Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Foobar2000

rx8
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 154
Kapcsolat:

Foobar2000

Hozzászólás Szerző: rx8 »

Berippeltem de sajnos ugyanaz a jelenség jött elő.Mondjuk flac-be átkódolta de így is ugyanaz a hangzás.Mit értesz odd alatt?Nem vagyok olyan nagy tudor.....  

Köszönöm az eddigi segítséget!
Forrás: Philips AK 601,Dual 1229, Empire 4000D/III, kínai phono, Tuner: Sanyo Plus T35+Dynaco,Előfok:DIY,Végfok:Appluase 300B, Hangsugárzó:DIY külső váltós,Kábelek Valhalla és egyebek.

shanahan
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 28

Foobar2000

Hozzászólás Szerző: shanahan »

Nem DTS-es mivel cdda formátumú.Ha jól emlékszem a DTS felvételnek más a kiterjesztése.Megnéztem a lemezt és a lemezborítót is de semmilyen jelzés nincs rajta.Ez egy mezei egyszerű CD és kódolva sincs legalábbis a borító szerint.Ez a Digital Underground The Best válogatása.Eredeti Warner kiadás.Rippelve is CDDA formátum.

rippelve is rossz?
az is lehet hogy más olvasási metódussal kéne próbálkozni, vagy más odd-vel

rx8
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Foobar2000

Nem DTS-es mivel cdda formátumú.Ha jól emlékszem a DTS felvételnek más a kiterjesztése.Megnéztem a lemezt és a lemezborítót is de semmilyen jelzés nincs rajta.Ez egy mezei egyszerű CD és kódolva sincs legalábbis a borító szerint.Ez a Digital Underground The Best válogatása.Eredeti Warner kiadás.Rippelve is CDDA formátum.

Forrás: Philips AK 601,Dual 1229, Empire 4000D/III, kínai phono, Tuner: Sanyo Plus T35+Dynaco,Előfok:DIY,Végfok:Appluase 300B, Hangsugárzó:DIY külső váltós,Kábelek Valhalla és egyebek.

shanahan
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 28

Foobar2000

Hozzászólás Szerző: shanahan »

Sziasztok!

Egy érdekes problémában kérném a segíségeteket.A Foobar tökéletesen működik minden létező hangforrással(FLAC,MP3,CDDA stb.)de egy cd lemezt nem játszik le csak kásás,torz hangon.Ami a legszebb az egészben,hogy ez egy gyári cd.A cd nem hibás mivel asztali DVD-n,illetve más gépen tökéletesen szól.Ja és a gépemen a Windows Média Player-rel is ugyanezt produkálta.
Szerintetek mi a probléma?

Válaszotokat előre is megköszönve:
rx8

nem dts formátum van a lemezen?
rippelve is "nézted"?

rx8
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Foobar2000

Sziasztok!

Egy érdekes problémában kérném a segíségeteket.A Foobar tökéletesen működik minden létező hangforrással(FLAC,MP3,CDDA stb.)de egy cd lemezt nem játszik le csak kásás,torz hangon.Ami a legszebb az egészben,hogy ez egy gyári cd.A cd nem hibás mivel asztali DVD-n,illetve más gépen tökéletesen szól.Ja és a gépemen a Windows Média Player-rel is ugyanezt produkálta.
Szerintetek mi a probléma?

Válaszotokat előre is megköszönve:
rx8

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 11003
Kapcsolat:

Foobar2000

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

Üdv!
Nagyon köszönöm koro75 a tanácsát, azt tudtam, hogy a foobar játsza,a konvertáló funkciót még nem próbáltam.
És arra gondoltam, hogy direkt cél konvertáló progi létezik e?
A konvertálás után akarom számokra bontani AudioGate-el vagy Xrecode-al.
De ha ezt  a Foobar tudja akkor oka fogyott az okoskodásom.
Egyébként a nem Pc alapú médialejátszók szintjére lekonvertálás miatt kell átalakítanom.

