Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

ValhallA világa

Moderátor: ValhallA

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6572

ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

Mikor megláttam megilyedtem hogy mi ez!!!!!!Utána a végén láttam csatlakozot és tudom mi ez!
VIGYÁZAT vele könnyü készüléket lerántja:-)!

Vagy nem is kell hozzá állvány, mert megtartja a levegőben.
Nem semmi kábel az biztos!
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

Vendég

ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Mikor megláttam megilyedtem hogy mi ez!!!!!!Utána a végén láttam csatlakozot és tudom mi ez!
VIGYÁZAT vele könnyü készüléket lerántja:-)!

Shimano
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2247

ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: Shimano »

3xl-es mikor lesz ebből?

opel123
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 421

ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: opel123 »

A Kis Hercegben volt ilyen kígyó, amelyik lenyelt egy elefántot.  

Vendég

ValhallA világa

Aurora HC-XL hálózati kábel, színezüst érintkezőket tartalmazó IeGo csatlakozóval szerelve.
Azt hittem egy tengeri uborka... Komolyra fordítva a szót: ez mitől ilyen vastag? A benne lévő kábel(ek) vagy a szigetelés miatt?

hubee
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 162

ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: hubee »

... Most kicsit azért megijedtem...

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja
Értékelés: 7609

ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: ValhallA »

Aurora HC-XL hálózati kábel, színezüst érintkezőket tartalmazó IeGo csatlakozóval szerelve.

"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja

ValhallA világa

Eladó egy újabb példány PS Audio Premier Power Plant tápregenerátor. (1000EUR)

A készülék 3,5 esztendős, karcmentes, papírjaival, dobozában várja új gazdáját.
(A regenerátor egy kedves külföldi barátom tulajdona.)

"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja

ValhallA világa

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja

ValhallA világa

kefa72
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 16

ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: kefa72 »

Elcsatolás.
Mint minden komponens esetében itt is működik a dolog.

A legfontosabb, amit megtanultam az évek alatt, hogy High-End láncban nincsen jelentéktelen, másodlagos, elhanyagolható komponens!
A megfelelő tápellátás, tápkábelezés hihetetlen módon meghatározza a rendszer megszólalását!

Persze egy csúcsminőségű tápregenerátornál nincsen jobb, viszont az még szerencsés USD/EUR árfolyam esetén is egy használt, középkategóriás személyautó ára...

gyuszmo
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 869

ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: gyuszmo »

"Az orgona egy könnyű hangszer: a megfelelő billentyűt a megfelelő időben kell lenyomni,és a hangszer magától játszik." /Bach/

tigris
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 119

ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: tigris »

Köszönöm!

Kár lenne tagadnom, hogy szeretem a minőségi ipari csatlakozókat... 
Persze ezekből is léteznek olcsó, "igénytelen" darabok, amelyek anyaghasználata és kiviteli minősége nem teszi lehetővé a hifi rendszerben való alkalmazásukat.
A komolyabb darabok viszont kiváló minőségűek és szívesen alkalmazom őket. (Ilyenek a Walther és a Mennekes 16 és 32A-es felsőkategóriás típusai.)

Egyetlen hátrány a relatíve nagy méreteken kívül az igen alacsony tetszési index a feleség, barátnő részéről.

Nekem tetszik...
Sztereó: Parasound végfok,Origen S16T zenei HTPC, iPad Air 5, Topping D30 Pro DAC, Transparent Audio Hangsugárzó kábelezés, Paradigm Monitor SE3000.

Mozi: Onkyo TX-NR809 erősítő, Synology NAS218 plus, Paradigm hangsugárzók, Jamo J110Sub, Optoma UHD35, Viablue SC2 kábelezés, Dune Pro Vision 4K Solo.

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja

ValhallA világa

Üdv!
És mi a szerepe a kereszt alakú, tüskés alátámasztásnak? Csak nem ott is káros rezgések vannak?

Elcsatolás.
Mint minden komponens esetében itt is működik a dolog.

A legfontosabb, amit megtanultam az évek alatt, hogy High-End láncban nincsen jelentéktelen, másodlagos, elhanyagolható komponens!
A megfelelő tápellátás, tápkábelezés hihetetlen módon meghatározza a rendszer megszólalását!

Persze egy csúcsminőségű tápregenerátornál nincsen jobb, viszont az még szerencsés USD/EUR árfolyam esetén is egy használt, középkategóriás személyautó ára...

Vendég

ValhallA világa

Szépek együtt!

Ákos, erről az ipari dugós megoldásról írnál picit? (előny, hátrány - bármi!)

Üdv!
És mi a szerepe a kereszt alakú, tüskés alátámasztásnak? Csak nem ott is káros rezgések vannak?

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja

ValhallA világa

Szépek együtt!

Köszönöm!

