Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
GAGGIA Classic Gold és GAGGIA Baby Twin eladó
Köszönöm mindenkinek az érdeklődést, mindkét gép elkelt!
Szia!
Igen meg tudom oldani a szolnoki átadást.
Hello, a Baby-t megvenném, küldtem privit!!
Nuova Simonelli Mac Cup, Quamar M80E
Saját pörkölésű kávék: Ethiopia-BWF, India Monsooned Malabar
Szia!
Igen meg tudom oldani a szolnoki átadást.
Szia!
Érdekelne a Classic, ha még megvan. Szolnoki átvétel megoldható?
szia! a Classic hiányzó cuccait beszerezni kb mennyibe keülne? ill, hol/kivel érdemes átnézetni?
A tömítés néhány száz forint, a fémcső drágább. Itt találtam egyet az ebayen. 15 angol font. Nem vészes.
http://www.ebay.de/itm/GAGGIA-CLASSIC-D ... 5d4a306243
- Vinkler
- Adminisztrátor

- Értékelés: 10183
Ilyen Baby van nekem is. Csak ajánlani tudom. Szerintem 50-ért hibátlan vétel. Új ára, ha jól tudom 120 000 körül van...
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Szia!
Ha vakus fotót készítek róla, akkor nagyon csúnyának tűnik, pedig nem vészes. Persze vannak rajta apró karcok itt-ott, de nem húzták a betonon. A csepegtetőtálcát ha kihúzom, ott apró rozsdásodás látszik. 2641-es sorszámú, tehát nem mai gyerek. De mint írtam is, át kell nézetni egy hozzáértővel és a hiányzó alkatrészeket pótolni.
Szia Frakter!
A Gaggia classic goldról készített kép egy kicsit sötét. Azt szeretném megkérdezni, hogy esztétikailag mennyire elfogadható a készülék külseje?
Üdv: mester66
Gyors esti fotók, mert megígértem.
szia! a Classic hiányzó cuccait beszerezni kb mennyibe keülne? ill, hol/kivel érdemes átnézetni?
Szia!
A Frakter által belinkelt oldalon valóban megtalálsz minden szükséges cuccot a géphez, de személyesen is elmehetsz hozzájuk, a Ferihegyi reptérre vezető úton kell kifele menni a XVIII.kerületben vannak. Annyiból érdemes kimenni személyesen, hogy ők eléggé ismerik a gépeket és tudnak tanácsokat is adni. SiD kiváló szakember, de nem feltétlenül kell elvinni hozzá, simán lehet, hogy házilag is ki tudod pofozni a kis Gaggia-t. Ha valaki, én aztán nem vagyok egy nagy szerelőmágus, de eddig még minden karbantartást meg tudtam csinálni magamnak, sőt, egy EVO-n még gőzcsövet is cseréltem. Ráadásul a jutyubon mindenről találsz oktatóvideót, az alapján már tényleg gyerekjáték az egész. Akkor érdemes SiD-hez fordulnod, ha ereszt a gőzcsap, azt tényleg jobb, ha szakemberre bízod.
Nuova Simonelli Mac Cup, Quamar M80E
az oldal:
http://www.expolygon.hu/
"- kartömítés 8,5mm: 13-017
- O gyűrű kazánhoz Gaggia: G707
- 3 db szilikon O gyűrű mágnesszelephez (opv-hez is ez kell): 10-138
- O gyűrű Viton: 2025/1
- felsőszűrő Gaggia: 13-013
- szilikoncső 5x8mm: 23-131
- Ascor vízkőtelenítő: 23-114
- Tersonet tisztítópor: 23-002
- vakszűrő 57mm: 10-106
Ha expolygon keresőjébe beírod a cikkszámokat, akkor kiadja a terméket.
Ez így összesen 5133 Ft, de ebből csak a tisztítószerek kerültek 3239-be, ez jó drága, de jó sok is van benne, bár talán olcsóbb szerekkel is ki lehet ezeket váltani, az Ascort pl citromsavval."
A fenti szövegrészt az index-ből copy-ztam.
Szia. Az igazság az, hogy fogalmam sincs. Van az index fórumon SID néven vagy egy állítólag profi szervizes. Talán őt kellene megkérdezni.
Majd nyomozok én is.
Majd nyomozok én is.
Eladó a címben szereplő két gép. Egy barátomtól kaptam őket, de nem használom így eladó. Mindkettő működik, de érdemes átnézetni.
A Classic -ról hiányzik a kartömítés és a túlnyomás-levezető cső. Az előbbi hiányából adódóan szivárog a kávé főzés közben a szűrő pereménél. Az utóbbi hiánya pedig a mágnesszelep kapcsolásakor kienged egy pár csepp vizet (a tálcába). A készülék házán apró karcok vannak, de így is nagyon szépen mutat. Rajta van a fém embléma.
A Baby-t egyszer próbáltam. Állapota szerintem makulátlan. Nem tudom, hogy ennél is kell-e tömítés a karhoz, mert ennél nincs szivárgás, de tömítést sem látok.
Van hozzá egy egyszemélyes szűrő is tartozékba és a használati utasítás.
Árak:
Classic: 35e
Baby: 50e
Képeket holnap töltök fel.
Eladó a címben szereplő két gép. Egy barátomtól kaptam őket, de nem használom így eladó. Mindkettő működik, de érdemes átnézetni.
A Classic -ról hiányzik a kartömítés és a túlnyomás-levezető cső. Az előbbi hiányából adódóan szivárog a kávé főzés közben a szűrő pereménél. Az utóbbi hiánya pedig a mágnesszelep kapcsolásakor kienged egy pár csepp vizet (a tálcába). A készülék házán apró karcok vannak, de így is nagyon szépen mutat. Rajta van a fém embléma.
A Baby-t egyszer próbáltam. Állapota szerintem makulátlan. Nem tudom, hogy ennél is kell-e tömítés a karhoz, mert ennél nincs szivárgás, de tömítést sem látok.
Van hozzá egy egyszemélyes szűrő is tartozékba és a használati utasítás.
Árak:
Classic: 35e
Baby: 50e
Képeket holnap töltök fel.