Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Pc alapú audio lejátszás
Pc alapú audio lejátszás
Van i7 proci 35 watt tdpvel + geforce gtx 750 passziv vga 55 watt tdpvel.
PC (I7-4765T, 8GB,SSD, Server 2012., J.River 20), Audiobyte Hydra+ZPM,
Antelope Audio Zodiac Gold, Végfok: Audio Research VT 100 mk III. -Kábelek: ALAC, Valhalla Aura V2/2 AES/EBU., Hangfal: Sonus Faber Cremona M, Fülhallgató: Sennheiser HD 600 , Állvány: SolidTEchRackofSilent
Antelope Audio Zodiac Gold, Végfok: Audio Research VT 100 mk III. -Kábelek: ALAC, Valhalla Aura V2/2 AES/EBU., Hangfal: Sonus Faber Cremona M, Fülhallgató: Sennheiser HD 600 , Állvány: SolidTEchRackofSilent
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Értékelés: 11505
- Kapcsolat:
Pc alapú audio lejátszás
Hat ugy hogy nincs rajta kulon kapcsolo, igen a Fapaci fele tap jo lenne csak en bele szeretnem rakni a grafikus kartyat is es ahoz mar nem eleg 120W teljesitmeny.
250 Wattig bővíthető igény szerint. Persze ha játszani akarsz a gépen, akkor felesleges, illetve talán jobban jársz két célirányos PC-vel. A kifinomult hardver előnye elveszne, ha teleszórod a gépet játékokkal, lejátszáshoz felesleges szoftverekkel.
- tottyi
- Hazajáró lélek

- Értékelés: 964
Pc alapú audio lejátszás
Az mzperx féle lin táp kb 200wattot tud, amikor csúcsra van járatva.
Az akár elég is lehet egy kisebb videokártyás géphez.
Sajnos nem eleg ahoz amim van (Gforce 560) 450wattosal probaltam es azzal nem ment.
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - WW Platinum Eclipse 8 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R
- bajnokpityu
- V.I.P.

- Értékelés: 177
Pc alapú audio lejátszás
Az mzperx féle lin táp kb 200wattot tud, amikor csúcsra van járatva.
Az akár elég is lehet egy kisebb videokártyás géphez.
- tottyi
- Hazajáró lélek

Pc alapú audio lejátszás
a videokártya nem külön szálon kapja a tápot ?
ha igen, érdemes lenne arra egy külön egy egyszerűbb tápot tenni...
De igen kulon tapot kap csak akkor mar ketto tapnak kene benne lennie, nem akarom tul bonyolitani mert lehet a vegen egy Mac Mini lesz.
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - WW Platinum Eclipse 8 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R
- tottyi
- Hazajáró lélek

Pc alapú audio lejátszás
Szerintem ezt nem úgy értik, hogy nincs kapcsoló, hanem úgy, hogy nem kapcsolóüzemű ( hanem lineáris) tápegységről van szó, ami előnyös a kapott hang miatt.
Megint tanultam valamit, koszonom.
Pc alapú audio lejátszás
a videokártya nem külön szálon kapja a tápot ?
ha igen, érdemes lenne arra egy külön egy egyszerűbb tápot tenni...
Anthem AVM70 EarthquakeCinénovaGrande7BR LG77"CX3 Christie HD14K-M+Griffyn4K32RGB HC Cseneles Edition Pana PT-RQ13 SepiScreen3m HTPC MadVr PCszerver32TB Dynaudio Contour60i C25i ExciteX16 Ocos triple VdHBreeze,Thunderl. Siltech, WBT Audioquest Soundcare SofaBaton
Pc alapú audio lejátszás
Hi, valaki tud olyanrol hogy "Audiophil" tapegyseg PC-be (amin nincs kapcsolo) ?
Ilyen 500-600W kozott.
Szerintem ezt nem úgy értik, hogy nincs kapcsoló, hanem úgy, hogy nem kapcsolóüzemű ( hanem lineáris) tápegységről van szó, ami előnyös a kapott hang miatt.
LP: Pink Triangle PT One, Helius Scorpio III kar, Benz Wood SM 0,85mV, AN-V QSSC
CD: Philips CD100, AN-Vx kábel
Tuner: Kenwood KT8300 analog tuner, AN-V
Erősítő: AN OTO PHONO
Hangfal: AN-E/Hemp+Townshend supertweeter, AN-SP QSSC
Állványok: Sound Org ZO28,ZO21
CD: Philips CD100, AN-Vx kábel
Tuner: Kenwood KT8300 analog tuner, AN-V
Erősítő: AN OTO PHONO
Hangfal: AN-E/Hemp+Townshend supertweeter, AN-SP QSSC
Állványok: Sound Org ZO28,ZO21
- tottyi
- Hazajáró lélek

