Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

kimi házimozi szobája

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2576

kimi házimozi szobája

Hozzászólás Szerző: Tonyka »

Nyomtam a hangerőt , arra voltam kiváncsi , hogy mikor fogy el , de ezt nem volt hajlandó megtenni.
Néztünk pár demo jelenetet , a kanapé remegett , a lábamon a nadrágszára járt. Hihetetlen.
Iszonyú mélyre megy , brutális erővel.
Bandinál mondjuk egy kicsit többnek éreztem , de amit nálam produkált az is lehengerlő volt.
Számomra nem kérdés , hogy ezek után mit válasszak, főleg ennyi pénzért.

A Velodyne CHT-12Q ennek a subnak csak jelenthet , konkrétan agyon verte    Ennyit a márkáról 
Kevesebb mint félárba , ha az új árát nézzük.

Érdekes, hogy a CA-k nem szereti a Velót, más is tapasztalta. Volt szerencsém saját, ill.  két barátom (Arcam, Anthem) rendszerében meghallgatni mindkét subot, nekünk nagyon nem ez jött ki. Pontosabb, reszponzívabb, megfogottabb volt az "agyonvert" Velo, a Jamo mint fenn is írtátok dübörgött, számunkra nagyon kontrollálatlan volt, és nagyon lassú, kommótos, főleg robbanások után lehetett ezt megfigyelni, sokáig utózengett, ami zenénél még nagyon zavaróbb volt, egybefolyt a mély!

Az biztos, hogy nekem a pontosság, hangminőség sokkal fontosabb az "erőnél".  

Megnyugodtam, másnak is van füle, utána jártam én is a dolognak, és szóról-szóra így van. Persze az illetékesek nem hazudnak, ők azt érzik jobbnak, de egy kicsit is haladóbb szaktárs pont erre a következtetésre jut amire te. A Jamo-ban van egy dübörgős freki ami sztem gyárilag fel van nyomva, ezért ha kell, ha nem dübörög. Konkrétan hiányoznak belőle a mély hang lépcsői. Nincs olyan, h valamit hihetően tolmácsol, minden zúz szinte egyformán. Pedig nem mind1, h egy korház dől-e össze a Batman-be, vagy csak becsap valaki egy ajtót. A Jamo utóbbit is tetemes eseményként mutatja be, sarkos a dolog, de példának jó. Ez roppant impresszív, akit ez el tud kápráztatni, annak ideális. Viszont ebben az esetben nem szabad komolyabb ládákkal összevetni. A sok milliós cuccok is zsengének fognak tűnni mellette, mert azok csak indokolt esetben zúznak, a kellő frekivel.
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP

Vendég

kimi házimozi szobája

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Ez konkrétan a Te subod volt. Aztán az enyém. Amikor szóltak,h Kimi 70re keres vérbő mozi subot, írtam neki,h ezt próbálja ki. Mondjuk a pontosság nekem nem jutott róla eszembe, a lassan üt nagyot inkább. Hetekig próbáltam a beltéri ajtókat zörgésmentessé tenni, de mindig Klipsh győzött.Aztán feladtam,és inkább kinyitottam mindet,ha beült a család.

Kicsi a világ!
Nálam nagyon pontos mélyei voltak. Nem csak dübörög az alsó szinteken, hanem szépen szól még zenénél is.
Persze az akusztika sok mindent befolyásol!

Na mindegy, legalább jó helyre került!

bajnokpityu
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 174

kimi házimozi szobája

Hozzászólás Szerző: bajnokpityu »

Ez konkrétan a Te subod volt. Aztán az enyém. Amikor szóltak,h Kimi 70re keres vérbő mozi subot, írtam neki,h ezt próbálja ki. Mondjuk a pontosság nekem nem jutott róla eszembe, a lassan üt nagyot inkább. Hetekig próbáltam a beltéri ajtókat zörgésmentessé tenni, de mindig Klipsh győzött.Aztán feladtam,és inkább kinyitottam mindet,ha beült a család.

