Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...
Már a múltkor leírtam de nem állom meg hogy ne ismételjem magam:
EZ ITT EGY FILMAJÁNLÓ topic
tehát ha valaki lazán bedob egy jutubot vagy egy filmplakátot, még arra sem véve a fáradságot, hogy a magyar címet (vagy az eredetit) odaírja, és mellé még annyi kommentárt fűz, hogy láttam, nagyon tetszett vagy hogy jó film nézzétek meg, ez így ebben a formában nem filmajánló hanem egy tál lószaros eper. már bocs
Vegye már mindenki azaz akik eddig nem, a fáradságot és írjon már 2-3 sort hogy MIÉRT tetszett nagyon, vagy mitől NAGYON JÓ FILM ???
Úgy lesz ajánló, ha valaki leírja a véleményét érzéseit meglátását a filmmel kapcsolatban lehetőleg az intim részletek mellőzésével vagy írja oda, hogy spoiler.
Akkor ez egy filmajánló lesz ellentétben a mostani mozipalkátok és jutub videok- cíművel.
UFF bocs hogy szóltam...
- Swordfish76
- Törzsvendég

- Értékelés: 374
Ma se maradjatok ajánlatom nélkül:
Nagyon tetszett!
- Swordfish76
- Törzsvendég

Ma néztük! Lenyűgöző, brilliáns és még sorolhatnám!!!
- Swordfish76
- Törzsvendég

Több film is beugrott ma amit régen láttam, de tetszett.
Nem lövöm el az összeset, de itt van egy ma estére!
Erről az Olympus Has Fallen jut eszembe. Szintén DTS-HD MA szinkront kapott és baromi jól szól.
Az a bizonyos repülőgépes támadás brutális benne. Az obeliszk összedőlésénél kapaszkodik az ember rendesen.
A film nekem túl patrióta. Egy laza popcorn délutánt talán megér, de ez leginkább a hatásvadász effekteknek köszönhető.
Hiába szerepel benne pár híres és jó színész, meg van pár látványos rész a filmben, de sok benne a túlzás. Nem teccett.
- fodesz
- V.I.P.

- Értékelés: 5164
Három thriller holnapra (Péntek 13) vagy hétvégére Ha valaki nem találna más néznivalót.
Szerintem ezek is jó filmek:
Őrült szenvedély (Obsessed)
http://www.port.hu/orult_szenvedely_obs ... _id=104213
Beyoncé gyönyörű és Ali Larter a Végső állomásból kicsit másképp...
Most már elég! (Enough)
http://www.port.hu/most_mar_eleg!_enoug ... m_id=46970
Már vagy háromszor láttam de nekem még mindíg tetszik a film.
És az Elhagyott szoba Antal Nimród rendezőtől.
http://www.port.hu/elhagyott_szoba_vaca ... m_id=86436
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1029
Szia,
Akkor ajánlom a Gyűrűk Ura triológiát, ott kezdődik ahol Gandalf papa megérkezik, ha jól emlékszem
Valszeg rossz szmájlit tettem!Igen, tudom, pontosan ezért írtam!
Sajnos (ill bizonyos okokból megértem) itt is a Jedi szindróma van (megvan 3 rész, aztán megcsinálják a 3 előzményt...), de tulajdonkeppen nekem tetszett!
Pedig nem ugrok a mesékért... de a teriporterhez képest kult mozi!
Tehát, aki nem latta még a trilógiát ill a 6 részt akkor nézze meg!
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Nagyon jó film tetszett ajánlom !
"Mikor a végén megérkezett Gandalf papa... néztem volna tovább... :)"
Szia,
Akkor ajánlom a Gyűrűk Ura triológiát, ott kezdődik ahol Gandalf papa megérkezik, ha jól emlékszem
Lyngdorf - AP Avanti I.
- Swordfish76
- Törzsvendég

