Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...
Húú de régen láttam.Jack Black is nagyot alakít benne.
Jó az egész társulat és a történet is. Nagyon eltalálták a filmet minden szempontból.
Hétvégén néztem !
Robert Pattinson színészként végre bizonyít !
Köszi. Most már legalább erről is hallottam. Úgy érzem nem maradtam le semmi érdemlegesről.
Tök jó film. Jó a mondanivalója, hogy mennyire megváltoznak a prioritások egy felborult világban.
Mostanában elég sok művészi, lassúfolyású filmet láttunk, aminek nagyon örülök, hogy léteznek még.
Pl. Drive, Monsters, Under the Skin, Enemy, Rover.....
A Rover semmi ujat nem mondd, attol lesz jo film, ahogy a rendezoje elmondja, ahogy fenykepezi, ahogy eljatszatja a szineszeivel. Guy Pearce-tol ez megszokott, Robert Pattinsonrol meg kiderul, hogy nem csak a portfolioja bovitese miatt vallal egy nem-plaza filmet, hanem kepes szineszi alakitasra. Lehetne belole a kovetkezo DiCaprio.Az Animal Kingdom, a rendezo elozo, elso filmje is ajanlott
Pop, csajok, stb. (High Fidelity)
Hatalmas vígjáték John Cusack főszereplésével még az ezredforduló idejéről.
Húú de régen láttam.Jack Black is nagyot alakít benne.
Kép:Sony VPL-VW50
ScreenLine Amleto 250x140 1.4Gain
CD-DVD:Sony DVP-S 7700
Erősítő:Yamaha RX-A 3030
Médialejátszó:HTPC+Bluesound Node 2i
Hangfalak:Clarus Titan front,Titan center,Rhea háttér
SUB: Focal Cobalt sw800
Kábelek:Neotech-Audioquest kábelek,Néhai tápelosztó
Pop, csajok, stb. (High Fidelity)
https://www.youtube.com/watch?v=q8DIm_47xPU
Hatalmas vígjáték John Cusack főszereplésével még az ezredforduló idejéről.
Mostanában futottam bele ebbe a két förmedvénybe:
http://www.port.hu/a_vasoklu_ferfi_the_ ... _id=136265
Nem tudom RC hogy vállalhatott szerepet ebben a sz..ban...
http://www.port.hu/a_hasonmas_the_doubl ... _id=149726
Mindenki kerülje el őket ha teheti.
Vasöklű nem olyan f...s nekem bejött Tarantinos kicsit szórakoztatásra készült arra jó !
- fodesz
- V.I.P.

- Értékelés: 5164
Tök jó film. Jó a mondanivalója, hogy mennyire megváltoznak a prioritások egy felborult világban.
Az lehet hogy van mondanivalója de pl nekem nem jött be.Rakás f..s volt.Nézd inkább a Walking dead-et
Mostanában futottam bele ebbe a két förmedvénybe:
http://www.port.hu/a_vasoklu_ferfi_the_ ... _id=136265
Nem tudom RC hogy vállalhatott szerepet ebben a sz..ban...
http://www.port.hu/a_hasonmas_the_doubl ... _id=149726
Mindenki kerülje el őket ha teheti.
Kép:Sony VPL-VW50
Köszi. Most már legalább erről is hallottam. Úgy érzem nem maradtam le semmi érdemlegesről.
Szívesen.
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6686
Alkonyat (Twilight) című romantikus vámpíros filmek egyik főszereplője.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ki az a Robert Pattinson?
Alkonyat (Twilight) című romantikus vámpíros filmek egyik főszereplője. A vámpír srác.
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6686
Ki az a Robert Pattinson?
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Hétvégén néztem !
Robert Pattinson színészként végre bizonyít !
-
gianni321
- V.I.P.