Működés közben:

Mivel nekem is volt ilyen szubom elmondhatom, hogy ez a típus egy kivételesen jó mélynyomó.
A 30 centis hangszórója nagy hangnyomásra képes és a beépített erősítője is a brutálisan pont jó kategória. 800 wattot tud!!! 
A mélyei pedig nagyon pontosak, nem az a maszatolós fajta, mint néhány szub!
Nekem nagyon tetszett és ha nem jön a képbe a csodaszép Monitor Audio Gold szub, akkor ma is meglenne!

Amit én nem tettem meg, de Kimi helyében majd meglépnék - a lábait talán érdemes lecserélni Fodesz féle tappancsokra és a tetejére is lehet valami nehezéket rakni.

Kimi, remélem akkor nem ajánlottam hiába ezt a szubo! 

Tibics
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 41

kimi házimozi szobája

Hozzászólás Szerző: Tibics »

Nyomtam a hangerőt , arra voltam kiváncsi , hogy mikor fogy el , de ezt nem volt hajlandó megtenni.

Néztünk pár demo jelenetet , a kanapé remegett , a lábamon a nadrágszára járt. Hihetetlen.

Iszonyú mélyre megy , brutális erővel.

Bandinál mondjuk egy kicsit többnek éreztem , de amit nálam produkált az is lehengerlő volt.

Számomra nem kérdés , hogy ezek után mit válasszak, főleg ennyi pénzért.

A Velodyne CHT-12Q ennek a subnak csak jelenthet , konkrétan agyon verte    Ennyit a márkáról 

Kevesebb mint félárba , ha az új árát nézzük.

Érdekes, hogy a CA-k nem szereti a Velót, más is tapasztalta. Volt szerencsém saját, ill.  két barátom (Arcam, Anthem) rendszerében meghallgatni mindkét subot, nekünk nagyon nem ez jött ki. Pontosabb, reszponzívabb, megfogottabb volt az "agyonvert" Velo, a Jamo mint fenn is írtátok dübörgött, számunkra nagyon kontrollálatlan volt, és nagyon lassú, kommótos, főleg robbanások után lehetett ezt megfigyelni, sokáig utózengett, ami zenénél még nagyon zavaróbb volt, egybefolyt a mély!

Az biztos, hogy nekem a pontosság, hangminőség sokkal fontosabb az "erőnél".  
TIBICS

batman98
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3447

kimi házimozi szobája

Hozzászólás Szerző: batman98 »

Nem vitted túlzásba a kifejtést...

Inkább a szavak embere, hívd fel   jobban jársz  .
kép: LG 42LV3400; KÉP: Epson EH-TW5000, Grandview CNV 106" - HTPC: i3-6100 & KODI-Leia
Hang: Yamaha CX-A5000; Rotel RMB-1095MK2; Jamo Concert C809, C80CEN, C80SUR, Jamo C80SUB;  Rotel-RB-1050MK2; B&W CCM362
HTPC: Asus Essence STX & JRiver 21 Storage: HTPC: 2x4TB

norbee48
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 500

kimi házimozi szobája

Hozzászólás Szerző: norbee48 »

Mert ez valami brutális dög
Nem vitted túlzásba a kifejtést...
Aavik - Borresen - Ansuz

kimi-
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 812

kimi házimozi szobája

Hozzászólás Szerző: kimi- »

Kimi' leírod majd, miért nem a Jamo lett a befutó?
Mert ez valami brutális dög

leoneottiz
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 643

kimi házimozi szobája

Hozzászólás Szerző: leoneottiz »

Kimi' leírod majd, miért nem a Jamo lett a befutó?
Osu no seishin!

fodesz
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5164

kimi házimozi szobája

Hozzászólás Szerző: fodesz »

Kimi király szub-ot szereztél! Gratula!