Pc alapú audio lejátszás
Mit jelen, hogy "nincs kapcsoló" ?
Amúgy a Fapaci-féle lineáris pc táp jónak tűnik.
Hat ugy hogy nincs rajta kulon kapcsolo, igen a Fapaci fele tap jo lenne csak en bele szeretnem rakni a grafikus kartyat is es ahoz mar nem eleg 120W teljesitmeny.
Pc alapú audio lejátszás
Mit jelen, hogy "nincs kapcsoló" ?
Amúgy a Fapaci-féle lineáris pc táp jónak tűnik.
Anthem AVM70 EarthquakeCinénovaGrande7BR LG77"CX3 Christie HD14K-M+Griffyn4K32RGB HC Cseneles Edition Pana PT-RQ13 SepiScreen3m HTPC MadVr PCszerver32TB Dynaudio Contour60i C25i ExciteX16 Ocos triple VdHBreeze,Thunderl. Siltech, WBT Audioquest Soundcare SofaBaton
- tottyi
- Hazajáró lélek

Pc alapú audio lejátszás
Hi, valaki tud olyanrol hogy "Audiophil" tapegyseg PC-be (amin nincs kapcsolo) ?
Ilyen 500-600W kozott.
-
Vendég
Pc alapú audio lejátszás
Hozd el a héten. Ránézünk.
Köszönöm szépen, lassan hozzád költözöm... . A készülék egyelőre még Bp.-n van, ha hazahozom (várhatóan a jövő héten) privátban keresni foglak.
- fülelek
- V.I.P.

