Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Jbl
Jbl
Ha ideert majd elmondom...
- vm69
- V.I.P.

- Értékelés: 118
Jbl
Nekem is van egy 4429-em, de en megrendeltem hozza Japanbol a gyari alvanyt...
Az milyen?
A zene szubjektív. Nem vagy köteles szeretni mindent, amit hallasz, de ha szeretsz valamit és megmozgat, nyertél. Tehát ne engedd senkinek, hogy megmondja, mi a menő vagy a gáz, vagy mit hallgass. (...) A zene a tiéd.
Daniel Nathan Leone
Daniel Nathan Leone
Jbl
Nekem is van egy 4429-em, de en megrendeltem hozza Japanbol a gyari alvanyt...
Jbl
Rendben elnézésedet kérem a beleugatásomért! Nekem 2pár Jbl-em volt és mindkettőnél a faállvány bizonyult jobbnak és több ismerősöm is használ Jbl-t azoknál is az jött be.
Tőled nem veszem annak, tudom, hogy tapasztalatból írtad!
Nem tagadom, én is gondolkodtam fa állványban...de az érzelmek más irányba vittek, és e végeredmény is igazolta a várakozásaimat.
- vm69
- V.I.P.

Jbl
A zene szubjektív. Nem vagy köteles szeretni mindent, amit hallasz, de ha szeretsz valamit és megmozgat, nyertél. Tehát ne engedd senkinek, hogy megmondja, mi a menő vagy a gáz, vagy mit hallgass. (...) A zene a tiéd.
Daniel Nathan Leone
Daniel Nathan Leone
- vm69
- V.I.P.

Jbl
El kellene jönnöd meghallgatni!
Volt fa alátét is, de ezzel az állvánnyal jobban tetszik.
Olyan 70 kg/ db a dobozzal együtt, kutya, és gyerekbiztos, valamint semmilyen rezgés nem megy át a padlóra.
Régóta szerettem volna egy ValhallA állványt , csak eddig nem volt mit rátegyek!
Rendben elnézésedet kérem a beleugatásomért! Nekem 2pár Jbl-em volt és mindkettőnél a faállvány bizonyult jobbnak és több ismerősöm is használ Jbl-t azoknál is az jött be.
Daniel Nathan Leone
Daniel Nathan Leone
- ValhallA
- Tizezresek klubja

- Értékelés: 7620
Jbl
Olyan 70 kg/ db a dobozzal együtt, kutya, és gyerekbiztos, valamint semmilyen rezgés nem megy át a padlóra.
Régóta szerettem volna egy ValhallA állványt , csak eddig nem volt mit rátegyek!
http://global.rakuten.com/en/store/aikyoku/item/js360/
"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)
Jbl
Nagyon szép dobozok gratulálok Sanyi!
Mondjuk Én azért kipróbálnám faállványokon is,tapasztalataim szerint a JBL szereti a faállványt ... De,egyébként nagyon jók és szépek a Valhalla állványok,nekem is volt belőlük egy-két pár!
- vm69
- V.I.P.

Jbl
Az új jövevény:
JBL3.JPG
Nagyon szép dobozok gratulálok Sanyi!
Mondjuk Én azért kipróbálnám faállványokon is,tapasztalataim szerint a JBL szereti a faállványt ... De,egyébként nagyon jók és szépek a Valhalla állványok,nekem is volt belőlük egy-két pár!
Daniel Nathan Leone
Daniel Nathan Leone
- Deadpool
- V.I.P.

- Értékelés: 464
- Kapcsolat:
Jbl
Kedves JBL tulajdonosok!
Van valakinek tapasztalata, hogy milyen hangzás és minőségbeli különbségek lehetnek a JBL ES széria és a JBL studio 5 széria között?
Jelenleg mint látjátok, az es szériát használom, de sajnos békés megyében nincs lehetőségem a studio 5-öt hazavinni és kipróbálni, így mások tapasztalataira hagyatkoznék.
Üdv!
Van valakinek tapasztalata, hogy milyen hangzás és minőségbeli különbségek lehetnek a JBL ES széria és a JBL studio 5 széria között?
Jelenleg mint látjátok, az es szériát használom, de sajnos békés megyében nincs lehetőségem a studio 5-öt hazavinni és kipróbálni, így mások tapasztalataira hagyatkoznék.
Üdv!
▪︎Projectiondesign/Projecta/Zappiti/Primare/Martin Logan/Behringer/JBL/Synology ▪︎
▪︎Breeze audio/Dragonweed Kolibri▪︎
Bose Soundlink mini
▪︎Breeze audio/Dragonweed Kolibri▪︎
Bose Soundlink mini
- sozs
- V.I.P.

