Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Saját hifis cuccaimról készült képek

davidka33
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 372

Hozzászólás Szerző: davidka33 »

A két doboz között, valószínűleg, nagy különbségek vannak, ez vitathatatlan.

Most melyik két dobozra gondolsz?

bege
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 635

Hozzászólás Szerző: bege »

Értelek, de ha én venni szeretnék egyet, akkor most mennyi lenne? De ez nem is lényeges!

A két doboz között, valószínűleg, nagy különbségek vannak, ez vitathatatlan. Mondom ezt úgy, hogy mindkettőt hallottam.

bege
Törzsvendég
Törzsvendég

A következő dobozod, remélem, egy Bodor doboz lesz!

Ezért, nem is olyan rég, még lepontoztak volna!

davidka33
V.I.P.
V.I.P.

Gondolom megkérdezhetem, ha már megjelent a nyilvánosság előtt. Mit tapasztaltál, a Swans-hoz viszonyítva? Köszi.

Ez a Spendor egy nagyon szerethető hangú doboz! Ha egyszer cserélem az enyémet, ilyenre cserélem!
A középtartománya fantasztikus! Még ennyire jó énekhangot nem hallottam itthon... A mélyek is teljesen megfelelnek.
A Swans kicsit részletezőbb doboz. A középtartományt viszont tolakodónak hallom. (Ezek szerint csak megszoktam az első meghallgatás óta...)
Az új árukat nézve sem egy kategória a két doboz, de ez a hangjukon is hallatszik!

AVX
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3319

Hozzászólás Szerző: AVX »

Gondolom megkérdezhetem, ha már megjelent a nyilvánosság előtt. Mit tapasztaltál, a Swans-hoz viszonyítva? Köszi.
Ja ja.Én is szívesen olvasnék erről.
Az a Spendor nem lehet rossz.
Nekem a 7-es volt, ha jól emlékszem.
Én nem nagyon szerettem bele, de aki megvette, ő meg igen.

bege
Törzsvendég
Törzsvendég

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Igaz nem saját cucc,
A képeket néztem először, azt hittem megint beújítottál..

davidka33
V.I.P.
V.I.P.

Igaz nem saját cucc, de nálam vendégeskedik pár napig ez a Spendor S5e hangsugárzópár!   Egy kicsit tesztelgetem...

Vendég

Köszönöm a dícsérő hozzászólásokat és építő megjegyzéseket!
Megvettem ma az új kábeleket és ideálisabb helyzetbe hoztam a frontokat.

Köszi Fodesz a galéria teljesen saját tervezés és kivitelezés volt. A berendezés nagy része is saját tervezés...

Lassan eljutok az upgrade részhez is.

Hangfalaknál e 3 között vacilálok:
Mordaunt Short Aviano 6 + 1 + 5C 5.0-ás szett + Aviano 7 sub
Dynavoice Definition DF-5 5.0-ás szett (esetleg DF-6) + Proson R10 sub
Dynavoice Challenger M-65 EX 5.0-ás szett + Proson R10 sub

erősítő: Pio VSX-923 v. Onkyo TX-nr616

mediaplayer: Mede8er MED600X3D

és már készül a maszkoló rolóm is

4you
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1212

Hozzászólás Szerző: 4you »

Igen tudom, most várom az új hangfalkábeleket, a bútor átalakítás miatt a régiek pont rövidek és nem tudtam el húzni a faltól a hangfalakat.
A jobb oldalit sajnos nem tudom oldal irányban elhúzni a sarokból, ez szoba adottsága, de ha előrébb jön már nem lesz annyira benn.

Pedig ki kéne,mert ez olyan,mint amikor egy koporsóban fekszik az ember,valahogy nem kap levegőt,ha kikel egyből jut levegőhöz is. Bocs a hasonlatért.
Rendszer:
Hangsugárzó: Focal Jm Lab cobalt 806/Dynaudio DM 2/8
Erősitő: Heed Obelisk pro/Diy Hybrid amplifier.
Forrás: Philips 618 csöves tuningolt/Cary CDP1

AVX
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3319

Hozzászólás Szerző: AVX »

tetszetős, de a hangfala(ka)t ki kellene húznod a sarokból, illetve a faltól is távolabb kéne tenned.

