Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
A Te Blu-Ray gyűjteményed
-
Vendég
Mai szerzemény, így már 47 db kék van a birtokomban.
Ezek most érkeztek meg Amerikából:
- fodesz
- V.I.P.

- Értékelés: 5164
Már jóideje nem jött nagyobb BD pakk,ezért most pótoltam. Heti hatos. A Bárányok hallgatnak illetve a Faun labirintusa bontatlanok voltak. edm fórumtársnak köszönet értük!
- fodesz
- V.I.P.

Mai beszerzés:
DSC03028.JPG
Az első része már régóta nagy kedvenc, még a VHS-korszak elejéről, az dvd-n megvan nekem már vagy két éve.
Posza grat.Nekem is szinte végig megvolt ez a filmem a VHS idejéből is,ma már csak DVD-n.
990,- talán megér(t)..
Igc mindenképpen megéri. Egy spéci TV-n gyönyörű képeket láthatsz ebből a Blu ray-ből...
990,- talán megér(t)..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Mai beszerzés:
Az első része már régóta nagy kedvenc, még a VHS-korszak elejéről, az dvd-n megvan nekem már vagy két éve.
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Gratula!
Az utolsó szamuráj nekem nagy kedvencem volt a dvd-korszakba, ideje lenne kékben is beszerezni...
Köszi! Támogatom a ötleted (no, nem anyagilag ), tegnap este néztem meg BD-n, nagyon rendben van.
- fodesz
- V.I.P.

T-Tboy grat jó filmeket szereztél! A Rettenthetetlen királyság!!Alapmű a film!
Spiky, Posza, fodesz gratula az újabb szerzeményekhez!
A Kill Bill 1-2.része nekem is meg van, nagy kedvencek. Jó filmek és nem mellesleg a zenék is jók bennük!
Nekem ma ezek érkeztek, így 46 tagúra bővült a kis gyűjtemény.
Végre A hazafi mellett tudhatom A rettenthetetlent is.
Terhes társaság 3490.-.jpg
Az utolsó szamuráj 3490.-.jpg
Dupla lemezes kiadás.
A rettenthetetlen dupla 2990.-.jpg
Gratula!
Az utolsó szamuráj nekem nagy kedvencem volt a dvd-korszakba, ideje lenne kékben is beszerezni...
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Spiky, Posza, fodesz gratula az újabb szerzeményekhez!A Kill Bill 1-2.része nekem is meg van, nagy kedvencek. Jó filmek és nem mellesleg a zenék is jók bennük! Nekem ma ezek érkeztek, így 46 tagúra bővült a kis gyűjtemény.Végre A hazafi mellett tudhatom A rettenthetetlent is. Dupla lemezes kiadás.
- fodesz
- V.I.P.

Na de mért???
én (sajna) mióta HD a proji, egyszerűen nem bírok már dvd-re sem fanyalodni (na persze főleg, ha HD is elérhető amit néznék)
szerintem csak azért mert occo volt meg a gyűjtemény darabja...
így áll nekem is vagy 600-700 DVD a fiókban
Lacy! Azért mert a Bourne filmeket szeretem és már nincs "kedvem" BD-n újra beszerezni őket viszont DVD-n ezzel az új résszel kiegészítem a Trilógiát.. Nekem is van kb 600-700 DVD-m de ki nem dobom őket mert van jobb minőség.(Egyébként projin is teljesen jó és nézhető volt a képe).Ehhez persze azért jó forrás készülékre van szükség ha már projin kell hogy menjen valami DVD film..
Médialejátszónak van USB a TV-n is a nappaliban BD playeren is,sajnos a sz.gépem még nem elég fejlett ahhoz hogy HD-s filmeket töltsek le mert egy 2.0TB vinyónak (vagy annál több) akkor van értelme. A net sebességem sem valami komoly.A fejlesztés mindíg másra terelődött de én is szeretnék egy komoly MP-ert a mozi részlegen majd nagyobb tárhellyel ha nagy leszek.
"....arról legalább törölhet az ember...""... nem porosodik a felesleges és semmibe nem került .."
Ez szerintem OFF egy "gyűjtős" topikban Egy gyűjtő nem ismeri azt a szót hogy "letörlök egy filmet" főleg akik valóban nagy filmkedvelők és szeretik elővenni a régi lemezeket is. Pl ha kedvem támad egy 80's évekbeli akciófilmhez vagy egy kaszabolós Jason horrorhoz nem fogom letölteni pusztán azért,csak leveszem a polcról és mehet is.Egy filmgyűjtő máshogy gondolkodik.Erről már beszélgettünk azt hiszem itt a topikban.Ezt így el kell fogadni,ennek is megvan a varázsa,akit meg nem érdekel az letölt és töröl és így tovább... Sajnos kevés nagyon jó új fim van ahhoz hogy legyen mindíg "letöltenivaló" Pláne HD minőségben.
- GTomi
- V.I.P.

