Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Univerzális (tanítható) távirányítók
Viszont az érintős kijelzője világít, így sosem kell "vakon" használni.A harmony ultimate home ,drága, viszont szinte mindent tud vezérelni a lakáson belül,már ha ez szempont lehet.Én erősen gondolkozom a megrendelésén, kintről 50 alatt megvan.
A vakon használatra azt értettem, hogy a megszokott gombos táv a kezedben van és nem kell odanézned, hogy melyik gombbal válts csatornát, állíts hangerőt, stb., ujjal ki tudod tapogatni a megfelelő gombot és közben nézheted folyamatosan a tévé képét. Az érintőképernyős mobillal ezt nem tudod megcsinálni, ott mindig rá kell nézni a kijelzőre.
Amúgy a Harmony fizikai gombjai is világítanak, szóval ez sem előny a mobil esetén.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
A Logitech leállt a távok gyártásával. Ami a boltokban van, az kifutó termék, lassan elfogy mind.
Az okokról van 1-2 tippem, mindenesetre sajnálom, nálam volt több típus is, most is egy 895 van.
Szerintem sokkal jobb egy sok fizikai gombos táv, mint egy érintős valami. Az érintőst vakon nem lehet használni, mindig a kijelzőn kell keresgélni és egyszere kevesebb funkció érhető el, mint egy 44 gombos rendes távon.
Viszont érintős mobilja szinte mindenkinek van, ingyenes app-okkal sok funkciót el lehet látni, minek vegyenek tízezrekért még egy távot a meglévők mellé?
Viszont az érintős kijelzője világít, így sosem kell "vakon" használni.A harmony ultimate home ,drága, viszont szinte mindent tud vezérelni a lakáson belül,már ha ez szempont lehet.Én erősen gondolkozom a megrendelésén, kintről 50 alatt megvan.
valahogy ugy veszem észre hogy már nincs olyan nagy választék mint pár éve.Meg sokat már nem is gyártanak ugye.
A Logitech leállt a távok gyártásával. Ami a boltokban van, az kifutó termék, lassan elfogy mind.
Az okokról van 1-2 tippem, mindenesetre sajnálom, nálam volt több típus is, most is egy 895 van.
Szerintem sokkal jobb egy sok fizikai gombos táv, mint egy érintős valami. Az érintőst vakon nem lehet használni, mindig a kijelzőn kell keresgélni és egyszere kevesebb funkció érhető el, mint egy 44 gombos rendes távon.
Viszont érintős mobilja szinte mindenkinek van, ingyenes app-okkal sok funkciót el lehet látni, minek vegyenek tízezrekért még egy távot a meglévők mellé?
igen ez igaz,akkor marad a tanitásos módszer ha nem találok v.mi használt logit. Van ujonnan ez a 350 -es harmony de ha jól látom ez csak 3 cuccot kezel.
igen mert az androidos meg IOS-es távírányítás megölte ezt a szegmenst is!
proj:Epson EH-LS12000B,proc/amp:Lexicon MC10/JBl Synthesis SDA-7200, hangfalak:Revel Concerta F12,M12,Performa C52,Canton Incelling 885,sub:REL HT/1508 predator,player:Zidoo UHD3000, kábelek: HiDiamond D2 rca,D3 sub,AQ Carbon 4K+HDR,P568-15M-FBR,Wireworld Solstice,Aq X2,FP.Luxor
valahogy ugy veszem észre hogy már nincs olyan nagy választék mint pár éve.Meg sokat már nem is gyártanak ugye.
Tud valaki olyan használható univerzélis távot mondani ami nem kerül csillagászati összegbe,és esetleg internetes adatbázisa is van?
Hát a Logitech-ek ilyenek, nekem is volt 525-ös de hogy az létezik-e még? Az sem occo de lehet kapni pl használtan néha 10-15e körül ilyeneket.
Tud valaki olyan használható univerzélis távot mondani ami nem kerül csillagászati összegbe,és esetleg internetes adatbázisa is van?
Hát a Logitech-ek ilyenek, nekem is volt 525-ös de hogy az létezik-e még? Az sem occo de lehet kapni pl használtan néha 10-15e körül ilyeneket.
Nem, csak akkor tudsz barmit is vezerelni vele, ha ra v
agy kapcsolodva a telefonnal/tablettal a routerra, amin az rm2 is van. En ilyet hasznalok az egyik szobaban.
Elmeletileg ez tudja, de a Kinai muszaki leirasok ritkan tukrozik a valosagot..(szep, kivallo, nagyon szuper,jobb, mint a kepeken,stb..) http://www.aliexpress.com/item/WIFI-sma ... 88540.html
Sziasztok!
