Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

A Te Blu-Ray gyűjteményed

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

gratula a kékekhez fodesz.
a trója az jó.
engem sem fogott meg a gyűrűk ura trilógia. az első részt végig szenvedtem még vhs-en. a következő két részt meg végig tekertem dvd. ahol csata volt azt megnéztem, és ennyi. de mazohista vagyok és majd egyszer ha lesz felesleges egy napom, vagy hétvégén akkor megnézem a bővített verziókat belőle.

a harry-ket lattam mindet, az asszony miatt, mert ő szereti őket. annyira az sem fogott meg. talán a 3.rész tetszett a legjobban.

fodesz
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5164

Hozzászólás Szerző: fodesz »

Gratula hozzájuk! A Trója nagyon jó, a Gyűrűk Ura sorozat engem annyira nem érintett meg, hogy pénzt adjak értük. Pár jelenet tetszett bennük, de engem például kifejezetten idegesített a két hobbit szenvedése a gyűrűvel. Még Samu hagyján is, de Frodo . . .
Aszem a második részt néztük meg anno a moziban, de amikor a film felénél volt egy 10perces szünet én a film másik felére már nem is akartam visszamenni.
No de hát, ízlések és pofonok szokták mondani. A Harry Potter például meg sosem érdekelt. Tv-ben ha adták láttam belőle keveset, de nem sokáig tudtam nézni.

Köszi! Én maratonba fogtam mikor először néztem meg a Gyűrűk ura trilógiát anno. Egymás után néztem meg a három részt. Az első rész monoton főleg az első óra de kell a bekapcsolódáshoz. A látvány eszméletelen jó és a hang is.A történet pedig aki szereti a Fantasy-t biztos magával ragadja úgy az egész ahogy van. A Harry Potter-el hasonlóan vagyok mint te.Láttam egy részt nekem elég volt.Sosem érdekelt nem is akarom őket megszerezni sem.

Ha már a darabszám felvetődött itt az alábbi hozzászólásokban nekem ezzel a hárommal 114db-ra hízott a kék gyűjteményem.

T-Tboy
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 184

Hozzászólás Szerző: T-Tboy »

Üdv!

Húsvéti hármas: Sajnos a Király visszatér még hiányzik de majd az is meglesz idővel...

Gratula hozzájuk! A Trója nagyon jó, a Gyűrűk Ura sorozat engem annyira nem érintett meg, hogy pénzt adjak értük. Pár jelenet tetszett bennük, de engem például kifejezetten idegesített a két hobbit szenvedése a gyűrűvel. Még Samu hagyján is, de Frodo . . .
Aszem a második részt néztük meg anno a moziban, de amikor a film felénél volt egy 10perces szünet én a film másik felére már nem is akartam visszamenni.
No de hát, ízlések és pofonok szokták mondani. A Harry Potter például meg sosem érdekelt. Tv-ben ha adták láttam belőle keveset, de nem sokáig tudtam nézni.

fodesz
V.I.P.
V.I.P.

Üdv!

Húsvéti hármas: Sajnos a Király visszatér még hiányzik de majd az is meglesz idővel...

Posza
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 279

Hozzászólás Szerző: Posza »

Nem tudom mi lehet vele. Eladta a házra való filmgyűjteményét és nyaralni ment belőle a Bahamákra   Ha valóban így lenne akkor egészségére!
Pár hét aktívitás után felszívódik pár hónapra, eddig is így volt, és nem csak ezen a fórumon.
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.

fodesz
V.I.P.
V.I.P.

Nem gyenge..

Amúgy mi van Tadammal, írtam neki e-mail-t, hogy kellene pár film, de napok óta semmi válasz..

Nem tudom mi lehet vele. Eladta a házra való filmgyűjteményét és nyaralni ment belőle a Bahamákra   Ha valóban így lenne akkor egészségére!  

fodesz
V.I.P.
V.I.P.

