Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Pc alapú audio lejátszás
- gyurmaember
- Fórumlakó

- Értékelés: 101
Pc alapú audio lejátszás
Sziasztok!
Lehet hogy rossz helyen kérdezek!
Mozgó alkatrészek nélkül szeretnék zenét hallgatni olyan minőségben(flac fájlok), amit a DENON DCD 510AE tud.(mp3 nem kell, bár történetesen a denon is lejátsza) Az erősítő (Pioneer a 209r) és a hangfalak maradnak. Kijelző is kellene a "kütyüre", TV képernyőn keresgélni a számokat marha kényelmetlen. DAC-ot is kell vennem, vagy van olyan médialejátszó, aminek a DAC-ja már megüti a denon cd szintjét?! Ha válaszoltok, légyszíves konkrét típusokat írjatok hogy az árakat megnézhessem! Előre is kösz a segítséget!
http://www.netdepo.hu/medialejatszo-109/hun/ Nincs tapasztalatom egyikkel sem, de nagyon gondolkodok rajta.
Pc alapú audio lejátszás
Sziasztok!
Lehet hogy rossz helyen kérdezek!
Mozgó alkatrészek nélkül szeretnék zenét hallgatni olyan minőségben(flac fájlok), amit a DENON DCD 510AE tud.(mp3 nem kell, bár történetesen a denon is lejátsza) Az erősítő (Pioneer a 209r) és a hangfalak maradnak. Kijelző is kellene a "kütyüre", TV képernyőn keresgélni a számokat marha kényelmetlen. DAC-ot is kell vennem, vagy van olyan médialejátszó, aminek a DAC-ja már megüti a denon cd szintjét?! Ha válaszoltok, légyszíves konkrét típusokat írjatok hogy az árakat megnézhessem! Előre is kösz a segítséget!
Látom zz7 megfertőzött!!
Szerencsére!
- fenyő
- V.I.P.

- Értékelés: 99
Pc alapú audio lejátszás
Látom zz7 megfertőzött!!
Szerencsére!
Pc alapú audio lejátszás
Ezt olvasd el, egyébként ez egy láncszem a lejátszó progi és a kimeneti eszköz között. Nagyon sokat hoz.
Látom zz7 megfertőzött!!
hARMoNIkUStoRzitÁs.bLog
fül-, és fejhallgató blog
Kedves Fapaci! Ahogy írtam is, szinte alig használt Win7 64Bites és nem a gagyi Vista. Én sem hitvitát akartam nyitni, de nálam jól hallható a különbség, de még buherálom a Foobar-t, a Ramdisk-en kívül is hátha tudok még rajta dobni. Fenyő, klassz, a DeadBeef volt a következő a kipróbálási listán. Mire használod a Jack-ot?
Ezt olvasd el, egyébként ez egy láncszem a lejátszó progi és a kimeneti eszköz között. Nagyon sokat hoz.
- fenyő
- V.I.P.

