Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
A Te Blu-Ray gyűjteményed
-
Vendég
gratula a kékekhez fodesz.
a trója az jó.
engem sem fogott meg a gyűrűk ura trilógia. az első részt végig szenvedtem még vhs-en. a következő két részt meg végig tekertem dvd. ahol csata volt azt megnéztem, és ennyi. de mazohista vagyok és majd egyszer ha lesz felesleges egy napom, vagy hétvégén akkor megnézem a bővített verziókat belőle.
a harry-ket lattam mindet, az asszony miatt, mert ő szereti őket. annyira az sem fogott meg. talán a 3.rész tetszett a legjobban.
- fodesz
- V.I.P.

- Értékelés: 5164
Gratula hozzájuk! A Trója nagyon jó, a Gyűrűk Ura sorozat engem annyira nem érintett meg, hogy pénzt adjak értük. Pár jelenet tetszett bennük, de engem például kifejezetten idegesített a két hobbit szenvedése a gyűrűvel. Még Samu hagyján is, de Frodo . . .
Aszem a második részt néztük meg anno a moziban, de amikor a film felénél volt egy 10perces szünet én a film másik felére már nem is akartam visszamenni.
No de hát, ízlések és pofonok szokták mondani. A Harry Potter például meg sosem érdekelt. Tv-ben ha adták láttam belőle keveset, de nem sokáig tudtam nézni.
Köszi! Én maratonba fogtam mikor először néztem meg a Gyűrűk ura trilógiát anno. Egymás után néztem meg a három részt. Az első rész monoton főleg az első óra de kell a bekapcsolódáshoz. A látvány eszméletelen jó és a hang is.A történet pedig aki szereti a Fantasy-t biztos magával ragadja úgy az egész ahogy van. A Harry Potter-el hasonlóan vagyok mint te.Láttam egy részt nekem elég volt.Sosem érdekelt nem is akarom őket megszerezni sem.
Ha már a darabszám felvetődött itt az alábbi hozzászólásokban nekem ezzel a hárommal 114db-ra hízott a kék gyűjteményem.
Üdv!
Húsvéti hármas: Sajnos a Király visszatér még hiányzik de majd az is meglesz idővel...
Gratula hozzájuk! A Trója nagyon jó, a Gyűrűk Ura sorozat engem annyira nem érintett meg, hogy pénzt adjak értük. Pár jelenet tetszett bennük, de engem például kifejezetten idegesített a két hobbit szenvedése a gyűrűvel. Még Samu hagyján is, de Frodo . . .
Aszem a második részt néztük meg anno a moziban, de amikor a film felénél volt egy 10perces szünet én a film másik felére már nem is akartam visszamenni.
No de hát, ízlések és pofonok szokták mondani. A Harry Potter például meg sosem érdekelt. Tv-ben ha adták láttam belőle keveset, de nem sokáig tudtam nézni.
- fodesz
- V.I.P.

Üdv!
Húsvéti hármas: Sajnos a Király visszatér még hiányzik de majd az is meglesz idővel...
Nem tudom mi lehet vele. Eladta a házra való filmgyűjteményét és nyaralni ment belőle a Bahamákra Ha valóban így lenne akkor egészségére!
Pár hét aktívitás után felszívódik pár hónapra, eddig is így volt, és nem csak ezen a fórumon.
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
- fodesz
- V.I.P.

Nem gyenge..
Amúgy mi van Tadammal, írtam neki e-mail-t, hogy kellene pár film, de napok óta semmi válasz..
Nem tudom mi lehet vele. Eladta a házra való filmgyűjteményét és nyaralni ment belőle a Bahamákra Ha valóban így lenne akkor egészségére!
- fodesz
- V.I.P.

Posza! A filmes apróban árulnak BOND BD-ket borító nélkül 2-3000-ért.Szerintem az a kollekció megérdemelne annyit hogy kicseréld a Csak kétszer élsz című részt. Ezzel nem hiszem hogy foglalkoznak majd ott ahol vetted a TV-t.Még ha 3 napon belül jeleztél volna feléjük akkor talán de így már elévülhetett a dolog.Ne legyen igazam de valszeg "lefo..ák hogy hogy jártál.A Skyfall-t én is szeretném megvenni de még várok,mert 5 rugóm nincs rá. Azt is ilyen módon tudod majd pótolni szerintem. Szemét dolog az a papírkorong amit beletettek egyébként...
Két hónapja az új tv-mhez ajándékba kaptam a díszdobozt. Múlt héten eszembe jutott, hogy akár meg is nézhetném a részeket HD-minőségben. Vasárnap óta napi egy részt letudtam, ma lett volna a következő, az 1969-ben készült Őfelsége titkosszolgálatában c. epizód. Kedvenc részem. Elindítottam a lemezt, ekkor ér a meglepetés hogy nem a film menüje indul, hanem az előző részé. Hoppá! Kétszer van meg a Csak kétszer élsz c. rész...
Holnap felhívom a Sony Központi szalont, hogy mi legyen. Remélem bocsánatkérésként a Skyfall-t is elküldik a hiányzó lemezzel együtt. Legalábbis én azon leszek, hogy kiharcoljam ezek után...
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Nem gyenge..
Amúgy mi van Tadammal, írtam neki e-mail-t, hogy kellene pár film, de napok óta semmi válasz..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
- fodesz
- V.I.P.

