Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

fodesz moziszobája

fodesz
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5164

fodesz moziszobája

Hozzászólás Szerző: fodesz »

Gratula a cuccokhoz !

Látom egyre többen leszünk akinek Klipsch dobozai vannak.
Mondjuk ahogy Cecil mondta én is inkább az RF-82II , RC-62II , és RB-61II-öt vettem volna meg.

De biztos , hogy ezek sem lehetnek rosszak.
Erősitő is jó választás volt.

Köszi Kimi!
"Mondjuk ahogy Cecil mondta én is inkább az RF-82II , RC-62II , és RB-61II-öt vettem volna meg."

Ja hát persze könnyű azt mondani hogy mit vennénk meg
Akkor én meg az RF-83II,RC64II és RF82II-t vettem volna meg 5.0 és ammen a továbbiakban......

fodesz
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5164

fodesz moziszobája

Hozzászólás Szerző: fodesz »

Bubu dolgoztam,ezért nem voltam egész délután és este. De mindenkinek köszönöm a posztokat és véleményeket!

Had menjek vissza a dolgok elejére egy kicsit,csak hogy tisztába tegyük az egészet
A cél amit egyelőre véghez vittem nem az volt,hogy itt lecölöpözök majd ,downgrade-elek és hogy autóra vegyek ki pénzt a rendszerből.
Az autó valóban érkezik hamarosan,de az asszonnyal is egyezkednem kellett hogy most kicsit pihentetek,mert még jönnek vele egyéb kiadások. A Klipsch szett beszerzésének gondolatánál eszembe sem jutott az hogy sztenderen a mozi ,csüggedek,vissza akarok lépni stb..Lehet úgy nézni,hogy újra építkeznem kell,lépkednem felfelé,de egészen más irányú célok fognak ezután vezérelni,gyökeresen alakul át minden.

Tonyka ne fogalmazódjon meg benned az hogy ettől is lejjebb fogok menni,mert nagy tévedés ez. Soha nem hagynék fel a házimozizással.Amikor úgy alakultak a dolgaim akkor megvolt az oka,de mindíg feltornásztam magam egy-egy downgrade után. Lehet hogy lett volna olyan aki a harmadik nekifutásra már abbahagyta volna.Én nem.Szóval a kitartással nem volt problémám sosem.
(RED-nek is ) Illetve ,szeretnék írni majd egy jó kis beszámolót ,hisz a Titanok hangja annyira a fülemben van hogy nem lesz nehéz véleményt formálni majd arról hogy ez az összeállítás mit tesz le az asztalra utánnuk.
Egy biztos szigorú leszek és azt is tudom,hogy ha gyengébben muzsikál a Klipsch annak fizikai korlátai vannak,de pár sorral lentebb olvashatod majd,hogy nem ez lesz a vége a Klipsch összeállításnak.

Bubu! Leírtam,hogy most bevállaltam ezt a szettet és lehet hogy igazad lesz,lehetséges hogy nem lesz tankszerű megindulás ,kisebb dobozokkal stb..
De a váltással úgy céloztam,hogy  ezzel a szettel indulnék el a Klipsch-nél.

Lehet azt mondani hogy nálam ez egy újrakezdés ,szerintem ez a megfelelő jelző rá,de akinek úgy tetszik akkor legyen downgrade.
Imádom a Klipsch-eket régóta.Ezért még visszalépés árán is bevállalom őket,hogy aztán majd újra feljebb léphessek velük .
Nyilván kisebb a center és a surround.De már elmondtam hogy nem ezekkel a dobozokkal szeretném majd hosszabb távon folytatni!!! A két frontsugárzó valószínűleg alapkő lesz,melyhez még jön majd az R-115SW ami szintén.Azért ez a hármas már nem alapszint . Ezután a lehetőségeimhez mérten fogok lépni tovább. Ha az RP-450 centert sikerül majd bezsákmányolni akkor a frontoldal már szerintem top-on lesz,legalábbis nekem már az nagy öröm volna.

