Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Néhai / HydraSound Colossus H.R.C , analóg IC kábelpár
Ajánlottam volna, hogy vidd el a Józsihoz bejáratni (nekem ma jöttek vissza) és soha nem cseréled le semmire, de látom ez egy feleslegessé vált kábel.
Úgyhogy inkább a leendő vásárlónak mondom, alkudja bele a bejáratás árát és élete legjobb vétele lesz!
nincs kizárva hogy elviszem hozzá , így is nagyon jól szól , de mindenki aki megcsináltatta ódákat írt róla , 2500.- at mindenképp megér
Ajánlottam volna, hogy vidd el a Józsihoz bejáratni (nekem ma jöttek vissza) és soha nem cseréled le semmire, de látom ez egy feleslegessé vált kábel.
Úgyhogy inkább a leendő vásárlónak mondom, alkudja bele a bejáratás árát és élete legjobb vétele lesz!
Lehet, hogy elkerülte a figyelmemet de leírhatnád, hogy milen hosszú és hogy merre találhatóak a kábelek?!
Bocs a késői válaszért
1 méteres hosszúságú a kábelpár és a 3.ker. a tartózkodási helye
- master-lee
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 0
Lehet, hogy elkerülte a figyelmemet de leírhatnád, hogy milen hosszú és hogy merre találhatóak a kábelek?!
Nem ismerem a hirdetőt, de a kábelt, jól.
Régebben még az egyik munka példányt, nem a széria érett darabot elvittem egy kereskedőhöz. Próbálgattuk hasonló áru(100k) és drágább gyári kábelekkel és bizony nagyon jól teljesített. Kereskedő lévén irtozott a diyer cuccoktól, de erre annyit mondott, hogy "véletlenül" néha lehet készíteni egy jó kábelt.
Mindenkinek ajánlom, tegyen egy próbát mert nem hinném, hogy ennyi pénzért jobbat lehetne találni.
Semmire, mert megszünt egy forrás készülékem , így felszabadult a kábel.
És erről mire váltasz?
a gyártó kábelei mind 2x-3x magasabb szinten teljesítenek hangzás terén ár/érték arányban mint a nagy nevű gyári kábelek.
a Colossus H.R.C a gyártó palettájának legmagasabb szintjét képviseli.
( előtte ezekből a márkákból voltak nálam próbán 160e-240e. új bolti árú típusai , de használt kábelek: audioquest niagara , swisscables , nordost frey , vallhalla , cosmic audio , real cable )
amiről én váltottam az egy alacsonyabb kategória volt , így annál egyértelműen jobb a hangja
- hocus-pocus
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 272
Ez a fantasztikus hangú IC kábel féláron van !!
Ennél olcsóbb biztos nem lesz.
Én abszolút meggyőzhető vagyok. Elmondanád, hogy mitől fantasztikus a hangja a kábelnek? Nekem elég sokféle kábelem van. Ismert gyártótól- DIY-ig. Mennyiben más másokkal összehasonlítva. Én egyébként amellett vagyok, hogy a kábelnek nem szabad befolyással bírnia, vagyis nem szabad, hogy önállóan hangja legyen. Ha "fantasztikus hang"-ja van, akkor milyen terülten jelentkezik. Én a gyártóról megszállott, rajongó véleményeket és ennek az ellenkezőjével is találkoztam. Érdemes lenne a véleményedet is hallani. Ha elmondanád, hogy mit cseréltél le ezen kábel helyett, hogy mit hozott, milyen területen akkor hidd el könnyebb lesz eladni. A kábelt nemcsak a gyártó korábbi vevői vehetik meg.
"Holdra bámulj, vakablak."
Ez a fantasztikus hangú IC kábel féláron van !!
Ennél olcsóbb biztos nem lesz.
Érdekes, hogy nincs rá érdeklődő.
Abban biztos vagyok, 50k körül nehéz lenne jobbat találni ennél az összekötőnél.
Én megválnék a HRC hahgsugárzó kábelemtől vagy a táptól is,de az IC-től nem.
Néhai / HydraSound COLOSSUS H.R.C , analóg IC kábelpár
kb.7 hónapos , hibátlan állapotú
ára : 55000.- Huf