Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Bege dobozai
Bege dobozai
Mármint?
Érzékenysége; frekv. tartománya; ami érdekelne.
AVM Evolution CD 5.2 ; Usher Audio ; Ayon Spirit III MK III. - KT150 ; Valhalla Aura V2 ; DH labs ; Tellurium Q ; Pointe ; Bodor +; TIDAL
Bege dobozai
Gyönyörű doboz lett ez is, profi tervezés, kivitelezés! Csak gratulálni tudok!
Egyszer szívesen meghallgatnék egy ilyen kaliberű hangfalat...
Egyszer szívesen meghallgatnék egy ilyen kaliberű hangfalat...
Bege dobozai
Oké,
Kuncogjál csak!!!
Bege dobozai
Kuncogjál csak!!!
Bege dobozai
Paint-tel fél perec Neked tovább tart majd mire rendberakod
Na, ez gyorsan megvolt!
Bege dobozai
post-18548-0-82105100-1373532906 (1).jpgpost-18548-0-82105100-1373532906.jpg
Már ettől a gagyi bevonalazástól egyensúlyba került valamennyire
Na, ez gyorsan megvolt!
Bege dobozai
Már ettől a gagyi bevonalazástól egyensúlyba került valamennyire
Bege dobozai
Hát ha ettől pont olyan lenne mint egy ketrec, akkor megette a fene
Szerintem meg messze nem lenne olyan, mert az oldalán a csíkozás nem annyira hangsúlyos a fa színe miatt. Így viszont egy sima festett MDF lap vigyorog rád és sugározza az olcsóságot, urambocsá "gagyiságot". Nem itt kéne elrontani, ha már a többi része ennyire kiváló kidolgozottságú.
Építő szándékkal javaslom, nem kötekedésből!
Amúgy nekem mindegy, de én inkább lebontanám és újraépíteném az elejét, vagy utólag szerelnék rá díszítő elemeket, akár CNC mart aluminiumból. Könnyen lehet hogy akusztikai szempontból sem ártana neki.
Ez csak egy tipp!
Igen, csakhogy ám ennek nem csíkos a teljes oldala...
Úgy már lehet olyan lenne mint egy ketrec. ;-)
Bege dobozai
Tényleg, ezen is milyen gázul mutat
Igen, csakhogy ám ennek nem csíkos a teljes oldala...
Úgy már lehet olyan lenne mint egy ketrec. ;-)
Finesse !
Bege dobozai
Otlm által említett csíkozás nem mutatna jól ezért még más megoldással igyekszik Bege megtörni azt a területet.
Tényleg, ezen is milyen gázul mutat
Szóval mégiscsak jól látom hogy ott valahogy nem az igazi...köszi szépen!
Bege dobozai
Tegnap sikerült megnéznem Bege dobozát, és sajnos a képek egyáltalán nem adják vissza a doboz valódi mivoltát. Az ívei, az elő- és hátlap dőlése, a színek és az árnyak élőben egészen más sziluettet mutatnak mint a lenti képeken.
(Én is készítettem pár fotót, de csak csóválom a fejem, hogy mennyire nem jön át a képeken az amit láttam. => A dobozhoz majd profi fotós is kell. J )
Ez a doboz borzasztó jól néz ki “élőben”!
A doboz dizájnja és a megvalósítása is prémiumkategóriás, a furnérozás, felületkezelés, “bőrözés” és az ívek illesztése is mind-mind tökéletesek. Az alkotás egésze pedig egy igazi remekmű!
Gratulálok Begének hozzá!
A mester szakértelme és a hosszú tervező munka miatt már most biztos vagyok benne, hogy ennek prémiumkategóriás (hájend? J ) hangja lesz, ha elkészül. (Megjelenésében már most az!)
No persze Bege nem unatkozik, mert a váltózás és a megjelenés véglegesítése még hátravan:
A lábazat egy kicsit szerényebb lett arányait tekintve a doboz méretéhez viszonyítva, de ezen Bege még korrigálni fog, hogy egységesebb legyen a mű. Ez valószínű kicsit majd feldobja a mélyhangszóró alatti rész monotonitását.