A Clarusnál ahol épp tartottam az ott a vége volt számomra,ott már nem bírtam volna fentebb lépni.Persze van tovább a Titanoktól,de embertelen méretekben és árban ami eleve nem is lett volna célom.
A háttér szekció jelenlegi darabjai pedig szintén maradnak majd ,de nagyobb dobozokkal egészíteném ki őket.
Ha a pénz nem lett volna akadály akkor akár két RF28 is elfért volna még hátul és a center is alapból az RP-450 jött volna.
Azért vettem meg ezt a szettet mert elvitték a Titanokat és ha még gyűjtögetni akartam volna a jobb dobozokra akkor akár a télig mozi nélkül maradtam volna.

Cutler,remélem nem haragszol hogy megemlítettelek. Én tudom hogy miért váltál meg tőle,tudtam, hogy a zártak felé vetted az irányt.Illetve egész más lett nálad minden és már alapból nem illett volna oda a Deimos.
Csak felhoztam hogy mi volt a reakciód akkor a posztomra. Vissza lehet keresni egyébként,valóban úgy történt ahogy írtam.

Az hogy a Z7 van most és nem egy magasabb kategóriás elő/végfok duó az is csak egy állapot.
De az tény hogy a Z7 is egy olyan vas amit kedvelek és egyáltalán nem érzem azt hogy most nekem ez óriási visszalépést jelentene.
Úgy álltam hozzá,hogy kellett egy erősítő és legalább az rendben van.

Robertó a surroundok jelenleg hátul vannak a saroktól 45cm-re befelé, a "Brooklyn híd alatt" .Az ülőpozícióhoz mérten optimálisan felszerelve.
Aztán ha kell felütök pár szöget oldalra is hogy ott is lehessen próbálni,úgyis festés lesz kell javítanom  előtte.:)Hétvégén bemérem a rendszert és belemélyedek a moziban is. Felkerül a vetítő boxa is,azután jön a festés (remélhetőleg minnél hamarabb már) és akkor szeretnék majd fotókat feltölteni mindenről ha már kész lesz.

Jó hétvégét mindenkinek!

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2573

fodesz moziszobája

Hozzászólás Szerző: Tonyka »

Remélhetőleg lesz majd beszámoló, és összehasonlítás. Véleményem szerint, ennek hiánya is csak olaj a tűzre. Ködbe burkolódzás, nem hasonlítom össze stb. Persze megvan ennek is az oka, de ne boncolgassuk sok Clarus - nak kell még gazdát találni az elkövetkező időkben. Mindenesetre ami történik az igazából példa nélküli a fórumozással töltött nem kevés évem alatt. Jól néznék ki, ha lecserélném a dobozaimat, és nem mernék letenni az asztalra egy értelmes beszámolót. Egyértelmű, h az ember ha cserél, akkor általában felfelé szeretne lépni, és nem visszafelé. Esetünkben ezt valahogy senki sem akarja felvállalni, hisz a múltban ez a " lehetetlen " kategóriaként volt a külvilág számára tálalva. Valóban, Fodesz mindig kószáló kiskamasz volt, Cecil fogalmazta meg jól, sajnálatos, h nála csapódott ez le. Azért a pókösztönöm azt súgja lesznek még hasonló " downgrade-ek "
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP

Vendég

fodesz moziszobája

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Fodesz meg dolgoztatja a Klipsch hangfalakat és tesz az egészre!   

Fodesz, milyen filmekkel idomítod az új rendszert? 

