Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
2004-es Panasonic Lejátszók
Várjuk ki a végét, az amerikai s35 is tudott prog.scan-t az európai meg
Tudott, de csak NTSC-t, amit az európai S75 is tudott, de minek(???).
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
na, a 29esen van prog scan, kiváncsi vagyok, ez mit NEM fog tuni, hiszen ez is panasonic
Várjuk ki a végét, az amerikai s35 is tudott prog.scan-t az európai meg
Panasonic TX-28LK1P, Panasonic PT-AE300, Panasonic DVD S-97, Yamaha RX-V450, Jamo Studio 180, Orion HS 288, cent/sw cs.m.
na, a 29esen van prog scan, kiváncsi vagyok, ez mit NEM fog tuni, hiszen ez is panasonic
Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)
Már ha egyáltalán forgalomba kerül európában...
Gyanús, hogy a többi, 7-es végű modell már rég a piacon van!
Ezt most hogy érted?
Hogy valószínűleg nem fogják forgalmazni Európában, mert a többi 7-es már itt van de ez még nem?
De ennek az a magyarázata, hogy nem egyidőben jelennek meg egy sorozat modelljei. A 77-es egy teljesen új típus, a 47-es meg legalább 1 éves (ha nem több)
Olyan szempontból érthető a marketing politika, hogy először kihozták a tőmegeknek szánt 27 és 47 modelleket, aztán a csúcsmodell 97-et, és végül egy köztes modellt.
Ami viszont tényleg bosszant, hogy nem tud a Pana kialakítani egy egységes design-t, és évről évre radikálisan változtatnak. Mintha nem lenne egy normális (és tehetséges) designerük, aki ki tudna alakitani egy egységes márkaarculatot, helyette csak mintha évről-évre keresnék a stílusukat.
Pl. ítt vannak a 2005-ös cuccok, most hogy lehet ezeket odatenni a 2004-es cuccok mellé a nappaliba, hogy egy egységes házimozirendszert alkossanak?
(Nem beszélve a 2003-as cuccokról, amik megint egészen máshogy néztek ki, középen a fekete csíkkal).
Más gyártók miért tudnak egységes arculatot kialakítani?
Gyanús, hogy a többi, 7-es végű modell már rég a piacon van!
...De már csak nem lesznek annyira elvetemültek a Panánál, hogy az európai 77-esből kihagyják a HDMI kimenetet
Panasonic TX-28LK1P, Panasonic PT-AE300, Panasonic DVD S-97, Yamaha RX-V450, Jamo Studio 180, Orion HS 288, cent/sw cs.m.
Innen:
A Panasonic 2005-ös cuccai a CES-en
Túl sok (technikai) infót nem nagyon találsz, mert inkább marketinges szempontból mutatja a dolgokat.
A 2005-ös cuccok megint teljesen más design-t kaptak, pl. DVD rekorderek is egész máshogy néznek ki.
Ezek véletlenül nem amerikai modellek?
Attól tartok, hogy a nálunk más tudásúak lesznek az ugyanilyen típusszámú Panák.
Valószínűleg amcsi modellek ha a CES-en mutogatják őket.
De már csak nem lesznek annyira elvetemültek a Panánál, hogy az európai 77-esből kihagyják a HDMI kimenetet
Innen:
Túl sok (technikai) infót nem nagyon találsz, mert inkább marketinges szempontból mutatja a dolgokat.
A 2005-ös cuccok megint teljesen más design-t kaptak, pl. DVD rekorderek is egész máshogy néznek ki.
Ezek véletlenül nem amerikai modellek?
Attól tartok, hogy a nálunk más tudásúak lesznek az ugyanilyen típusszámú Panák.
Na, hogy ráhibáztam. Bárcsak így lenne lottó 5-ösöm
Azt hiszem most már megvárom az S77-est
Ezt honnan másoltad ki?
Megnéznék róla még néhány dolgot.
Innen:
-
Vendég
Ezt honnan másoltad ki?
Én is. Pl hogy mennyiért adják ingyen ?
Ezt honnan másoltad ki?
Van itt valakinek s97-ese? Mik a tapasztalatok?
Szerintem sokan kivárják, amig leakciózzák 70ezerre.
Vagy várni kell, amíg megjelenik a 47-es és a 97-es közötti modell HDMI kimenettel.
-
Vendég
Nehogy félre értsetek, nem ellenkezni akarok. Örülök a tanácsaitoknak. Csak ahogy ajsa is mondta, nemcsak akusztikai, hanem esztétikai gyönyört is okozhat egy HM rendszer. Ha tapasztalat alapján mondjátok, hogy inkább Pió, akkor ok. Mert ha a Yamaha is jó, akkor legyen már szép is
-
Vendég
Kifognak engem takarítani ebböl a fórumból Akkorákat offolok, hogy csuda. De Ti nagyon aranyosak vagytok, hogy törödtök azokkal, akik nem vágják annyir a témát.
Ehhez mitszóltok
Pio 470, Best Buy
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Yamaha dvd-ket ismeritek?? Most vszeg egy Yamaha szettem lesz, meg is rendeltem Jó lenne egyformából, de nem követelmény :)Eddig Pió
Inkább Pio játékos, mint Yamaha. Annyira nem kell lifestyle-nak lenned, hogy a felirat kötelezően egyforma legyen a bal felső sarokban.
-
Vendég
Nem is kellenek a felsoroltak. Viszont az 54 mhz és 108 mhz miben látszik meg???
Minden bizonnyal van különbség, de hogy ez Nálad mennyire fog jelentkezni, az függ attól, hogy milyen TV-n fogod nézni és nem árt hozzá egy 5e körüli Scart sem. Még annyit, hogy egy barátom 370-est vett, neki előtte ugyan olyan JVC-je volt, mint amilyen nekem is van (én elégedett vagyok vele, ős is az volt); de azt mondja, hogy szebb a kép; nem hiába, hisz Pio. én 470-est vennék..