Posza! A filmes apróban árulnak BOND BD-ket borító nélkül 2-3000-ért.Szerintem az a kollekció megérdemelne annyit hogy kicseréld a Csak kétszer élsz című részt. Ezzel nem hiszem hogy foglalkoznak majd ott ahol vetted a TV-t.Még ha 3 napon belül jeleztél volna feléjük akkor talán de így már elévülhetett a dolog.Ne legyen igazam de valszeg "lefo..ák hogy hogy jártál.A Skyfall-t én is szeretném megvenni de még várok,mert 5 rugóm nincs rá. Azt is ilyen módon tudod majd pótolni szerintem. Szemét dolog az a papírkorong amit beletettek egyébként...

Posza
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 279

Hozzászólás Szerző: Posza »

Két hónapja az új tv-mhez ajándékba kaptam a díszdobozt. Múlt héten eszembe jutott, hogy akár meg is nézhetném a részeket HD-minőségben. Vasárnap óta napi egy részt letudtam, ma lett volna a következő, az 1969-ben készült Őfelsége titkosszolgálatában c. epizód. Kedvenc részem. Elindítottam a lemezt, ekkor ér a meglepetés hogy nem a film menüje indul, hanem az előző részé. Hoppá! Kétszer van meg a Csak kétszer élsz c. rész...

Holnap felhívom a Sony Központi szalont, hogy mi legyen. Remélem bocsánatkérésként a Skyfall-t is elküldik a hiányzó lemezzel együtt. Legalábbis én azon leszek, hogy kiharcoljam ezek után...
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.

Igc
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 52

Hozzászólás Szerző: Igc »

Nem gyenge..

Amúgy mi van Tadammal, írtam neki e-mail-t, hogy kellene pár film, de napok óta semmi válasz..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline

fodesz
V.I.P.
V.I.P.

Aki ezt a fotósorozatot végignézi lehet kicsit elmegy a kedve a filmgyűjtéstől.   Én "lementem hídba" a végére. Vajon ma Magyarországon ezt le lehetne utánozni? Ebből a fizetésekből amit itthon keresünk havi átlag egy két filmre vagy kicsivel többre telik legtöbbünknek. Nyugdíjas korig sem lehetne ezt a mennyiséget összeszedni.Még Tadam is ártatlan amatőr volt ehhez a gyűjtőhöz képest....  

http://www.blu-ray.com/community/galler ... derid=3103

fodesz
V.I.P.
V.I.P.

Fodesz: megjelenések tekintetében az Xpress jó kiindulási pont, hogy tudj informálódni. Ryan tudtommal nincs szinkron/feliratosan , ha így is kell, akkor tudok segíteni. 

Köszi Igc! Persze szoktam ott is nézelődni,de a borsos árak miatt csak ritkán. A Ryan jó lenne de minimum felírat azért legyen,ezt legalább elvárnám.De majd egyszer csak hátha...

Igc
V.I.P.
V.I.P.

Fodesz: megjelenések tekintetében az Xpress jó kiindulási pont, hogy tudj informálódni. Ryan tudtommal nincs szinkron/feliratosan , ha így is kell, akkor tudok segíteni. 
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline

fodesz
V.I.P.
V.I.P.

Gratulálok Fodesz! Bár a BHD most Steelbook-ban is kapható, lehet, hogy benevezek rá. Én ezzel gazdagodtam:
Köszike! Igc a Hazafi is nagyon jó film. Grat.

A BHD így is jó,nem fontos a sztílbúk.   Szeretném begyűjteni a nagy volumenű háborús alkotásokat amit csak lehet még. A Ryan közlegény megmentése számomra a leghatásosabb film a műfajban amit valaha is készítettek.Sajnos nem tudom hol lehetne beszerezni.Segíts már benne Igc hátha te..... Nem kell szinkron,úgy nem is jó,csak magyar felírat legyen. DVD-n is így van meg angol DTS-el.
A Híd a kwai folyón-ról már lecsúsztam,elvitték előlem   A Híd túl messze van, Ellenség a kapuknál  és a Katonák voltunk magyarországon megjelent BD-n? tudja valaki?

