Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Heed Audio termékek
- suminator968
- V.I.P.

- Értékelés: 1085
Heed Audio termékek
Ave Heed fanok!
Valakinek tapasztalaton alapuló tippje lenne-e StandArt2 ről fentebb lépéshez? Kérem ossza meg velem.
Nexus pre2pas80 v. Ai300 a meghajtó.
Fontos a mélytartomány, a természetesség és a kis hangerőn is kiegyenlített hang.
Köszi a tippeket!
Bár kis hangerőn picit visszafogottabb, de amúgy előrelépés egy Epos ES 14.
Sabo Audio Streamer 23--Mzx PRE-NR1--Mzx SS Illuminator Activ Speaker—2xDynavoice Challenger sub
Táp:UnKnow Helix Reference Ultra, Viablue X-60 Silver, Viablue EP-7 Ethernet,
Audio cable:Sabo Audio Solar XLR
Úton: IPhone 13Pro Max-Tidal—-Apple Airpods Pro2
Heed Audio termékek
Ave Heed fanok!
Valakinek tapasztalaton alapuló tippje lenne-e StandArt2 ről fentebb lépéshez? Kérem ossza meg velem.
Nexus pre2pas80 v. Ai300 a meghajtó.
Fontos a mélytartomány, a természetesség és a kis hangerőn is kiegyenlített hang.
Köszi a tippeket!
Heed Audio termékek
Van köztetek olyan aki Swans hangfalakat hajt/vagy hajtott Heed audio elektronikával? Vagy esetleg barát/ismerős teszi ezt? Vajon mennyire passzol a Heed és a Swans?
SWANS M1-el csoda szépen elvoltak egymással.
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... elisk-pro/
ATC Jászberény, 30/6362061
Bemutatóterem
ATC Webáruház
Heed Audio termékek
Szerintem Canopus az nem lehet hozzá túl jó.
Eleve ez az integrált erősítés után való kötés elég zsákbamacska (ha jól veszem ki a linnbe valami ilyesmi van).
Az Si az jó megoldás lenne, de nem nagyon fogsz eladót találni szvsz. (Erősítetlen linn kimenettel.)
Taurus lehet még kényszermegoldás..de ha mindenképpen Heedben gondolkozol akkor egy S100 lenne a frankó, az nagyjából mindennel elboldogul..persze azt találni is elég esélytelen.
Őszintén szólva sztem nehezen fogsz ebbe a rendszerbe Heed-et passzintani..és nem feltétlen azért, mert nem jó a swansokkal.
- -KP-
- V.I.P.

- Értékelés: 1731
Heed Audio termékek
Bélánál anno Heed rendszeren jók voltak a Swans-ok.
Nem véletlen akarta forgalmazni a Heed-eket....
Voltam anno Szegeden egyik télen. Pont mikor ott volt a fullos Heed rendszer. Tényleg jók voltak a Swansok (is), de akkor a legjobb rendszer szólt. DT/DA , PRE , PS vagy PM már nem emlékszem, és volt még egy vagy két PX is. De lehet nem pont így volt, már nem emlékszem tisztán. Amit ott hallottam az pazar volt, de az olcsóbb Heed termékeket még sose hallottam.
- -KP-
- V.I.P.

Heed Audio termékek
ha ebbe ruházol, elfelejtheted jó időre a keresgélést > http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... nt=1574267
értem. nyár elejéig nagyon nem lesz keretem rá. nem a hifi az egyetlen dolog amire költenem kell. úgyhog elég sok időm lesz még eldönteni.
- suminator968
- V.I.P.

Heed Audio termékek
Van köztetek olyan aki Swans hangfalakat hajt/vagy hajtott Heed audio elektronikával? Vagy esetleg barát/ismerős teszi ezt? Vajon mennyire passzol a Heed és a Swans?
Bélánál anno Heed rendszeren jók voltak a Swans-ok.
Nem véletlen akarta forgalmazni a Heed-eket....
Sabo Audio Streamer 23--Mzx PRE-NR1--Mzx SS Illuminator Activ Speaker—2xDynavoice Challenger sub
- suminator968
- V.I.P.

Heed Audio termékek
ha ebbe ruházol, elfelejtheted jó időre a keresgélést > http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... nt=1574267
Evvel valóban jól szólt a Sneaky.
Heed Audio termékek
T600F http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... ?p=1571684
Egy Linn Sneaky DS-t szeretnék forrásnak. ez ugye egy streamer amiben erősítő is van. De félek, hogy a benne levő erősítő kevés lesz (2*20W/4Ohm). Szóval lehet tennék mögé egy végfokot vagy egy sztereó erősítőt. Itt merült fel a HEED, mint lehetőség. Persze 2nd hand, mert egyelőre újonnan nem engedhetem meg magamnak. Felmerült Nexus, Canopus, Si, nem tudom milyen típusok vannak még...
Szerintem AA HG -t kérdezd meg, hogy mit javasol Linn mögé.
Zu Druid, Altmann BYOB, Zu kábelek
Sonos Multroom System
Sonos Multroom System
- -KP-
- V.I.P.

