terminátor és ahogy nézem elég megosztó vélemények is vannak róla !
A történet nagyon megcsavarva tele hibákkal kaptunk egy akcióval teli látványfilmet kár érte !
Viccet csinálnak a legendából,ez már nem az a terminátor,elbénázták nagyon.
Rendszer:
Hangsugárzó: Focal Jm Lab cobalt 806/Dynaudio DM 2/8
Erősitő: Heed Obelisk pro/Diy Hybrid amplifier.
Forrás: Philips 618 csöves tuningolt/Cary CDP1
Moziban !
Terminátor már nem az a Terminátor és ahogy nézem elég megosztó vélemények is vannak róla !
A történet nagyon megcsavarva tele hibákkal kaptunk egy akcióval teli látványfilmet kár érte !
- fodesz
- V.I.P.

Ezek a filmek kerültek vászonra legutóbb:
The salvation- A megváltás
http://www.port.hu/a_megvaltas_the_salv ... _id=161203
Mivel csípem Mads Mikkelsen karakterét így vártam egy jó mozit is tőle.
Nem nagy sztori,mégis tetszett ,de azért nem mondom,hogy túlságosan,szóval egy egyszer nézős westernt sikerült kreálni legalábbis számomra.
10/6.5
Black Sea / Fekete tenger
(Óvatosan a Port.hu tartalommal,mert van spoiler!)
http://www.port.hu/black_sea/pls/w/film ... _id=157154
Tegnap este néztem meg Jude Law filmjét. Szerintem megosztó lesz a film majd mert olyan tipikus sztori ami sokaknak egyáltalán nem jön be ,vannak akilknek pedig igen.
Nekem bejött,mert volt hangulata a filmnek, a hangok is jók egyébként.
Akinek jó feketékkel megáldott vetítője van az nem fog csalódni a sötétebb jeleneteknél.
Egy 10/6.6-ra tudnám pontozni kb.
http://www.port.hu/amerikai_pszicho_ame ... m_id=18581
- fodesz
- V.I.P.

Amikor megnéztem,azt gondoltam,hogy az elmúlt 10-év legjobb filmje,amit láttam,ma is így gondolom.
Interstellar.
Detto! Sokan szerintem mást vártak volna a filmtől,én örültem hogy nem ment el az idétlen,jelmezes bénázós sci-fi irányban.
Komoly film ,nagyon ütős hangulattal,engem legalábbis le tudott bilincselni ez fontos és a filmzene is 10/10
- 4you
- V.I.P.

- Értékelés: 1157
Amikor megnéztem,azt gondoltam,hogy az elmúlt 10-év legjobb filmje,amit láttam,ma is így gondolom.
Interstellar.
Rendszer:
Blue Jasmin - egy hamisítatlan Vudi Elen film Vudi Elentől.
Automata - nézhető sci-fi Antónia Banderasszal és bársonyos robothangokkal.
Nagy Hal - ne felejtsük el újranézni a nagy mesélő, Tim Burton remekét.
<a negyediket elfelejtettem, pedig nagyon akartam ajánlani >
Megnéztem az új Mad Max filmet mert annyira magasztalák gondoltam a IMDB 7.5 jelent valamit.Biztosan nem az én műfajom mert a hang és a látványvilágon kívűl sok pozitívumot nem találtam benne.Ahogy lentebb írták megosztó a film.Nos én azokhoz tartozom,akinek nem jött be.
Én egyből kiszúrtam. De az idő, és a pia vasfoga melózik szépen.
Igen, erre gondoltam.
Egyébként a film tényleg jó, a sajátos stílusán belül.
Ne keverjük!
Nehéz? mért?
először is mindjárt az elején ott van a stáblistában
aztán meg a szeme .. az valahogy maradt olyan arról simán felismerem én legalábbis
Mert Te egy géniusz vagy, mint ez köztudott. (hogy a mér ige múlt idejű alakja hogy jön ide? )
Ne keverjük!
Égenjáró Lukácsot, azért elég nehéz felfedezni benne.
Nehéz? mért?
először is mindjárt az elején ott van a stáblistában
aztán meg a szeme .. az valahogy maradt olyan arról simán felismerem én legalábbis
Az Automatát messzire kerüljétek el, egyből töröltem nehogy megfertőzze a többi filmet!