Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Fangória

vtb
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 7

Fangória

Hozzászólás Szerző: vtb »

Úgy látom, valamiért nem nagyon akar senki ingyen (!!!) mozizni...
Arra nem is gondoltatok, hogy egy vidéki nem is nagyon tudna élni a felkínált lehetőséggel?
Ne feltétlenül premier előtti vetítés legyen, hanem legyen két jegy az olvasó által tetszőlegesen választott moziban és meglátjátok sokkal többen jelentkeznének.
Én például biztosan. De így...

Igen ezzel vagyunk még így egypáran.
Ha valami dvd-t lehetne nyerni már rég kitöltöttem volna

Ginger Ale
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 0

Fangória

Hozzászólás Szerző: Ginger Ale »

nem hiszem h ez a budapestieket távol tartaná...
Pedig Fangória hozzászólásából nagyon is úgy tűnik, hogy rajtad kívül nem aktívak a pestiek.

rosszkutyusz
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: -44

Fangória

Hozzászólás Szerző: rosszkutyusz »

Úgy látom, valamiért nem nagyon akar senki ingyen (!!!) mozizni, ezért utoljára ajánlom fel a Fűrész című film premier előtti vetítésére szóló két jegy megnyerésének lehetőségét. Avagy, aki kitölti a lenti likhez kapcsolódó kérdőívünket, az eljöhet erre az elég komoly thrillerre, és hozhat magával még egy személyt.A cím megadása nem kötelező, de telefonszámra, mail-re a későbbi visszajelzés miatt szükségem van.
Ha pedig az utolsó kérdés gondot okozna, tudom ajánlani a film címét, mint lehetséges segítséget.

http://fangoria.hu/jatek.html

Uppsz... természetesen ez én voltam...

Hát, apám, szerintem azért nem jelentkezik senki, mert nekem fél óra alatt sem sikerült elküldeni a válaszaimat. Valami gebasz van a rendszeretekbe, egy csomó hülyeséget kért a gép, azténb meg error lett a küldés.
de én szívesen elmegyek.

Ja, és a megfejtés:
Directed by
James Wan

Cast overview, first billed only:
Leigh Whannell .... Adam
Cary Elwes .... Dr. Lawrence Gordon
Danny Glover .... Detective David Tapp
Ken Leung .... Detective Steven Sing
Dina Meyer .... Kerry

bonsai
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Fangória

Hozzászólás Szerző: bonsai »

Arra nem is gondoltatok, hogy egy vidéki nem is nagyon tudna élni a felkínált lehetőséggel?
Ne feltétlenül premier előtti vetítés legyen, hanem legyen két jegy az olvasó által tetszőlegesen választott moziban és meglátjátok sokkal többen jelentkeznének.

Na jó, premier előtti vetítések mindig is voltak és lesznek, és mindig is népszerűek voltak...A problémád érthető, de nem hiszem h ez a budapestieket távol tartaná...Én minden ilyenre jelentkezem

Ginger Ale
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Fangória

Hozzászólás Szerző: Ginger Ale »

Fangoria
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Fangória

Hozzászólás Szerző: Fangoria »

Úgy látom, valamiért nem nagyon akar senki ingyen (!!!) mozizni, ezért utoljára ajánlom fel a Fűrész című film premier előtti vetítésére szóló két jegy megnyerésének lehetőségét. Avagy, aki kitölti a lenti likhez kapcsolódó kérdőívünket, az eljöhet erre az elég komoly thrillerre, és hozhat magával még egy személyt.A cím megadása nem kötelező, de telefonszámra, mail-re a későbbi visszajelzés miatt szükségem van.
Ha pedig az utolsó kérdés gondot okozna, tudom ajánlani a film címét, mint lehetséges segítséget.

Uppsz... természetesen ez én voltam...

Vendég

Fangória

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Úgy látom, valamiért nem nagyon akar senki ingyen (!!!) mozizni, ezért utoljára ajánlom fel a Fűrész című film premier előtti vetítésére szóló két jegy megnyerésének lehetőségét. Avagy, aki kitölti a lenti likhez kapcsolódó kérdőívünket, az eljöhet erre az elég komoly thrillerre, és hozhat magával még egy személyt.
A cím megadása nem kötelező, de telefonszámra, mail-re a későbbi visszajelzés miatt szükségem van.

bonsai
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Fangória

Amíg nem 100 %, nem akarom elmondani, de ha minden jól megy, szakítunk az eddigi hagyománnyal, és olyan (elég közkedvelt) filmek jönnek, amik még Dvd-n nem is jelentek meg hazánkban.

Csak ne valami szörnyű minőségű videótékás unalom legyen
A kezdeményezést támogatom!

Magnetic
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Fangória

Hozzászólás Szerző: Magnetic »

Eddig meg nem jelent horrorok DVD-n? Szuper!
TV: Samsung 50" Full HD plazma; AVR: Pioneer VSX-924; DVD: Panasonic S47; Video: Aiwa HV-FX 7700;
Front: Triangle Altea EX - Audiolink 4; Center: Dali Concept Center; Rear: Dali Concept 1; Rear állvány: Galgahang 1011
NAS: Zyxel NSA-325 V2 / 3,5 TB;

Fangoria
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Fangória

"nem rakod be a mozinet mintájára legalább avatarodbnak a következő szám címlapját? "

Ha kész lesz, megoldható.

"És azt lehet már tudni, hogy mi lesz a melléklet?"