Valaki megtudná nekem mondani, hogy ezel a Broadlink RM2 -vel tudom irányítani a készülékeimet nem csak az otthoni hállozatról?Pl.:munkahelyről bekapcsolni otthon a klimát.
Megoldható vele?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Üdv.:András
Nem, csak akkor tudsz barmit is vezerelni vele, ha ra vagy kapcsolodva a telefonnal/tablettal a routerra, amin az rm2 is van. En ilyet hasznalok az egyik szobaban.
- Red75
- V.I.P.

- Értékelés: 839
Ha esetleg használ valaki Philips Pronto TSU9200, vagy SRU8015 távíránítót, illetve hasonlót keressen meg legyen szíves priviben. Volna néhány kérdésem a programozással kapcsolatban.
Mozi: Vászon 106" Tab tension, Proji: Optoma HD86, Lejátszó: Himedia Q10Pro, AVR: Anthem MRX-510, Swans D3.2, Sub: SVS PC-2000
Sziasztok!
Broadlink RM2....: http://www.domotics.sg/review-broadlink ... d-blaster/
Gondoltam beírok pár sort erről a kütyüről, hátha más fantáziáját is beindítja és legalább lesz egyetlen-egy bejegyzés erről a műszaki eszközről Magyarországon, amit egyébként a minap találtam és meg is rendeltem.
Lényege:
Otthon, wifin keresztül csatlakozik a routerhez, amihez a telefonod is (vagy tablet), és az előzőleg hozzá társított eszközöket (INFRÁS és RF-es cuccok is) - pl: klíma, redőny, erősítő, TV, projektor, vászon, UPC - DIGI beltéri, RF-es lámpa kapcsoló, RF-IR hálózati dugalj stb., távvezérelhetsz.
Elméletileg 2014-es történet, legalábbis az RM "2"-es típus, ami már rádiós is. Nekem azért lényeg, mert a vásznam RF-es, és a PHILIPS SRU 8015 univerzális távon kívül használnom kell mást is, továbbá ha igazak amiket írtak róla, be lehet állítani rajta időzített kapcsolásokat is.
Ha jól olvastam a tesztet róla, vannak hiányosságai, de szerintem ennyi pénzért nem is rossz.
Haználatija (Eng): http://www.unitek-global.com/images/Bro ... Feb_25.pdf
Ha valakit érdekel ez a cucc, akkor keressen magának, én nem árulom ....csak használom (majd), hogy milyen sikerrel, az idővel kiderül.
Üdv!
Sziasztok!
Valaki megtudná nekem mondani, hogy ezel a Broadlink RM2 -vel tudom irányítani a készülékeimet nem csak az otthoni hállozatról?
Pl.:munkahelyről bekapcsolni otthon a klimát.
Megoldható vele?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Üdv.:András
Koszonom h.megnezted de kozben neten sikerult a leirasat is megtalanom es mindet kiprobaltam de semmi:)
- Vukkeinstein
- V.I.P.

- Értékelés: 677
Denon 8006 8028 8029 ezeket találtam.
Csao:D Én már lassan úgy vagyok vele h.mindegy hogy néz ki csak végre kezelje a sztereo vasamat.Netán neked a távhoz nem volt Denon 4jegyű kód?Hátha nálam menne
- Vukkeinstein
- V.I.P.

- Értékelés: 677
Én ezt tudnám ajánlani SilverCrest 2159. Nem túl szép de jó kis táv ár/érték arányát tekintve 2.500 ft körül van az ára.
Nekem is van egy a procik közel féltégla súlyú fém távját helyettesítem vele. Van rajta háttér világítás is sötétben nem hátrány.
Sziasztok.
Egy kis segítség kellene van nekem egy Denon Pma 725R sztereo erősítőm amihez már nincs meg az eredeti táv.
Szeretnék venni egyet minél olcsóbbat és persze ami tudja ezt a márkát és magát a sztereot kezelni.
Nekem van itthon 2 sima egyszerű uni.távom, de egyik sem ismeri a márkát.
Csak a hangerőt és a csatornákat szeretném vele váltani, tehát egyszerű és olcsó távra lenne szükségem, mit javasolnátok?
Az is nagy segítség lenne ha valakinek netán az universális távján a készülék felsorolás között ott van a Denon márka és a 4 jegyű kódot megadja nekem, mert amit neten találtam pár darabot mind rossz.
Köszönöm
Sziasztok.
Egy kis segítség kellene van nekem egy Denon Pma 725R sztereo erősítőm amihez már nincs meg az eredeti táv.
Szeretnék venni egyet minél olcsóbbat és persze ami tudja ezt a márkát és magát a sztereot kezelni.
Nekem van itthon 2 sima egyszerű uni.távom, de egyik sem ismeri a márkát.
Csak a hangerőt és a csatornákat szeretném vele váltani, tehát egyszerű és olcsó távra lenne szükségem, mit javasolnátok?
