Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Musical Fidelity M3i
-
Vendég
Musical Fidelity M3i
Szia!
Én elgondolkoztam, hogy veszek egyet, kíváncsiságból mit tudna a rendszeremben mivel rendelkezik számomra fontos HT bemenettel és mostanában bővítenék egy jó sztereó erősítővel... de...
Értem én, hogy tegnap hoztad el, de akkor mégis miért 2014.04.27. dátum szerepel a befotózott garancia levélen? Elírták a dátumot mindkét készüléknél? Szerintem jogos a kérdés még ha kötekedésnek is tűnik a többiektől. Mi garantálja ha netán valami miatt garanciális probléma merül fel, hogy evvel a garancia levéllel visszaküldve a forgalmazóhoz (AV tuning) nem hajtanak el mondván már nem garanciális? Számla is van netán a készülékek mellé mely bizonyítja a tényleges beszerzés dátumát?
A másik számomra érdekes dolog a 6 hónap garancia... új elektronikai terméknél hogyan lehetséges ez?
Kérlek ne vedd sértésnek, hogy nem privátban kérdezek, szerintem ez más potenciális vevőt is érdekelhet... remélem nem gondolod kérdéseim ostoba beírásnak
Nyugi a garancia levél 2015.04.27,de ha nem akkor magától a cégvezetőtől kapsz egy garancialevelet aznapi dátummal amikor átveszed az erősítőt.Így rendben?Ezt a beírást természetesen nem tartom otobának hiszen TE vásárolni akarsz.
-
Vendég
Musical Fidelity M3i
Szia!
Én elgondolkoztam, hogy veszek egyet, kíváncsiságból mit tudna a rendszeremben mivel rendelkezik számomra fontos HT bemenettel és mostanában bővítenék egy jó sztereó erősítővel... de...
Értem én, hogy tegnap hoztad el, de akkor mégis miért 2014.04.27. dátum szerepel a befotózott garancia levélen? Elírták a dátumot mindkét készüléknél? Szerintem jogos a kérdés még ha kötekedésnek is tűnik a többiektől. Mi garantálja ha netán valami miatt garanciális probléma merül fel, hogy evvel a garancia levéllel visszaküldve a forgalmazóhoz (AV tuning) nem hajtanak el mondván már nem garanciális? Számla is van netán a készülékek mellé mely bizonyítja a tényleges beszerzés dátumát?
A másik számomra érdekes dolog a 6 hónap garancia... új elektronikai terméknél hogyan lehetséges ez?
Kérlek ne vedd sértésnek, hogy nem privátban kérdezek, szerintem ez más potenciális vevőt is érdekelhet... remélem nem gondolod kérdéseim ostoba beírásnak
-
Vendég
Musical Fidelity M3i
A gari az tegnaptól él,és hogy a sok ostoba beírást a továbbiakban elkerüljük,a két készülék barter kereskedelemmel került hozzám.Árultam itt az oldalon egy SILTECH OCTOPUS hálózati elosztót,amit a magyarországi forgalazótól AUDIOVISIONTUNING-tól vásároltam.Sajnos itt a fórumon, az ebay-en,és máshol sem tudtam eladni ezért elcseréltem,vagyis áruval fizettem az erősítőkért.AZ erősítők bontatlan újak, a garik is eredetiek és 2015.04.27 dátummal vannak kiállítva.Innentől szeretném,ha mindenki azzal foglalkozna amivel egyidős,természetesen a vásárolni szándékozók kivételek.
-
Vendég
Musical Fidelity M3i
2014.04.27. a vásárlási dátum mind a két jótállási jegyen, ha jól látom. Ha 6 hó a garancia, akkor az 2014.10.27-én már lejárt.
Miután tegnap hoztam el,nyugi az 2015!!!!!
2014.04.27. a vásárlási dátum mind a két jótállási jegyen, ha jól látom. Ha 6 hó a garancia, akkor az 2014.10.17-én már lejárt.Köszi...Végül is attól jó...de így nincs gari...
- papesz
- Fórumlakó

- Értékelés: 82
Musical Fidelity M3i
2014.04.27. a vásárlási dátum mind a két jótállási jegyen, ha jól látom. Ha 6 hó a garancia, akkor az 2014.10.17-én már lejárt.Köszi...Végül is attól jó...de így nincs gari...
Musical Fidelity M3i
A vásárlás dátuma nem igazán látszik a garancián....
6 hóbap van rá ha jó látom. ..de 2014 ...hó. nap...?nem látszik a telefonon...
2014.04.27. a vásárlási dátum mind a két jótállási jegyen, ha jól látom. Ha 6 hó a garancia, akkor az 2014.10.27-én már lejárt.
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6664
Musical Fidelity M3i
Én a monitoron nagyítva 2014.04.27-nek látom 6 hó garival.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ma elhoztam,íme! 230.000Forint a vége,ez alatt az ár alatt nem adom.
- papesz
- Fórumlakó