Megtekintése mindenkinek erősen ajánlott!!!
- Swordfish76
- Törzsvendég

Strange Days
Nem mai film, de érdemes megnézni. Jópár már híres színész szerepel a filmben.
Született gyilkosok
https://www.youtube.com/watch?v=YTCL0I2nK4A
Oliver Stone nagy port kavart filmje a 90-es évekből. Igencsak elgondolkodtató film.
The Raven
Edgar Allan Poe híres műve: A Holló alapján készült film, melyben a főszereplő John Cusack. Izgalmas film.
A Wall Street farkasa
Nagyon jó film. Ledöbbentő és elgondolkodtató.
A Holló
https://www.youtube.com/watch?v=gA6GYAtvNcs
Nem mai film, de érdemes megnézni. Brandon Lee utolsó filmje.
Erről az Olympus Has Fallen jut eszembe. Szintén DTS-HD MA szinkront kapott és baromi jól szól.
Az a bizonyos repülőgépes támadás brutális benne. Az obeliszk összedőlésénél kapaszkodik az ember rendesen.
A film nekem túl patrióta. Egy laza popcorn délutánt talán megér, de ez leginkább a hatásvadász effekteknek köszönhető.
Erről a filmről csak annyi jut eszembe, hogy "SHIFT3"
Kivételesen hazai DTS-HD MA hangot választottam az eredetivel szemben,ütősre sikeredett.Brutálisan szólt minden lövés,robbanás,autók felbőgő motorhangja.Majd később megfülelem a másik hanggal is ezt a zúzdát...
John Wick Film 2014.jpg
Tegnap du kikölcsönöztem a Hobbit 3. (Az öt sereg csatája) részét.
Páromat nem kötötte le, ő nem látta az előzményeket és ha hiszitek ha nem, a folytatást sem!
Nekem tetszett ez a rész is!
Végig lekötött a történet, mozgalmas, nem volt üresjárat!
Mikor a végén megérkezett Gandalf papa... néztem volna tovább...
Elég kerek kis történet lett, mindenképpen érdemes rászánni az időt!
Én csak sztereóban mozizok, de nyilván nem csak a képi élmény jó hanem a sokcsatornás hang sem lehet az utolsó!
Én a premiervetítésen voltam, nagyon jó film volt. Egy picit furcsa volt, hogy Smaug-ot hamar elintézik, de a csata kárpótolt Voltak benne vicces jelenetek is. Egy dolgot hiányoltam, ami a trailerben benne volt, a kecskefogatos jelenetet. De nem baj, majd a bővítettben Csak ajánlani tudom
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1029
Tegnap du kikölcsönöztem a Hobbit 3. (Az öt sereg csatája) részét.
Páromat nem kötötte le, ő nem látta az előzményeket és ha hiszitek ha nem, a folytatást sem!
Nekem tetszett ez a rész is!
Végig lekötött a történet, mozgalmas, nem volt üresjárat!
Mikor a végén megérkezett Gandalf papa... néztem volna tovább...
Elég kerek kis történet lett, mindenképpen érdemes rászánni az időt!
Én csak sztereóban mozizok, de nyilván nem csak a képi élmény jó hanem a sokcsatornás hang sem lehet az utolsó!
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Film ajánló.
Teccett mindegyik eddig megjelent része és ezért ajánlom.
ez így nem egy ajánló ráadásul ez mondjuk inkább moziajánló mivel (elvben) még máshogy nemigen hozzáférhető, pl megvenni sem lehet. Vagy filmelőzetes topicba lenne jó
Annak meg, hogy simán benyomsz egy jutub linket... se szöveg se semmi, hogy mért ajánlod vagy kinek vagy még netán adnál egy értékelést hogy pl 7/10
de bocsi ennek így főleg 3 egymás után teljesen értelmetlen.
Mért nem írtad le hogy megnézted, tetszett bár a férfi főszereplő kicsit alul játszotta a szerepét a másik meg túl és a történet is kiszámítható volt, de végül is azzért tetszett és várod a 4-ik befejező részét, vagy nem mert ezt a szart te többet meg nem nézed.. na ez kb ami ide elvárható, nem pár szöveg nélkül bedobott link.. bocs de ez az én véleményem de tartom
és ennek most mi értelme volt???
Film ajánló.
Teccett mindegyik eddig megjelent része és ezért ajánlom.
Éhezők viadala: A kiválasztott 1. rész
és ennek most mi értelme volt???
Éhezők viadala: A kiválasztott 1. rész
Éhezők viadala: Futótűz