-
Vendég
Szép Jó reggelt !
problémám:
HK AVR-165 - Logitech harmony 880 távval.
nem tudom vele normálisan irányítani, lehet béna vagyok
a HK menüjében nem enged mozogni, alap beállításokat szeretnék végezni, módosítani.
Tudna-e valaki ebben segíteni ?
vagy elcserélném a távot HK távra.
előre is köszönöm
-
Vendég
Ja igen ez a fullos csomagja!
Nekem csak a Smart amihez az egyszerű távirányító van, de nem is használom mindent ipadról vezérlek!
Ilyen a Logitech-nek is van már Harmony Smart Control / Smart hub néven.
összegyűjti az infra jeleket, és wifin kommunikálva ipad/iphone/android programmal minden vezérelhető.
Én ilyet vettem nemrég (sajna itthon nem kapható), mindenem zárt szekrényben van és így irányítok minden eszközt.
Mennyi volt ez a szett amit vettél és mit tartalmaz?
Nekem Logitech Ultimate van.Nagyszerűen irányít mindent.Még a másik szobában lévő készülékeket is.
Zene:
Harbeth M30.2 40th - QUAD QMP - QUAD Artera Play - Cambridge Audio 851N - Puritan PSM 1512 - MZX LPS - Cisco Meraki - Quadraspire - Final Lab Daruma
Mozi:
Arendal 1723- Datasat LS 10- Simaudio Moon Aurora - Zidoo UHD 2000 - Oppo BDP- 103EU - Apple TV - Epson 7400
Harbeth M30.2 40th - QUAD QMP - QUAD Artera Play - Cambridge Audio 851N - Puritan PSM 1512 - MZX LPS - Cisco Meraki - Quadraspire - Final Lab Daruma
Mozi:
Arendal 1723- Datasat LS 10- Simaudio Moon Aurora - Zidoo UHD 2000 - Oppo BDP- 103EU - Apple TV - Epson 7400
-
Vendég
Ilyen a Logitech-nek is van már Harmony Smart Control / Smart hub néven.
összegyűjti az infra jeleket, és wifin kommunikálva ipad/iphone/android programmal minden vezérelhető.
Én ilyet vettem nemrég (sajna itthon nem kapható), mindenem zárt szekrényben van és így irányítok minden eszközt.
Mennyi volt ez a szett amit vettél és mit tartalmaz?
- Sedwick
- Nincs visszaút

- Értékelés: 29
Sziasztok!
Broadlink RM2....: http://www.domotics.sg/review-broadlink ... d-blaster/
Gondoltam beírok pár sort erről a kütyüről, hátha más fantáziáját is beindítja és legalább lesz egyetlen-egy bejegyzés erről a műszaki eszközről Magyarországon, amit egyébként a minap találtam és meg is rendeltem.
Lényege:
Otthon, wifin keresztül csatlakozik a routerhez, amihez a telefonod is (vagy tablet), és az előzőleg hozzá társított eszközöket (INFRÁS és RF-es cuccok is) - pl: klíma, redőny, erősítő, TV, projektor, vászon, UPC - DIGI beltéri, RF-es lámpa kapcsoló, RF-IR hálózati dugalj stb., távvezérelhetsz.
Elméletileg 2014-es történet, legalábbis az RM "2"-es típus, ami már rádiós is. Nekem azért lényeg, mert a vásznam RF-es, és a PHILIPS SRU 8015 univerzális távon kívül használnom kell mást is, továbbá ha igazak amiket írtak róla, be lehet állítani rajta időzített kapcsolásokat is.
Ha jól olvastam a tesztet róla, vannak hiányosságai, de szerintem ennyi pénzért nem is rossz.
Haználatija (Eng): http://www.unitek-global.com/images/Bro ... Feb_25.pdf
Ha valakit érdekel ez a cucc, akkor keressen magának, én nem árulom ....csak használom (majd), hogy milyen sikerrel, az idővel kiderül.
Üdv!
Az ára valóban vicc kategória, de 18-at bőven ér. Vannak rajta fizikai gombok is, a Harmony-n meg főleg.
Nekem Harmony 895-öm van, szeretem az online programozását.
18 ezret megér a Philips, ha jó állapotú és tud annyit, mint a Harmony.
Nekem nem jönnek be az érintő kijelzős távok, nem lehet "vakon" nyomkodni a gombjait, mint a hagyományosakét.
Mindig oda kell nézni, keresni kell, elvonja a figyelmemet a műsorról/filmről.
Azért az gáz, hogy egy táv többe kerül mint egy átlagos tévé vagy sok komplett AV rendszer.
Ennyi pénzért még csak nem is önálló készülék, csak egy kiegészítő.