- Értékelés: 82
Musical Fidelity M3i
Musical Fidelity M3i
Lehet valakinek ismeretsége és olcsón betud szerezni egy ilyen írót.
Lehet...
-
Vendég
Musical Fidelity M3i
Na erre azért igen kicsi az esély. Pont egy ilyen bontatlan Tascammal keres valaki M3i-t.
Lehet valakinek ismeretsége és olcsón betud szerezni egy ilyen írót.
Musical Fidelity M3i
Csere is érdekel, egy az egyben TASCAM CD-RW 901 MKII cd íróra,CSAK bontatlan újra!!Ez az a készülék!Mindkettő mehet cserébe,ha valaki ólcsón betud szerezni ilyen cd írót jól járhat,de CSAK BONTATLAN ÚJ ÉRDEKEL!!!!
Na erre azért igen kicsi az esély. Pont egy ilyen bontatlan Tascammal keres valaki M3i-t.
-
Vendég
Musical Fidelity M3i
Csere is érdekel, egy az egyben TASCAM CD-RW 901 MKII cd íróra,CSAK bontatlan újra!!Ez az a készülék!Mindkettő mehet cserébe,ha valaki ólcsón betud szerezni ilyen cd írót jól járhat,de CSAK BONTATLAN ÚJ ÉRDEKEL!!!!
Musical Fidelity M3i
Javitok az elozo kijelentesemen,az erosito jelenlegi piaci ara:http://www.md-sound.de/advanced_search_ ... a3eou63,az Audio-Markt-on is hirdetik.
A magyar piac ennel joval olcsobb.
Hagyd már abba ezt az okoskodást, 1249 Euro az eredeti ára, az akciós ár is 700, ez meg itt van helyben, magyar garanciával, ami azért nem mindegy. Neked mondjuk igen, mert nem akarsz vásárolni, csak kötözködni.
-
Vendég
Musical Fidelity M3i
- cserkesz
- Törzsvendég

- Értékelés: 186
Musical Fidelity M3i
miért az árán megy a vita? a piac úgyis eldönti, hogy mennyiért adható el. inkább a hangja, párosítás lehetőségei érdekli az embereket szerintem.
nekem volt, igazi MF hang, hosszan hallgatható, zenei, kicsit színezett, de sokan pont ezt szeretik. a teljesítményéhez nagy érzékenységű hangfal kell.
-
Vendég
Musical Fidelity M3i
Javitok az elozo kijelentesemen,az erosito jelenlegi piaci ara:http://www.md-sound.de/advanced_search_ ... a3eou63,az Audio-Markt-on is hirdetik.
Vedd meg ott!!
-
Vendég
Musical Fidelity M3i
"megy az ebay-ra,vagy a media-markt-ra!"
media-markt-ra??? Na ez érdekes. Lehet, hogy inkább audiomarkt akart lenni?
direkt írtam media-markt-ot én is tudom,hogy audio
- Kliff
- Nincs visszaút

- Értékelés: 12
Musical Fidelity M3i
Musical Fidelity M3i
"megy az ebay-ra,vagy a media-markt-ra!"
media-markt-ra??? Na ez érdekes. Lehet, hogy inkább audiomarkt akart lenni?
-
Vendég
Musical Fidelity M3i
Várom az ajánlatokat,ha itthon nem kell megy az ebay-ra,vagy a media-markt-ra!
Erről van szó!
Musical Fidelity M3i Integrated Amplifier Review | Hi-Fi ... - AVHub Bontatlan új,Magyar garanciával!
-
Vendég
Musical Fidelity M3i
Az erősítők megérkeztek,bontatlan újak, magyarországi garanciával /audiovisiontung a forgalmazó/!! Akit érdekel írjon privátban,némi alku belefér!!
Musical Fidelity M3i
Melyik szemeddel láttad az 500 Eurost?A jobbikkal vagy a rosszabbikkal?Miért nem törlik az ilyen ostoba emberek beírásait?
mindkettövel. egyforman rosszak (jok). talan mert aki törölhetne, nem gondolja törleset szüksegesnek, vagy mert nem is latta, nem tudom biztosan.
sok sikert !
-
Vendég
Musical Fidelity M3i
Ha nem bontottad ki, honnan tudod, hogy egyáltalán erősítő van benne? Lehet, hogy tégla vagy virágföld...
Megbízható embertől érkezett!!
-
Vendég
Musical Fidelity M3i
mivel engem is erdekelt az ar realitasa, megneztem ebay-es ajanlatokat, illetve letrejött eladasokat (en jonehany 500 GBP illetve masutt 500-700 Euros eladasi arat lattam mar)
Melyik szemeddel láttad az 500 Eurost?A jobbikkal vagy a rosszabbikkal?Miért nem törlik az ilyen ostoba emberek beírásait?
-
Vendég
Musical Fidelity M3i
Az erősítők megérkeztek,bontatlan újak, magyarországi garanciával /audiovisiontung a forgalmazó/!! Akit érdekel írjon privátban,némi alku belefér!!