Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sikeres, boldog új évet kíván mindenkinek az AVX team!

Házimozi magazin

Posza
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 278

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: Posza »

Ez valóban durva, amit művelnek. A levelekre nincs válasz, a befizetett előfizetésem után mehetek a sóhivatalba panaszkodni.NZS

Mostmár van válasz...
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.

HáziMozi főszerkesztő
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: HáziMozi főszerkesztő »

Tisztelt Fórumlátogató Olvasóink!

Ezúton szeretnénk arról értesíteni Önöket, hogy az előfizetési akcióinkra 2004 december 28. és 2005 január 25. közötti időszakban szerkesztőségünkhöz megérkezett előfizetéseket feldolgoztuk és az adott előfizetési akcióhoz tartozó Eltax Millennium Mini hangdobozokat, illetve a Millennium 3-Pack hangsugárzó-szettet a holnapi nap folyamán – azaz 2005 február 2-án – postázzuk mindazon Olvasóinknak, akik az előbbiekben említett időszakon belül fizettek elő a HáziMozi magazinra.

Az idei első HáziMozi magazint – a tavalyi esztendőhöz hasonlóan – január/februári összevont lapszámként adjuk ki és február második felében jelenik meg.

Türelmüket megköszönve, üdvözlettel

a HáziMozi magazin szerkesztősége

NZS
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 14

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: NZS »

Ez valóban durva, amit művelnek. A levelekre nincs válasz, a befizetett előfizetésem után mehetek a sóhivatalba panaszkodni.
NZS
Nagyapám az utcán szellentett, egyetértettem vele, de az én véleményem sokkal tömörebb volt...

cosmo
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: cosmo »

Úgy érzem, hogy a vásárlók úgy is minősítik a lapot azzal, hogy megveszik-e vagy sem. Elöbb-utóbb szegényebbek leszünk egy egykoron fénykorát élő magazinnal.

GoldSun
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: GoldSun »

Együttérzek azokkal, akik előfizettek, s most ekkora a bizonytalanság..vajon mi lehet az újsággal?
AlapvetQen nem tartom magam rosszindulatúnak, de amit ez a csapat megenged magának az elképesztQ, így talán rájuk férne egy nagy pofon az élettQl. Gondolok itt az eladott példányszám drasztikus visszaesésére. (Lehet, hogy már be is következett.)
Én évekig elQfizetQ voltam, de folyamatosan én könyörögtem szinte, hogy megvehessem a lapot. Soha nem válaszoltak a megkereséseimre, vagy olyan minQsíthetetlenül, hogy kinyílt az a bizonyos bicska a zsebemben. Ma már nem veszem ezt a magazint.
Én a tulaj helyében kib.sznám a fél csapatot az biztos. Ha csak nem egyikük maga is.

Sajnos még a saját fórumukon is sokszor nagyon lenéző hozzászólás is olvasható volt a szerkesztőség részéről....az a véleményem, hogy ők azzal a felfogással tevékenykednek, hogy a vásárló van értük, pedig nekik kéne a vásárlóiknak lenniük, mint minden más normális vállalkozásnak.
TV: Samsung PS58B850, DVD: Primare V25, BLU-RAY: Pioneer BDP320, Előerősítő˝: Marantz AV9000, Végerősítő: Marantz MM9000 HANGFALAK: Mordaunt Short 906 (front), 905c (center), 902 (surround), 907w (sub) Kábelek: Audioquest Type 4 (front), Black&White LS-1002 (center), Fejes: Sennheiser HD555

alfa
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: alfa »

Együttérzek azokkal, akik előfizettek, s most ekkora a bizonytalanság..vajon mi lehet az újsággal?
AlapvetQen nem tartom magam rosszindulatúnak, de amit ez a csapat megenged magának az elképesztQ, így talán rájuk férne egy nagy pofon az élettQl. Gondolok itt az eladott példányszám drasztikus visszaesésére. (Lehet, hogy már be is következett.)
Én évekig elQfizetQ voltam, de folyamatosan én könyörögtem szinte, hogy megvehessem a lapot. Soha nem válaszoltak a megkereséseimre, vagy olyan minQsíthetetlenül, hogy kinyílt az a bizonyos bicska a zsebemben. Ma már nem veszem ezt a magazint.
Én a tulaj helyében kib.sznám a fél csapatot az biztos. Ha csak nem egyikük maga is.
TV-Philips 32PW 9525, DVD-Philips Q50, DVD író-Pioneer DVR-630H; DVR-LX61, Receiver-Denon AVR-3806, Hangsugárzók-PolkAudio Front:RTi10, Center:CSi5, Rear:Monitor30, Sub:PSW12

GoldSun
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: GoldSun »

TV: Samsung PS58B850, DVD: Primare V25, BLU-RAY: Pioneer BDP320, Előerősítő˝: Marantz AV9000, Végerősítő: Marantz MM9000 HANGFALAK: Mordaunt Short 906 (front), 905c (center), 902 (surround), 907w (sub) Kábelek: Audioquest Type 4 (front), Black&White LS-1002 (center), Fejes: Sennheiser HD555

Vendég

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Javítok, 2005.01.03 - án utaltam, tehát 15 napja. Lassan telik az idő, persze ez a helyzeten mit sem változtat.
Hála a pesszimizmusomnak én nem fizettem átutalással egy olyan szolgáltatásért, amiben nem vagyok biztos.
Sajnos, ha arra sem veszi a fáradságot, hogy válaszoljanak az e-mailekre, akkor mit várhatunk tőlük. (direct kisbetűvel).
A Főszerkesztőnek is írtam e-mailt,de válaszra sem méltatott, illetve az előfizetéssel azóta sincs semmi.

