Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Plazma
Plazma
Sziasztok!
Nem tudom tisztára törölni a plazmám képernyőjét, pedig a Media Markt-ban vett spéci tisztítóval (Hama TFT/LCD/Plasma Reingungsgel) és mikroszálas kendővel tisztítom. De mindhiába, erős fényben látszik, hogy maszatos. Ti mit használtok, ami nem károsítja a képernyőt? Egy LG-ről van szó egyébként.
Köszönöm!
Sima nedves /vizes/ nagyon finom törlőkendő és rögtön utána szárazzal/szintén puha,finom anyagú/ áttörölni. Egyik kezedben a nedves,másikban a száraz. Ne egyszerre az egész képernyőt töröld át a nedvessel,hanem szépen haladj vlhonnan-valahová.
Aurender - Marten Design
Plazma
Sziasztok!
Nem tudom tisztára törölni a plazmám képernyőjét, pedig a Media Markt-ban vett spéci tisztítóval (Hama TFT/LCD/Plasma Reingungsgel) és mikroszálas kendővel tisztítom. De mindhiába, erős fényben látszik, hogy maszatos. Ti mit használtok, ami nem károsítja a képernyőt? Egy LG-ről van szó egyébként.
Köszönöm!
- simi
- Nincs visszaút

- Értékelés: 7
Plazma
Kszönöm a tanácsokat, közben én is találtam anyagokat, amik hasonlóakat ajánlanak.
Zene 1: Philips CD 940 mod- Soner DAC - Soner integrál- CAV DP880 mod - hiVox kábelek - Alces 4 - RD3 demagnetizáló
Zene 2: Oppo DV 980H-Lupus S-Scrofa M-Forever-KEF Q7 mod- Libra alátátétek -Alces 3
Film: Dune BD 3.0/Denon DVD 3910 - Toshiba MT 500/Panasonic P50 ST - Rotel RSX 972
Zene 2: Oppo DV 980H-Lupus S-Scrofa M-Forever-KEF Q7 mod- Libra alátátétek -Alces 3
Film: Dune BD 3.0/Denon DVD 3910 - Toshiba MT 500/Panasonic P50 ST - Rotel RSX 972
Plazma
Most vettem egy P50ST60 készüléket. Tud valaki javasolni képbeállítási értékeket?
True Cinema beállítása, kontraszt 70-80 körül, fényerő 0 körül, de ez a kettő a megfelelő beállító ábrákkal egyedileg beállítandó a szoba fényviszonyaihoz! A többi középálláson. Az összes "képjavító" dolgot kikapcsolni, fehéregyensúlyhoz nem nyúlni, mert szemre beállítani lehetetlen, és tévénként egyedi. 50Hz-es tévéadásoknál IFC minimumra, 24 p-s moziknál ki vagy minimum.
Az első 2-300 órában a fix képelemekre vigyázni (pl. csatornalogók), ezért szokták a kontrasztot lejjebb venni ilyenkor. Ha nincs a képen logó vagy ilyesmi, pl. filmezésnél, akkor a kontrasztot nyugodtan feljebb lehet állítani amennyire jólesik.
Mielőtt elkezdtem hifizni, a különböző stílusú és minőségű zenéimet élvezettel hallgattam rendszeremen, pusztán a zene kedvéért. Most 20 év hifizés és egy csomó pénz elégetése után végre eljutottam ugyanoda
Plazma
Most vettem egy P50ST60 készüléket. Tud valaki javasolni képbeállítási értékeket?
üdv, simi
Egyelore vedd le a kontrasztot 30-ra,nem árt ha kb.200 órat járatod.Ebben a videoban megkapod a beallitasi ertekeket.
http://www.youtube.com/watch?v=g4uSTxpTV_M
- simi
- Nincs visszaút

- Értékelés: 7
Plazma
üdv, simi
Zene 1: Philips CD 940 mod- Soner DAC - Soner integrál- CAV DP880 mod - hiVox kábelek - Alces 4 - RD3 demagnetizáló
Plazma
Nekem VIERA TX-P42X20E van. Már három éves, teljesen meg vagyok vele elégedve. Gyönyörű a képe. Amit te kinéztél az ennél valószínű még jobb lenne. Nem bánod meg, ha megveszed.
"Az élet útja mindig rögös, de, ha felérünk a csúcsra, állati szép a kilátás."
Plazma
Szerintem amíg lehet, vegyen plazmát az, akinek a filmek fontosak és mozizik...
Hozzáteszem, hogy a mezei tv csatornák is szépek rajta!
Aztán meg majd 10 év múlva meglátjuk, hogy épp "83K" tévék lesznek, összegyűrhetők, vasalhatók vagy mi a fene...
Azt a 10 évet élvezzétek ki full hd-ben, emberi normális mozi feeling-gel...
Plazma
Sziasztok.
