Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
THX
THX
Ma találtam egy guide-ot, hogy a THX milyen feldolgozást csinál az audio sávon:
THX
THX
...És amikor egy HK géppisztoly beleugat a mikrofonba, ami közvetlen az erősítőre van rákötve, na az az igazi home entertainment
Az a HK nem inkább AK ??
Jek zbaro...Kalasnyikov, Kalasnyikov!!!!
Számítógép => Edirol UA-101 USB "DAC" => Monitor IC => Yamaha RX-V750 mint előfok => Kácsa Bézik IC => Heed Obelisk kapcsolású quad mono végfok => Cat 5, Cat7, CAV kábelek cserélgetve /emoticons/default_smile.png" alt=":)" data-emoticon="" srcset="/emoticons/smile@2x.png 2x" width="20" height="20" /> => CAV DP880 Hivox tuninggal.
THX
...És amikor egy HK géppisztoly beleugat a mikrofonba, ami közvetlen az erősítőre van rákötve, na az az igazi home entertainment
Az a HK nem inkább AK ??
Tv:Panasonic TH-42PA60E DVD/SACD:Pioneer 585-A Erősítő:Pioneer VSX-AX3 Hangfalak:Front:Dali AXS 5000 Center:Dali AXS center Sorrund:Dali AXS 1000 Sorrund back:Saját gyártmány Sub:Klipsch RW10 Kábelek:Front, Center,Sorrund,: SilverLine, Sub: Vianco digital coax
Szinti: Yamaha PSR520 Roland RA95
THX
...Ismeri valaki esetleg ezt a modellt?
- kicsit rosz helyen kerdeztel ra.. na ha mar ennyire ajanlottak par cuccot neked, akkor en is felsorolok parat )
- H&K, Pioneer
H&K drága... Denon lesz. Majd egyszer lesz H&K is. (Heckler & Koch
drága? mihhez képest?
az már legfeljebb használtan lesz, mert csődbement, de az itt off, gyere át a géppisztolyos topikba!
Pacifista vagyok...nem offolok tovább...
Számítógép => Edirol UA-101 USB "DAC" => Monitor IC => Yamaha RX-V750 mint előfok => Kácsa Bézik IC => Heed Obelisk kapcsolású quad mono végfok => Cat 5, Cat7, CAV kábelek cserélgetve /emoticons/default_smile.png" alt=":)" data-emoticon="" srcset="/emoticons/smile@2x.png 2x" width="20" height="20" /> => CAV DP880 Hivox tuninggal.
THX
- kicsit rosz helyen kerdeztel ra.. na ha mar ennyire ajanlottak par cuccot neked, akkor en is felsorolok parat )
- H&K, Pioneer
drága? mihhez képest?
az már legfeljebb használtan lesz, mert csődbement, de az itt off, gyere át a géppisztolyos topikba!
gordon314.fw.hu
THX
- H&K, Pioneer
THX
- H&K, Pioneer
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
- GTomi
- V.I.P.

- Értékelés: 705
THX
Kicsit off, de THX:
El akar adni nekem valaki egy Technics SA-TX 50 ero˝síto˝t, ami THX mino˝sítésu˝. Sehol nem találok róla a neten SEMMIT, de semmit... csak a képét (nekem tetszik).
Futnak még Denon 1705 és 1803 (használtan).
A technicsro˝l azt mondta a tulaj, hogy szép zenei hangzása van, és mozira igen király.
Ismeri valaki esetleg ezt a modellt?
elo˝re is Thx
ne gondolkodj.legyen a denon, sokkal ,jobban jársz vele, mint a technics(hogy lehet a kötôszó? )-szel.
de ha olvasgatod az erösítöknél, vagy az ide vonatkozó topicokat, akkor(ebben az árfekvésben,tudásban) a yamaha (nem azért,mert ez van nekem is,de házimozira ezt javasolják inkább),denon, onkyo fut általában.fontos a zene - mozi arány is, a kiválasztásnál.általában ezeket javasolja úgy a majdnem mindenki:)))
haverom eladta e technics erösítôjét anno és beruházott egy marantzra ....
RegaBrio, CA DacMagic 200M + TMP táp, PC/PaulPang/Audirvana, Revox B226, Hivox 3 utas zárt monitor, HiDiamond D3 hfkábel + D3 rca, IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek, Oyaide Neo usb a-b, QED QE6200 koax, Audioquest Forest RJ/E Ethernet, ifi LAN iSilencer, Viablue absorber+HS spike disc
THX
Kicsit off, de THX:
El akar adni nekem valaki egy Technics SA-TX 50 erősítőt, ami THX minősítésű. Sehol nem találok róla a neten SEMMIT, de semmit... csak a képét (nekem tetszik).
Futnak még Denon 1705 és 1803 (használtan).
A technicsről azt mondta a tulaj, hogy szép zenei hangzása van, és mozira igen király.
