Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

DVD mellékletes magazinokról vegyesen

DVDMELLÉKLET
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: DVDMELLÉKLET »

csak sikerült belehajszolnod az ellentmondásba.

Ja, nem úsztam meg a rossz fogalmazásból eredő lecseszésem. Nem baj, megérdemeltem, hisz tényleg azt írtam.

Őszintén szólva jó sport ez a fórum. Edzi az idegeket rendesen

DVDMELLÉKLET

A rendszeres fórumozás, meg amit én csináltam, azaz felmértem a jelenlegi állapotot a fórumokban, szerintem nem ugyanaz. Azért, mert megnéztem 1-2 nagyobb portált, az nem is jelenti azt, hogy én oda be is írtam, meg hogy rendszeresen vissza is jártam volna oda. Igaz, a fenti írásomból más derül ki, de már tele volt a hócipőm ezzel a témával. Szerintem lehetne másról is írni. Erről ennyit.

megyesa
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hozzászólás Szerző: megyesa »

Nem lehet megérteni, hogy én régebben nem fórumoztam? Ezért nem is kerestem fel fórumokat. 

Fórumokat néztem, kivéve ezt a fórumot, igaz, de ahol néztem, ott nem is volt szó DVD mellékletes lapokról, sem filmekről.

Én itt be is fejeztem.

csak sikerült belehajszolnod az ellentmondásba.

még mindig nem értem, hogy mi a baj azzal, hogy ő is csinált egy ilyen honlapot, különben nézd meg majd azt az oldalt, mert elég sok munka van benne, itt a tesztelésekre gondolok....

Ooz oldala szvsz teljesen más célzatú, a két page megfér egymás mellett....
TV: Samsung  Erősítő: Yamaha RX-V630RDS Cd: Technics SL-PG480A
Dvd: LG Front: Kef C1 Kábel: Audiotechnik Dietz made in germany

stackpointer
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hozzászólás Szerző: stackpointer »

Nem lehet megérteni, hogy én régebben nem fórumoztam? Ezért nem is kerestem fel fórumokat. 

Fórumokat néztem, kivéve ezt a fórumot, igaz, de ahol néztem, ott nem is volt szó DVD mellékletes lapokról, sem filmekről.

Én itt be is fejeztem.

DVDMELLÉKLET

No, beírtam a goggle-ba, hogy "dvd mellékletes magazinok", és mivel Isten jó humorérzékkel vagyon megáldva, egy perc alatt megtaláltam a dvdcenteres fórumot és kiskakas oldalát is.
Nem lehet megérteni, hogy én régebben nem fórumoztam? Ezért nem is kerestem fel fórumokat. Írjam talán lassabban, hogy megértsd?

Most öszintén: mi jelentősége van ennek? Ennyire le lehet vinni egy topic színvonalát? Zárjuk már le

DVDMELLÉKLET

De miután felraktad, egyből idetaláltál.

Erre mit írjak? Véletlen? A téma iránti érdeklődésből kifolyólag elért szerencse? Nevezzük akárhogy is, ez van.

Neked meg további jó böngészést, és remélem örömöd fogod lelni sok honlapban. Csak ne nézz meg túl sokat, mert a világ annyira rá van állva a lenyúlásokra, hogy lépten nyomon ismerős témákba fogsz ütközni.

stackpointer
Nincs visszaút
Nincs visszaút

No, beírtam a goggle-ba, hogy "dvd mellékletes magazinok", és mivel Isten jó humorérzékkel vagyon megáldva, egy perc alatt megtaláltam a dvdcenteres fórumot és kiskakas oldalát is.

stackpointer
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Ez nem lehet igaz. Mi van most itt? 
Körülnéztem: keresőben kerestem, van-e már. Nem adta ki ooz oldalát.
Mit kellett volna még tennem? Mindenkit személyesen felkeresnem, hogy ismer-e ilyen oldalt? Hagyjuk már.

Tudom, hogy úgysem tudlak meggyőzni igazamról, ezért zérjuk le ezt az egész rágalmazást, jó? Nem célom egy ember miatt magyarázkodnom, aki a fejébe vett valamit, aminek nem is ismeri az előzményét. Leírtam most, hogy tudd, miként néztem előtte körbe, de úgyis tudom, hogy ez is kevés neked, és meg vagy győződve saját igazadról. Ám legyél, de zárjuk le ezt a témát, mert már nagyon unom.

De miután felraktad, egyből idetaláltál.