Az SACD RIP ISO állományokat be tudod tölteni a Foobarba és a playistben számokra bontva fogod látni az albumot. Az SACD plugin beállításától függően realtime tudod PCM-be konvertálva lejátszani, ezt minden DAC megeszi, de minőségcsökkenéssel jár. Jobb megoldás a natív DSD lejátszás, de ehhez spéci DAC szükséges.

villanylaci
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Foobar2000

Hozzászólás Szerző: villanylaci »

Üdv!
Nagyon köszönöm koro75 a tanácsát, azt tudtam, hogy a foobar játsza,a konvertáló funkciót még nem próbáltam.
És arra gondoltam, hogy direkt cél konvertáló progi létezik e?
A konvertálás után akarom számokra bontani AudioGate-el vagy Xrecode-al.
De ha ezt  a Foobar tudja akkor oka fogyott az okoskodásom.
Egyébként a nem Pc alapú médialejátszók szintjére lekonvertálás miatt kell átalakítanom.

moljozs
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 9

Foobar2000

Hozzászólás Szerző: moljozs »

Üdv mindenki!
Az lenne a kérdésem,hogy lehet a sacd iso fájlt át konvertálni mondjuk Flac 24/192khz-ra

Miért kell konvertálni, ha isot is le tudsz játszani?

http://sourceforge.net/projects/sacddec ... nput_sacd/

koro75
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Foobar2000

Hozzászólás Szerző: koro75 »

Üdv mindenki!
Az lenne a kérdésem,hogy lehet a sacd iso fájlt át konvertálni mondjuk Flac 24/192khz-ra

Ezt kell installálnod foobar alá: http://sacddecoder.sourceforge.net/

Behúzod az .iso file-t a foobar-ba, és a továbbiakban ugyanúgy tudsz konvertálni, mint bármi mást (jobb gomb a dalokon, és Convert...)
Players: Allo UsBridge / Ifi Zen Stream
USB/Spdif: Human Audio Tabla
DACs: Metrum Octave / Chord 2qute
Amps: Crown PSA-2 / Pointe 672SE / tmp Ant / Feliks Elise mk2
Speakers: Vandersteen 2ci / JPW Sonata
Headphones: Hifiman Deva Pro / Amiron Home & T1 2nd / Sennheiser HD600 / Meze 99

villanylaci
Értékelés: 0

Foobar2000

Hozzászólás Szerző: villanylaci »

Üdv mindenki!

Olly
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 26

Foobar2000

Hozzászólás Szerző: Olly »

Itt van egy leírás (magyar nyelven) : http://www.audioland.hu/cikk/tippek-tru ... itasa.html
Nem teljes körű , de kiindulási alapnak jó.

Nagyon köszönöm a felajánlott segítséget, de egy "nagyon kedves" fórumtárs útmutatása mellett megoldódott a probléma.

Köszönöm mindenkinek! 

domper73
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Foobar2000

Hozzászólás Szerző: domper73 »

Kedves fórum társak, segítséget kérnék a Foobar beállításához!

Már az őrület határán állok!

Itt van egy leírás (magyar nyelven) : http://www.audioland.hu/cikk/tippek-tru ... itasa.html
Nem teljes körű , de kiindulási alapnak jó.

elektrorudi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 150

Foobar2000

Hozzászólás Szerző: elektrorudi »

Kicsit bővebben? 
Ajajajajaj....  újúújújjújúújj.... Brrrrr.....HSzszshShszSh....

Big
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 757
Kapcsolat:

Foobar2000

Hozzászólás Szerző: Big »

Kicsit bővebben?   
DK Design VS1 Reference MkII, Revel Performa F30, Ariston Audio RD110SL-SME3009S2 Imp-VdH Frog-Pointe Pure Power Supply-PS Audio GCPH, Dual Audio PC-Linear Power Supply-M2Tech Young-Palmer Power Station, Philips CD930, Denon TU-QS10, Harmonic Technology,Transparent,AudioQuest,ValhallA,HydraSound

Olly
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 26

Foobar2000

Hozzászólás Szerző: Olly »

gyurmaember
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 101

Foobar2000

Hozzászólás Szerző: gyurmaember »

Elnézést, már öregszem, így közel a 30 hoz hamar átsiklik az ember szeme az apróbetűs dátumokon.

moljozs
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Foobar2000

Lehetséges, hogy port forwardingot kell állítani a routeren, vagy a windowsban állítani valamit, én addig töltögettem a controllereket amig valamelyik nem müködött rögtön
Szerintem, azóta már sikerült a beállítás.

gyurmaember
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 101

Foobar2000

Hozzászólás Szerző: gyurmaember »

Szia!