- Értékelés: 753
- Kapcsolat:
Jbl
Adott egy JBL 8330A típusú hangfal. Nem értek a hangváltókhoz, de a belső panelon levált egy kerámia huzalellenállás. Ez okozhatja a mély hangoknál a recsegést?
Még mindig Dimarson dmr-400, sajna csak ennyi! Az autóm már nem Daewoo Matiz, hanem Chevrolet Matiz! R.I.P. Chevy Aveo Platinum!
Jbl
Elég jól néz ki! Grat!
Jungson végfokkal hajtod őket?
Köszi!
Jó a szemed, egy Jungson integrált (DA-200IA) van a dobozok előtt.
Panoráma kép:
JBL1.JPG
Elég jól néz ki! Grat!
- Vinkler
- Adminisztrátor

- Értékelés: 9828
Jbl
Panoráma kép:
JBL1.JPG
Elég jól néz ki! Grat!
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Sziasztok
Az lenne a kérdésem hogy van e valakinek tapasztalata jbl 4306-al kaocsolatban?
Köszi a válasokat
Jbl
Sziasztok
Az lenne a kérdésem hogy van e valakinek tapasztalata jbl 4306-al kaocsolatban?
Köszi a válasokat
AudioPc+SotM lan usb cclk switch,Soulnote D2.2 dac, Soulnote A3 erősítő, Odeon Helix hangfal,2db REL classic 99 szub.
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek, Stealth V3 T-selected usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek, Stealth V3 T-selected usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok
Jbl
Ez jól néz ki!
A hangja sem rossz.
Jbl
A másik oldal:
JBL2.JPG
Ez jól néz ki!
Jbl
Panoráma kép:
Jbl
A másik oldal:
Jbl
Az új jövevény:
Keresek JBL E100 illetve ES100 hangfalakat!!!!
Akkor szerintem itt próbáld meg:
http://www.avx.hu/forum/index.php?/foru ... B3k-keres/
- Vinkler
- Adminisztrátor

- Értékelés: 9828
Jbl
Akkor szerintem itt próbáld meg:
http://www.avx.hu/forum/index.php?/foru ... B3k-keres/
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Jbl
Valakinek van tapasztalata Studio 580-as frontokkal kapcsolatban? Oszinten szolva ezen es a joval olcsobb ES100-on gondolkodom.
Megeri a plusz koltseget? Avagy csak egy jol reklamozott ambar nem tul jo szeria?
Megkoszonnem a valaszokat!!
Szia!
Nekem 590-esek vannak és hallottam már ES100-ast is. Szerintem a Studio sorozat határozottan jobb. Zenén nem kell ezektől sem csodát várni, de mozira nagyon jók (részletes, dinamikus, nagy hangerőnél sem jön zavarba). Amúgy ma érkeztek meg az 580-asaim, de nálam ezek lesznek a hátterek.
Jbl
Valakinek van tapasztalata Studio 580-as frontokkal kapcsolatban? Oszinten szolva ezen es a joval olcsobb ES100-on gondolkodom.
Megeri a plusz koltseget? Avagy csak egy jol reklamozott ambar nem tul jo szeria?
Szia!
Nekem 590-esek vannak és hallottam már ES100-ast is. Szerintem a Studio sorozat határozottan jobb. Zenén nem kell ezektől sem csodát várni, de mozira nagyon jók (részletes, dinamikus, nagy hangerőnél sem jön zavarba). Amúgy ma érkeztek meg az 580-asaim, de nálam ezek lesznek a hátterek.
Lindemann Musicbook Source; Anthem P2; Elac FS 409, HiDiamond
Jbl
Jbl
E szériás JBL hangfalhoz hol lehet magas hangszórókat kapni?
Erősítő: Denon AVR-X3600H
Front: JBL ES80 Center: JBL ES25C Surround: JBL ES20 Surround Back: JBL ES30 Sub: Magnat Motion Sub 200A
Front: JBL ES80 Center: JBL ES25C Surround: JBL ES20 Surround Back: JBL ES30 Sub: Magnat Motion Sub 200A