Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
R.I.P.
R.I.P.
Fodesz!
Nagyon sajnálom. Őszinte részvétem így, ismeretlenül is.
R.I.P.
Őszinte részvétem !
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6450
R.I.P.
Még egyszer őszinte részvétem, kitartás a családnak!
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
- viri
- V.I.P.

- Értékelés: 1657
R.I.P.
Nehezen tudok bármit is írni, Fodesz... Nyugodjon békében!
Audio PC(PPV3)- Core Audio Karuna USB/spdif - Audio Note DAC3 - Audio Note Soro SE - PS Audio Delta 250 monoblokkok - JBL 250Ti Classic Edition - 2db Rythmik Audio F15 sub - Audience Conductor hf kábel + ic-k, Entreq Primer pro usb, ösvény végén: Siltech octopus signature
-
Vendég
R.I.P.
Őszinte részvétem!
Nagyon sok erőt kívánok az elkövetkezendő időszakra!
- zozoweb
- V.I.P.

- Értékelés: 115
R.I.P.
Nehéz szavakat találni... Nagyon sajnálom! Öszinte részvétem!
Forrás: Saját építésű Audio PC+ Roon server PC I5-I7 8 és 12 körös full lineáris táp+ clockok
DAC: Chord Qutest+módosított powerbank
Előfok+füles: Saját építésű módosított Zana Deux
Végfok: Saját építésű Csöves 6C33C SE
Hangfal: Kölcsi hangfal, Focal Clear Pro
Kábelek: Freebá, Nordost, VH Audio
DAC: Chord Qutest+módosított powerbank
Előfok+füles: Saját építésű módosított Zana Deux
Végfok: Saját építésű Csöves 6C33C SE
Hangfal: Kölcsi hangfal, Focal Clear Pro
Kábelek: Freebá, Nordost, VH Audio
- Morph
- Törzsvendég

- Értékelés: 626
R.I.P.
A jók elmehetnek!!Akit elengednek annak mindig könnyebb ,mint azoknak ,akik itt maradnak,az élet igazságtalan ,de el kell fogadjuk!!Fogadjátok őszinte részvétem,nagyon sajnálom!!
"You can't tell time,time tells you!!!"
Nappali! MoziTCL 75C935 , Pc,
"Pinyó" mozi 7.1.4: PJ: Epson 12000B, ,Proci , Hang: KRIX Vászon: Screen research, Madzag: Wire World Helicon OCC,Fapaci. SUB:Krix, Arendal
"Pinyó" mozi 7.1.4: PJ: Epson 12000B, ,Proci , Hang: KRIX Vászon: Screen research, Madzag: Wire World Helicon OCC,Fapaci. SUB:Krix, Arendal
R.I.P.
Eddig sem voltam túl jól, 2 napja műtötték a képemet, de ez a hír lesújtott.... Egyszerűen nem találok szavakat, mélységesen sajnálom a történtéket. Mint apa, szintén 7 éves a gyermekem, csak sejteni tudom a fájdalmat amit egy gyermek elvesztése okoz. Őszinte részvétem nektek, és kitartást ehhez a nehéz időhöz! A szavak mit sem érnek ilyenkor....
Sztereó: Parasound végfok,Origen S16T zenei HTPC, iPad Air 5, Topping D30 Pro DAC, Transparent Audio Hangsugárzó kábelezés, Paradigm Monitor SE3000.
Mozi: Onkyo TX-NR809 erősítő, Synology NAS218 plus, Paradigm hangsugárzók, Jamo J110Sub, Optoma UHD35, Viablue SC2 kábelezés, Dune Pro Vision 4K Solo.
Mozi: Onkyo TX-NR809 erősítő, Synology NAS218 plus, Paradigm hangsugárzók, Jamo J110Sub, Optoma UHD35, Viablue SC2 kábelezés, Dune Pro Vision 4K Solo.
- dondusfi
- Fórumlakó

- Értékelés: 305
R.I.P.
Őszinte részvétem Fodesz
Média:
Panasonic TX-55EX600E
Onkyo AVX-380
Dune HD Solo Lite
APPLE TV HD gen4
Pioneer BDP-51FD
Stereo:
Hegel H80
WiiM Ultra
Rega Plannar 2
Pro-Ject Phono box S3 B
Monitor Audio GS20
Egyéb:
B&W P5
Logitech Harmony 300, One
Synology DS212j
Panasonic TX-55EX600E
Onkyo AVX-380
Dune HD Solo Lite
APPLE TV HD gen4
Pioneer BDP-51FD
Stereo:
Hegel H80
WiiM Ultra
Rega Plannar 2
Pro-Ject Phono box S3 B
Monitor Audio GS20
Egyéb:
B&W P5
Logitech Harmony 300, One
Synology DS212j
R.I.P.
Eddig sem voltam túl jól, 2 napja műtötték a képemet, de ez a hír lesújtott.... Egyszerűen nem találok szavakat, mélységesen sajnálom a történtéket. Mint apa, szintén 7 éves a gyermekem, csak sejteni tudom a fájdalmat amit egy gyermek elvesztése okoz. Őszinte részvétem nektek, és kitartást ehhez a nehéz időhöz! A szavak mit sem érnek ilyenkor....
Sztereó: Parasound végfok,Origen S16T zenei HTPC, iPad Air 5, Topping D30 Pro DAC, Transparent Audio Hangsugárzó kábelezés, Paradigm Monitor SE3000.
R.I.P.
Eddig sem voltam túl jól, 2 napja műtötték a képemet, de ez a hír lesújtott .... Egyszerűen nem találok szavakat, mélységesen sajnálom a történtéket. Mint apa, szintén 7 éves a gyermekem, csak sejteni tudom a fájdalmat amit egy gyermek elvesztése okoz. Őszinte részvétem nektek, és kitartást ehhez a nehéz időhöz! A szavak mit sem érnek ilyenkor....
- donignatio
- Nincs visszaút

- Értékelés: 99
R.I.P.
Fogadjátok őszinte részvétem.
Manley Labs muse electronics Von Schweikert Audio Kimber Kable Astell&Kern Meze Cl
R.I.P.
Őszinte részvétem nem is tudod ,hogy mennyire együtt érzek veletek !
Most muszáj nagyon erősnek lennetek és együtt erősek is lesztek!
Nagyon szomorú vagyok és sokat gondolok rátok így ismeretlenül is .
R.I.P.
Őszinte részvétem Fodesz !
Mistech
R.I.P.
Őszinte részvétem !
R.I.P.
Nehéz ilyenkor bármit mondani.
Részvétem. Légy erős !
M Csaba
R.I.P.
Őszinte részvétem