Kár lenne tagadnom, hogy szeretem a minőségi ipari csatlakozókat... 
Persze ezekből is léteznek olcsó, "igénytelen" darabok, amelyek anyaghasználata és kiviteli minősége nem teszi lehetővé a hifi rendszerben való alkalmazásukat.
A komolyabb darabok viszont kiváló minőségűek és szívesen alkalmazom őket. (Ilyenek a Walther és a Mennekes 16 és 32A-es felsőkategóriás típusai.)

Egyetlen hátrány a relatíve nagy méreteken kívül az igen alacsony tetszési index a feleség, barátnő részéről.

hubee
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 162

ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: hubee »

A napokban átadásra került egy teljes kábelrendszer, amely a belépő és középkategória darabjait tartalmazta.
Szépek együtt!

petimre
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 579

ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: petimre »

A napokban átadásra került egy teljes kábelrendszer, amely a belépő és középkategória darabjait tartalmazta.

Méghogy belépő szint.......

Lehet ,hogy a Valhalla szekcióban igen, de úgy általánosságban a kábelek terén ez már egy tisztességes zenére nagyon jó kollekció....mely fogadok gyáriban csak többszörös áron érhető utol...

Nálad a belépő szint a gyári középszintet simán utoléri, hidd el...sok helyen pedig még azt is előzi...

Gratula hozzá..         a tulajdonosnak is!!

Üdv.
Imi
Lyngdorf - AP Avanti I.

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja

ValhallA világa

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja

ValhallA világa

Yess!

Már nagyon izgatottan várom, hogy milyen extra lesz - ha lesz - a Belgrádi koncerten, most szombat este

A valaha létezett legjobb PG fölállás klasszikus PG számokat ad elő... Ebből semmi rossz nem sülhet ki!

http://www.youtube.com/watch?v=_3IyPzlxcTo

dominique29
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 235

ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: dominique29 »

Jó Zenét! Peter Gabriel - Shock The Monkey (Acoustic)

Yess!

Már nagyon izgatottan várom, hogy milyen extra lesz - ha lesz - a Belgrádi koncerten, most szombat este
"Az audiofília nem betegség, csupán egy olyan krónikus elégedetlenség tünete, mely a hangreprodukciós rendszerekről tévesen kialakított képzetekből fakad" (részlet a Meridian cég prospektusából)

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja

ValhallA világa

Jó Zenét!

Baluka26
Isten Hozott! :)
Értékelés: 5

ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: Baluka26 »

Igen láttam, HD800-am van ezért nem is értettem. Közben utánanéztem az LCD2 gyári kábelének, valóban vicces.
HD800 esetében azért az egy más szint.

Viszont korrektek Audeze-nél. Amikor megírtam, hogy a gyári kábel egy szar, és hogy kontaktos lett (majd elszakadt) egyik csatlakozónál egyből mondták, hogy 15% kedvezmény+free shipping. Nemköszi, inkább egy értelmes drót duplaáron.

Erősítő: Denon PMA360
DAC: LG G2
Hangkeltő: Beyerdynamic DT770 Edition 32 Ohm, Canton GLE50

earforce
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3002

ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: earforce »

Nyitottabb lett, határozottabb tér, az egész színpad helyrejött.

Ha láttál már HD800 kábelt, és mellette LCD2 kábelt, akkor rájössze, hogy Audeze műhelyben nem igen fektettek hangsúlyt a kábelre... Nekemd HD800 volt előtte, és utána nem értettem ezt hogy gondolták LCD2-nél. Már amikor megvettem, akkor szóltam Ákosnak, hogy csináljon kábelt, mert ez botrány. Most fél évvel később kész lett

Vagy egy nagy Denon kábele, az is iszonyat brutál 7N OFC, nem akármilyen kivitelben..

Igen láttam, HD800-am van ezért nem is értettem. Közben utánanéztem az LCD2 gyári kábelének, valóban vicces.
HD800 esetében azért az egy más szint.
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO

Baluka26
Értékelés: 5

ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: Baluka26 »

Ez mit jelent, mit tapasztalsz a gyárihoz képest?
Nekem eszembe nem jutna egy 300e HUF-os füles kábelét, úgymond upgradelni. Bízom a fejlesztőkben, hogy ennyi pénzért azért már tudnak valamit...

Nyitottabb lett, határozottabb tér, az egész színpad helyrejött.

Ha láttál már HD800 kábelt, és mellette LCD2 kábelt, akkor rájössze, hogy Audeze műhelyben nem igen fektettek hangsúlyt a kábelre... Nekemd HD800 volt előtte, és utána nem értettem ezt hogy gondolták LCD2-nél. Már amikor megvettem, akkor szóltam Ákosnak, hogy csináljon kábelt, mert ez botrány. Most fél évvel később kész lett

Vagy egy nagy Denon kábele, az is iszonyat brutál 7N OFC, nem akármilyen kivitelben..

Erősítő: Denon PMA360
DAC: LG G2
Hangkeltő: Beyerdynamic DT770 Edition 32 Ohm, Canton GLE50

Válasz küldése

Vissza: “ValhallA kábelek”