Heed Audio termékek
Tisztában vagyok vele....
Heed Audio termékek
Egy Linn Sneaky DS-t szeretnék forrásnak. ez ugye egy streamer amiben erősítő is van. De félek, hogy a benne levő erősítő kevés lesz (2*20W/4Ohm). Szóval lehet tennék mögé egy végfokot vagy egy sztereó erősítőt. Itt merült fel a HEED, mint lehetőség. Persze 2nd hand, mert egyelőre újonnan nem engedhetem meg magamnak. Felmerült Nexus, Canopus, Si, nem tudom milyen típusok vannak még...
Szerintem az egy tok mas vilag ....
Sonos Multroom System
Sonos Multroom System
- -KP-
- V.I.P.

Heed Audio termékek
Mekkora swans?
És milyen Heed erősítőre gondoltál?
Heed Audio termékek
egyelőre a hangfalat vettem meg. ahhoz fogok erősítőt keresni.Mekkora swans?És milyen Heed erősítőre gondoltál?
- -KP-
- V.I.P.

Heed Audio termékek
ha esetleg az erősítőd már megvan, akkor én másfele keresgélnék inkább....
egyelőre a hangfalat vettem meg. ahhoz fogok erősítőt keresni.
Heed Audio termékek
Omni sugárzóra váltást is érdemes megfontolni..ha már Heed:)
Heed Audio termékek
ha esetleg az erősítőd már megvan, akkor én másfele keresgélnék inkább....
Sonos Multroom System
Sonos Multroom System
- -KP-
- V.I.P.

Heed Audio termékek
- suminator968
- V.I.P.

Heed Audio termékek
Ideje lenne megbízni egy marketingest, aki eteti a rajongókat Nem is értem, miért nem hivatalos Ear kinevezése?
Heed Audio termékek
Nem akarlak elkeseríteni, de még nem igazán szerveződik a klub. Ami szerveződik, az az új készüléksorozat bemutatása Bristolra, ez nagyon szoros határidő, meg új hangdobozok, amiben most Zsolt fülig el van merülve, meg többféle elektronika is ráncfelvarrás előtt áll, meg kereskedelmi téren is gatyábarázás van. Szóval nincs elefelejtve, de most nem ez áll a lista elején.
Ideje lenne megbízni egy marketingest, aki eteti a rajongókat
Sonos Multroom System
Sonos Multroom System
Heed Audio termékek
Az is lehet, hogy eladott valamit, esetleg az AVX lesz a HEED termékek hazai disztribútora vagy egyszerűen csak éppen ott tették ki az UFO -k. Megannyi remek összeesküvéselméletet lehetne gyártani
A kérdésnek sokkal racionálisabb oka van, aki picit is ismeri a Heed hangfalakat... korábban (de talán még most is) Morel-ek kerütek beszerelésre néhány hangfalba. Meg hát hangszórók mellett sok más alkatrészre is szükség lehet egy műhelyben...
Teljes lelki élet zene nélkül nincs. Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
Heed Audio termékek
Miket vett/vesz meg, ha nem titok?
Az is lehet, hogy eladott valamit, esetleg az AVX lesz a HEED termékek hazai disztribútora vagy egyszerűen csak éppen ott tették ki az UFO -k. Megannyi remek összeesküvéselméletet lehetne gyártani
Sonos Multroom System
Sonos Multroom System
Heed Audio termékek
Miket vett/vesz meg, ha nem titok?Amennyire ismerem, leginkább kávét.
Heed Audio termékek
Épp 2 napja járt nálunk Zsolt.
Ha beleolvastam volna előtte a topikba, akkor rákérdeztem volna.
Miket vett/vesz meg, ha nem titok?
Teljes lelki élet zene nélkül nincs. Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
Heed Audio termékek
Nem sietünk sehova, Zsolt sem kapkodós fajta, de azért nem hagyjuk elaludni a dolgot Szerintem pár hetente biztosan benéz a fórumra is
Sonos Multroom System
Sonos Multroom System
Heed Audio termékek
Nem szeretnék türelmetlennek látszani, de csepegtethetnél információmorzsákat a szerveződő klubról
Épp 2 napja járt nálunk Zsolt.
Ha beleolvastam volna előtte a topikba, akkor rákérdeztem volna.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
http://www.avxcafe.hu/