Pc alapú audio lejátszás
Kedves Fapaci! Ahogy írtam is, szinte alig használt Win7 64Bites és nem a gagyi Vista. Én sem hitvitát akartam nyitni, de nálam jól hallható a különbség, de még buherálom a Foobar-t, a Ramdisk-en kívül is hátha tudok még rajta dobni. Fenyő, klassz, a DeadBeef volt a következő a kipróbálási listán. Mire használod a Jack-ot?
Pc alapú audio lejátszás
Futóművek: Shigaraki clone (SPDIF), Turbonero (tunning amanero, USB) DAC: DIY TPA OPUS (WM8741 chip - mandro kimenőtrafóval), Coincident Extreme IC, DP 300B monoblokkok, ProAc R2.5 clone
-
Vendég
Pc alapú audio lejátszás
es ami meg lenyeges,a 320as mp3 is kepes levalni a dobozokrol.igaz a magas kozep tartomany nem legjobb,de nagyon elvezetes hallgatni.ugyan ez wasapi,kernel hasznalataval nem valosul meg,egyedul jriver gyari asio,fidelizer,ramdisk,friss win.
-
Vendég
Pc alapú audio lejátszás
nalam 2 het alatt ment gajra a hang szep fokozatosan,pedig csak nehany segedprogramot telepitettem.most nagyon ugyelek ra,3 hete nincs komolyabb minosegromlas.
Kicsit elforgatnám a kérdés. Abba most nem mennék bele, hogy a Win vagy a Linux ad-e jobb hangot. Magam is végeztem ilyen kísérleteket, hallottam differenciákat, de igazán nagy különbséget nem tapasztaltam. Azt viszont érdemes megfontolni, hogy régi vagy új telepítésű Windows volt-e a viszonyítási alap nálad, mert én bizony mindig azt érzékelem, hogy az új telepítés frissebb, lendületesebb hangzást produkál, szóval könnyen lehet, hogy becsapjuk magunkat, ha egy több éves Windowshoz hasonlítjuk a többi megoldást. Velem is így esett, erről még írtam is itt akkoriban. A leharcolt Windows Vista után a Linux nagyon kellemes és üdítő volt, el is kezdtem lelkendezni, hogy na meg van a megoldás, de aztán egyéb problémák miatt visszatettem egy Windows 7-et és semmivel sem volt rosszabb a Linuxnál. Szóval itt is el lehet tévedni.
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Értékelés: 11489
- Kapcsolat:
Pc alapú audio lejátszás
Nemrég feltettem SUSE linux-ot a gépemre, és a hóvihar miatt jutott időm kicsit a zenelejátszással is szórakozni. Egyenlőre az alapból felajánlott Amarok-al tettem próbát. Ami teljesen megdöbbentő, hogy mennyire jobb, dinamikusabb és ráadásul sokkal élethűbb a hang, mint Win7 - foobar alól, pedig a foobar kapott wasapi-tól kezdve minden nyalánkságot. Valakinek van hasonló tapasztalata? Üdv
Kicsit elforgatnám a kérdést. Abba most nem mennék bele, hogy a Win vagy a Linux ad-e jobb hangot. Magam is végeztem ilyen kísérleteket, hallottam differenciákat, de igazán nagy különbséget nem tapasztaltam. Azt viszont érdemes megfontolni, hogy régi vagy új telepítésű Windows volt-e a viszonyítási alap nálad, mert én bizony mindig azt érzékelem, hogy az új telepítés frissebb, lendületesebb hangzást produkál, szóval könnyen lehet, hogy becsapjuk magunkat, ha egy több éves Windowshoz hasonlítjuk a többi megoldást. Velem is így esett, erről még írtam is itt akkoriban. A leharcolt Windows Vista után a Linux nagyon kellemes és üdítő volt, el is kezdtem lelkendezni, hogy na meg van a megoldás, de aztán egyéb problémák miatt visszatettem egy Windows 7-et és semmivel sem volt rosszabb a Linuxnál. Szóval itt is el lehet tévedni.
Pc alapú audio lejátszás
Akkor átvonultam oda, elnézést, hogy ismételtem.
Én sokat foglalkoztam vele...tetszik is .De úgy látom a CMP+Cplay topik törölve lett.
Régen írtunk bele...ennyi.
Nemrég feltettem SUSE linux-ot a gépemre, és a hóvihar miatt jutott időm kicsit a zenelejátszással is szórakozni. Egyenlőre az alapból felajánlott Amarok-al tettem próbát. Ami teljesen megdöbbentő, hogy mennyire jobb, dinamikusabb és ráadásul sokkal élethűbb a hang, mint Win7 - foobar alól, pedig a foobar kapott wasapi-tól kezdve minden nyalánkságot. Valakinek van hasonló tapasztalata? Üdv
Nekem van.
Felállás: UbuntuStudio, Jack, DeadBeeF
- fenyő
- V.I.P.