Fish
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2204

fodesz moziszobája

Hozzászólás Szerző: Fish »

ez a fajta moderálás és hozzáállás tetszik   valóban nem ideillők ezek a megnyilvánulások 
proj:Epson EH-LS12000B,proc/amp:Lexicon MC10/JBl Synthesis SDA-7200, hangfalak:Revel Concerta F12,M12,Performa C52,Canton Incelling 885,sub:REL HT/1508 predator,player:Zidoo UHD3000, kábelek: HiDiamond D2 rca,D3 sub,AQ Carbon 4K+HDR,P568-15M-FBR,Wireworld Solstice,Aq X2,FP.Luxor

feherlaci
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 433

fodesz moziszobája

Hozzászólás Szerző: feherlaci »

A személyeskedő mondatokat töröltem, ezúttal figyelmeztetlek, hogy legközelebb elköszönünk tőled...
kimber

Kedves kimber! Légyszíves a provokátort is figyelmeztetni, ugyan is valahonnan eljutottunk valameddig és ebben a provokátornak igen erős szerepe volt ...
Fish: veled szemben miért nem szoktak személyeskedni? Talán azért mert tisztelet tanúsítasz a többiekkel szemben és nem provokálod a másikat?
A válasz. igen ...

Megtörtént. üdv. kimber

szepi0808
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 2102

fodesz moziszobája

Hozzászólás Szerző: szepi0808 »

Szerintem el kellene már hagyni azt a választ mindenre,hogy aki más véleményen van, mint a te, akkor csak piszkálódás vagy rugdosás lenne a háttérben.
Az irigység meg pláne nem helytálló, főleg egy olyan embertől, mint cecil, akinek a rendszere nem éppen a minimál kategóriába tartozik.
Szóval az elmúlt évek magyar gyártójának a magasztalása után most le lehet nyelni némi kritikát, mert napról-napra te magad döntöd le a mítoszokat, amit évekig hírdettél nagy meggyőződéssel.

Pedig megfogadtam, hogy nem megyek bele ilyesmibe.

Én, hogy kerülök a képbe és a kritikák lenyelésé is, hogy jön ide? Fodesz hangfalakat és meghajtást cserélt, de egy két jóindulatú ember, nem azzal foglalkozik, hogy fodesz mire váltott és neki mi tetszik benne, hanem homlokegyenest teljesen mással és őt és engem is piszkál a jóindulatú megjegyzéseivel. Ezzel van itt a probléma, nem azzal, hogy mit és mit nem nyelek le.

Én is leírtam mindent a szemléletváltásomról, aki nem tudja elfogadni, azt nagyon sajnálom, jelenleg ez van, De kérem szépen, nem ide való ezek a megjegyzések. Akinek van megbeszélni valója velem, az kérem keressen meg privátba és tessék ott feltenni a kérdéseiket, nem itt kell fodesz topikjába sárral dobálni minket.

Köszönöm

JVC DILA X30
Screenline Fashion 136" Diamond 1.2 4K
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
EMOTIVA XPA Gen3, BasX500.
MILLER & KREISEL S150/MP950/IC95/M5
SVS SB5000

Szepi házimozi: viewforum.php?f=46

Red75
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 831

fodesz moziszobája

Hozzászólás Szerző: Red75 »

Szintén gratulálok az új dobozokhoz! 
Olvastam lejjebb, hogy mihez gratulálnak a többiek(?), amikor nem biztos, hogy jobb, szebb, stb.  Nekem mindegy is, ha Fodesznek tetszik és Ő úgy érzi ez jó neki, én szívből gratulálok, hogy megtudta vásárolni a hőn vágyott terméket. Legyen az bármi.
Nyilván az én rendszerem sem kellene sokaknak, mások viszont boldogak lennének vele. Nem kell ezzel egyetérteni, osztozni kell az örömben.

A részletes beszámolót természetesen várom! 
Mozi: Vászon 106" Tab tension, Proji: Optoma HD86, Lejátszó: Himedia Q10Pro, AVR: Anthem MRX-510, Swans D3.2, Sub: SVS PC-2000

robert99
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4971

fodesz moziszobája

Hozzászólás Szerző: robert99 »

Gratula a cuccokhoz !  

Vendég

fodesz moziszobája

Sajnálom greike, a mentális problémáiddal még mindig nem tudok - tudunk mit kezdeni.

