Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...
Volt ebben a filmben minden: Akció féktelen áramlása, különleges és hatalmas járművek (minden tiszteletem a tervezőiknek és a megépítőknek), mélyszekciót alaposan megdolgoztató, hatalmas robbanások, őrületes homokvihar, mindez egy nem mindennapi posztapokaliptikus történetben!
http://i.imgur.com/CdFxc29.webm
Nagyon tetszett a Mad Max Road Fury. Látványos, akciódús és hossz terén is jó. Várom a folytatást.
- fodesz
- V.I.P.

- Értékelés: 5164
de olyan szinten van elrugaszkodva a valóságtól, hogy a megtekintése után nem taszít mélydepresszióba!
Hatalmas akcióbomba!!
Mert ez egy Mad max. Ne legyen más ,ne akarjanak mást belőle.Ez nem az éhezők viadala.
Én már nagyon várom itthon...
- Swordfish76
- Törzsvendég

- Értékelés: 374
...és tetszett??
Igen!
Gondolom ez a alkotás is megosztja a filmkedvelőket, hisz van aki nem "mindenevő"(én is egyedül néztem),
esetleg nem tudja helyén kezelni a dolgokat,
de olyan szinten van elrugaszkodva a valóságtól, hogy a megtekintése után nem taszít mélydepresszióba!
Hatalmas akcióbomba!!
Volt ebben a filmben minden...
...és tetszett??
- Swordfish76
- Törzsvendég

- Értékelés: 374
Volt ebben a filmben minden: Akció féktelen áramlása, különleges és hatalmas járművek (minden tiszteletem a tervezőiknek és a megépítőknek), mélyszekciót alaposan megdolgoztató, hatalmas robbanások, őrületes homokvihar, mindez egy nem mindennapi posztapokaliptikus történetben!
http://i.imgur.com/CdFxc29.webm
Nem tudtam hová tegyem, így ide gondoltam Végülis a filmekhez kapvcsolódik.
- Robertó77
- V.I.P.

- Értékelés: 440
Focus
Kifejezetten tetszett. Annál a bizonyos lövésnél jó nagyot ugrottam.
Mi is ma néztük a feleségemmel, hát nem is tudom. Talán többet vártam, kicsit lapos volt.
A lövés viszot.... jó volt.
Focus
Kifejezetten tetszett. Annál a bizonyos lövésnél jó nagyot ugrottam.
Még mindig... Ha nem jobban...
- Red75
- V.I.P.

- Értékelés: 844
Most hétvégén kánaán volt a mozi részlegemen, mivel 3 filmet tudtam megnézni. (Rendszerint havonta sikerül ennyit.) Ráadásul mindhárom meglehetősen tetszett, ajánlom nektek is őket:
Focus
Kingsman
Börtönregény, ezen meg is lepődtem, mert nem hallottam a filmről eddig. 2012
Bizony, a Focus-ban viszont egyetértünk, tegnap néztem és nekem is tetszett.
proj:Epson EH-LS12000B,proc/amp:Lexicon MC10/JBl Synthesis SDA-7200, hangfalak:Revel Concerta F12,M12,Performa C52,Canton Incelling 885,sub:REL HT/1508 predator,player:Zidoo UHD3000, kábelek: HiDiamond D2 rca,D3 sub,AQ Carbon 4K+HDR,P568-15M-FBR,Wireworld Solstice,Aq X2,FP.Luxor
nem vagyunk egyformák és ez így is van rendjén! én nem tudtam végig nézni ,még átpörgetve és borzalom volt számomra..
Bizony, a Focus-ban viszont egyetértünk, tegnap néztem és nekem is tetszett.
Chappie: nem ezt a filmet néztem volna, de itt a filmajánlóban túl jól sikerült felvezetni így csakazértis ezt néztem meg.