Amíg nem 100 %, nem akarom elmondani, de ha minden jól megy, szakítunk az eddigi hagyománnyal, és olyan (elég közkedvelt) filmek jönnek, amik még Dvd-n nem is jelentek meg hazánkban.

Amint biztos lesz a megjelenés, vagy a melléklet, azt rögtön kiírom a honlapra is. Ezért is érdemes csütörtökönként, péntekenként ellátogatni oda.

Legmélyebb tisztelettel:
Gábor

Vendég

Fangória

Hozzászólás Szerző: Vendég »

És azt lehet már tudni, hogy mi lesz a melléklet?

bonsai
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Fangória

Kedves Fangoria,

nem rakod be a mozinet mintájára legalább avatarodbnak a következő szám címlapját?

Fangoria
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Fangória

Nos kérem, a honlap folyamatosan frissül (hetente)... érdemes tehát megnézni. Főleg, hogy tegnap felkerült legújabb játékunk is.Egyébként meg lehet nyugodtan kérdezgetni.

Azt már most leszögezhetem, hogy ha minden jól megy, bőven nem kell február közepéig várni. De pontos dátumot még inkább nem mondok, mert eddig mindig közbejött valami kellemetlenség.

Fangoria
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Fangória

Nos kérem, a honlap folyamatosan frissül (hetente)... érdemes tehát megnézni. Főleg, hogy tegnap felkerült legújabb játékunk is.
Egyébként meg lehet nyugodtan kérdezgetni.

bonsai
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Fangória

Meg ha tényleg igaz hogy két havonta jelenik meg,akkor sajnos február közepéig várnunk kell.
A honlap azt is mondja h még januárban megjelenik. Igaz, az eddigiek is késtek

balukapitány
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Fangória

Hozzászólás Szerző: balukapitány »

Van már valami hír a 4. számról? DVD mellékletről? Mondjuk egy Freddy :smile19: vs. Jason ?
Ha jól tudom,akkor az SPI után Intercomos filmeket fog kiadni a Fanforia.
Legalábbis az oldalukon ez áll.Tehát inkább az Intercomos horrorokból kéne szemezgetnünk.Meg ha tényleg igaz hogy két havonta jelenik meg,akkor sajnos február közepéig várnunk kell.

TV:Samsung SP-43R1HL1X
Home Movie:Panasonic SC-PT160
Videó:Samsung SV-671GX
Konzol:Playstation 2 SCHP 70004
Hifi:LG FFH-515A

Tudom, hogy Isten én vagyok, mert ha hozzá imádkozom, én hallom az imát.

bonsai
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Fangória

Van már valami hír a 4. számról? DVD mellékletről? Mondjuk egy Freddy :smile19: vs. Jason ?

bonsai
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Fangória

Kapható a mellékletes szám. (Halálos kitérő)
Valaki megmondaná miért DVDtlent vettem amikor itt örültem a mellékletnek? Még töprengek
NA mind1, annyira nem jó film

maxcoveri
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Fangória

Hozzászólás Szerző: maxcoveri »

Ráadásul megegyezik a kereskedelmi változattal. Szerintem.

mszaby
Törzsvendég
Törzsvendég

Fangória

Hozzászólás Szerző: mszaby »

Kapható a mellékletes szám. (Halálos kitérő)
Elkúrtuk

bonsai
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Fangória

Melléklet nélkül a tényleg megkaptam   
Csak legyen végre magyarul...

Mint az előbbi mondatod. :smile19:

Hinnye, már a Mozinet Magazinnál is eljátszottam ugyanezt Most már meg se szólalok ez ügyben :kiraly:

mszaby
Törzsvendég
Törzsvendég

Fangória

Hozzászólás Szerző: mszaby »

Csak legyen végre magyarul...

Mint az előbbi mondatod. :smile19:
Elkúrtuk

GoldSun
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Fangória

Hozzászólás Szerző: GoldSun »

A honlapjukon az áll, hogy ma jelent meg. Holnaptól biztos, hogy lesz az újságosoknál. Kérdés, hogy csak a melléklet nélküli verzió, vagy mindkettő?
Bejött a sejtésem. Csak a melléklet nélküli verzióból kapott az újságos. Ki tudja, hogy mikor lehet mellékleteset venni?
TV: Samsung PS58B850, DVD: Primare V25, BLU-RAY: Pioneer BDP320, Előerősítő˝: Marantz AV9000, Végerősítő: Marantz MM9000 HANGFALAK: Mordaunt Short 906 (front), 905c (center), 902 (surround), 907w (sub) Kábelek: Audioquest Type 4 (front), Black&White LS-1002 (center), Fejes: Sennheiser HD555

bonsai
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Fangória

A honlapjukon az áll, hogy ma jelent meg. Holnaptól biztos, hogy lesz az újságosoknál. Kérdés, hogy csak a melléklet nélküli verzió, vagy mindkettő?

GoldSun
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Fangória

Hozzászólás Szerző: GoldSun »

TV: Samsung PS58B850, DVD: Primare V25, BLU-RAY: Pioneer BDP320, Előerősítő˝: Marantz AV9000, Végerősítő: Marantz MM9000 HANGFALAK: Mordaunt Short 906 (front), 905c (center), 902 (surround), 907w (sub) Kábelek: Audioquest Type 4 (front), Black&White LS-1002 (center), Fejes: Sennheiser HD555

Válasz küldése

Vissza: “DVD mellékletes magazinok”