Pont ezt akartam én is írni.

tigris
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 119

Hozzászólás Szerző: tigris »

Úgy érzem eljött az idő, hogy megmutassam én szerény "házimozi" nappalimat.
egyéb:DIY vászontakaró polc ledes frontvilágítással, DIY átalakított Ikea Besta média tároló, Látszóbeton média fal, projektor kábelezés polcba rejtve

Tudom nem egy high-end rendszer vagy moziszoba, de nekem a lehetőségekhez képest megfelel.

Ami még jön:
Erősítő + hangrendszer + médialejátszó upgrade
motoros vászon maszkoló roló a takarópolcba beépítve

Szívesen fogadok bármi észrevételt, véleményt.

Sorry a képekért, telefonnal készültek, hamarosan lesznek jobb minőségűek is ha akarjátok.

Gratula...Nagyon tetszik a galéria, ahogy megoldottad!
Sztereó: Parasound végfok,Origen S16T zenei HTPC, iPad Air 5, Topping D30 Pro DAC, Transparent Audio Hangsugárzó kábelezés, Paradigm Monitor SE3000.

Mozi: Onkyo TX-NR809 erősítő, Synology NAS218 plus, Paradigm hangsugárzók, Jamo J110Sub, Optoma UHD35, Viablue SC2 kábelezés, Dune Pro Vision 4K Solo.

Vendég

Igen tudom, most várom az új hangfalkábeleket, a bútor átalakítás miatt a régiek pont rövidek és nem tudtam el húzni a faltól a hangfalakat.
A jobb oldalit sajnos nem tudom oldal irányban elhúzni a sarokból, ez szoba adottsága, de ha előrébb jön már nem lesz annyira benn.

GTomi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 748

Hozzászólás Szerző: GTomi »

Szívesen fogadok bármi észrevételt, véleményt.

tetszetős, de a hangfala(ka)t ki kellene húznod a sarokból, illetve a faltól is távolabb kéne tenned.
Brio,DacMagic 200M + TMP táp,PC/PP V2/Audirvana,Revox B226,Hivox monitor,HiDiamond D3 hfkábel+D3 rca,IsoTek Premier/Initium/Hivox táp,Oyaide Neo usb a-b,QED QE6200 koax,AQ Forest RJ/E Ethernet,ifi LAN iSilencer,Viablue absorber+HS spike disc,NAD C552+AT120Eb+Hivox phono

amajci
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 30

Hozzászólás Szerző: amajci »

Szerintem egyáltalán nem szerény, sokan örülnének neki.

Vendég

Úgy érzem eljött az idő, hogy megmutassam én szerény "házimozi" nappalimat.Rendszer:tv: Panasonic TX-P50G30projektor: Benq W1070 3D FullHD + Grandview oldalfali konzolerősítő: Pioneer VSX-920Khangrendszer: Proson Event 5.0Médialejátszó: Egreat R6S 3D lejátszóKonzol: Xbox360slim + kinectvászon: Grandview CNV 106" motoroskábelek: Kácsa audioegyéb:DIY vászontakaró polc ledes frontvilágítással, DIY átalakított Ikea Besta média tároló, Látszóbeton média fal, projektor kábelezés polcba rejtveTudom nem egy high-end rendszer vagy moziszoba, de nekem a lehetőségekhez képest megfelel.Ami még jön:Erősítő + hangrendszer + médialejátszó upgrademotoros vászon maszkoló roló a takarópolcba beépítveSzívesen fogadok bármi észrevételt, véleményt.Sorry a képekért, telefonnal készültek, hamarosan lesznek jobb minőségűek is ha akarjátok. 

HoriTon
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 686

Hozzászólás Szerző: HoriTon »

CD futómű: Jadis JD2
DAC: Pro-Ject Dac Box RS2
Digitális futómű: Lumin U2 Mini + PD Creative PSU
Deck: Nakamichi LX5
Erősítő: HoriTon AN SE 300B
Hangfal: Audio Note E/LX Hemp kit
Kábelek: HiDiamond D8; AQ Thunder; Nordost H2; ValhallA Aura, Aurora
Elosztó: Fisch Audiotechnik Reference Line

Pali82
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 59

Hozzászólás Szerző: Pali82 »

Kis saját :-)

DIY EAR859

Philips CD371 (egyenlőre)

SONIDO SFR175

suprnova
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 189

Hozzászólás Szerző: suprnova »

OFF: én is kísérleteztem anno, de nem hallottam különbséget, a forrás cd játszó-dac egy gyártótól, majd cd rippel és pendriveon flac dacba dugva, semmi különbséget nem hallottam/tunk a flac eac-val volt rippelve. most az aláírásomban szereplő láncról nyomom a flacot.
Auralic Vega S1 -> Naim HiCap DR -> Naim Supernait 3 -> Chord Epic XL -> AE1 40th Anniversary (Sennheiser HD600)

earforce
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3016

Hozzászólás Szerző: earforce »