Nem kell engem meggyőznöd semmiről, nem is kértem, azt meg, hogy én mit veszek a fejembe, most hagyjuk, hosszú lenne, de hidd el, te nem vagy köztük.

ooz
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: ooz »

ooz, DVDMELLÉKLET 
A Tornádó magazin kapható a Lavina c. filmmel. Sajna nincs több infóm.

köszi hamarosan beírom.
én is láttam újságosnál, ez volt ráírva: Y2K Tornádó Magazin, fölötte meg: az első katasztrófa magazin vagy vmi hasonló ;-)
legalább nem kamuznak. ára 1990,-
a melléklete meg talán ez: Lavina-Avalanche (1999) - port.hu

DVDMELLÉKLET

Szerintem a sértegetésnek nincs itt helye. Mit tudsz te rólam egyáltalán?Különben is, csak azután vettem észre, hogy van ilyen jellegű honlap, miután megcsináltam az enyém, és olvasgattam utána a különböző fórumokat. Talán előtte kérdezz meg engem, hogy miként jött az ötlet, és nem az én gerincességem kifogásolni.
Ha már itt tartunk, az sem valami gerinces dolog, hogy egyből mások előtt sértegetsz, és nem írod meg nekem privátban az eszmefuttatásod...

Az utolsó mondatoddal ellentmondasz annak, amiket előtte írtál.

De hogy válaszoljak, igen, megkérdezhettelek volna, de tudtam, hogy az lesz a válasz, hogy nem is tudtál róla. Mivel én, ha csinálok valamit, előtte nézek körül, ezért vagyok gerinctelen.

Ez nem lehet igaz. Mi van most itt?

Körülnéztem: keresőben kerestem, van-e már. Nem adta ki ooz oldalát.
Mit kellett volna még tennem? Mindenkit személyesen felkeresnem, hogy ismer-e ilyen oldalt? Hagyjuk már.

Tudom, hogy úgysem tudlak meggyőzni igazamról, ezért zérjuk le ezt az egész rágalmazást, jó? Nem célom egy ember miatt magyarázkodnom, aki a fejébe vett valamit, aminek nem is ismeri az előzményét. Leírtam most, hogy tudd, miként néztem előtte körbe, de úgyis tudom, hogy ez is kevés neked, és meg vagy győződve saját igazadról. Ám legyél, de zárjuk le ezt a témát, mert már nagyon unom.

megyesa
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hozzászólás Szerző: megyesa »

Nekem pl. nem tetszik, hogy egyáltalán van. Ooz kezdte el, Ő találta ki, gerinces ember pedig nem nyúlja le más ötletét. Röviden ennyi.
ha teljesen ugyanazt csinálná akkor tényleg lopás lenne, viszont a dvdmelleklet.hu-n van hozzáadott érték, így én nem nevezném lenyúlásnak...
TV: Samsung  Erősítő: Yamaha RX-V630RDS Cd: Technics SL-PG480A
Dvd: LG Front: Kef C1 Kábel: Audiotechnik Dietz made in germany

stackpointer
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Csak egy utolsó megjegyzés, azt részemről lezárva. Az avatarom cseréjénél én is ötletem merítettem, lenyúltam.

Szerintem. Akárcsak Te.

Nem egészen értem, de megpróbálok reagálni.

Én nem cseréltem avatart, nekem ez van, mióta új a fórum. Igen, biztos vagyok benne, hogy rengeteg fórumon van még indys avatar, és ha valaki jelentkezik, hogy neki ebből anyagi, esetleg erkölcsi hátránya származna, akkor egyből leszedem.

stackpointer
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Szerintem a sértegetésnek nincs itt helye. Mit tudsz te rólam egyáltalán?Különben is, csak azután vettem észre, hogy van ilyen jellegű honlap, miután megcsináltam az enyém, és olvasgattam utána a különböző fórumokat. Talán előtte kérdezz meg engem, hogy miként jött az ötlet, és nem az én gerincességem kifogásolni.
Ha már itt tartunk, az sem valami gerinces dolog, hogy egyből mások előtt sértegetsz, és nem írod meg nekem privátban az eszmefuttatásod...

Az utolsó mondatoddal ellentmondasz annak, amiket előtte írtál.

De hogy válaszoljak, igen, megkérdezhettelek volna, de tudtam, hogy az lesz a válasz, hogy nem is tudtál róla. Mivel én, ha csinálok valamit, előtte nézek körül, ezért vagyok gerinctelen.

mszaby
Törzsvendég
Törzsvendég

Hozzászólás Szerző: mszaby »

Ezt az ötletmerítést hívják úgy, hogy lenyúlás. Lehet szépítgetni, de minek?

Csak egy utolsó megjegyzés, azt részemről lezárva. Az avatarom cseréjénél én is ötletem merítettem, lenyúltam.