Ismeri valaki esetleg ezt a modellt?
előre is Thx
THX
Azert a penz nem eleg onmagaba a THX logo elnyersehez , kell minoseg is. Az igaz sajna ,hogy neha ojan cegeknek akik minoseget gyartanak nincs mar penzuk a logo kifizetesere. De ettol meg a THX logot csak penzert nem adjak.....
Pénz nélkül a legjobb minőség sem kapja meg. Pénzbe kerül és az beépül a termék árába. 3 betüért meg kár fizetni szvsz.
Amúgy meg nem csak minőség kapja lásd The Abyss dvd
gordon314.fw.hu
THX
A gyártók nem, de a THX tehet róla, hogy kompromittálja magát kifejezetten gyenge minőségű DVD kiadványokkal.
Igazad van, csak ez is üzlet és innentől a pénzről szól - ebben az esetben - akár a minőség rovására is. Végülis nem kötelező megvenni, úgyhogy majd nézegethetik a rakás vacak kiadványukat.
pontosan erre gondolok, hogy ez üzlet! Innentől a THX logo megléte, vagy nem megléte legalább annyira pénz kérdés, mint minőségi.
Én ha erősítőt, hangfalat.... bármit veszek jobban szeretem, ha a pénzt a fejlesztésére, minőségére fordították és nem arra, hogy viselhessen egy hárombetűs emblémát.
Azert a penz nem eleg onmagaba a THX logo elnyersehez , kell minoseg is. Az igaz sajna ,hogy neha ojan cegeknek akik minoseget gyartanak nincs mar penzuk a logo kifizetesere. De ettol meg a THX logot csak penzert nem adjak.....
THX
A gyártók nem, de a THX tehet róla, hogy kompromittálja magát kifejezetten gyenge minőségű DVD kiadványokkal.
Igazad van, csak ez is üzlet és innentől a pénzről szól - ebben az esetben - akár a minőség rovására is. Végülis nem kötelező megvenni, úgyhogy majd nézegethetik a rakás vacak kiadványukat.
pontosan erre gondolok, hogy ez üzlet! Innentől a THX logo megléte, vagy nem megléte legalább annyira pénz kérdés, mint minőségi.
Én ha erősítőt, hangfalat.... bármit veszek jobban szeretem, ha a pénzt a fejlesztésére, minőségére fordították és nem arra, hogy viselhessen egy hárombetűs emblémát.
gordon314.fw.hu
THX
TV: Sony 2220ES; Erősítő: Pioneer VSX-AX3; DVD lejátszó: hamarosan jön; Front: Magnat Vektor 77; Center: Magnat Vektor 13; Surround: Magnat Vektor Dipol; Subwoofer: Magnat Omega 250 Kábel: Neotech, Gale
-
Vendég
THX
Sziasztok!
Abban kérném a segítségeteket, hogy vettem egy PIO 575-ös DVD lejátszót és egy PIO 912-es erősítőt!
Sajnos egyikhez sincs magyar nyelvű leírás!
Kérek mindenkit, aki tud ebben segíteni, kérem szóljon!
Más problémám is van!
A DVD lejátszó menűjébe nincs magyar nyelv, hogy lehet ezt beletenni?
HELP PLÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍZZZZZZZZZZ!!
Előre is köszi!
Kicsit rossz topicban kérdeztél
A THX itt nem a thanks rövidítése, hanem (ha visszaolvasol, és nem egyből kérdezel) egy minősítési kategória.
- Khaosz
- V.I.P.

- Értékelés: 23
THX
Sziasztok!
Abban kérném a segítségeteket, hogy vettem egy PIO 575-ös DVD lejátszót és egy PIO 912-es erősítőt!
Más problémám is van! :taps:
HELP PLÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍZZZZZZZZZZ!! :kiraly:
Előre is köszi!
Az hogy nincs magyar nyelvü leiräs az nem akkora gäz. Probälgatässal vagy nemet angol leiräsbol össze lehet bänyäszni a dolgokat.
A DVD-lejätszoba nincs magyar menü. Hmm en nem is lättam meg magyar menüs lejätszot. Az enyemben is angol van ....
Projektor: Vászon:VnX Black Horizon BrightTV 126" Proci: Lexicon MC-10 Végfok: Rotel RMB-1585+Pronomic XA800 Font: Elac Vela FS 409 Center: Elac Vela CC401 Surround: Elac WS1665 Sub:2db XTZ SUB 1X12 Edge + 2DB DIY 15" Ultimax
-
Vendég
THX
Sziasztok!
Más problémám is van! :taps:
HELP PLÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍZZZZZZZZZZ!! :kiraly:
Előre is köszi!
THX
Persze ez abszolut gusztus dolga. Félre ne érts szerintem is nagyon jól szól a rendszer, csak azt mondom, hogy ott vannak azért alternatívák.
