Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...
Tron - Legecy
http://www.imdb.com/title/tt1104001/
Nagyon teccett a film.
A történet jó, látványos és jól kivitelezett film.
- fodesz
- V.I.P.

- Értékelés: 5164
Elég kemény film és a csattanó a végén igen meglepő. Érdemes megnézni. Nem az a kaptafa gagyi horror.
Az biztos! Vinnie Jones félelmetesebb mint Jason Vorhees
Ha már róla van szó,a Halálraítélt című filmben is igazi ganéj szerepet alakít.Egyszerűen ha ránézek el sem tudom képzelni hogy az életben egy normális ember lehet
Ez is jó szerintem! Mindenesetre ha a pankrátor Steve Austin-t nézzük neki biztos hogy a legnézhetőbb filmje.
http://www.port.hu/a_halalraitelt_the_c ... m_id=88096
Így van. Az pedig szubjektív, hogy kinek milyen film jön be. Soha nem lesz olyan ami mindenkinek egyformán tetszik.
Ha már megemlítetted a John Carter-t nálam pedig a Shyamalan rendezte "The village" azaz a falu című film jött be ami akkoriban szinte senkinek sem.
Mert szerintem mindenki egy bugyuta kaszabolós horrort várt pedig szerintem így sokkal jobb lett.
A falu szerintem is jó volt. A sztorija nagyon teccett. Jobb, hogy misztikus thriller lett, nem valami gagyi huszadrangú silány horror utánzat.
A John Carter is kellemes film volt. Ritka sajnos az ilyen.
Közeleg a hétvége.
Aki kedveli a horrort és ha még nem látta volna......
Éjféli etetés:
http://www.port.hu/ejfeli_etetes_the_mi ... m_id=92613
Elég kemény film és a csattanó a végén igen meglepő. Érdemes megnézni. Nem az a kaptafa gagyi horror.
- fodesz
- V.I.P.

Közeleg a hétvége.
Aki kedveli a horrort és ha még nem látta volna......
Éjféli etetés:
http://www.port.hu/ejfeli_etetes_the_mi ... m_id=92613
Bűntetés. 2014 Ryan Philippe
Egyszer meg lehet nézni ezt is
http://www.filmkatalogus.hu/Buntetes--f38083
Éjjeli féreg.(Nightcrawler) Szerintem jól sikerült.Gyllenhaal jó színész,ebben a filmben pedig igazi xarházi.A cím találó .
http://www.port.hu/ejjeli_fereg_nightcr ... _id=153747
- fodesz
- V.I.P.

én még meg sem néztem az interstellar-t kb. 2 v 3 hónapja meg semmi mást sem. valahogy nem is hiányzik otthon feküdtem 2 hétig betegen, de valahogy még így sem vett rá semmi ,hogy filmet nézzek.. még a hobbitot sem néztem meg.. nem tudom mi van velem ,de kezd mocskosul nem érdekelni a téma.. sajnos..
Azért majd szánj rá időt néha:) Egyébként amikor beköszönt a tavasz,majd utána jön a nyár ,természetes hogy kevesebbet bámulja a TV-t vagy a mozit az ember.
Nálunk is így van ez,de azért a heti két-három film akkor is lepörög,mert hétvégén aktívan használjuk a mozit,hétköznap kevésbé érnénk rá.
Ha tetszett vedd is meg, nem azért mondtam. Nálam is van ez így, van, h nagyon tetszik valami, másoknak meg nem tetszik, engem mégis megtalál. A John Carter-t, mindenki lehúzta, nekem meg bejött, ilyen ez a popszakma.
Így van. Az pedig szubjektív, hogy kinek milyen film jön be. Soha nem lesz olyan ami mindenkinek egyformán tetszik.
Ha már megemlítetted a John Carter-t nálam pedig a Shyamalan rendezte "The village" azaz a falu című film jött be ami akkoriban szinte senkinek sem.
Mert szerintem mindenki egy bugyuta kaszabolós horrort várt pedig szerintem így sokkal jobb lett.
Ez a film valós történet alapján készült.Nehéz ilyet végignézni,de mikor elkezdtem még nem tudtam miről fog szólni.
Devil's knot
Kék szoba.
Ezt is pár napja néztük meg ,ha nincs más akkor el lehet tölteni vele egy hétköznap estét,de projektort nem érdemes bekapcsolni érte.
http://www.port.hu/a_kek_szoba_powder_b ... _id=148470
De Niro szórakoztató jobb gengszter vígjátéka !
Karikatúrája kicsit a gengszter filmjeinek !
Szerintem zseniális mikor a filmklubban összekeverik a filmet a Nagymenőkre és elkezd mesélni vagy amikor vízvezeték szerelővel elbánik !
Akkor ez nem a Te topikod
Megyek a foci topikba írni, hogy 30 éve nem nézek labdakergetőket
focit sem nézek
proj:Epson EH-LS12000B,proc/amp:Lexicon MC10/JBl Synthesis SDA-7200, hangfalak:Revel Concerta F12,M12,Performa C52,Canton Incelling 885,sub:REL HT/1508 predator,player:Zidoo UHD3000, kábelek: HiDiamond D2 rca,D3 sub,AQ Carbon 4K+HDR,P568-15M-FBR,Wireworld Solstice,Aq X2,FP.Luxor
- Denonavr
- Fórumlakó