Lehet, hogy FLAC=Wav, de amikor hallgattam egy kozel 1 millios rendszeren mindket felvetelt, kottazhato volt a kulseg a WAV javara egyertelmuen...lehetett koze annak, hogy a WAV cd-rol ment a FLAC meg pendriverol?
A benti zörgőmön szórakoztam ezzel, miután szóba jött a téma.
A forrás: dell E6240, külső vinyóról WAV+ átkonvertálba FLAC-ból ua. a nóta. Majd a láncban edirol DAC, utánakötve egy kínai hibrid csöves fülesvas, majd a nyolcszázaska. Nemtom ez hánymilliós rendszernek számít sztereóban, de nem is érdekel, mindenesetre semmi difi nem jött ki a wav javára. Az is lehet, hogy kezdek megsüketülni.

A mondatod 2. felére viszont csak azt tudom reagálni, hogy a kérdés vicc? -magam sem akartam elhinni, mikor az egyik szakkollégánál ua-t a zenét meghallgattuk, ua-ról a rendszerről, csak épp a forrás gép cserélődött fel laptopról -> desktopra, majd fordítva. Oly fokon jobban szólt a laptopnál a kb. 10éves PC, hogy nem hittem a fülemnek.

És, hogy ONtopikok is legyünk kicsit:

SYNOLOGY|ZIDOO Z30PRO|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO|CHORD MOJO|GUSTARD H10|DAN CLARK NOIRE X

gianni321
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 896

Hozzászólás Szerző: gianni321 »

"a nagy kiadók szinte teljesen digitális, letölthető terjesztési formára állnának át, és 2013-tól kezdődően csak és kizárólag a különleges kiadások, valamint a legeslegnagyobb előadók albumai jelenhetnek meg CD-n."

nem tudom, így van-e ez ?

Én sem.
Hypsos Ferrum --> Lumin U1 Mini --> Audiomat Maestro 3 --> Audio Research LS28 --> Balanced Audio Technology VK600SE --> Sonus Faber Stradivari Kábelezés: MDA

gianni321
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 896

Hozzászólás Szerző: gianni321 »

No ez pont megvan nekem is. Otthon kipróbálom és megírom a tapasztalataim.
ABX comparatorral hallgattad össze? Ez azért jó, mert önmagadat tudod vaktesztelni.

Semmi extra, csak fül. Azt viszont több rendszerben, nem is szóltam előre, hogy ez most összehasonlítás lesz.
Hypsos Ferrum --> Lumin U1 Mini --> Audiomat Maestro 3 --> Audio Research LS28 --> Balanced Audio Technology VK600SE --> Sonus Faber Stradivari Kábelezés: MDA

Vendég

vagy amiből a flac "lett" volt gyengébb forrás, vagy bitráta stb
nem... mert egy cdrol probaltam ki a ket formatumot

GTomi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 748

Hozzászólás Szerző: GTomi »

Lehet, hogy FLAC=Wav, de amikor hallgattam egy kozel 1 millios rendszeren mindket felvetelt, kottazhato volt a kulseg a WAV javara egyertelmuen...lehetett koze annak, hogy a WAV cd-rol ment a FLAC meg pendriverol?
vagy amiből a flac "lett" volt gyengébb forrás, vagy bitráta stb
Brio,DacMagic 200M + TMP táp,PC/PP V2/Audirvana,Revox B226,Hivox monitor,HiDiamond D3 hfkábel+D3 rca,IsoTek Premier/Initium/Hivox táp,Oyaide Neo usb a-b,QED QE6200 koax,AQ Forest RJ/E Ethernet,ifi LAN iSilencer,Viablue absorber+HS spike disc,NAD C552+AT120Eb+Hivox phono

Vendég

Lehet, hogy FLAC=Wav, de amikor hallgattam egy kozel 1 millios rendszeren mindket felvetelt, kottazhato volt a kulseg a WAV javara egyertelmuen...lehetett koze annak, hogy a WAV cd-rol ment a FLAC meg pendriverol?Akkor hiteles ha egy a forrás.A rendszer árát hagyjuk. Az méregetés csak.

A flac meg azért kisebb méretű .....mert tömörített, pont ez a lényeg.

Válasz küldése

Vissza: “Galéria”