Az eleje furcsa volt, közepe már érdekelt és a végére megtetszett, ez a film az a tipus, ahol nincs olyan hogy egyszer nézhető vagy egynek elmegy, ez vagy jó vagy rossz film..szerintem jó film.
nem vagyunk egyformák és ez így is van rendjén! én nem tudtam végig nézni ,még átpörgetve és borzalom volt számomra..
proj:Epson EH-LS12000B,proc/amp:Lexicon MC10/JBl Synthesis SDA-7200, hangfalak:Revel Concerta F12,M12,Performa C52,Canton Incelling 885,sub:REL HT/1508 predator,player:Zidoo UHD3000, kábelek: HiDiamond D2 rca,D3 sub,AQ Carbon 4K+HDR,P568-15M-FBR,Wireworld Solstice,Aq X2,FP.Luxor
Chappie: nem ezt a filmet néztem volna, de itt a filmajánlóban túl jól sikerült felvezetni így csakazértis ezt néztem meg.
Az eleje furcsa volt, közepe már érdekelt és a végére megtetszett, ez a film az a tipus, ahol nincs olyan hogy egyszer nézhető vagy egynek elmegy, ez vagy jó vagy rossz film..szerintem jó film.
kormányozta
Az olimpikon élete végéig fel tudja idézni azt a szenvedélyt, amivel felkészül, versengett, esetleg dobogón állt - róla szólt. És nem kezdi el visszavonulva hirtelen nem érteni, miket is beszélnek és éreznek az aktív sporttársai. Laci konkrét útját nem ismerem, de hogy tényleges magáról nem szólt az a bejárás, az is biztos. Ahogyan nem mindenkit ér el a szerelem sem, nem feltétlenül találkozik technika és legbelsõbb érzelmi világ sem. Tehet egy nagy, éveken át tartó kört úgy is az ember, hogy azt hiszi kiaknázta a terület és önmaga egészét maximálisan, holott nem. Nem ütött be a nagy, katartikus állapot, ami nem követésrõl, nem útról vagy eszközrõl, hanem a totális jelenben levésrõl, önfeledtségrõl szól. Aki ezt megélte, nem így beszél, nem csupán technikai hobbiként deklarálja ezt az egész élvezetet adót. Nem a személyét támadom ezzel, de ordít a soraiból. Ez a dedikáltságra való reakció meg különösen beszédes. Egy dedikált DAC pl. nem jelentett problémát anno? Ha nem, az miért volt befogadhatóbb! Mert megtapasztalta, hogy nem hülyeség? Akkos itt miért nem él a gyanúperrel? Érted mit nem értek?
Vagy úgy! Ne láttam az összefüggést, nem ismerlek. A többi felvetésem érdektelennek bizonyult?
A dedikáltság vagányság, az igényes technikista lélek szeret minél távolabb futni az all in one filozófiától, ez lehet az egyik magyarázat. Meg aki megteheti miért ne tegye? Biztos, hogy minden kérkedés ami annak látszik? Nincsenek feleség virágai, nappali-szabàlyok, kutyanyelv, gyerekrombolás, s úgy egészében véve is kevesebb a kompromisszum. Szerintem ez nem sznoboskodás, de pro szintre emelése egy hobbinak, szenvedélynek igen. Felesleges érezni a jelenség, a szintek iránt, vannak és kész. Nincs szomorúbb, mint egy kihasználatlan tárgy, helység és nincs jobb, mint egy örömmel, szenvedéllyel kihasznált. A magam oldaláról minden ilyennel vele örülök.
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Értékelés: 11489
- Kapcsolat:
A FÖLDÖN kevés embernek van DEDIKÁLT ( mérések alapján, aláírással /szignózzák-dedikálják/ igazolt mozihelyisége ami megfelel a szigorú előírásoknak ) filmnéző szobája. Ehhez képest a fórumokon igen szívesen ékeskednek ezzel a jelzővel vagy használják ezt a jelzőt, csak azért mert arra használja a helyiséget amire készítette. A fürdőszobára, wc-re, konyhára, étkezőre, garázsra stb-stb sem plecsnizzük rá, hogy DEDIKÁLT csak azért mert arra használjuk amire építettük! Lehet a jelzővel tetszelegni, de minek és főleg ki előtt?
A dedikált jelzővel fejezzük ki, ha egy amúgy általánosan használható eszközt kizárólag egy feladatra szánunk, arra készítjük fel. Egy kizárólag filmnézésre használt helyiség esetében szerintem megállja a helyét a dedikált moziszoba kifejezés használata. A dedikálás aláírással kapcsolatos értelmezésénél is inkább ajánlásról van szó, mintsem valamilyen hitelesítésről.