Lehetőségem lenne egy ilyen tv megvenni újba és nagyon kedvező áron 2év garival.
Van valakinek tapasztalata a típussal esetlegesen véleménye?
Panasonic TX-P42X60E
http://panashop.hu/items/details/40263/ ... nema_modb/
Köszönöm a válaszokat.
Lehetőségem lenne egy ilyen tv megvenni újba és nagyon kedvező áron 2év garival.
Van valakinek tapasztalata a típussal esetlegesen véleménye?
Panasonic TX-P42X60E
http://panashop.hu/items/details/40263/ ... nema_modb/
Köszönöm a válaszokat.
Plazma
Sziasztok.
A kérdésem az lenne, hogy a tv-re rá van dugva egy külső winchester.Pár napja vettem észre, a beállított időzítös felvételt nem rögzíti.(Régebben ez működött) Ezt a funkciót a bekapcsolás visszajezö led villogása mutatja.Villog is a led, hogy rögzíti de semmi.A felvétel nincs rajta a winyón.Érdekes módón a time shift funkció és az azonnali felvétel tökéletesen megy csak az előre beállított,műsorújságból nem.(Winyót formáztam már többször is)
Előre is köszi ha valakinek van valami ötlete.
TV:Panasonic TX-P50ST50E
Kábeltv szolgáltató DIGI (DVB-C)
A kérdésem az lenne, hogy a tv-re rá van dugva egy külső winchester.Pár napja vettem észre, a beállított időzítös felvételt nem rögzíti.(Régebben ez működött) Ezt a funkciót a bekapcsolás visszajezö led villogása mutatja.Villog is a led, hogy rögzíti de semmi.A felvétel nincs rajta a winyón.Érdekes módón a time shift funkció és az azonnali felvétel tökéletesen megy csak az előre beállított,műsorújságból nem.(Winyót formáztam már többször is)
Előre is köszi ha valakinek van valami ötlete.
TV:Panasonic TX-P50ST50E
Kábeltv szolgáltató DIGI (DVB-C)
Plazma
Ne keverjük!
A hangszóró, az elektromos hangfrekvenciás jelből mechanikus rezgést előállító alapeleme egy hangsugárzónak.
Hangsugárzó alatt értjük azt a komplexumot , ami tartalmazza a hangszórót, és a hangsugárzás javító foglalatot, ill. adott esettől függően más kiegészítő elemeket is. (váltó, belső huzalozás, csatlakozók, stb) A hangsugárzást javító foglalat lehet többek közt un. hangfal, ami "valamekkora tetszőleges geometriájú lap" hangdoboz, vagy méretéből adódóan hangláda, illetve egyéb formájú test.
Az esetek többségében nagyon helytelenül, egyesek hangfalnak hívnak minden hangsugárzót, ha nem olyan kialakítású akkor is.
Senki nem hívja a kanalat villának, vagy késnek, evőpálcikának, pedig ezek is evőeszközök. Akkor miért is hangfal a basszusreflex, zárt, TL, stb. rendszerű hangsugárzó?
Plazma
Hello, érdeklődnék, vajon mennyiért lehet manapság eladni egy Pioneer 6080d kuro tv-t, hangfalaival, és falikonzoljával együtt??
Előre is köszönöm a válaszokat.
Üdv: Pioneer
Plazma
Most viszont (elvileg) mégis hivatalosan is vége a Panasonic plazmának:
Panasonic plazma tv: "Ennyi, vége!"
Goodbye Plasma - Panasonic Stop Production
Yamaha AX-497, Energy RC-10, Technics SL-PG 490, Oppo DV-983H, Panasonic DP-UB824, Sony UBP-X800M2, Sony ST-SB 920QS, Technics RS-BX404, Squeezebox Classic V3, Dune Homatics Box R 4K Plus, Zgemma H17, Panasonic TX-P42UT50E, Taga Harmony PF2000, Topping D90 III Sabre, iAudio X5L 30GB, Invotone HD2000
Plazma
Sajnos nem kacsa!
De ismét kacsa volt!
Sajnos mi is bedőltünk a hírnek.
Valaki állandóan a háttérben próbálja elnyomni őket, ellenük lobbizik és rendszeresen lejárató híreket "reptet" meg.
Panasonic denies reports it will end plasma production in 2014Nem szűnik meg, pánikra ok nincs.
Yamaha AX-497, Energy RC-10, Technics SL-PG 490, Oppo DV-983H, Panasonic DP-UB824, Sony UBP-X800M2, Sony ST-SB 920QS, Technics RS-BX404, Squeezebox Classic V3, Dune Homatics Box R 4K Plus, Zgemma H17, Panasonic TX-P42UT50E, Taga Harmony PF2000, Topping D90 III Sabre, iAudio X5L 30GB, Invotone HD2000
Plazma
Úúúúú a fenébe.
Most olvasom én is a leállást. Komolyan rossz hír.