Szerintem. Akárcsak Te.

Elkúrtuk

stackpointer
Nincs visszaút
Nincs visszaút

get a life
Te meg miről beszélsz, picinyem? Vagy csak az angol tudásodat akarod itt mutogatni?

DVDMELLÉKLET

Nekem pl. nem tetszik, hogy egyáltalán van. Ooz kezdte el, Ő találta ki, gerinces ember pedig nem nyúlja le más ötletét. Röviden ennyi.
Szerintem a sértegetésnek nincs itt helye. Mit tudsz te rólam egyáltalán?
Különben is, csak azután vettem észre, hogy van ilyen jellegű honlap, miután megcsináltam az enyém, és olvasgattam utána a különböző fórumokat. Talán előtte kérdezz meg engem, hogy miként jött az ötlet, és nem az én gerincességem kifogásolni.

stackpointer
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Szerintem ez nem lenyúlás. Lehet, hogy még 10 ilyen lap van Mo-n, csak mi nem tudunk róla, mert ebben a fórumban nem írt róla senki. Lehet, hogy ötletet merítettek egymástól és csak az alapanyag hasonló. 
Az index sem nyúlta le az origo-t és fordítva.

Szerintem legyen mindenből több, mert az nekünk csak jó.

Ezt az ötletmerítést hívják úgy, hogy lenyúlás. Lehet szépítgetni, de minek?

tomeck
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Hozzászólás Szerző: tomeck »

Mindenki azt az oldalt látogatja, amelyik neki a szimpatikusabb - ez csak természetes. Miért is erőltetném rá másra az én honlapom? DE! Aki már látta az enyém, és mégsem tetszik neki, legalább írjon arról, mi nem tetszik, hogy tudjam javítani, és így TALÁN legközelebb már tetszeni fog. 
Addig is jó böngészést mindenkinek - bármelyik honlapon járjon is.

get a life

mszaby
Törzsvendég
Törzsvendég

Szerintem ez nem lenyúlás. Lehet, hogy még 10 ilyen lap van Mo-n, csak mi nem tudunk róla, mert ebben a fórumban nem írt róla senki. Lehet, hogy ötletet merítettek egymástól és csak az alapanyag hasonló.

Az index sem nyúlta le az origo-t és fordítva.

Szerintem legyen mindenből több, mert az nekünk csak jó.
Elkúrtuk

stackpointer
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Mindenki azt az oldalt látogatja, amelyik neki a szimpatikusabb - ez csak természetes. Miért is erőltetném rá másra az én honlapom? DE! Aki már látta az enyém, és mégsem tetszik neki, legalább írjon arról, mi nem tetszik, hogy tudjam javítani, és így TALÁN legközelebb már tetszeni fog. 

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

ooz, DVDMELLÉKLET 

Ez alighanem a David Hasselhoffal fémjelzett opusz, bár a 70-es évek végén Corey Allen is csinált egy LAVINA című katasztrófafilmet Rock Hudson főszereplésével. Azt annak idején a mozik is játszották nálunk.

DVDMELLÉKLET

ooz, DVDMELLÉKLET 

Kösz az infót. Így, télen nem szívesen gondolok a lavinára. TV-n nézni viszont még a jobbik fajtája a megismerkedésnek a lavinával. Élőben már valahogy nem érdekelne a dolog.

mszaby
Törzsvendég
Törzsvendég

ooz, DVDMELLÉKLET

Elkúrtuk

DVDMELLÉKLET

Szeretem ooz oldalát is, de ez is igen igényesnek tűnik. Ha fel tudod fejleszteni sokkal több filmre visszamenően az adatbázist, szerintem nagyon jó és hasznos kis oldal lesz belőle.
Köszi a dícseretet. Igyekszem feltölteni régebbi filmeket is, ma vagy holnap éppen a Hegylakó 2-3 fog felkerülni az adatbázisba. Az nem fog rögtön a betöltődő oldalon megjelenni, mert ott mindig az aktuális magazin legutolsó filmjei látszódnak. A kritikák menüben lesz megtalálható. Lehet, hogy fogok csinálni egy szöveges listát, hogy melyek azok a filmek, melyeket feltöltöttem a régebbiek közül.

bonsai
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hozzászólás Szerző: bonsai »

Szeretem ooz oldalát is, de ez is igen igényesnek tűnik. Ha fel tudod fejleszteni sokkal több filmre visszamenően az adatbázist, szerintem nagyon jó és hasznos kis oldal lesz belőle.

Válasz küldése

Vissza: “DVD mellékletes magazinok”