Otlm által említett csíkozás nem mutatna jól ezért még más megoldással igyekszik Bege megtörni azt a területet. (Talán egy kis névtábla kerül oda? J ) Az előlapi csíkozás az oldallapok függőleges marása miatt erőltetett lenne. Lehetséges, hogy nem mutatna jól, ezért az nem játszik/játszott.
Finesse !
Bege dobozai
A várható paramétereiről lehet tudni valamit ?
Mármint?
Bege dobozai
Nagyon szép!
Lehet egy a dizájnnal összefüggő észrevételem? A mélysugárzó alatti viszonylag nagy sík felületet nem lett volna jó megtörni rovátkolással, mint a Kharma és Hifis dobozán is van? Szerintem egy picit harmonikusabb lenne az eleje, de mondom, így is nagyon szép! Gratulálok hozzá!
Mennyibe kerül egy ilyen hangszóró készlet?
Most már, nem tudom becsíkozni! Az árakat, Te is meg tudod nézni. Köszi szépen!
Bege dobozai
Nagyon szép!
Lehet egy a dizájnnal összefüggő észrevételem? A mélysugárzó alatti viszonylag nagy sík felületet nem lett volna jó megtörni rovátkolással, mint a Kharma és Hifis dobozán is van? Szerintem egy picit harmonikusabb lenne az eleje, de mondom, így is nagyon szép! Gratulálok hozzá!
Mennyibe kerül egy ilyen hangszóró készlet?
Bege dobozai
Gratulálok, gyönyörű igényes munka !
A várható paramétereiről lehet tudni valamit ?
AVM Evolution CD 5.2 ; Usher Audio ; Ayon Spirit III MK III. - KT150 ; Valhalla Aura V2 ; DH labs ; Tellurium Q ; Pointe ; Bodor +; TIDAL
- ajkamici
- V.I.P.
- Értékelés: 851
Bege dobozai
Ezt meg kell nézni és hallgatni !!
Hozd el hozzánk, s meghallgatjuk
Gratulálok, szép hangfal lett.
DCS Debussy / Aurender A100 / Leben CS600 / Harbeth M40.2 - Entreq Olympus - Shunyata Research és Radnai kábelezés
Bege dobozai
Az AT-hoz képest milyen?
A két hangszóró között, nincs sok különbség. A két doboz között, viszont van. Várjuk meg amíg elkészül, aztán meglátjuk.
Bege dobozai
Igen, jó lenne! Ez már, csak azért is érdekes, mivel a két hangszóró, teljesen más "beállítottságú".
Az AT-hoz képest milyen?
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
http://www.avxcafe.hu/
Bege dobozai
Igen, jó lenne! Ez már, csak azért is érdekes, mivel a két hangszóró, teljesen más "beállítottságú".
- pj-
- Törzsvendég
- Értékelés: 725
- Kapcsolat:
Bege dobozai
Ez még nyilván, nincs kész, de már most megdöbbentő! Kíváncsi leszek, hogy mit tud majd nyújtani, a 11-581-hez viszonyítva.
Gratulálok, szép hangfal lett.
Bege dobozai
Évek óta ezt hajtom én is. Sokkal drágább wooferek sem mind érnek föl a 12"-os ETON minőségéhez...
Ez még nyilván, nincs kész, de már most megdöbbentő! Kíváncsi leszek, hogy mit tud majd nyújtani, a 11-581-hez viszonyítva.
Annyit mondanék, aki hasonló méretben, kategóriában, keres woofert, mindenképp vegye számításba. Brutál!
Évek óta ezt hajtom én is. Sokkal drágább wooferek sem mind érnek föl a 12"-os ETON minőségéhez...
- ValhallA
- Tizezresek klubja
- Értékelés: 6980
Bege dobozai
Annyit mondanék, aki hasonló méretben, kategóriában, keres woofert, mindenképp vegye számításba. Brutál!
"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)