Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Pc alapú audio lejátszás

tottyi
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 871

Pc alapú audio lejátszás

Hozzászólás Szerző: tottyi »

Nekem is epp ez szurt szemet mert volt par honapja vita a sata kabelekrol es tessek potom 500 dollaros sata kabel.
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - Valhalla Draco Reference V3 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R

-KP-
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1697

Pc alapú audio lejátszás

Hozzászólás Szerző: -KP- »

Paul Pang avagy a PC alapu lejetszas magasfokon.  http://ppaproduct.blogspot.tw/

idiótizmus felső fokon. ennyiért még a hülyének is megéri sata kábelt árulni.

20cm $199USD  
30cm $249USD 
40cm $299USD
60cm $399USD
80cm $499USD

de az audio grade ssd se piskóta. én óva intenék mindenkit, hogy mielőtt innen vásárol, gondolkodjon.

tottyi
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

Pc alapú audio lejátszás

Paul Pang avagy a PC alapu lejetszas magasfokon.  http://ppaproduct.blogspot.tw/
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - Valhalla Draco Reference V3 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R

Elmo
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 293

Pc alapú audio lejátszás

Hozzászólás Szerző: Elmo »

Fidelizer 6.5 nálam nagyon jó win8.1-nél. Ajánlom.
Ezt meg tudom erősíteni. Ugyanígy használom JRiverrel és tényleg kiváló.
www.chiliout.hu

Silent Angel-Hegel-REL-Usher

tothn
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 253

Pc alapú audio lejátszás

Hozzászólás Szerző: tothn »

Fidelizer 6.5 nálam nagyon jó win8.1-nél. Ajánlom.
PC (I7-4765T, 8GB,SSD, Server 2012., J.River 20), Audiobyte Hydra+ZPM,
Antelope Audio Zodiac Gold, Végfok: Audio Research VT 100 mk III. -Kábelek: ALAC, Valhalla Aura V2/2 AES/EBU., Hangfal: Sonus Faber Cremona M, Fülhallgató: Sennheiser HD 600 , Állvány: SolidTEchRackofSilent

-KP-
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1697

Pc alapú audio lejátszás

Hozzászólás Szerző: -KP- »

pc alapú lejátszásnál érdemes még manapság még s/pdif használaton gondolkodni usb-s dac esetén? mondjuk dsd-t nem tudó, de usb-s dac esetén? természetesen valami profi minőségi spdif kimenettel rendelkező dedikált kártyára gondolok. 

Elmo
Törzsvendég
Törzsvendég

Pc alapú audio lejátszás

Kösz, megoldottam én is.
www.chiliout.hu

Big
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 757
Kapcsolat:

Pc alapú audio lejátszás

Hozzászólás Szerző: Big »

Valaki frissítette már a Fidelizert 6.3-nál nagyobb verzióra?
Ha igen kérem mondja el hogyan.

Hmmmm!
Nem használom, de kipróbáltam most, 6.5 működik. Letölt, kicsomagol, futtat, ezt nem kell telepíteni, olyan mint egy portable verzió.
DK Design VS1 Reference MkII, Revel Performa F30, Ariston Audio RD110SL-SME3009S2 Imp-VdH Frog-Pointe Pure Power Supply-PS Audio GCPH, Dual Audio PC-Linear Power Supply-M2Tech Young-Palmer Power Station, Philips CD930, Denon TU-QS10, Harmonic Technology,Transparent,AudioQuest,ValhallA,HydraSound

Elmo
Törzsvendég
Törzsvendég

Pc alapú audio lejátszás

Valaki frissítette már a Fidelizert 6.3-nál nagyobb verzióra?
Ha igen kérem mondja el hogyan.
www.chiliout.hu

kaef2
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3777

Pc alapú audio lejátszás

Hozzászólás Szerző: kaef2 »

Tegnap bejelentették az Avid Protools nevű híres hangutómunka szoftverének az ingyenes verzióját, a Protools First-öt. Csak igényes lejátszáshoz is érdemes lehet kipróbálni, de akik analóg forrásról digitalizálnak is jól járhatnak vele. Igényel némi megszokást a Protools szoftverek használata általában, de az egyik legfejlettebb legjobb hangúnak mondott engine van alatta sokak szerint, egy próbát feltétlenül megér majd ennyi pénzért.

http://koscsof1.com/2015/01/23/avid-pro ... ki-masnak/

tottyi
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

Pc alapú audio lejátszás

Hogy micsoda???
Bizony igy tortent de reklamacioban mar ki lett cserelve azota mar gyarilag egy huto bordat raknak a chipre de meg mindig az a gond hogy ha csak a szamitogepet hasznalom es a DAC nincs bekapcsolva akkor ki kell huznom az USB-et a DAC-bol mert igy is melegiti a lapocskat de mar itt lejebb volt rola szo hogy a DAC-ok USB-rol kapjak az aramot, ez is bizonyitja az allitast.