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Értékelés: 11489
- Kapcsolat:
Akkor benne sem voltál igazán sohasem. Tehettél látogatást abba a világba, érezted úgy, hogy mélyen benne vagy, közben nem. Egyébiránt a kommunikációd egészéből sugárzik, hogy nem vagy benne. Mármint személyiségileg, szenvedélyileg. Ami nem baj. Ott vagy eltévedve, hogy a többieket is a te bejárt íved, utad mentén ítéled meg és adott esetben üreséletűnek vagy mániákusnak tartod, teszed mindezt a tévedés lehetőségének meghagyása nélkül. Ez viszont hiba. Azt gondolom, a tipikus technikai hi-fi vonalat bejártad, de a tényleges érzelmi oldaladhoz szólót nem: A kütyüzés mellett komoly, adott személy számára legmagasab szinteken szóló érzelmi pengetést lehetővé tévő műfaj ez, ami a legbelsőbb utakra vezet és minden más csak várakozás, ahogy az idézet is tartja. Ebből viszont aligha nő ki bárki is, aki egyszer is megtapasztalta...
Állításoddal, miszerint aki felhagy egy hobbival, az nem is volt benne igazából soha, legalább annyira beszűkíted a világot magad körül, mint akinél ezt szóvá tetted. Márpedig a szerelmek elmúlhatnak, de ez nem vesz el utólag az értékükből. Számomra követendőbb példa, ha valaki meg tud állni egy szinten, ki tud szállni a mókuskerékből és elégedetten hátradől a megszerzett babérok által övezve. Vagy szerinted el kellene vennünk egy 40 évesen visszavonuló olimpikon korábban megszerzett érmeit, mert felhagyott a versenysporttal és más irányba kormányozta az életét?
Lényegtelen dolgon lovagolsz! Ha összeolvasod a mondataimat akkor rájössz, hogy a "dedikált" jelző kifigurázására jött létre az a bizonyos mondat. A FÖLDÖN kevés embernek van DEDIKÁLT ( mérések alapján, aláírással /szignózzák-dedikálják/ igazolt mozihelyisége ami megfelel a szigorú előírásoknak ) filmnéző szobája. Ehhez képest a fórumokon igen szívesen ékeskednek ezzel a jelzővel vagy használják ezt a jelzőt, csak azért mert arra használja a helyiséget amire készítette. A fürdőszobára, wc-re, konyhára, étkezőre, garázsra stb-stb sem plecsnizzük rá, hogy DEDIKÁLT csak azért mert arra használjuk amire építettük! Lehet a jelzővel tetszelegni, de minek és főleg ki előtt?
Szóval a vizelés (pontosan idézve "kisdolog") volt a lényegtelen információ, de sikerült jól magadba égetni a lényeges helyett ...
Hogy on is legyek.
Tegnap (3D-ben) megnéztük a hetedik fiút. Egyszer nézős, felejthető termék ...
Turbó:
Köszi a plusz infót! Érdekesség volt számomra, hogy ezek nem csak a film kedvéért néznek így ki ...
Ezért hívom hobbi szobának !!
Ki tudja, talán vizelni megy épp.
Lényegtelen dolgon lovagolsz! Ha összeolvasod a mondataimat akkor rájössz, hogy a "dedikált" jelző kifigurázására jött létre az a bizonyos mondat. A FÖLDÖN kevés embernek van DEDIKÁLT ( mérések alapján, aláírással /szignózzák-dedikálják/ igazolt mozihelyisége ami megfelel a szigorú előírásoknak ) filmnéző szobája. Ehhez képest a fórumokon igen szívesen ékeskednek ezzel a jelzővel vagy használják ezt a jelzőt, csak azért mert arra használja a helyiséget amire készítette. A fürdőszobára, wc-re, konyhára, étkezőre, garázsra stb-stb sem plecsnizzük rá, hogy DEDIKÁLT csak azért mert arra használjuk amire építettük! Lehet a jelzővel tetszelegni, de minek és főleg ki előtt?
Szóval a vizelés (pontosan idézve "kisdolog") volt a lényegtelen információ, de sikerült jól magadba égetni a lényeges helyett ...
