Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Hálózati audio lejátszók
- hubee
- V.I.P.
- Értékelés: 150
Hálózati audio lejátszók
Filling the hole left by the Squeezebox is the Aries Mini streamer from Auralic... írta John Darko 1 órája a Facebookon.
Jut eszembe, lefordítottam az Aries vs Aries Mini összehasonlító táblázatát...
Én is így érzem picit
Hálózati audio lejátszók
Bizony!
Filling the hole left by the Squeezebox is the Aries Mini streamer from Auralic... írta John Darko 1 órája a Facebookon.
Jut eszembe, lefordítottam az Aries vs Aries Mini összehasonlító táblázatát...
hARMoNIkUStoRzitÁs.bLog
fül-, és fejhallgató blog
- SoundMania
- V.I.P.
- Értékelés: 1263
Hálózati audio lejátszók
SB = Squeezebox?
Bizony!
Hálózati audio lejátszók
Az Airport meg az SB- k nem tudják majdnem ugyanezt?
SB = Squeezebox?
hARMoNIkUStoRzitÁs.bLog
- SoundMania
- V.I.P.
- Értékelés: 1263
Hálózati audio lejátszók
Népstreamer – Auralic Aries Mini
Az Airport meg az SB- k nem tudják majdnem ugyanezt?
Hálózati audio lejátszók
Népstreamer – Auralic Aries Mini
hARMoNIkUStoRzitÁs.bLog
- dualcs5000
- Fórumlakó
- Értékelés: 378
Hálózati audio lejátszók
A legujabb Lumin 6.00 firmware-be implementaltak a Tidal setup-ot is,
ha valakit erdekel...
CD minoseg, jo kereshetoseg, zenehegyek
Hálózati audio lejátszók
Auralic Aries androidos vezérlése úgy látszik megoldva
Sajnos nem jó hír, de európai kereskedőknél a minap áremelés volt.
Így aki talál még olcsóbban (kb. 1500euró-ért vagy annak megfelelő forintért) Aries-t az siessen, mert sok tízezer forintot spórolhat meg!
hARMoNIkUStoRzitÁs.bLog
Hálózati audio lejátszók
A yamahat még nem hallottam, az N70a egy egészen jó hangú szerkezet, sokat fejlődött az N50-hez képest. A Pioneer mellett szól még, hogy friss fejlesztés tavaly második félévben jöttek ki vele, a yamaha meg kicsit már koros, 2010-es termék, és ebben a műfajban sokat jelent pár év.
Egyébként ebben az árkategóriában én megnézném a Lumin D1-et is.
A Lumint, már hallottam, inkább az érdekel, hogy ehhez képest ez mennyivel rosszabb. No meg a Lumin belső DAC-ja nekem nem annyira volt meggyőző, mint futóműként érdekes, DAC-om nekem attól jobb van. A Pioneert is csak digit forrásként használnám.
Hálózati audio lejátszók
Sziasztok! Van-e valakinek Yamaha NP-S 2000-ese vagy Pioneer N70-ese, vagy esetleg tapasztalata ezekkel a keszulekekkel kapcsolatban?
A yamahat még nem hallottam, az N70a egy egészen jó hangú szerkezet, sokat fejlődött az N50-hez képest. A Pioneer mellett szól még, hogy friss fejlesztés tavaly második félévben jöttek ki vele, a yamaha meg kicsit már koros, 2010-es termék, és ebben a műfajban sokat jelent pár év.
Egyébként ebben az árkategóriában én megnézném a Lumin D1-et is.
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275
Hálózati audio lejátszók
AV-Online tesztek = kac-kac kategória
A kérdésem nekem inkább arra vonatkozott, hogy valakinek esetleg van-e? Ki lehetne-e próbálni, stb! Teszteket én is találtam, illetve nem szeretnék most odamenni úgy egy kereskedőhöz, hogy egyelőre én még gondolkodom, hogy player vagy számítógép. Mindkettőnek meg van a maga baja...
Hálózati audio lejátszók
Nem tudom segít-e, de itt van róla friss teszt: http://www.av-online.hu/lejatszo/pionee ... teszt_1388
AV-Online tesztek = kac-kac kategória
hARMoNIkUStoRzitÁs.bLog
- April Wine
- Isten Hozott! :)
- Értékelés: 3
Hálózati audio lejátszók
Kösz, de ezt én is tudom, én a hangjukra lettem volna kíváncsi...
Nem tudom segít-e, de itt van róla friss teszt: http://www.av-online.hu/lejatszo/pionee ... teszt_1388
Hálózati audio lejátszók
Szia! A yamaha androidos/ios-es vezérlő appját le lehet tölteni a Store-ból. Az mutatja, hogy milyen az okos vezérlőfelület működési logikája. Ha jól emlékszem a pio esetében is "ki lehet próbálni".
Kösz, de ezt én is tudom, én a hangjukra lettem volna kíváncsi...
