Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
La Pavoni Europiccola
La Pavoni Europiccola
Szinte teljesen ujnak mondhato,mert tenyleg nem hasznaltam. A tomitesek sem oregedtek el. Dobozban pihent 20 evet,
La Pavoni Europiccola
Hello. XVI ker, vagy Kerepesen kiprobalhato.
Minden kaphato hozza itt Magyarorszagon.
Egy komplett tomito szett kb 8000-9000 Ft
A daralastol ,meg a kave tomoritestol fugg sokminen.
La Pavoni Europiccola
Ez tetszik! Utána néztem a neten, elég vegyes minőségű kávékat főztek le vele... gondolom sok függ az ügyességtől, darálás beállítástól stb...
Foglalkoztat a vásárlás, de egy ennyi idős gépnek hogy működik az alkatrész ellátása? Pl.: tömítő gumi...?
Merre lenne a készülék, ha meg akarnám nézni?
Üdv.: Laci
Hello. XVI ker, vagy Kerepesen kiprobalhato.
Minden kaphato hozza itt Magyarorszagon.
Egy komplett tomito szett kb 8000-9000 Ft
A daralastol ,meg a kave tomoritestol fugg sokminen.
- peterson
- V.I.P.
- Értékelés: 795
La Pavoni Europiccola
La Pavoni Europiccola
Eladó néhány alkalommal használt La Pavoni Europiccola kávéfőző kifogástalan állapotban .
A keszuleket kb 1992 -ben vettem , kb 4-5 alkalommal hasznaltam.
Lehet sokan nem tudják, és megijednek attól, hogy milyen régi a készülék. A 2000-es év előtt gyártott laPavoni presszógépek sokkal jobb konstrukciók voltak, mint a napjainkban gyártottak. Érdemes lenne ennek a ténynek utánanéznie annak, aki komolyan ilyen kávémasinába gondolkodik. Sokan úgy gondolják, hogy a készülék kapacitása (0.8 bar nyomás) nem elegendő. Ne felejtsék el, hogy a 26 cm –es erőkarra, ha csak 15 kg terheléssel nehezedek rá, az képes 10 báros nyomást is produkálni.
Ára: 85000 Ft
Ez tetszik! Utána néztem a neten, elég vegyes minőségű kávékat főztek le vele... gondolom sok függ az ügyességtől, darálás beállítástól stb...
Foglalkoztat a vásárlás, de egy ennyi idős gépnek hogy működik az alkatrész ellátása? Pl.: tömítő gumi...?
Merre lenne a készülék, ha meg akarnám nézni?
Üdv.: Laci
La Pavoni Europiccola
La Pavoni Europiccola
Eladó néhány alkalommal használt La Pavoni Europiccola kávéfőző kifogástalan állapotban .
Lehet sokan nem tudják, és megijednek attól, hogy milyen régi a készülék. A 2000-es év előtt gyártott laPavoni presszógépek sokkal jobb konstrukciók voltak, mint a napjainkban gyártottak. Érdemes lenne ennek a ténynek utánanéznie annak, aki komolyan ilyen kávémasinába gondolkodik. Sokan úgy gondolják, hogy a készülék kapacitása (0.8 bar nyomás) nem elegendő. Ne felejtsék el, hogy a 26 cm –es erőkarra, ha csak 15 kg terheléssel nehezedek rá, az képes 10 báros nyomást is produkálni.
Az én karos Elektrám kb ennyi idős.A rugóját kell kicserélni, de ezen kívül semmi baja.
Az a La Pavoni egy legenda.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
http://www.avxcafe.hu/
La Pavoni Europiccola
La Pavoni Europiccola