Én lemondtam róla és biztosan nem fogom az ÉLET-be megvenni ennek a cégnek a kiadványát.
Lehet, hogy nem vagyunk Nyugaton,de azért mér 2005 EU jogállam van.
Egy több éve üzemelő szerkesztőség ezt hogyan engedheti meg magának??????

Cori

kamino
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: kamino »

Én nagyon hosszú ideje most vettem megint HM-et, de úgy nézem ezentúl is max. a melléklet miatt veszek ha veszek.Legalább egy reális teszt lenne benne....

Hát ezzel én is így vagyok. Legutóbb a Dogmát (!!) vettem meg.
Az se most volt :smile19:
front:CAV DP288F, center:CAV DC28, surr.:CAV DS28, sub: CAV W320, av: h/k avr255, HDMI: Furutech Fah 1.2, hd: Toshiba hd-xe1, lcd: Samu 40A656

pjotr
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 6

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: pjotr »

Én nagyon hosszú ideje most vettem megint HM-et, de úgy nézem ezentúl is max. a melléklet miatt veszek ha veszek.
Legalább egy reális teszt lenne benne....

Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus

Igc
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 52

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: Igc »

Javítok, 2005.01.03 - án utaltam, tehát 15 napja. Lassan telik az idő, persze ez a helyzeten mit sem változtat.
Nem kell aggódnod, náluk ez "normális"..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline

whatwho
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: whatwho »

TV: LG 42LG5000 | AV RECEIVER: Onkyo TX-SR501E | DVD: Denon DVD-1720 | MINIDISC: Sony MZ-R900SPEAKER-SET: Eltax Summit 6-pack | SUB: Wharfedale PowerCube 8+ | MUSIC: Squeezebox Classic | RC: Logitech Harmony 525

whatwho
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Házimozi magazin

Én már odáig jutottam így 3 hét elteltével, hogy a szerkesztőt hívtam fel, mivel a kedves hölgy SOSEM veszi fel a telefont, hívhatom a magazinban megadott 9-15 óráig, vagy utána. Persze ő nem tudott az ügyben segíteni, sőt, kissé lekezelő volt, de legalább felírta a nevem és a telszámomat, hogy a hölgy majd felhív. Kíváncsian várom...

Nem vagyok szarrágó, de 16000 Ft nekem nem kevés pénz. Egyszeűen NEM hiszem el, hogy 3 héttel a megrendelésem után nemhogy nem jeleznek vissza, hogy "megjött a pénzed, mihelyst van magazin küldjük a hangfalakkal együtt", de még elérni se lehet az illetékest.

Most már nem rossz kedvem van, hanem kifejezetten ideges vagyok.

TV: LG 42LG5000 | AV RECEIVER: Onkyo TX-SR501E | DVD: Denon DVD-1720 | MINIDISC: Sony MZ-R900SPEAKER-SET: Eltax Summit 6-pack | SUB: Wharfedale PowerCube 8+ | MUSIC: Squeezebox Classic | RC: Logitech Harmony 525

Vendég

Házimozi magazin

Sziasztok!

Többszöri megkeresésemre sem voltak a szerkesztőségnéál reagálni, viszont legalább már a csekket kiküldték.

mszaby
Törzsvendég
Törzsvendég

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: mszaby »

A következő számról még semmi info?
A weboldaluk sem frissült már 1000 éve. Nagyon titkolóznak.

Valami BUFI film jó lenne.
Elkúrtuk

Igc
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 52

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: Igc »

A következő számról még semmi info?
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline

whatwho
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Házimozi magazin

Csatlakozva hozzád én is megrendeltem 10 lapszámot,de csak csekken (ki tudja).Semmilyen visszaértesítést nem kaptam (dec 21 óta).
Azaz mégis egy reklamáló e-mailra (jan 6-án ), hogy ők nem kaptak semmi megrendelést,biztosan nem küldtem el.
Érdekes a mail 01.06-án ment a válasz dátuma 01.01..
Na erről ennyit.

Cori

[OFF]
Hát igen, érdekesen adják elő ezt az előfizetéses dolgot. De ami igazán idegesít, az az, ahogy megoldották ezt a netes megrendelést.

Ha valaki interneten értékesít, akkor a megrendelő gomb lenyomása után küldjön ki mailben egy értesítést, hogy a megrendelésemet rögzítették. Kis dolog, de az embert megnyugtatja. Továbbá azonnal ki kell küldeni egy mailt, mihelyst megérkezik a bankszámlára a pénz (és ehhez nem kell nyomtatott kivonat, létezik ugye online számlainformáció is a Földön). Arról már nem is beszélek, hogy illik akkor is egy mailt küldeni, ha feladták a postán a cuccot...