- Értékelés: 894
John Wick
Ismét párom szavaival élek, mindig jó hasonlatokat fogalmaz meg. Olyan, mint egy számítógépes játék, akár a Hitman is lehetne.
Tökéletesen igaza van. Az elején megismerjük a főszereplő életkörülményeit, majd jön egy rövidre fogott főcselekmény, és utána akció, akció hátán.
Egyszer érdemes megnézni, de semmi több. Sztem a 7 feletti pontozás sok.
(Mikael Nyqvist-nek jól állt ez a szerep.)[/size]
Ma néztük, a végét meg sem vårtam, inkább elmentem bringázni. Kb. olyan mélységű a film sztorija, mint a 90-es években forgatott német felnőtt filmeké. Szerintem.
Hypsos Ferrum --> Lumin U1 Mini --> Audiomat Maestro 3 --> Audio Research LS28 --> Balanced Audio Technology VK600SE --> Sonus Faber Stradivari Kábelezés: MDA
Ez nekem bejött!
Részemről is ajánlott film, mind kép mind hang formájában nálam top 5-ben van! :-)
<p>Rendszer : Denon 2310, Jbl Es 5.0 szett, Klipsch R12, Mede8er Med600X3D, Zyxel NSA 325v2, Asus RT-N18U (router)
- Swordfish76
- Törzsvendég

- Értékelés: 374
Újabb spanyol gyöngyszem!
Végig izgalmas, fordulatos.... a végén...., inkább nem árulok el titkot!
Nézzétek+!
Ez nekem bejött!
Zöld Zóna:
Lone Survivor (A túlélő)
Ez nekem bejött!
Lone Survivor (A túlélő)
Amerikai mesterlövész
Röviden jó volt és elgondolkodtató.
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1029
John Wick
Ismét párom szavaival élek, mindig jó hasonlatokat fogalmaz meg. Olyan, mint egy számítógépes játék, akár a Hitman is lehetne.
Tökéletesen igaza van. Az elején megismerjük a főszereplő életkörülményeit, majd jön egy rövidre fogott főcselekmény, és utána akció, akció hátán.
(Mikael Nyqvist-nek jól állt ez a szerep.)[/size]
Pont ezt éreztem ill éreztük mi is a párommal!De szerencsére nem vártam tőle sokat.
Én olyan 6,5-re tettem volna.
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Szerintem kizárt, sajnos .
Blomkamp nem csinált eddig rossz filmeket, de tulajdonképpen túl jókat se. Általában mindben túl van gondolva az emberiség viszonya a dolgokhoz - furcsa sci-fi egyveleget alkotva.
Ez meg brutálisan nagy falat bárkinek . És ugye ő általában nem csak rendez. Rendez, ír, stb... valahol ez sem túl szerencsés.
Pár dolog biztos; rendezőnk fiatalabb mint a film amit megcélzott , és nekem furcsa egybeesések vannak hogy miért pont most vették elő az egész dolgot.
Remélem nem 2-3 részt vesznek majd fel egyben mint ahogy manapság divatos...
Azért nagyon izgalmas lesz, és szerintem mindenki várja már nagyon . Nekem például a pókösztönöm azt súgta az első morzsáknál is hogy Ripley ezúttal átveszi Ash és Bishop android karakterét .
Szevasz Prometheus 2-3 .
kép: LG 42LV3400; KÉP: Epson EH-TW5000, Grandview CNV 106" - HTPC: i3-6100 & KODI-Leia
Hang: Yamaha CX-A5000; Rotel RMB-1095MK2; Jamo Concert C809, C80CEN, C80SUR, Jamo C80SUB; Rotel-RB-1050MK2; B&W CCM362
HTPC: Asus Essence STX & JRiver 21 Storage: HTPC: 2x4TB
Hang: Yamaha CX-A5000; Rotel RMB-1095MK2; Jamo Concert C809, C80CEN, C80SUR, Jamo C80SUB; Rotel-RB-1050MK2; B&W CCM362
HTPC: Asus Essence STX & JRiver 21 Storage: HTPC: 2x4TB
- ValhallA
- Tizezresek klubja

- Értékelés: 8129
Lehetséges, hogy közel harminc esztendő után megint lesz értelmes Alien mozi...!?
http://index.hu/kultur/cinematrix/2015/ ... lien-film/
"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)
- ValhallA
- Tizezresek klubja

- Értékelés: 8129
John Wick
(Mikael Nyqvist-nek jól állt ez a szerep.)
Szerintem ez nem több, mint egy jól megágyazott, jó sok lóvéval kitömött tékön másolat.
A lőfegyverrel való felesleges, ám mesterien koreografált dramaturgiai falon járás és akrobatikus CGI karaté helyett sokkal inkább bejön a Bronson style nemes egyszerűsége.
Óvatos becslések szerint egy-két generációváltás konzolból, videókártyákból és ettől sokkal komolyabb realtime rendert alkalmazó játékokkal lehet majd játszani mint jelen filmtörténeti remek...
Egyszer azért valóban nézhető.
"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)