T-Tboy
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Én ezzel gazdagodtam.
Gratulálok, nemrég magam is beszereztem!

Igc
V.I.P.
V.I.P.

Gratulálok Fodesz! Bár a BHD most Steelbook-ban is kapható, lehet, hogy benevezek rá. Én ezzel gazdagodtam:

T-Tboy
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Grat ,nagyon jó filmeket szereztél be! Kiemelném a TÉGLA című alkotást mely páratlanul jó film szerintem,de ott van még a Denzel féle Gengszter film is,ami szintén igazi alapmű ebben a műfajban. A Legenda vagyok is kötelező darab minden BD gyűjtő polcán!!

Köszi szépen, én is gratulálok az új kékjeidhez !
No igen, A tégla. Kb. egy hónapja megvettem gyári DVD-n mert néztem neten a BD árát és a számomra elfogadható árnak közelében sem volt (6-7eFt-okért láttam szinte mindenütt újonnan, kéz alól meg nem találtam). Gondoltam, akkor se írott dvd-n legyen már meg míg jóárasított BD-ben nem találkozom vele, így megvettem gyári dvd-n.
Aztán most tessék, lett egy 50-54%-os akciózás és mindjárt előtérbe került pár kedvenc film BD-n.
No sebaj, a gyári dvd-ket majd tovább adom.
Jó mind a 6film, nekem nagy kedvencek, a 300-at is már nagyon vártam.

fodesz
V.I.P.
V.I.P.

Sziasztok!

Nekem ezekkel bővült a kék sereg otthon.Asszem mindhárom film megérdemli a helyet a polcon.

fodesz
V.I.P.
V.I.P.

Friss kékségek, 43tagú lett a HD-s gyűjteményem.

Másnaposok I-II..JPG

Amerikai gengszter vs. A tégla.JPG

Legenda vagyok vs. 300.JPG

Grat ,nagyon jó filmeket szereztél be! Kiemelném a TÉGLA című alkotást mely páratlanul jó film szerintem,de ott van még a Denzel féle Gengszter film is,ami szintén igazi alapmű ebben a műfajban. A Legenda vagyok is kötelező darab minden BD gyűjtő polcán!!

T-Tboy
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Friss kékségek, 43tagú lett a HD-s gyűjteményem.

Vendég

Ingyenes a szállítás. Én a Hobbiton filózom, mivel 4lemezes BD 3D magyar felirattal 7e-ből meglenne. Ha rendelek előtte szólok..

Thx, azt nagyon megköszönném!

A hobbit is nagyon megéri, itthon drágább volt, mert már nem is lehet rendelni az Xpressen.
Mondjuk engem ez nem érdekel, a Gyűrűk ura sem fogott meg annyira.
Persze majd megnézem őket HD felbontásban egyszer, ha lesz felesleges 1 napom, a bővített verziókhoz.

Igc
V.I.P.
V.I.P.

Ákos BD-k 2990,- az Ákos webshopban..

Igc
V.I.P.
V.I.P.

Ingyenes a szállítás. Én a Hobbiton filózom, mivel 4lemezes BD 3D magyar felirattal 7e-ből meglenne. Ha rendelek előtte szólok..

Vendég

Zavvi: Transformers Steelbook BD, magyar felirattal, nincs 10 font

Húúha!
Ez komoly cucc. Ennyiért ajándék!
Mennyiért hozzák haza?
Te veszel ilyet?
Ha igen akkor nekem is rendelhetnél egyet.

Igc
V.I.P.
V.I.P.

Zavvi: A Hobbit angol BD 3D kiadáson lesz magyar felirat, és csak 20font..

Igc
V.I.P.
V.I.P.

Zavvi: Transformers Steelbook BD, magyar felirattal, nincs 10 font

Válasz küldése

Vissza: “Galéria”