- Értékelés: 5353
Pc alapú audio lejátszás
A probléma abban áll, hogy adott egy Genius hangfalpár, hogy túlzó mélyekkel, az nem kifejezés. Elhelyezéstől függetlenül. Nekem 2 perc után megfájdult a fülem, a tulaj mindig így kénytelen hallgatni. Eszetlen ludnessz az egész. Mint a bejgli: 90% töltelék, a tészta csak jelzésértékű hártya. Hát a basszuson kívül itt is minden csak jelzésérték. Fizikai szűrő nem játszik. Főleg youtube-ot és soundcloudot hallgat. Valahova be kellene iktatni egy lézert. Ekva lézert.
A hangsugárzón kell változtatni, (meg tudjuk oldani) ha nagyon vacak, másikat kell használni. Ekvalizátor helyett.
-
Vendég
Pc alapú audio lejátszás
Kedves Fórumtársak, tudna valaki valami ötlettel szolgálni a HRT Music Streamer II+ "recsegés" problémámmal kapcsolatosan?
Részletek itt: http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... lad%C3%B3/
Előre is köszönöm a segítséget!
Pc alapú audio lejátszás
Köszönöm mégegyszer a segítséget.
Az elirasert elnézést az Ipademen nem tudom kikapcsolni a szovegkiegeszitest.
Sikerült a laptopot a Dackal összehoznom szépen szól....
Minden rendben.
Mindenkinek jó zenehallgatást kívánok.
Kedves Straw!
Örülök a sikerednek! Jó zenehallgatást!
Pc alapú audio lejátszás
A probléma abban áll, hogy adott egy Genius hangfalpár, hogy túlzó mélyekkel, az nem kifejezés. Elhelyezéstől függetlenül. Nekem 2 perc után megfájdult a fülem, a tulaj mindig így kénytelen hallgatni. Eszetlen ludnessz az egész. Mint a bejgli: 90% töltelék, a tészta csak jelzésértékű hártya. Hát a basszuson kívül itt is minden csak jelzésérték. Fizikai szűrő nem játszik. Főleg youtube-ot és soundcloudot hallgat. Valahova be kellene iktatni egy lézert. Ekva lézert.
Pc alapú audio lejátszás
Keresek rendszer szintű equalizert.
Pc alapú audio lejátszás
Köszönöm mégegyszer a segítséget.
Az elirasert elnézést az Ipademen nem tudom kikapcsolni a szovegkiegeszitest.
Sikerült a laptopot a Dackal összehoznom szépen szól....
Minden rendben.
Mindenkinek jó zenehallgatást kívánok.
Pc alapú audio lejátszás
Én nem olvastam a belinkelt leírást, ha átfedés van a mondandóm és a leírtak között, elnézést kérek érte.
Kedves Straw!
Alapfeltétel, hogy a PC-d felismerje a DAC-od, ha szükséges, telepítsd a DAC driverét.
Amennyiben nem telepítettél fel Asio drivert, és nem telepítetted a Wasapi drivert, akkor a windows hangbeállításainál kell kiválasztanod a alapértelmezett eszköznek a DAC-ot. Siekeres telepítés esetén megjelenik a válaszható eszközök listájában. Ha van Asio, vagy Wasapi, akkor elég a foobar kimeneti moduljában beállítanod. A telepítésük ajánlott! Ennek leírásába itt nem bonyolódnék, de ha kéred leírom, meg küldök képet is.
Üdv.:
Petrikó István
Kedves Istvàn!
Köszönöm a segítő hozzàszólàsodat és elnézést, hogy csak most vàlaszolok rà.
Holnap kipróbàlom amit mondtàl.
Egyébként DAC-mák egy Pioneer N50-es médialejàtszót hasznàlnék.
Pc alapú audio lejátszás
Hú ezt nem tudtam, hogy van egy friss driver. Ki is próbálom, köszi shany.
hat most vagy en vagyok bena vagy ez nem friss. Ugyan 2014es drivernek irjak, de miutan felraktam, ugyanaz a 2010es driver volt telepitve mint elotte. 2014es max az oldalnak a frissitesi datuma.
Pc alapú audio lejátszás
Szia,
Nekem egy emu 0202 van. A driver ugyanaz. A zaj, ahogy fapaci is írta valószínűleg földelési probléma. Ha esetleg van a környezetedben védő földelés nélküli hálózati csatlakozó, akkor próbáld ki azon, hogy zúg-e. (régi panelházak előnyben ).
Az akadozáshoz annyit, hogy nekem az AMD-s procis laptopomat nem szerette az emu. Azzal állandóan pattogott. Intelessel nem volt gondom.
Még annyi, ugye tudod, hogy a legutolsó drivere az eszköznek 2011-es és béta? Ezek a cuccok xp-hez készültek. A win7 megjelenés miatt adták ki az új drivert, de béta maradt. Nekem többször kékhalált okozott win7-en, ezért a dacot beraktam a szekrénybe. Majd esetleg egy régi laptopon kezdek vele valamit.
Alakul a dolog. Ugy nez ki az akku toltonek volt baja mert egy masikat radugtam es semmi zaj nem volt. Nagyon orulok hogy ilyen konnyen megoldodott a problema. A projector atzugast meg nem teszteltem de remelem hogy az is a rossz toltonek tudhato be
Pc alapú audio lejátszás
Koszonom. Ezt mar olvastam korabban. Sajnos ez alapjan nem tudom beallitani, hogy az usb-n menjen ki a hang.
Én nem olvastam a belinkelt leírást, ha átfedés van a mondandóm és a leírtak között, elnézést kérek érte.
Kedves Straw!
Alapfeltétel, hogy a PC-d felismerje a DAC-od, ha szükséges, telepítsd a DAC driverét.
Amennyiben nem telepítettél fel Asio drivert, és nem telepítetted a Wasapi drivert, akkor a windows hangbeállításainál kell kiválasztanod a alapértelmezett eszköznek a DAC-ot. Siekeres telepítés esetén megjelenik a válaszható eszközök listájában. Ha van Asio, vagy Wasapi, akkor elég a foobar kimeneti moduljában beállítanod. A telepítésük ajánlott! Ennek leírásába itt nem bonyolódnék, de ha kéred leírom, meg küldök képet is.
Üdv.:
Petrikó István
- study
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 47
Pc alapú audio lejátszás
Koszonom. Ezt mar olvastam korabban. Sajnos ez alapjan nem tudom beallitani, hogy az usb-n menjen ki a hang.
Pedig ez működik.Több esetben kipróbáltam és használom.Olvasd el erről Fapaci blogját is.Próbáld ki a -PlayPcmWin-t is.
BODOR AUDIO HTPC ,M2TECH HIFACE EVO TWO UNIVERSAL D-TO-D CONVERTER, C.E.C.CD 3800 , Audio Analogue Crescendo, Focal-JMLab Chorius 726, Sennheiser HD600,HIVOX CUPROPENIS
,ALCES3,HIVOX HANGFALKÁBEL,HIVOX SZÉNSZÉLAS IC, XMOS U8 USB SPDIF
HTPC, KINGREX UD 384 , YAMAHA CDR-HD 1000 , Mission 731i
,ALCES3,HIVOX HANGFALKÁBEL,HIVOX SZÉNSZÉLAS IC, XMOS U8 USB SPDIF
HTPC, KINGREX UD 384 , YAMAHA CDR-HD 1000 , Mission 731i
- Voyager
- V.I.P.

- Értékelés: 2169
Pc alapú audio lejátszás
Milyen DAC?
„Vén épület már a világ. Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd a gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő gerenda ellenedre van...
Én inkább betöröm fejem, semhogy meghajtsam derekam!”
Én inkább betöröm fejem, semhogy meghajtsam derekam!”