Vendég

kimi házimozi szobája

Működés közben:

Mivel nekem is volt ilyen szubom elmondhatom, hogy ez a típus egy kivételesen jó mélynyomó.
A 30 centis hangszórója nagy hangnyomásra képes és a beépített erősítője is a brutálisan pont jó kategória. 800 wattot tud!!! 
A mélyei pedig nagyon pontosak, nem az a maszatolós fajta, mint néhány szub!
Nekem nagyon tetszett és ha nem jön a képbe a csodaszép Monitor Audio Gold szub, akkor ma is meglenne!

Amit én nem tettem meg, de Kimi helyében majd meglépnék - a lábait talán érdemes lecserélni Fodesz féle tappancsokra és a tetejére is lehet valami nehezéket rakni.

Kimi, remélem akkor nem ajánlottam hiába ezt a szubo! 

batman98
V.I.P.
V.I.P.

kimi házimozi szobája

El kell jönnötök újra.
Megéri

Azért írhatnál egy hasonló pár sort róla, ígérem én és a kis gyújtós barátom nem fogunk a Dunába ugrani  .
kép: LG 42LV3400; KÉP: Epson EH-TW5000, Grandview CNV 106" - HTPC: i3-6100 & KODI-Leia
Hang: Yamaha CX-A5000; Rotel RMB-1095MK2; Jamo Concert C809, C80CEN, C80SUR, Jamo C80SUB;  Rotel-RB-1050MK2; B&W CCM362

norbee48
V.I.P.
V.I.P.

kimi házimozi szobája

El kell jönnötök újra.
Megéri

Majd ha meg lesz a projektor
Aavik - Borresen - Ansuz

kimi-
V.I.P.
V.I.P.

kimi házimozi szobája

Ezt sajnálom, hogy nem hallhatom...
El kell jönnötök újra.
Megéri

batman98
V.I.P.
V.I.P.

kimi házimozi szobája

Úgy volt.
De aztán tök véletlen közbe jött ez a vétel , nem volt szivem kihagyni.
Amit nem is bánok.
Bár ezt is félve hoztam haza.

Norbinak írtam... ha nem lett volna egyértelmű. Ráadásul viccnek is szántam...

kimi-
V.I.P.
V.I.P.

kimi házimozi szobája

Titkon azért vártam két napig, hogy dobod a rendszert és hívsz hogy segítsek neked cipekedni a Hegedűs Gyulából  .
Úgy volt.
De aztán tök véletlen közbe jött ez a vétel , nem volt szivem kihagyni.
Amit nem is bánok.
Bár ezt is félve hoztam haza.

batman98
V.I.P.
V.I.P.

kimi házimozi szobája

Ez is olyan tűzre való típus? Vagy ez más??

Titkon azért vártam két napig, hogy dobod a rendszert és hívsz hogy segítsek neked cipekedni a Hegedűs Gyulából  .

Vendég

kimi házimozi szobája

Ebben benne van a tűz!! 

norbee48
V.I.P.
V.I.P.

kimi házimozi szobája

Aavik - Borresen - Ansuz

batman98
V.I.P.
V.I.P.

kimi házimozi szobája

Hát, hallatlan. Szerintem lassan kezd el szégyellni magad, mert mindjárt jön a verdikt  .

norbee48
V.I.P.
V.I.P.

kimi házimozi szobája

Aavik - Borresen - Ansuz

kimi-
V.I.P.
V.I.P.

kimi házimozi szobája

kimi-
V.I.P.
V.I.P.

kimi házimozi szobája

bajnokpityu
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 174

kimi házimozi szobája

Hozzászólás Szerző: bajnokpityu »

nehéz volt utódot találni a K betűsnek.

Vendég

kimi házimozi szobája

Ha már úgy is kiderült milyen fajta melyik pontosan?

kimi-
V.I.P.
V.I.P.

kimi házimozi szobája

Hogy itt már mindenki tud mindent

Válasz küldése

Vissza: “Házimozi”