Hogy on is legyek.
Tegnap (3D-ben) megnéztük a hetedik fiút. Egyszer nézős, felejthető termék ...
Turbó:
Köszi a plusz infót! Érdekesség volt számomra, hogy ezek nem csak a film kedvéért néznek így ki ...
Minden tiszteletem a véleményedé, de lehet nem ártott volna egy kicsit informálódnod a véleményezésed előtt. A Chappie rendezője a Dél-Afrikai Neill Blomkamp, aki eddig mindhárom filmjével (District 9, Elisium, Chappie) nagyon jót alkotott szvsz. Tehát a világ amit elénk tár az egy kicsit sem angol, hanem Dél-Afrikai, ami innen nézve egészen egzotikus/erőszakos/vad. Ráadásul mindhárom film sci-fi, beleimplementálva ebbe a világba. Visszatérve a Chappie-re a két IQ light főszereplő (Ninja és Yo-landi) valójában egy Dél-Afrikai zenekar, és dobj egy hátast, tényleg így néznek ki. Mindezek tükrében kicsit érthetőbbek lesznek a falfirkák és a sárga fegyver.
https://www.youtube.com/watch?v=cegdR0GiJl4
https://www.youtube.com/watch?v=AIXUgtNC4Kc
Ultra szar mint ,ahogy a film is
Mindezek tükrében kicsit érthetőbbek lesznek a falfirkák és a sárga fegyver.
Én meg azt hittem 3D nyomtatott fegyverek.
Köszi az értékes háttérinfót, így tényleg érthetőbb, én meg pontatlan voltam. Akkor csak túl realista nekem (és a valóságban is ilyen erőszakosak?). Gondolkodtam is azon, hogy bizonyos szerepekre csak a való életben nyújtott énjükkel azonos vagy közel azonos figurák alkalmasak. Ez is egy ilyen a jelek szerint. Na igen, de csak innen nézve...
tükrében
Chappie. Inkább szólt az angol prolizmusról (aminél, mint tudjuk, nem sok szebb van) számomra, mint bármi másról. Túlhangsúlyos volt, hiába a történet kötelező része és alapja. Egyelőre végig sem néztem, azt a fajta erőszakbemutatást választotta kifejezésként, ami számomra emészthetetlen. Esetleg csak túl realista nekem. Máskor szóljatok, ha ilyen van. Azt meg nem tudom ki használ citromsárga fegyvert bárhol is, mert még a vásznon is hülyén mutat. A szintén túlgondolt bugyuta hűtőtetkók és falfirkák szerintem lepipálták a gyenge alakításokat. Nem gondoltam volna, hogy a Kisváros egy epizódjában (nem volt már akkor vasfüggöny, de bőven úgy hatott) a rosszfiúkat hasonló graffitykkel való alátámasztását tudják hozni egy nagykaliberű, más országbeli moziban is, ám sikerült. Fak Da World, tesó. Nagy kalibert említettem, biztosan Hugh Jackman miatt. Sajnáltam, hogy ilyen gonosz szerepet kapott, ami valljuk be ráadásul nem is kívánt túl sűrűn bárdolt alakítást.
Minden tiszteletem a véleményedé, de lehet nem ártott volna egy kicsit informálódnod a véleményezésed előtt. A Chappie rendezője a Dél-Afrikai Neill Blomkamp, aki eddig mindhárom filmjével (District 9, Elisium, Chappie) nagyon jót alkotott szvsz. Tehát a világ amit elénk tár az egy kicsit sem angol, hanem Dél-Afrikai, ami innen nézve egészen egzotikus/erőszakos/vad. Ráadásul mindhárom film sci-fi, beleimplementálva ebbe a világba. Visszatérve a Chappie-re a két IQ light főszereplő (Ninja és Yo-landi) valójában egy Dél-Afrikai zenekar, és dobj egy hátast, tényleg így néznek ki. Mindezek tükrében kicsit érthetőbbek lesznek a falfirkák és a sárga fegyver.
https://www.youtube.com/watch?v=cegdR0GiJl4
https://www.youtube.com/watch?v=AIXUgtNC4Kc
Ma újra megnéztem !
Michael Mann filmjei közül egy jó fordulatos izgalmas!