Ha jól láttam , akkor 32 a 470-es. Pana 32'-oson nézném, szerintem látnám
Akkor lehet, hogy ez lesz. Yamaha dvd-ket ismeritek?? Most vszeg egy Yamaha szettem lesz, meg is rendeltem Jó lenne egyformából, de nem követelmény :)Eddig Pió
Nem is kellenek a felsoroltak. Viszont az 54 mhz és 108 mhz miben látszik meg???
Minden bizonnyal van különbség, de hogy ez Nálad mennyire fog jelentkezni, az függ attól, hogy milyen TV-n fogod nézni és nem árt hozzá egy 5e körüli Scart sem. Még annyit, hogy egy barátom 370-est vett, neki előtte ugyan olyan JVC-je volt, mint amilyen nekem is van (én elégedett vagyok vele, ős is az volt); de azt mondja, hogy szebb a kép; nem hiába, hisz Pio. én 470-est vennék..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
-
Vendég
Az alap 20-30 e pl. Pioneer pléjerek optikája , rgo minősége ugyanolyan, mint a drágább Piooké, csak ficsőrök nélkül???
Az erősítök dekódere szebben szól, jobban pozicionálja az effekteket- ha jól tom - , mint a pléjereké ezt mintha tapasztaltam volna, ráadásul, ekkor 24/96 ban szól, ha a dekoder alakítja át, akkor 48 khz . Ugye??
Vszeg Sima pléjer lesz, egy dekodos erősítővel. A Wherfedale Moviestar nagyon tetszik nekem, de ahogy néztem, ennyiért már majdnem kapok egy Diamond 8.3/c/8.1 szettet is. Lehet hogy inkább az akciós Denon hangfalszett lesz. Az fa???
Nagyon műanyagos/aluminiumos a kinézete.
A választott árkategóriában az erősítő dekóderét használd. A kHz-eket meg majd otthon kikísérletezed magadnak. A Denon dobozait nem ajánlom, inkább a Diamondra állj rá.
Az a baj, hogy azok bazi nagyok. A régi pecómban Tannoy m4 -esek voltak, de ott a tér 25-26 nm volt. A mostani panelben 18 nm es a szoba, sztem oda ezek nagyok lennének. Valahogy jobban tetszenek a Lifestyle dobozok. Akkor Jbl lesz talán, vagy Wharfedale ms 70
-
Vendég
A 470-es Pio tök ua., mint az 575 csak nincs beépített analog 5.1, SACD & DVD-Audio; a 370-es ben pedig nincsen DivX tudás és csak 54Hmz-es a video DAC..
Nem is kellenek a felsoroltak. Viszont az 54 mhz és 108 mhz miben látszik meg??? Akkor inkább 370/470 közül vmelyik. Ha jelentős javulás a 108 mhz, akkor 470. Ezek 12 bitesek ugye??
Tökjó, hogy mindent megtudhatok Tőletek, nem kell keresgélnem a neten
Az alap 20-30 e pl. Pioneer pléjerek optikája , rgo minősége ugyanolyan, mint a drágább Piooké, csak ficsőrök nélkül???
Az erősítök dekódere szebben szól, jobban pozicionálja az effekteket- ha jól tom - , mint a pléjereké ezt mintha tapasztaltam volna, ráadásul, ekkor 24/96 ban szól, ha a dekoder alakítja át, akkor 48 khz . Ugye??
Vszeg Sima pléjer lesz, egy dekodos erősítővel. A Wherfedale Moviestar nagyon tetszik nekem, de ahogy néztem, ennyiért már majdnem kapok egy Diamond 8.3/c/8.1 szettet is. Lehet hogy inkább az akciós Denon hangfalszett lesz. Az fa???
A választott árkategóriában az erősítő dekóderét használd. A kHz-eket meg majd otthon kikísérletezed magadnak. A Denon dobozait nem ajánlom, inkább a Diamondra állj rá.
A 470-es Pio tök ua., mint az 575 csak nincs beépített analog 5.1, SACD & DVD-Audio; a 370-es ben pedig nincsen DivX tudás és csak 54Hmz-es a video DAC..
-
Vendég
Egyenlőre én is ezt a Pájót néztem ki, meg a JVC-t. Pioneer-om volt már, egy Dv 530 d, még 3 éve. Szerettem
Semmi jóról nem akarlak lebeszélni, de ha megveszed a Denon erősítőt, akkor nem kell lecserélni a játékosodat dekóderesre, mert úgysem fogod használni a beépített DD/dts dekódereit. Inkább hangfalakra költsd a pénzed. Később majd fejleszthetsz, ha nagyon hiányzik az SACD, DVD-Audio vagy DivX lejátszás.
Egyenlőre én is ezt a Pájót néztem ki, meg a JVC-t. Pioneer-om volt már, egy Dv 530 d, még 3 éve. Szerettem
Semmi jóról nem akarlak lebeszélni, de ha megveszed a Denon erősítőt, akkor nem kell lecserélni a játékosodat dekóderesre, mert úgysem fogod használni a beépített DD/dts dekódereit. Inkább hangfalakra költsd a pénzed. Később majd fejleszthetsz, ha nagyon hiányzik az SACD, DVD-Audio vagy DivX lejátszás.
-
Vendég
Dekódereseket nézem, most a JVC 520-ast nézem 48-ért
Nekem semmi bajom a JVC cuccokkal, sőt.. De ha még nincs pénzed erősítőre, akkor jelenleg a legjobb választás a Pioneer 575, szerintem..