Az uj hutobordas lapocska.  http://www.aliexpress.com/item/Assemble ... 18405.html

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 11031
Kapcsolat:

Pc alapú audio lejátszás

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

... a DAC-om usb lapocskaja mar egyszer kiegett mert tul sokat volt halgatva a zene...
Ohh, szenzor helyett egy cenzort építettek be? Érdekes szolgáltatás.

Dorian
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 899

Pc alapú audio lejátszás

Hozzászólás Szerző: Dorian »

a DAC-om usb lapocskaja mar egyszer kiegett mert tul sokat volt halgatva a zene

Hogy micsoda???
Mielőtt elkezdtem hifizni, a különböző stílusú és minőségű zenéimet élvezettel hallgattam rendszeremen, pusztán a zene kedvéért. Most 20 év hifizés és egy csomó pénz elégetése után végre eljutottam ugyanoda

tottyi
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

Pc alapú audio lejátszás

Elvileg két dolog kell hozzá. Egyrészt a masinának kikapcsolt állapotban is áram alatt kell tartania az USB portot, illetve az abba dugott vevőt. Ha ez nem megy, alvó módban sanszosabb. A másik feltétel, hogy BIOS-ban engedélyezve legyen az USB-ről történő felébresztés. Ha ezeket meg tudod oldani, mennie kell. Nálam is így van, bár én PC-t használok.
Sajnos eleg lebutitott BIOS van a notebookban es nincs mit benne allitani max van egy WOL de azt csak masik szamitogep tudna felebreszteni. Az alvo modtol azert felek mert a DAC-om usb lapocskaja mar egyszer kiegett mert tul sokat volt halgatva a zene de azota mar kapott egy hutest de inkabb nem feszegetem nehogy megint baj legyen, azert koszonom.

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 11031
Kapcsolat:

Pc alapú audio lejátszás

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

Sziasztok, valaki tudna abban segiteni hogy a laptomoat hogyan tudnam whireless billentyuzetrol bekapcsolni? Mar egesz nap nezegetem a netet de nemtalalok ra megoldast, meloban olyat tud a bios hogy pl jelszora beindul a szamitogep de ebben a laptopban ilyen nincs ezert kene valamilyen megoldas vagy csak ugy lehetne hogy a lekapcsolas helyett a hybernalast hasznalnam? Laptop az alairasban.
Elvileg két dolog kell hozzá. Egyrészt a masinának kikapcsolt állapotban is áram alatt kell tartania az USB portot, illetve az abba dugott vevőt. Ha ez nem megy, alvó módban sanszosabb. A másik feltétel, hogy BIOS-ban engedélyezve legyen az USB-ről történő felébresztés. Ha ezeket meg tudod oldani, mennie kell. Nálam is így van, bár én PC-t használok.

tottyi
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

Pc alapú audio lejátszás

Sziasztok, valaki tudna abban segiteni hogy a laptomoat hogyan tudnam whireless billentyuzetrol bekapcsolni? Mar egesz nap nezegetem a netet de nemtalalok ra megoldast, meloban olyat tud a bios hogy pl jelszora beindul a szamitogep de ebben a laptopban ilyen nincs ezert kene valamilyen megoldas vagy csak ugy lehetne hogy a lekapcsolas helyett a hybernalast hasznalnam? Laptop az alairasban.

La_Valse
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 706

Pc alapú audio lejátszás

Hozzászólás Szerző: La_Valse »

Szia! A képen épp egy sima16/44,1-es file megy, a háttérben viszont valóban egy dsd Vivaldi van a playlistben. Az érdekes az, hogy bármilyen bitmélységű lehet a file az internal mindig 64bit lesz, akkor nem fog változni, ha jól értem akkor ez proc. függő? Egyébként létezik valami audiofil beállítás amit le lehet tölteni a JRiverhez? A Meridian 24/192-őt kezel max messze van az ex Naim-ProAc kombómtól de a célnak egyelőre megfelel
Ja értem, megtréfáltál, akkor benéztem a fotót. A DSP belül mindig 64 biten dolgozik, akármivel eteted. Szerintem is megfelelő a 24/192.
A Meridiant meg a Rivert neked kell jól összehangolni. Nézz szét a wiki.jriver.com oldalon, vannak jól használható leírások.
"Az ördög nem olyan szörnyű, mint a matematikai modellje!" (Wavebourn)

suprnova
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 184

Pc alapú audio lejátszás

Hozzászólás Szerző: suprnova »