Kergetőzöl a sötétben még mindig, senki nem kérdőjelezte meg amit leírtatok. Csak tájékoztatottunk hogy eleve rossz a módszer és átveritek magatok.
Bármilyen hasonló fizikális kaliberű doboz lehetett volna a hangfalkábel végén, mindet halottátok volna... leírtam/leírtuk hogy miért.

Próbálj meg nem magadból kiindulni amikor személyeskedésre használod a fórumot. Sajnos nem olvastam tőled eddig itt mást....
Kitaláltok dolgokat, hülyeségeket és személyeskedsz. Mást nem látni, pedig hiszed ha nem én tényleg szeretnék értelmeset olvasni tőletek.

Te vagy az az ember aki mindenhez is ért! Kedvencem a személyeskedés duma! Na ez pont csak rád illik! 
.............
Fodesz: Gratula a Yamahához és a Klipschez!

A személyeskedő mondatokat töröltem, ezúttal figyelmeztetlek, hogy legközelebb elköszönünk tőled...
kimber

batman98
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3447

fodesz moziszobája

Hozzászólás Szerző: batman98 »

Látom elég nehezen érti meg az a tudálékos hülye fejed,hogy az volt a lényeg  vajon a Titánokon megszólal a 20 környéki frekvencia vagy nem!Az  nem volt fontos,hogy ezt mégis hány db eséssel teszi! Mivel Én is ott voltam ezen a mérésen akkor jó tudni ,hogy fingom sincs az egészhez és a hülyeséget mutogatom!Jó ,hogy olyan oktat ki aki beb*ssza a sarokba a mélynyomót és a hátsó reflexes hangfalait 10 centire a falra rakja és csodálkozik,hogy a Yamahát nem lehet -20-nál jobban feltekerni a hangerőt,mert sok a mély! Más ilyen hangnembe írogatna óriási felháborodás lenne!Hány embernek nyalogathatod itt a golyóit?Tudom nem nekem szólt de azt is tudod ki süket és ki nem?! Doktor is lettél Te gyökér?

Sajnálom greike, a mentális problémáiddal még mindig nem tudok - tudunk mit kezdeni. 

Kergetőzöl a sötétben még mindig, senki nem kérdőjelezte meg amit leírtatok. Csak tájékoztatottunk hogy eleve rossz a módszer és átveritek magatok. 
Bármilyen hasonló fizikális kaliberű doboz lehetett volna a hangfalkábel végén, mindet halottátok volna... leírtam/leírtuk hogy miért.

Próbálj meg nem magadból kiindulni amikor személyeskedésre használod a fórumot. Sajnos nem olvastam tőled eddig itt mást....
Kitaláltok dolgokat, hülyeségeket és személyeskedsz. Mást nem látni, pedig hiszed ha nem én tényleg szeretnék értelmeset olvasni tőletek.

Kérlek fejezzétek be, egyik fél a provokálást, másik fél meg a személyeskedést. Köszönettel: kimber
kép: LG 42LV3400; KÉP: Epson EH-TW5000, Grandview CNV 106" - HTPC: i3-6100 & KODI-Leia
Hang: Yamaha CX-A5000; Rotel RMB-1095MK2; Jamo Concert C809, C80CEN, C80SUR, Jamo C80SUB;  Rotel-RB-1050MK2; B&W CCM362
HTPC: Asus Essence STX & JRiver 21 Storage: HTPC: 2x4TB

Fish
V.I.P.
V.I.P.

fodesz moziszobája

Gratulálok Fodesz! 
Clarus vagy Klipsch, nem ez a lényeg. Kölyökkoromban imádtam a dobostortát, a zellersalátának még a szagát sem bírtam. Mára ez megfordult. Holnap meg lehet a torta tetejére teszem a salátát.