Persze mindemellett nem árt, ha a megrendelő form normálisan működik, és nem ugyanaz a radio button tartozik a 10 hónapos - 20 hónapos előfizetéshez és a csekkes befizetéshez - banki átutaláshoz. Így a 2-2 opcióból összesen egyet lehet kiválasztani. Pláne nem árt ezt kijavítani, ha valaki (khm) erre a hibára felhívta a figyelmüket...

Továbbá ha kiteszik egy hölgynek az elérhetőségét, akit elvileg a rendeléssel kapcsolatos kérdésekkel lehet zavarni, akkor bizony az a hölgy tartózkodjon a munkahelyén munkaidőben, illetve szabadság idején gondoskodjanak a helyettesítéséről.
Nem a levegőbe beszélek, webprogramozó vagyok, és dolgoztam már olyan cégnél, ami a fejlesztés mellett webboltot üzemeltetett. Ha a kolleganő nem volt bent betegség/szabadság miatt, akkor volt, hogy programozóként én válaszoltam a feltett kérdésekre, sőt, postára is jártam a küldeményeket feladni.

Csak hozzáállás kérdése. De ez Magyarország... Huhh de rossz kedvem van.
[/OFF]

Vendég

Házimozi magazin

Szerintetek az normális, hogy 2 napja neten előfizettem 10 hónapra a magazinra, átultatam a számlaszámukra az összeget, és telefonban sem emailben nem kaptam az előfizetésről értesítést? 
Tegnap és ma is próbáltam őket hívni, de semmilyen telefonszámon nem veszik fel a telefont, és az email-re sem válaszolnak.

Picit morcos vagyok. Legalább egy emailt elvártam volna a megrendelésről...

Csatlakozva hozzád én is megrendeltem 10 lapszámot,de csak csekken (ki tudja).
Semmilyen visszaértesítést nem kaptam (dec 21 óta).
Azaz mégis egy reklamáló e-mailra (jan 6-án ), hogy ők nem kaptak semmi megrendelést,biztosan nem küldtem el.
Érdekes a mail 01.06-án ment a válasz dátuma 01.01..
Na erről ennyit.

Cori

Posza
V.I.P.
V.I.P.

Házimozi magazin

"és ami sokak számára a legfontosabb – reklámspot-mentesen (!!!) " 
Ezt remélhetjük a 2005-ös mellékletek esetében is, vagy ez csak egy karácsonyi "ajándék" a decemberi számhoz?

HoGa

Nem ua. a menűje a mellékletnek, mint a "gyári" kiadásnak.

És az extrák is kevesebben vannak, mint a gyárin.

El is adtam 1000ft-ért. Az újságot meg utoljára vettem meg, pedig '99 nov. óta mindet megvettem , de ezek az utobbiak nagyon gyengék tartalilag.
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.

Miami
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: -1

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: Miami »

Ezt remélhetjük a 2005-ös mellékletek esetében is, vagy ez csak egy karácsonyi "ajándék" a decemberi számhoz?

HoGa

És az extrák is kevesebben vannak, mint a gyárin.

Microsoft is not an answer, it's a question. The answer is: NO!

TV: NEW Lg 32LC2RR (80Gb HDD) Erősítő: Sony STR-DB 780QS; Video: AIWA HV-FX8200; DVD: Philips 729 + Sony PS2; Hangfal: Wharfedale Zaldek front: 2000 háttér: 300 + Centre

Vendég

Házimozi magazin

a bankok havonta csak egyszer küldenek ügyfeleiknek számlakivonatot.
hát az elég gyenge lenne.
általában átutalásonként megy, de ez opcionális.
magánszemélyeknél van az 1 db ingyenes/hó

Lehet, nem tudom. Végül is nekem tökmindegy. De szerintem ilyen átutalásos-előfizetéses ügyletnél 2 nap után még korai türelmetlenkedni.

close652
Beköltözött
Beköltözött

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: close652 »

a bankok havonta csak egyszer küldenek ügyfeleiknek számlakivonatot.
hát az elég gyenge lenne.
általában átutalásonként megy, de ez opcionális.
magánszemélyeknél van az 1 db ingyenes/hó
system

Vendég

Házimozi magazin

Szerintetek az normális, hogy 2 napja neten előfizettem 10 hónapra a magazinra, átultatam a számlaszámukra az összeget, és telefonban sem emailben nem kaptam az előfizetésről értesítést? 
Tegnap és ma is próbáltam őket hívni, de semmilyen telefonszámon nem veszik fel a telefont, és az email-re sem válaszolnak.

Talán még nem kaptak értesítést az átutalásról. Tudomásom szerint a bankok havonta csak egyszer küldenek ügyfeleiknek számlakivonatot.

whatwho
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Házimozi magazin

Posza
V.I.P.
V.I.P.

Házimozi magazin

HoGa

Válasz küldése

Vissza: “DVD mellékletes magazinok”