Mondjuk egy 5 csatornás végfok, processzornak, meg egy preout-os AVreceiver pl.
Emberi áron láttam például Myrad 5 csatornás végfokot. De ennyiért már Rotel, Arcam... sok minden szóba jöhet.
gordon314.fw.hu
THX
Azért ha 400 eFt-ból kellene megoldani az erősítést használt készülékekből, akkor van nagyon sok alternatíva a Denonon túl. Sőt én biztosan nem olyat vennék.
Hát itt jön be a szubjektív élmény az egészhez.
Nekem ez tettszik, ezért ezt vásároltam :-)
Ebben az árkategóriában nem sok olyan cuccot hallottam (hangsúlyozom MOZI!!) ami megingatott volna.
THX
Gordon314: a másik topikból
"Amit meg a DD, dts, THX-ről írsz az elég felületes dolog." Tudom, nem is akartam belemenni, csak megpróbáltam érzékeltetni, hogy nekem miért tetszik.
"A THX-ről meg csak anyit, hogy a The Abyss című film elején is ott figyel az embléma, aztán elkezdődik a "csodás THX-es képminőség" 4:3 letterboxban."
Természetesen mindkét formátumból vannak jobb és rosszabb minőségűek, de erről a gyártók tehetnek.
A gyártók nem, de a THX tehet róla, hogy kompromittálja magát kifejezetten gyenge minőségű DVD kiadványokkal. (Itt a 4:3 letterboxra értem a gyengét, mert az mindenről szól, csak nem a jó képről.)
Cuttie
Azért ha 400 eFt-ból kellene megoldani az erősítést használt készülékekből, akkor van nagyon sok alternatíva a Denonon túl. Sőt én biztosan nem olyat vennék.
gordon314.fw.hu
THX
Szerintem neked meg nem azzal kellene a NAGY klipsh-eket minősítened, hogy ,,na ez THX Ultra2 minősítést kapott". Be kéne már látnod, hogy nem ettől fognak szépen szólni.
Ha jól tudom akkor pl. a PassLabs végfokok sem THX minősítésöek, pedig azoktól jobbat még nem nagyon gyártottak.
Belatom. Azert kapta meg a THX U2 minositest mert szepen szolnak
Nem, azért kapták meg, mert pár technikai feltételnek megfeleltek!
figy én nem azt akarom mondani neked, hogy a klipsh nem szól jól, hanem hogy nem attól szól jól, hogy THX van rajta. Ha az én hangfalamra THX Ultra 48-at raknánka az sem izgatna. Attól még úgy szólna ahogy. Hogy a Titanic kapott tizenakárhány Oscart attól még nem lett jobb film!
A lényeg az hogy a THX egyfajta technikai lista, amit ha teljesít a termék, akkor rá lehet aggatni. De semmiképpen sem összekverendő azzal, hogy az a bizonyos termék jól szól, vagy sem. És ez itt a lényeg. Lehet neked full THX2-es rendszered, de attól még én tudok neked olyat építeni ami a THXet az életben nem látott és mégis jobban szól.
Szerintem ezt a vitát kár is tovább folytatni.
THX
Szerintem neked meg nem azzal kellene a NAGY klipsh-eket minősítened, hogy ,,na ez THX Ultra2 minősítést kapott". Be kéne már látnod, hogy nem ettől fognak szépen szólni.
Ha jól tudom akkor pl. a PassLabs végfokok sem THX minősítésöek, pedig azoktól jobbat még nem nagyon gyártottak.
Belatom. Azert kapta meg a THX U2 minositest mert szepen szolnak
THX
Gordon314: a másik topikból
"Amit meg a DD, dts, THX-ről írsz az elég felületes dolog." Tudom, nem is akartam belemenni, csak megpróbáltam érzékeltetni, hogy nekem miért tetszik.
"A THX-ről meg csak anyit, hogy a The Abyss című film elején is ott figyel az embléma, aztán elkezdődik a "csodás THX-es képminőség" 4:3 letterboxban."
Természetesen mindkét formátumból vannak jobb és rosszabb minőségűek, de erről a gyártók tehetnek.
TV: Sony 2220ES; Erősítő: Pioneer VSX-AX3; DVD lejátszó: hamarosan jön; Front: Magnat Vektor 77; Center: Magnat Vektor 13; Surround: Magnat Vektor Dipol; Subwoofer: Magnat Omega 250 Kábel: Neotech, Gale
THX
De azért feltételezem, hogy azok a Monoblockok nem 2 forintba kerültek.
170e-ért sikerült a 2-t beszerezni.
Ez szerencsés vétel volt, hétvégén most kelt el egy pár 1200 euro-ért :-)
THX
De azért feltételezem, hogy azok a Monoblockok nem 2 forintba kerültek.
THX
kb 550e volt az előfok plusz az összes végfok
de meg lehet oldani hasonlót manapság már 400e-ből is.