Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Cd játszók
Cd játszók
Ki ismeri esetleg ezeket a technics gépeket?
SL-PG100
link
itt is egy kép
és SL-PG460a
klikk
(nem ezekről a darabokról van szó konkrétan, csak a kép miatt)
Miért nem mindjárt már egy Sony CDP-101-est akarsz venni? (a világ első cd lejátszója 1982-ből)
Ez az SL-PG100 az kb ez a korosztály.
A másik legalább újabb, de felejtős.
Technicsből ez ajánlom: SL-PS840!
HA jó áron megtalálod valahol.
- Torzonborz
- Fórumlakó

- Értékelés: 0
Cd játszók
valaki elmondaná röviden miért jó ez az órajelgenerátor-tuning?
érdemes az én szintemen ezzel foglalkozni (de ha nem akkor is kiváncsi vagyok mi ez)
Úgy működik, hogy elviszi valaki a gépét valakihez, aki megcsinálja, vagy az illető már tuningolt gépeket árul?
Ez engem is érdekelne, nem mintha nálam ez mostanban felmerülne, de szívesen olvasnék egy beszámolót valakitől, aki már csinált ilyet. Hogyan megy ez, kik foglalkoznak vele, milyen változásokat okoz a hangzásban, mennyibe kerül, stb....
Senki nem tud konkrétumot a clocktuningról?
Cd játszók
DDL köszi! A cd kérdés nálam megoldódott.
Sohasem lenn�k egy olyan klubnak a tagja, amelyik elfogadna engem tagj�nak.
Cd játszók
Ki ismeri esetleg ezeket a technics gépeket?
SL-PG100
link
itt is egy kép
és SL-PG460a
klikk
(nem ezekről a darabokról van szó konkrétan, csak a kép miatt)
system
Cd játszók
A 905-ös DVD-től azért NAGYON eltér belül Totál más világ.
Ezért akarok különálló sacd játszót..., az XB-790-est néztem ki.
Nem mintha a 905-ösnek rossz volna a hangja ilyen lemezekkel. De így még jobb lesz a minőség, ezek a lemezek megérdemlik:!
Mike Olfield:Tubular Bells
Pink Floyd:Dark side of the Moon
Era:The Mass és
Diana Krall két lemeze
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Cd játszók
Arról a Revoxról is dobhatnál egy képet, ha nem ide akkor valamelyik fényképes topikba
Sajnos nem tudok, mert nincs nálam. Egy szegedi énekes használja kontrollra 19cm-es sebességen (a 38 nem megy rajta)
Üdv: DDL
Analóg:
Technics SL-151MKII/Dynavector Karat Rubi RS-23MKII/Ortofon MCA-76/maszek csöves RIAA Lp játszó
Digitális:
Blaupunt CP-2990 cd játszó
Pioneer N50A hálózati zene
Cayin MT-35 erősítő.
ProAc Response 2.5 hangdoboz.
Ortofon AC3800, Arzahel, Straight Wire Rhapsody-S, Kimber 8TC, AN-L (hálózati) kábelek. maszek készülékállvány.
Cd játszók
offNakamichi??? gondolom nem eladó
hátul mi az orsós? revox? aiwa?
on:
árak?
Jó pízért eladó az is. De nem árulom egyiket sem. A Pio meg a Marantz 30k. A DENON 22k. A NakaMisi 18k. A cd-khez van távpöci.
off:
a háttérben az egy TEAC 2030-as félig rendbehozva. A fa oldallapokat most raktam fel (60k volt)
Analóg:
Technics SL-151MKII/Dynavector Karat Rubi RS-23MKII/Ortofon MCA-76/maszek csöves RIAA Lp játszó
Digitális:
Cayin MT-35 erősítő.
Ortofon AC3800, Arzahel, Straight Wire Rhapsody-S, Kimber 8TC, AN-L (hálózati) kábelek. maszek készülékállvány.
Cd játszók
Arról a Revoxról is dobhatnál egy képet, ha nem ide akkor valamelyik fényképes topikba
Cd játszók
A Pio és a Marantz hibátlan
Analóg:
Digitális:
Cayin MT-35 erősítő.
Cd játszók
Szisztok,
most teszteltem e gy DVD vs CD lejátszot....
Én is csináltam már ilyen cd vs. dvd tesztet, csakén ugyanolyan lemezzel (épp kettő volt nálam ugyanabból)
A cd saját dac ->előfok ->hm erősítő végfok,
a dvd optikain a hm erősítőbe.
Eredmény: mintha nem is ugyan azt hallgatnám.
-
Vendég
Cd játszók
Eladó egy Marantz CD67mkII OSE fekete színű, fél évig használt CD-lejátszó. Ára 50000Ft.
Ha valakit érdekel, akkor az a shyciii@freestart.hu -ra írhat.
Viktor
Cd játszók
Természetesen tied az elsőbbség.
Köszi! Kinézetre olyan mint a DCD 1400-as?
Igen.
Analóg:
Digitális:
Cayin MT-35 erősítő.
Cd játszók
Köszi! Kinézetre olyan mint a DCD 1400-as?
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Cd játszók
DDL: Nincs még eladó cd játszód? Ráadásul egy szegedi...
Én érdeklődtem már iránta (ha a Denonra gondolsz), de lehet, ha szépen kérsz átengedem Neked..
Analóg:
Digitális:
Cayin MT-35 erősítő.
Cd játszók
Nekem van egy DCD-1500MKII-m. Esetleg eladó. Kis hibával (szépséghiba főleg)
Hali DDL !
Ha nem fekete, akkor esetleg beszélhetünk róla.
Mindenképpen ezüst színűt akarok venni, mert az erősítőm is az.
Üdv: Norbi
Szerintem abból nem is volt más csak fekete..
Volt belőle ezüst is meg peszgő/arany is.
Analóg:
Digitális:
Cayin MT-35 erősítő.
Cd játszók
Philips CD960, Philips CD304MkII. Jól olvsanak mindent a 960-as hibátlan esztétikailag a 304MkII nem teljesen. Apró bosszantó hibája van mind a kettőnek. Ajtó csukási/nyitási gondok. Nincs kevem megjavítani.
(Ja és szegedi vagyok a cd-immel együtt)
Analóg:
Digitális:
Cayin MT-35 erősítő.
Cd játszók
Nekem van egy DCD-1500MKII-m. Esetleg eladó. Kis hibával (szépséghiba főleg)
Hali DDL !
Ha nem fekete, akkor esetleg beszélhetünk róla.
Mindenképpen ezüst színűt akarok venni, mert az erősítőm is az.
Üdv: Norbi
Szerintem abból nem is volt más csak fekete..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Cd játszók
Én érdeklődtem már iránta (ha a Denonra gondolsz), de lehet, ha szépen kérsz átengedem Neked..
Cd játszók
Sohasem lenn�k egy olyan klubnak a tagja, amelyik elfogadna engem tagj�nak.
Cd játszók
Köszi!kor? lassan érettségizős nem?
olvas cd-r-t vagy csak music cd-r?
Olvas mindent (a cd-rw-t nem próbáltam). A korát nem néztem még, de azt is megkeresem.
Analóg:
Digitális:
Cayin MT-35 erősítő.
Cd játszók
Nekem van egy DCD-1500MKII-m.
ár? mi a szépséghiba?
Mondjuk 20-25k. Holnap teszek fel képeket.
Analóg:
Digitális:
Cayin MT-35 erősítő.
Cd játszók
Sajna ez bizony néger
Azért köszi
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.