Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Asztali fejhallgató erősítő / előerősítő ( Presenter2 )
Hello!
Én annyit szeretnék kérdezni hogy ha pl akarnék venni egy presenter2+kisdacot mennyibe kerulne?Illetve lenne is eladó ?
18k+13k=31k, de érdemesebb a kisDAC-card-hoz LM6172-es IC-vel kérni, az +1k.
Ha nem kisDAC-card (ez csak USB-s, de beépíthető) kell, hanem kisDAC, akkor 18k+23k+1k=42k.
Igen, most van mindenből készen.
Hello!
Én annyit szeretnék kérdezni hogy ha pl akarnék venni egy presenter2+kisdacot mennyibe kerulne?Illetve lenne is eladó ?
- leoneottiz
- V.I.P.

- Értékelés: 644
Nem közvetlenül bkercso-tól, hanem a fórumon Matyi12345 fórumtárstól jutottam hozzá egy Presenter1 fejhallgató erősítőhöz. Azt nem tudom, hogy a Presenter2 mennyiben nyújt újat, de az 1 számomra nagyon kellemes meglepetés. Nyugodt, részletező, kellően nagy színpadképet nyújtó készülék, ami az AKG K550-el "elemében van" akusztikus zenén és komolyzenei felvételeken, de élvezetes előadást nyújtott az Eddával is. Számomra sokat jelent, ha egy készülékkel bele feledkezek a zenehallgatásba, a Presenterrel ez történt. Akiben van bizonytalanság vagy tartás az olcsó csak rossz lehet szemlélet miatt, bátran vágjon bele, mert nagyon kellemes perceket szerezhet magának.
Még annyi, hogy az, amit azzal kapcsolatban mondanak, hogy a K550 mély hiányos...itt én úgy érzem, hogy pont annyi mélyet produkál, amennyit az adott felvétel feltétlenül igényel (pl. az üstdobok nagyon élethűen szólalnak meg Andre Rieu felvételén).
Osu no seishin!
Dec 24-ig 10% kedvezmény!
Mikulásig 15% kedvezmény MINDEN dolgomra!
A képek alapján feltételeztem a hiányosságot.
Én tudatlan..
Honnan tudom milyen számozású IC van benne?
Sok jót olvasok a csere - bere eredményéről.
Megkövetlek, tényleg csak a vaterás hirdetésbe írtam bele, hogy az utolsó képen szereplő zöld kártya alapból nem tartozék... Sorry!
Le kell olvasni a fekete 8-lábúról a számozását. Jobb szem vagy nagyító kell hozzá. A cseréhez meg ilyen csipeszt javasolok, és érzéssel kell kiszedni, nehogy az egyik oldali lábak előbb jöjjenek ki és a bennmaradtak elgörbüljenek, mert 2-3 ilyen után beletörhetnek a fogllatba.
-
sting 2
A képek alapján feltételeztem a hiányosságot.
Én tudatlan..
Honnan tudom milyen számozású IC van benne?
Sok jót olvasok a csere - bere eredményéről.
Szia!
Hozzám került egy Presi2.
Feltűnt, hogy hátul az Usb Slot helye üres.
Szétcsavaroztam és lám, hűlt helye az odavaló elektronikának - ki van törve..
Cserélhető? van értelme bele rakni?
Egyébként a hangja isteni!
Törve?! 3 csavarnak való lyuk és egy 3-as tüskehüvely lenne ott eredetileg.
Oda a kisDAC-card való, ami utólag is beszerelhető (minden erősítőmbe). Ez nem tartozéka az erősítőknek, külön lehet megvenni 13k-ért.
Ha kell egy jó USB-s DAC, akkor érdemes.
-
sting 2
Szia!
Hozzám került egy Presi2.
Feltűnt, hogy hátul az Usb Slot helye üres.
Szétcsavaroztam és lám, hűlt helye az odavaló elektronikának - ki van törve..
Cserélhető? van értelme bele rakni?
Egyébként a hangja isteni!
Megint előkerült, mert a hangfalam alakulóban van és az OPAgreen-ről akartam benyomásokat szerezni, amit nem szerettem volna a "nemtom_hol_tartó" hangfalamból szerzett benyomások estlegességére bízni.
Az enyém P, a P-k törzsfejlődését most viszzanézve, az olyan 1,5-ös verzió lehet. Minden jó benne van, ami már van a P2ben (ALPS, C a táplábakon), de kisDACot nem fogad.
Én egy 2604-es OPA-t hagytam benne. Először tök érdektelen, de aztán...
Biztos nem végleges.
Nos, rég nem működött az egész rendszer és egy bő fél óráig... hát ennyi?
De aztán megindul észrevétlen és elfelejted a szkip gombot, csak hallgatod, bármit... és hálás vagy ezért a dobozért.