teljesen igazad van, így kéne ezt mindenkinek felfogni!   sokan nagyon véresen komolyan veszik még mindig ezt az egészet, feleslegesen!
proj:Epson EH-LS12000B,proc/amp:Lexicon MC10/JBl Synthesis SDA-7200, hangfalak:Revel Concerta F12,M12,Performa C52,Canton Incelling 885,sub:REL HT/1508 predator,player:Zidoo UHD3000, kábelek: HiDiamond D2 rca,D3 sub,AQ Carbon 4K+HDR,P568-15M-FBR,Wireworld Solstice,Aq X2,FP.Luxor

Cutler
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1484

fodesz moziszobája

Hozzászólás Szerző: Cutler »

Az a baj, hogy akiben már kialakult egy ellenszenv, vezérelve azt irigység van bármi, az nem fog megváltozni. Hihetetlen egy két embert hozzáállása, nem gondoltam volna, hogy mozis fórumokon ilyenekkel kell szembesülni. Nem az a lényeg, hogy mi van a szobába, milyen fejlesztések és történések vannak, csak a piszkálódás, rugdosás. Ez a magyar mentalitás?[/size][/font]Szerintem el kellene már hagyni azt a választ mindenre,hogy aki más véleményen van, mint a te, akkor csak piszkálódás vagy rugdosás lenne a háttérben.
Az irigység meg pláne nem helytálló, főleg egy olyan embertől, mint cecil, akinek a rendszere nem éppen a minimál kategóriába tartozik.

Szóval az elmúlt évek magyar gyártójának a magasztalása után most le lehet nyelni némi kritikát, mert napról-napra te magad döntöd le a mítoszokat, amit évekig hírdettél nagy meggyőződéssel.

dhcodoki
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2157

fodesz moziszobája

Hozzászólás Szerző: dhcodoki »

Gratulálok Fodesz! 
Clarus vagy Klipsch, nem ez a lényeg. Kölyökkoromban imádtam a dobostortát, a zellersalátának még a szagát sem bírtam. Mára ez megfordult. Holnap meg lehet a torta tetejére teszem a salátát.

Cutler
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1484

fodesz moziszobája

Hozzászólás Szerző: Cutler »

Mikor Cutler árulta a Deimost hozzá is szóltam hogy 500e alatt nem sok ellenfele van.Akkorra már sokadszor hallottam őt.Azért megjegyzésként írta is rá hogy így van.

Vagy most már hogy neki sem az van nem így vélekedne róla?
Nem nagyon akartam belefolyni, de ha már meglettem szólítva, akkor lenne pár megjegyzésem.
Erre az 500e alatt nem nagyon van ellenfel megjegyzésre, megmondom őszíntén nem emlékszem már. Ha ezt mondtam, akkor tévedtem.

Azért adtam el a Deimos-t, mert az idő múlásával egyre kevésbé tetszett a produkciója. Az meg, hogy több helyen is hallottam zárt mélynyomós rendszert, még jobban felerősítette az elégedetlenségemet. Sajnos hiába a nagy membrán és a külső végfokos meghajtás, lomha és pontatlan a Deimos. Persze első hallásra és még utána is tetszett a nagy erő amit tud, de idővel inkább a negatív tulajdonságat hallottam csak. De ettől függetlenül biztos sok embernek tetszhet az a fajta hang amit a Deimos tud.

Nekem már nem, én inkább a zárt subok gyorsaságát és pontosságát találom jónak, mégha hangnyomásban nem is tudnak akkorát. Bár ez utóbbi sem lehetetlen egy zárttól, csak ugye azt meg is kell fizetni.

A lényeg, hogy legyen sok örömöd az új cuccokban.