- Értékelés: 698
Az én BD gyűjteményem ilyeneken van
nekem csak külső vinyós és 1TB, de arról legalább törölhet az ember, nem porosodik a felesleges és semmibe nem került
RegaBrio, CA DacMagic 200M + TMP táp, PC/PaulPang/Audirvana, Revox B226, Hivox 3 utas zárt monitor, HiDiamond D3 hfkábel + D3 rca, IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek, Oyaide Neo usb a-b, QED QE6200 koax, Audioquest Forest RJ/E Ethernet, ifi LAN iSilencer, Viablue absorber+HS spike disc
Az én BD gyűjteményem ilyeneken van
-
Vendég
Na de mért???
én (sajna) mióta HD a proji, egyszerűen nem bírok már dvd-re sem fanyalodni (na persze főleg, ha HD is elérhető amit néznék)
Amióta nekem is megvan a palzam én sem vettem DVD-t
Nah jó egyet igen, mert az nem jelent emg BD-n meg 2990-hufért szerintem jó vétel volt, az az Üvegtigris trilógia gyűjtő dobozban.
De én is csak BD-ket veszek fórumokról, meg akciós kiadásokat.
A Bourne Legacy olcsó volt így nem hagytam ki a DVD verziót. Egészen pontosan azért nem mert a komplett Trilógia megvan DVD-n így akkor már ezzel a résszel teljes lesz.
Na de mért???
- fodesz
- V.I.P.

Ezek friss lemezek.Két BD és egy DVD.Idei első DVD-m! A Bourne Legacy olcsó volt így nem hagytam ki a DVD verziót. Egészen pontosan azért nem mert a komplett Trilógia megvan DVD-n így akkor már ezzel a résszel teljes lesz.
Lélekszám: 121db BD film...
- fodesz
- V.I.P.

Posza,Spiky grat jó filmek! Én is szereztem párat majd ha lesz időm teszek föl képet...
Mai:
-
Vendég
Ma ezek jöttek.
A pók bontatlan volt, igaz O-ring nem volt hozzá, de azért így is szép kiadvány, főleg, hogy tele van magyar feliratos extrákkal!
Jelenleg 46 db BD.
Spiky,Posza gratula a frissekhez!
Köszi!
Ezt online rendeltem a MM-tól. A helyi postán lehetett átvenni ma reggel, hétfőn rendeltem meg. 1000ft volt összesen, és a szállításért nem számítottak fe semmit. Ez így elég jól hangzik... A negyvenedik filmem kékben.
-
Vendég
Thx.
Holnap jön ismét kettő.
Ezzel le is tudva ez a hónap.
Remélem nem lesz valami jó akcióba vagy itt a fórumon, mert különben nem eszem már ebben a hónapban többet.
- fodesz
- V.I.P.

Mai szerzemény:
-
Vendég
Ma ezzel a kaméleonnal gazdagodott a gyűjteményem.
A héten még érkezik egy film, amint megjött megmutatom nektek is.
Gratulésön mkinek a újabb kékségekhez !
Nem olyan régen a Törvény gyilkosa című filmet nekem is sikerült beszereznem 990Ft-os áron.
Elvonási tüneteim már kezdenek lenni, jó lenne gyarapítani ismét a gyűjteményem, de egyelőre más dolgok viszik a pénztot.
Nem olyan régen a Törvény gyilkosa című filmet nekem is sikerült beszereznem 990Ft-os áron.
Elvonási tüneteim már kezdenek lenni, jó lenne gyarapítani ismét a gyűjteményem, de egyelőre más dolgok viszik a pénztot.