Köszi az infókat de valamiért nem akar menni a dolog! Lehet valamikor rád csörgök hátha telefonon könnyebben boldogulunk!

Lehetséges, hogy port forwardingot kell állítani a routeren, vagy a windowsban állítani valamit, én addig töltögettem a controllereket amig valamelyik nem müködött rögtön

B.A.T.
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 6

Foobar2000

Hozzászólás Szerző: B.A.T. »

új wasapi, ha valakit érdekel.
"A vízipipa bölcsességet húz ki a filozófus ajkai közül, és befogja a száját a bolondnak."

gabo01
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 435

Foobar2000

Hozzászólás Szerző: gabo01 »

Mondjak véleményt?
Mit mondjak?

Azt hallgatom azóta...

(Ez vélemény?)

Szerintem az! Akkor ezek szerint nem annyira rossz az a kábel!
Sztereó: Lumin T3, audio-gd Master-10, Marten Django XL, Siltech SPX-800,  Siltech Ruby Hill G5,  HT ac-10,Tara Labs RSC Prime, vdH The Air, 
Mozi:PC, JVC DLA-X7900BE, Screenline Othello 244x137, Denon AVC-X4800H +Master-10+Lexicon RX7, Marten+XTZ Divine 100.33 center, SF Wall Domus,Arendal 1961 1V,

moljozs
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Foobar2000

Jó tudni!
Köszönöm szépen még egyszer!
Majd a kábelről mond ám a véleményt!

Mondjak véleményt?
Mit mondjak?

Azt hallgatom azóta...

(Ez vélemény?)

gabo01
V.I.P.
V.I.P.

Foobar2000

Örülök.
Én még annyit állítottam be a foomote-ban, hogy a hangerőszabályozó NE jelenjen meg, mivel úgy tudom, hogy a digitális hangerőszabályzás nem bitperfect, ezért az befolyásolná a hangminőséget, ezért azt én semmiképpen nem használom. Mindenhol 100 százalékon kell hagyni a hengerőt, és mindig csak az erősítőn állítok.

Jó tudni!
Köszönöm szépen még egyszer!
Majd a kábelről mond ám a véleményt!
Sztereó: Lumin T3, audio-gd Master-10, Marten Django XL, Siltech SPX-800,  Siltech Ruby Hill G5,  HT ac-10,Tara Labs RSC Prime, vdH The Air, 
Mozi:PC, JVC DLA-X7900BE, Screenline Othello 244x137, Denon AVC-X4800H +Master-10+Lexicon RX7, Marten+XTZ Divine 100.33 center, SF Wall Domus,Arendal 1961 1V,

moljozs
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Foobar2000

Köszönöm szépen! Megoldódott! Biztos lehet még finomhangolni de már működik!! :smile53: :smile53:
Örülök.
Én még annyit állítottam be a foomote-ban, hogy a hangerőszabályozó NE jelenjen meg, mivel úgy tudom, hogy a digitális hangerőszabályzás nem bitperfect, ezért az befolyásolná a hangminőséget, ezért azt én semmiképpen nem használom. Mindenhol 100 százalékon kell hagyni a hengerőt, és mindig csak az erősítőn állítok.

gabo01
V.I.P.
V.I.P.

Foobar2000

Lehet hogy még kell egy http://www.banamalon.net/android/wp-con ... .php?id=16 plugin is, ld az alábbi link.

http://www.banamalon.net/?p=515

Már nagyon rég feltettem magamnak, és simán elfelejtettem a részleteket. De működik, és biztos neked is működni fog. És persze hívj, szívesen segítek.

Köszönöm szépen! Megoldódott! Biztos lehet még finomhangolni de már működik!! :smile53: :smile53:

moljozs
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Foobar2000

Szia!

Köszi az infókat de valamiért nem akar menni a dolog! Lehet valamikor rád csörgök hátha telefonon könnyebben boldogulunk!

Lehet hogy még kell egy http://www.banamalon.net/android/wp-con ... .php?id=16 plugin is, ld az alábbi link.

http://www.banamalon.net/?p=515

Már nagyon rég feltettem magamnak, és simán elfelejtettem a részleteket. De működik, és biztos neked is működni fog. És persze hívj, szívesen segítek.

Válasz küldése

Vissza: “Szoftver:CD-k,DVD-k írása”