Hálózati audio lejátszók
Szia! A yamaha androidos/ios-es vezérlő appját le lehet tölteni a Store-ból. Az mutatja, hogy milyen az okos vezérlőfelület működési logikája. Ha jól emlékszem a pio esetében is "ki lehet próbálni".
Sziasztok! Van-e valakinek Yamaha NP-S 2000-ese vagy Pioneer N70-ese, vagy esetleg tapasztalata ezekkel a keszulekekkel kapcsolatban?
Hálózati audio lejátszók
Hálózati audio lejátszók
Szia!
Részhalmaz lesz, de a Yamaha R-N 300 elég mindenes. Nekem a nagyobb tesója az Yamaha R-N 500 van, de nagyon felhasználóbarát és még egy neutrális karakterű erősítőd is van. Ja és nincs szükség kábelekre, jelutak extra rövidek, szóval vannak elgondolkodtató előnyei. Nem "D osztályú" erősítő, tehát a hangja is hifis. Nyilván drágábban vannak jobbak is.
Sziasztok!
Médiajátszó választásában kérném a segítségeteket.
Jelenleg Popcorn hour C200-at használok zenéim lejátszására, beépített HDD-ről, külső DAC-al (Hivox Lupus MKIII).
Több helyen is olvastam, hogy jobb hangminőséget kapnék, ha jobb forrásról szólna a zene, kifejezetten zenére kihegyezett készülékről.
Tudtok ilyet ajánlani, elfogadható áron (< 100 eFt)?
A legfontosabb kritérium a hangminőség (tudja a 24 bit, 192 kHz anyagokat kezelni).
Kellene még digit. koax kimenet, és ha nem lehet bele HDD-t pakolni, akkor legyen USB csatlakozás.
A hálózati funkció nekem nem fontos.
Előre is köszönöm a tippeket.
Hálózati audio lejátszók
Sziasztok!
Jelenleg Popcorn hour C200-at használok zenéim lejátszására, beépített HDD-ről, külső DAC-al (Hivox Lupus MKIII).
Több helyen is olvastam, hogy jobb hangminőséget kapnék, ha jobb forrásról szólna a zene, kifejezetten zenére kihegyezett készülékről.
A legfontosabb kritérium a hangminőség (tudja a 24 bit, 192 kHz anyagokat kezelni).
Kellene még digit. koax kimenet, és ha nem lehet bele HDD-t pakolni, akkor legyen USB csatlakozás.
Az audiostreamerek döntő többségébe nem lehet HDD-t pakolni. Az USB csatlakozásuk pedig leginkább kisebb kapacitású USB eszközökre (pl pendrive) van felkészítve, nagyobb USB diszkek kezelése nehézkes és lassú. Megfontolnám a helyedben a hálózati lejátszást.
Ebbe viszont lehet diszket rakni: Cocktail Audio X12, igaz az ára némileg magasabb mint a kereted.
BARTIMEX AUDIO Honlap
- Vasi84
- Nincs visszaút
- Értékelés: 18
Hálózati audio lejátszók
Sziasztok!
- donignatio
- Nincs visszaút
- Értékelés: 99
Hálózati audio lejátszók
A múlt héten még nekem is akadozott, de azóta kétszer frissült a Tidal.
Jelenleg az 1.1.1-es verzió fut.
Már az első frissítés után is teljesen problémamentes lett.
Manley Labs muse electronics Von Schweikert Audio Kimber Kable Astell&Kern Meze Cl
Hálózati audio lejátszók
Kérem, ha valaki a Tidalt Telekom hálózaton használja, és rendben megy neki a hifi flac lejátszás is, írja be milyen típusú Telekom router van nála. Úgy néz ki, hogy csak Telekom hálózaton van gond, de a Tidalnál is van valami, tudnak a problémáról és dolgoznak rajta.
A múlt héten Telekom internet esetében újra előjött egy probléma, hogy a Tidal használata esetén, a számok nem minden esetben indultak el. Ha elindult a szám, akkor általában már végig lejátszotta.
Akinél ugyanez a gond van, próbálja meg, hogy a routerben a Telekom DNS szerverek ip címét átírja a google DNS szerverek ip címeire (8.8.8.8 - 8.8.4.4). Nekem ezzel most rendben műkódik! Az én hálózatomban a Telekom HGW routeren "PPPoE Pass Through" be van kapcsolva és saját router van mögötte, de szerintem a Telekom routeren is működie kell ennek a megoldásnak, mert, ott is ezek a hibák jelentkeztek.
Ez melyik hálózati lejátszón fut?
Inkább a PC alapú lejátszás topic-ba illik.
- O_S
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 162
Hálózati audio lejátszók
Inkább a PC alapú lejátszás topic-ba illik.
- Indy
- V.I.P.
- Értékelés: 1633
Hálózati audio lejátszók
Megjelent a JPLAY 6-os verzió. http://jplay.eu/
Az első benyomások biztatóak.
Indulj el egy úton, én is egy másikon...