Aki ezt a fotósorozatot végignézi lehet kicsit elmegy a kedve a filmgyűjtéstől. Én "lementem hídba" a végére. Vajon ma Magyarországon ezt le lehetne utánozni? Ebből a fizetésekből amit itthon keresünk havi átlag egy két filmre vagy kicsivel többre telik legtöbbünknek. Nyugdíjas korig sem lehetne ezt a mennyiséget összeszedni.Még Tadam is ártatlan amatőr volt ehhez a gyűjtőhöz képest....
http://www.blu-ray.com/community/galler ... derid=3103
- fodesz
- V.I.P.

Fodesz: megjelenések tekintetében az Xpress jó kiindulási pont, hogy tudj informálódni. Ryan tudtommal nincs szinkron/feliratosan , ha így is kell, akkor tudok segíteni.
Köszi Igc! Persze szoktam ott is nézelődni,de a borsos árak miatt csak ritkán. A Ryan jó lenne de minimum felírat azért legyen,ezt legalább elvárnám.De majd egyszer csak hátha...
Fodesz: megjelenések tekintetében az Xpress jó kiindulási pont, hogy tudj informálódni. Ryan tudtommal nincs szinkron/feliratosan , ha így is kell, akkor tudok segíteni.
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
- fodesz
- V.I.P.

Gratulálok Fodesz! Bár a BHD most Steelbook-ban is kapható, lehet, hogy benevezek rá. Én ezzel gazdagodtam:
Köszike! Igc a Hazafi is nagyon jó film. Grat.
A BHD így is jó,nem fontos a sztílbúk. Szeretném begyűjteni a nagy volumenű háborús alkotásokat amit csak lehet még. A Ryan közlegény megmentése számomra a leghatásosabb film a műfajban amit valaha is készítettek.Sajnos nem tudom hol lehetne beszerezni.Segíts már benne Igc hátha te..... Nem kell szinkron,úgy nem is jó,csak magyar felírat legyen. DVD-n is így van meg angol DTS-el.
A Híd a kwai folyón-ról már lecsúsztam,elvitték előlem A Híd túl messze van, Ellenség a kapuknál és a Katonák voltunk magyarországon megjelent BD-n? tudja valaki?
Én ezzel gazdagodtam.
Gratulálok, nemrég magam is beszereztem!
Gratulálok Fodesz! Bár a BHD most Steelbook-ban is kapható, lehet, hogy benevezek rá. Én ezzel gazdagodtam:
Grat ,nagyon jó filmeket szereztél be! Kiemelném a TÉGLA című alkotást mely páratlanul jó film szerintem,de ott van még a Denzel féle Gengszter film is,ami szintén igazi alapmű ebben a műfajban. A Legenda vagyok is kötelező darab minden BD gyűjtő polcán!!
Köszi szépen, én is gratulálok az új kékjeidhez !
No igen, A tégla. Kb. egy hónapja megvettem gyári DVD-n mert néztem neten a BD árát és a számomra elfogadható árnak közelében sem volt (6-7eFt-okért láttam szinte mindenütt újonnan, kéz alól meg nem találtam). Gondoltam, akkor se írott dvd-n legyen már meg míg jóárasított BD-ben nem találkozom vele, így megvettem gyári dvd-n.
Aztán most tessék, lett egy 50-54%-os akciózás és mindjárt előtérbe került pár kedvenc film BD-n.
No sebaj, a gyári dvd-ket majd tovább adom.
Jó mind a 6film, nekem nagy kedvencek, a 300-at is már nagyon vártam.
- fodesz
- V.I.P.

Sziasztok!
Nekem ezekkel bővült a kék sereg otthon.Asszem mindhárom film megérdemli a helyet a polcon.
- fodesz
- V.I.P.

Friss kékségek, 43tagú lett a HD-s gyűjteményem.
Másnaposok I-II..JPG
Amerikai gengszter vs. A tégla.JPG
Legenda vagyok vs. 300.JPG
Grat ,nagyon jó filmeket szereztél be! Kiemelném a TÉGLA című alkotást mely páratlanul jó film szerintem,de ott van még a Denzel féle Gengszter film is,ami szintén igazi alapmű ebben a műfajban. A Legenda vagyok is kötelező darab minden BD gyűjtő polcán!!
Friss kékségek, 43tagú lett a HD-s gyűjteményem.
-
Vendég
Ingyenes a szállítás. Én a Hobbiton filózom, mivel 4lemezes BD 3D magyar felirattal 7e-ből meglenne. Ha rendelek előtte szólok..
Thx, azt nagyon megköszönném!
A hobbit is nagyon megéri, itthon drágább volt, mert már nem is lehet rendelni az Xpressen.
Mondjuk engem ez nem érdekel, a Gyűrűk ura sem fogott meg annyira.
Persze majd megnézem őket HD felbontásban egyszer, ha lesz felesleges 1 napom, a bővített verziókhoz.
Ákos BD-k 2990,- az Ákos webshopban..
Ingyenes a szállítás. Én a Hobbiton filózom, mivel 4lemezes BD 3D magyar felirattal 7e-ből meglenne. Ha rendelek előtte szólok..
-
Vendég
Zavvi: Transformers Steelbook BD, magyar felirattal, nincs 10 font
Húúha!
Ez komoly cucc. Ennyiért ajándék!
Mennyiért hozzák haza?
Te veszel ilyet?
Ha igen akkor nekem is rendelhetnél egyet.
Zavvi: A Hobbit angol BD 3D kiadáson lesz magyar felirat, és csak 20font..
Zavvi: Transformers Steelbook BD, magyar felirattal, nincs 10 font