Egyébiránt fennáll a lehetősége, hogy az egész spekuláció.
Viszont annál inkább most érdemes belefogni a beruházásba, minél hamarabb, amíg lehet kapni.
Úúúúú a fenébe.
Viszont annál inkább most érdemes belefogni a beruházásba, minél hamarabb, amíg lehet kapni.
Sajnos nem kacsa! Már régóta pedzegetik, és most látták elérkezettnek az időt. A Pana tévérészlege (is) évek óta veszteséges, melyet muszáj csökkenteniük, a hiábavaló fejlesztés (látod, hogy az eladott tévék milyen kis része plazma) pedig rengeteg pénzt nyel el. Inkább átcsoportosítják a fejlesztési kapacitást az LCD (OLED) frontra, illetve meg akarják ők is lovagolni a 4k őrületet (amit ráadásul plazmából nehéz is lenne megcsinálni)!
Mindenki magának hülye...
Plazma
Sziasztok,
most hogy a Panasonic bejelentette, hogy leall tavasztol a Plazma gyartasaval, erdemes-e ilyesmibe beruhazni ?
Varhatok-e extra akciok (Panasonic modellekre)?
Hogy tortent anno amikor a Pioneer (Kuro) kivonult a plazma bizniszbol ?
Úúúúú a fenébe.
- levi75
- Fórumlakó

- Értékelés: 31
Plazma
Sziasztok,
most hogy a Panasonic bejelentette, hogy leall tavasztol a Plazma gyartasaval, erdemes-e ilyesmibe beruhazni ?
Varhatok-e extra akciok (Panasonic modellekre)?
Hogy tortent anno amikor a Pioneer (Kuro) kivonult a plazma bizniszbol ?
| Naim | ProAc | Target Audio | kábelek: Chord, Eupen |
Plazma
Nem tudtok esetleg tanácsot adni, hogy ezeken a Vatera és társain kívül hol tudnék még nézegetni, mert olyan árak mennek ezeken az oldalakon, hogy legszívesebben eret vágnék.
A Hardveraprón nézegessed még.
Pl. itt van egy, nemhogy HD ready hanem FullHD egyből.
Plazma
Szia!
Nézz szét Samsung, vagy LG outletben! Én pár éve ott vettem jó áron LG plazmát szüleimnek. Mostani árakat nem tudom, sajna.
Szia.
Köszönöm a tanácsot, megnéztem és nem rossz, még nem is hallottam erről a lehetőségről.
- attila12345
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 37
Plazma
Ha plazma akkor panasonic,inkább spórolj nem fogod megbánni.Toronymagasan jobb mint a többi,használtban ugyan ez a helyzet / esetleg pioneer/ fogyasztásban a régebbi gépek mint a plazma, mint az lcd kb.ugyan annyit fogyasztott, az újabbak már kevesebbet.
Az lcd térnyerését meg egyszerűen nem tudom megérteni,képileg semmiképpen, meg árban sem, nekem ez egy sötét folt az életemben és elmélkedni fogok rajta még egy ideig.
Plazma
Ebben teljesen igazad van.Ha nincs más akkor az lesz csak gondoltam hátha nátha és van aki tud valami jó kis piacos oldalt...
Szia!
Nézz szét Samsung, vagy LG outletben! Én pár éve ott vettem jó áron LG plazmát szüleimnek. Mostani árakat nem tudom, sajna.
Plazma
Tudod hogy van ez, valaki eladni szereti a cuccosát, valaki meg hirdetni...
Lehet, hogy tényleg jobban jársz ha még gyűjtesz egy kis magot és veszel egy újat garival.
Ebben teljesen igazad van.Ha nincs más akkor az lesz csak gondoltam hátha nátha és van aki tud valami jó kis piacos oldalt...
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6685
Plazma
Az elég szomorú lenne, mert pl. az Euronics-be pont ma láttam 105.000ft Panasonic plazmát 107cm 185w eszik és még garit is kapok hozzá.
Az lehet, hogy sokan irreálisan sokra tartanak egy 6-7 éves plazmát, de az közel sem azt jelenti, hogy el is tudja adni annyiért.
Tudod hogy van ez, valaki eladni szereti a cuccosát, valaki meg hirdetni...
Lehet, hogy tényleg jobban jársz ha még gyűjtesz egy kis magot és veszel egy újat garival.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Plazma
Szerintem 65e magasságában nem is nagyon fogsz fiatalabbakat találni, pláne a megadott méretben.
De azért sok sikert!
Az elég szomorú lenne, mert pl. az Euronics-be pont ma láttam 105.000ft Panasonic plazmát 107cm 185w eszik és még garit is kapok hozzá.
Az lehet, hogy sokan irreálisan sokra tartanak egy 6-7 éves plazmát, de az közel sem azt jelenti, hogy el is tudja adni annyiért.