Pc alapú audio lejátszás
Nekem van.
Felállás: UbuntuStudio, Jack, DeadBeeF
Pc alapú audio lejátszás
Kedvcsináló:
Futóművek: Shigaraki clone (SPDIF), Turbonero (tunning amanero, USB) DAC: DIY TPA OPUS (WM8741 chip - mandro kimenőtrafóval), Coincident Extreme IC, DP 300B monoblokkok, ProAc R2.5 clone
Pc alapú audio lejátszás
-
Vendég
Pc alapú audio lejátszás
In short, this DSD streamer outclassed anything I've heard at home or beyond.
http://6moons.com/audioreviews/lumin/1.html
Pc alapú audio lejátszás
Sziasztok!
Mostanában gyakran botlok olyan anyagba amin két hangsáv van, mka kiterjesztés.
Pl.: Előadó: Allan Taylor
Album címe: Down the Years I Travelled
Megjelenés éve: 2012 (dts 5.1 upmixed: 2013)
Sajnos a Logitech Squeezebox Touch-om meg se nyikkan. Rá lehetne bírni valahogy?
Esetleg van olyan progi amivel egyszerűen le tudnám szedni a 2.0-ás hangsávot?
Pc alapú audio lejátszás
Lehet, hogy meghülyültem, de ugyanazt a felvételt egyszer rosszabb egyszer jobb minőségben hallom. Mitöl lehet ez? Foobar+fidelizer+nad 356 bee dac
Máshol jár az agyad, más zajokkal stresszelted aznap a füleidet, fülzsír máshol van, stb
És ez most komoly!
Üdv
Naru
Pc alapú audio lejátszás
Fantasztikus ez az aluminium tömb!
/emoticons/default_smile.png" alt=":)" data-emoticon="" srcset="/emoticons/[email protected] 2x" width="20" height="20" />
- Indy
- V.I.P.

- Értékelés: 1694
Pc alapú audio lejátszás
Valószínűleg a hálózaton keresztül megy a zavarjel. Akksiról működtetve a laptopot szintén megáll a zene? Mert akkor megáll az ész
A rádió hálózati kapcsolójára kéretik egy 275VAC 10nF kondenzátort forrasztani párhuzamosan.
Kipróbálom az akksis módszert is. Köszönöm a tippet!
Indulj el egy úton, én is egy másikon...
- fülelek
- V.I.P.

- Értékelés: 5352
Pc alapú audio lejátszás
Nem tudom ide tartozik e, (valanmely szinten biztosan), de ha bekapcsolom a rádiómat (Revox A76) akkor a laptopon a Foobar lejátszó megállítja a zenét.
Nem viccelek! A hiba bármikor reprodukálható.
Valószínűleg a hálózaton keresztül megy a zavarjel. Akksiról működtetve a laptopot szintén megáll a zene? Mert akkor megáll az ész
A rádió hálózati kapcsolójára kéretik egy 275VAC 10nF kondenzátort forrasztani párhuzamosan.
- Indy
- V.I.P.

- Értékelés: 1694
Pc alapú audio lejátszás
Nem tudom ide tartozik e, (valanmely szinten biztosan), de ha bekapcsolom a rádiómat (Revox A76) akkor a laptopon a Foobar lejátszó megállítja a zenét.
Nem viccelek! A hiba bármikor reprodukálható.
Indulj el egy úton, én is egy másikon...
-
Vendég
Pc alapú audio lejátszás
Bízunk benne.
Amúgy ez az ár azért a highend világában egyáltalán nem magas.
Ha pedig a hangja valóban olyan, amilyennek a 6monns leírja, akkor kifejezetten kedvező az ára.
Ma meg is érkezett a LUMIN.
Háááát, az első meghallgatás több, mint biztató.
Pc alapú audio lejátszás
Lehet, hogy meghülyültem, de ugyanazt a felvételt egyszer rosszabb egyszer jobb minőségben hallom. Mitöl lehet ez? Foobar+fidelizer+nad 356 bee dac
pl.: más és más a szoba hőmérséklete.
A helység, amiben zenét hallgatsz, nem mindig ugyanolyan. Egyszer nyitva az ajtaja, egyszer zárva. Egy fotel máshol áll ... (egy sereg dolog lehet más)
pl.: más és más a hangulatod. Fáradt vagy illetve kipihent.
- gyurmaember
- Fórumlakó

- Értékelés: 101
Pc alapú audio lejátszás