Fish
V.I.P.
V.I.P.

fodesz moziszobája

idővel úgy is a lehető legjobbat fogja berakni ezeket majd szépen eladja kis bukóval más nagy örömére,, Fodeszt nem kell félteni, ha most inkább pénzt kellett kiszedni a rendszerből hát ki kellett, jó párszor csináltam én is ,ha úgy vesszük ezekre  a szar filmekre még ez is bőven  a luxus kategória jelenleg.. az emberek kb.50 %-a akit érdekel is egy picit a filmes világ, az 50e ft-os egybe moziról gondja azt ,hogy az az házimozi és ebből az 50 ből kb.a mi fajtánk az 5% aki egy kicsit is komolyabban veszi..sztem! Nálam mindig lehidalnak ,hogy nem vagyok normális ilyenre költeni persze amikor megnéznek egy filmet utána őket is érdekli de amikor rátérünk mi mennyi volt ,rögtön újra a nem vagy normális következik.. eszük ágában nem lenne a 5-10% -át sem rákölteni..  És valljuk be őszintén valahol igazuk is van, de hobbi már csak ilyen  nem olcsó sportág szinte egyik sem!

szepi0808
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 2102

fodesz moziszobája

Hozzászólás Szerző: szepi0808 »

Gratula a cuccokhoz !

Látom egyre többen leszünk akinek Klipsch dobozai vannak.
Mondjuk ahogy Cecil mondta én is inkább az RF-82II , RC-62II , és RB-61II-öt vettem volna meg.

De biztos , hogy ezek sem lehetnek rosszak.
Erősitő is jó választás volt.

Ezek már kifutott modellek, már ide nem is érkeztek az év elején, amikor az importőr el kezdte értékesíteni a márkát. Ha még találni valamelyik országban még beragadt darabokat, azok sajnos többe is kerülnek, mint ez a szett összeállítás.
Kérdeztem én is, hogy nem-e akar inkább hátra állókat, akár a 26, 24-es modellből, de Ő azt mondta, hogy kezdeésnek így akarja, mert az autóra is kell hagyni neki pénzt. A centerrel is ugyan ez van, lesz még lehetősége még fentebb lépni.
Ha kellő helyen megvágatja, ahol a mély hangok a subba kerülnek ezekről a csatornákról, akkor nagy gond nem lesz. A közép és a magas hangokat kellő képen meg fogják ezek a hangsugárzók is szólaltatni. 80 Hz elegendő vágás nekik, aminek a megszólaltatása a sub feladata lesz.
25 khz a felső határ, amit észre is vettem, hogy eddig azok a magas hangok, amik sziszegésbe mentek át, itt nem sziszeg, hanem tisztán hallható.
Az erősítő jó választás szerintem is.  Klipsch-ek könnyen hajthatóak, alacsony hangerőn is dinamikusak, ezért nem is kell nekik hatalmas erősítő teljesítmény.
JVC DILA X30
Screenline Fashion 136" Diamond 1.2 4K
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
EMOTIVA XPA Gen3, BasX500.
MILLER & KREISEL S150/MP950/IC95/M5
SVS SB5000

Szepi házimozi: viewforum.php?f=46

Spiky03
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 197

fodesz moziszobája

Hozzászólás Szerző: Spiky03 »

Hogy ON is legyek.

Itt egy másik teszt a szettről, igaz itt a kisebb frontokkal, de itt is jókat írnak róla. És pont egy Yamaha erősítővel tesztelték, igaz picit kisebbel, mint a Z7.
http://www.sztereomagazin.hu/tesztek/au ... szett.html

Nah meg ez a szett biztos azért nagyot szólhat.: 
http://www.extremeaudio.hu/klipsch-thx- ... irect_link

Az ára is szép.

Nekem a JBL szett jut róla az eszembe.: 
http://www.jblsynthesis.com/products/bu ... one-array/
MEDIUM (1.2) 110" 16:9;
Panasonic TX-P42ST50E;
HTPC-DELL MT7030, Amazon Firestick 4K MAX
3x Fosi V3; 5db Jamo D6 LCR
T.amp E-1200+15"Ultimax+15"MicroMarty
Oehlbach 108
ZyXEL NSA325v2 2T+4T WDRed
Xbox OneS+Kinect

Fish
V.I.P.
V.I.P.