- Értékelés: 277
Dunaudio Sing4you, DOUK AUDIO A5, TMP Classic, Allo digione signature, DIY DAC, SMSL SU-1
Tiszteletben tartom a véleményed,ettől függetlenül akkor is megveszem BD-n,mert nekem tetszett.
Ha Sci-fi-ről van szó szívesebben nézek ilyet,mint a Star wars-t az idétlen és béna figuráival.
A mielőtt meghalltam nem is túl rég néztem meg conaughey-től ahogyan a Mud című filmjét is.Mindkettő tetszett ,de szerintem ez is megosztó,sokan kikapcsolnák az elején...
Ha tetszett vedd is meg, nem azért mondtam. Nálam is van ez így, van, h nagyon tetszik valami, másoknak meg nem tetszik, engem mégis megtalál. A John Carter-t, mindenki lehúzta, nekem meg bejött, ilyen ez a popszakma.
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP
még a hobbitot sem néztem meg.
akkor keress magadnak egy másik hobbit
én még meg sem néztem az interstellar-t kb. 2 v 3 hónapja meg semmi mást sem. valahogy nem is hiányzik otthon feküdtem 2 hétig betegen, de valahogy még így sem vett rá semmi ,hogy filmet nézzek.. még a hobbitot sem néztem meg.. nem tudom mi van velem ,de kezd mocskosul nem érdekelni a téma.. sajnos..
Én is voltam pár éve hasonló cipőben. Még az is megfordult a fejemben, hogy leépítem a rendszert. ..most meg szobaépítés van. Sosem lehet tudni, mikor indul be újra.
proj:Epson EH-LS12000B,proc/amp:Lexicon MC10/JBl Synthesis SDA-7200, hangfalak:Revel Concerta F12,M12,Performa C52,Canton Incelling 885,sub:REL HT/1508 predator,player:Zidoo UHD3000, kábelek: HiDiamond D2 rca,D3 sub,AQ Carbon 4K+HDR,P568-15M-FBR,Wireworld Solstice,Aq X2,FP.Luxor
- fodesz
- V.I.P.