Üdv suprnova!
Ha jól látom, DSD fájlokat játszol le nem natív módon. A Riverben
ilyenkor elindul a DSD -> PCM átalakítás a DSP Studio hathatós
közreműködésével. A belső adatfeldolgozás 64 bites, erre utal
az alsó sorban a feírat. A PCM jel szerintem 44.1kHz-es, a 192
kHz az csak egy példa felírat a DSP Studio grafikus felületén.
A Meridián mire képes? Mert így nem buli a dolog.

Szia! A képen épp egy sima16/44,1-es file megy, a háttérben viszont valóban egy dsd Vivaldi van a playlistben. Az érdekes az, hogy bármilyen bitmélységű lehet a file az internal mindig 64bit lesz, akkor nem fog változni, ha jól értem akkor ez proc. függő? Egyébként létezik valami audiofil beállítás amit le lehet tölteni a JRiverhez? A Meridian 24/192-őt kezel max messze van az ex Naim-ProAc kombómtól de a célnak egyelőre megfelel
Naim Uniti Nova -> Chord Epic XL -> Spendor A7 (Sennheiser HD600)

La_Valse
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 706

Pc alapú audio lejátszás

Hozzászólás Szerző: La_Valse »

Üdv suprnova!
Ha jól látom, DSD fájlokat játszol le nem natív módon. A Riverben
ilyenkor elindul a DSD -> PCM átalakítás a DSP Studio hathatós
közreműködésével. A belső adatfeldolgozás 64 bites, erre utal
az alsó sorban a feírat. A PCM jel szerintem 44.1kHz-es, a 192
kHz az csak egy példa felírat a DSP Studio grafikus felületén.
A Meridián mire képes? Mert így nem buli a dolog.
"Az ördög nem olyan szörnyű, mint a matematikai modellje!" (Wavebourn)

Big
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Pc alapú audio lejátszás

Milyen 64bit-re gondolsz?
Ahhh! Már látom, eddig nem tünt fel. 
DK Design VS1 Reference MkII, Revel Performa F30, Ariston Audio RD110SL-SME3009S2 Imp-VdH Frog-Pointe Pure Power Supply-PS Audio GCPH, Dual Audio PC-Linear Power Supply-M2Tech Young-Palmer Power Station, Philips CD930, Denon TU-QS10, Harmonic Technology,Transparent,AudioQuest,ValhallA,HydraSound

Big
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Pc alapú audio lejátszás

Üdv! JRiverben, hogy jön ki a source:192kHz/24bit-ből az internal: 192kHz/64bit? A 64bit az érdekes a kHz természetesen marad a source értéken.
Milyen 64bit-re gondolsz?

suprnova
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 184

Pc alapú audio lejátszás

Hozzászólás Szerző: suprnova »

Üdv! JRiverben, hogy jön ki a source:192kHz/24bit-ből az internal: 192kHz/64bit? A 64bit az érdekes a kHz természetesen marad a source értéken.

Naim Uniti Nova -> Chord Epic XL -> Spendor A7 (Sennheiser HD600)

zozoweb
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 115

Pc alapú audio lejátszás

Hozzászólás Szerző: zozoweb »

Sokadik próbálkozásra sikerült, szól a zene! 
Köszönet a segítségért!

Forrás: Saját építésű Audio PC+ Roon server PC I5-I7 8 és 12 körös full lineáris táp+ clockok
DAC: Chord Qutest+módosított powerbank
Előfok+füles: Saját építésű módosított Zana Deux
Végfok: Saját építésű Csöves 6C33C SE
Hangfal: AudioPhysic Virgo 3, Focal Clear
Kábelek: Freebá, Nordost, VH Audio

Vendég

Pc alapú audio lejátszás

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Köszönet a segítségért!

Az a lényeg!

Jó muzsikálást!

ákos

pépé400
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)
Értékelés: 1

Pc alapú audio lejátszás

Hozzászólás Szerző: pépé400 »

Köszönet a segítségért!

Forrás: Marantz CD52 mkII SE, vagy Systemdek I és Goldring 1012GX és Pointe Analogia mkII, vagy PC/MacMini és Bladelius mini dac.
Erősítő: DP211SE és 2db Monacor SAM-2
Hangfal: Bastanis Atlas
Kábelek: Bastanis, Fapaci Y USB és elosztó

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”