fodesz moziszobája

Egyetértek a mondanivalóddal, a stílusoddal és a használt szavaiddal is ... 
ebben biztos voltam Lacikám    pedig lehetne emberi módon is kommunikálni.. 

feherlaci
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 433

fodesz moziszobája

Hozzászólás Szerző: feherlaci »

Látom elég nehezen érti meg az a tudálékos hülye fejed,hogy az volt a lényeg  vajon a Titánokon megszólal a 20 környéki frekvencia vagy nem!Az  nem volt fontos,hogy ezt mégis hány db eséssel teszi! Mivel Én is ott voltam ezen a mérésen akkor jó tudni ,hogy fingom sincs az egészhez és a hülyeséget mutogatom!Jó ,hogy olyan oktat ki aki beb*ssza a sarokba a mélynyomót és a hátsó reflexes hangfalait 10 centire a falra rakja és csodálkozik,hogy a Yamahát nem lehet -20-nál jobban feltekerni a hangerőt,mert sok a mély! Más ilyen hangnembe írogatna óriási felháborodás lenne!Hány embernek nyalogathatod itt a golyóit?Tudom nem nekem szólt de azt is tudod ki süket és ki nem?! Doktor is lettél Te gyökér?
Egyetértek a mondanivalóddal, a stílusoddal és a használt szavaiddal is ... 

Vendég

fodesz moziszobája

300 körül van a szett aszem.De lehet kevdesebb.
Én annak örülök a legjobban hogy vannak emberek akik azért vesznek új dolgokat is.

Sajnos újra nekem nincs pénzem abban a szegmensben amit én szeretnék.
Így marad a használt.
De ha minden jól megy upgrade lesz nálam is a kis mozirendszerben.Mert párom is vár már valami újjítást a lakásban;-)

Nem tudom most mennyibe kerül ez az 5.0 amit fodesz vett.
400k körül ?

Spiky03
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 197

fodesz moziszobája

Hozzászólás Szerző: Spiky03 »

400k körül ?

Itt 300 akciósan: http://www.streamaudio.hu/klipsch-refer ... gfal-szett

De lehet Szepi akciósabban tudta beszerezni, azt nem tudom.
MEDIUM (1.2) 110" 16:9;
Panasonic TX-P42ST50E;
HTPC-DELL MT7030, Amazon Firestick 4K MAX
3x Fosi V3; 5db Jamo D6 LCR
T.amp E-1200+15"Ultimax+15"MicroMarty
Oehlbach 108
ZyXEL NSA325v2 2T+4T WDRed
Xbox OneS+Kinect

kimi-
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 808

fodesz moziszobája

Hozzászólás Szerző: kimi- »

Ebben igazatok van Cecillel, de sajnos csak az RF-82II kerül annyiba vagyis inkább még többe mint itt az 5.0 
400k körül ?

Vendég

fodesz moziszobája

Bubu! Azért nehogy mar magyarázkodnunk kelljen,mert örülünk egy fórumtársunk új szerzeményeihez és ehhez gratulálunk??!!!
Tudod milyen régóta szeretett volna egy Klipsch szettet,most lett neki,új erősítővel, szerintem mindegy hogy ez jelenleg vissza vagy előrelépés, jár a gratuláció. (Szerintem)

Persze, hogy tudom. El akartam terelni a figyelmet egy kicsit! 
Olyan dologgal, amin értelmesen lehet esetleg vitatkozni Fodesz nélkül is.

AAttila
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3538

fodesz moziszobája

Hozzászólás Szerző: AAttila »

Bubu! Azért nehogy mar magyarázkodnunk kelljen,mert örülünk egy fórumtársunk új szerzeményeihez és ehhez gratulálunk??!!!
Tudod milyen régóta szeretett volna egy Klipsch szettet,most lett neki,új erősítővel, szerintem mindegy hogy ez jelenleg vissza vagy előrelépés, jár a gratuláció. (Szerintem)

Lezárt

Vissza: “Házimozi”