Sztem meg zagyvaság, lassú, a dráma meg nem dráma. Odaát kifejtettem a véleményem. Én is úgy indultam neki, h azonnal megveszem majd, de szóba sem jöhet, többet nem fogom megnézni. Ugyanott van nálam ahol a gravitáció, 1x nézős közepes film a látványvilág miatt. A Mielőtt meghaltam 10x drámaibb, 10x jobb alakítás tőle.
Tiszteletben tartom a véleményed,ettől függetlenül akkor is megveszem BD-n,mert nekem tetszett.
Ha Sci-fi-ről van szó szívesebben nézek ilyet,mint a Star wars-t az idétlen és béna figuráival.
A mielőtt meghalltam nem is túl rég néztem meg conaughey-től ahogyan a Mud című filmjét is.Mindkettő tetszett ,de szerintem ez is megosztó,sokan kikapcsolnák az elején...
DVD-n? Hiba lenne arról nézni! Ajánlom a VHS-t
Kiadják VHs-n ? De HD felbontás lesz a kép ugye ?
Szerintem jó film és jó a zenéje is.
Vakmerő vagy
Valakinek ki kell próbálnia:-)
Van még DVD kölcsönző?
Milyen médialejátszót vársz? Jöhet privibe is ha nem akarod közhírré tétetni.
Van,a tesómé:-)
Popi vten(ez lesz az első,remélem nem okoz csalódást)
DVD-n? Hiba lenne arról nézni! Ajánlom a VHS-t
:-),sajnos még a kiszemelt médialejátszó sem jelent meg,így egy darabig még nosztalgiából járok kölcsönzőbe:-)bd-n volna persze a legjobb,de azt meg senki sem kölcsönöz,így az nincs.
Vasárnap a Csillagok között című film volt terítéknek amit már nagyon vártam!!
Szerintem remek volt,igazi mestermű,patent színészi alakításokkal,penge helyszínekkel és képi világgal.Kötelező lesz BD-n beszereznem!
Nálam ilyen egy igazi Science fiction. A legtöbb sci-fi film,csak mese habbal mellette!
Most hétvégén ezt szerettem volna megnézni,de még mindig nem bírták kiadni DVD-n;-(
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1029
én meg azon filózok, hogy egy ilyen régi tapasztalt fórumozó mi a pék farkáért idézi be a fél világot is???
Azert kedves barátom mert mobilról írtam és nemigen tudtam "szerkesztgetni"!
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Szerintem remek volt,igazi mestermű,patent színészi alakításokkal,penge helyszínekkel és képi világgal.Kötelező lesz BD-n beszereznem!
Nálam ilyen egy igazi Science fiction. A legtöbb sci-fi film,csak mese habbal mellette!
Sztem meg zagyvaság, lassú, a dráma meg nem dráma. Odaát kifejtettem a véleményem. Én is úgy indultam neki, h azonnal megveszem majd, de szóba sem jöhet, többet nem fogom megnézni. Ugyanott van nálam ahol a gravitáció, 1x nézős közepes film a látványvilág miatt. A Mielőtt meghaltam 10x drámaibb, 10x jobb alakítás tőle.
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
Tegnap este egy magyar film Az Isteni Műszak került terítékre . És mondhatom nagyon tettszett, végig nevettem az egész filmet. Néha az Argót ismertem fel benne , jó történet és fordulatos cselekmény jellemzi. Tarantínós másolás jó poénokkal és zenével fűszerezve.
Több mint 25 éve dolgozok már az egészségügyben és nagyon jó kis tükört mutat meg nekünk kellemes humoros tálalásban. Mint öreg motoros ajánlom ezt a magyar filmet ,lehet azért is vagyok elfogult vele szemben ,visszarepített kezdő korszakomba egy kis időre. Mint fim jó irányt mutat,csak így tovább. Na megyek eszünk egy kis kínait..
Akkor lattam mikor kijött a kölcsönzőbe!Nekem is tetszett!
Az említetteken fellül némi kis "Kontrol" is van benne szerintem... ajánlom mindenkinek!
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Elgondolkodtató film!
Nekem micsit túl fantasztik volt...
De mindenképpen érdemes megnézni!
De ha már más bolygók... pl a víz, a jég miért olyan ott is mint itt?
én meg azon filózok, hogy egy ilyen régi tapasztalt fórumozó mi a pék farkáért idézi be a fél világot is???
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
Elgondolkodtató film!Nekem micsit túl fantasztik volt...
De mindenképpen érdemes megnézni!
De ha már más bolygók... pl a víz, a jég miért olyan ott is mint itt?
Tegnap este egy magyar film Az Isteni Műszak került terítékre . És mondhatom nagyon tettszett, végig nevettem az egész filmet. Néha az Argót ismertem fel benne , jó történet és fordulatos cselekmény jellemzi. Tarantínós másolás jó poénokkal és zenével fűszerezve.
Több mint 25 éve dolgozok már az egészségügyben és nagyon jó kis tükört mutat meg nekünk kellemes humoros tálalásban. Mint öreg motoros ajánlom ezt a magyar filmet ,lehet azért is vagyok elfogult vele szemben ,visszarepített kezdő korszakomba egy kis időre. Mint fim jó irányt mutat,csak így tovább. Na megyek eszünk egy kis kínait..
felszámolva