Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Vinyl - amit hallgatunk

csövi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1051

Vinyl - amit hallgatunk

Hozzászólás Szerző: csövi »

Michell Engineering, Devialet Expert 220 Pro és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable

dörmögi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 394

Vinyl - amit hallgatunk

Hozzászólás Szerző: dörmögi »

de valóban a zöme KScope. Ezek szerintem még újabb újrakiadások. Amik nekem megvannak ( In Absentia, Fear of..,The Incident),
 azok mindenesetre holland ToneFloat kiadások, és nagyon igényesek is.

Igen, ez így lehet. Megnéztem a PT LP-imet, mind Tonefloat kiadás, a Wilson szóló LP-k pedig Kscope gondozásúak.

LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio

Heed Thesis rendszer

tollact
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 740

Vinyl - amit hallgatunk

Hozzászólás Szerző: tollact »

No ez az, ami számomra nem teljesen világos. Ha ugyanis megnézed a Burning Shed oldalán a Porcupine Tree LP-ket, azt találod, hogy az újrakiadások zöménél a Kscope szerepel.
https://www.burningshed.com/index.asp?page=search

De hiszen ott is azt írja..
https://www.burningshed.com/store/porcu ... ct/93/637/

de valóban a zöme KScope. Ezek szerintem még újabb újrakiadások. Amik nekem megvannak ( In Absentia, Fear of..,The Incident),
 azok mindenesetre holland ToneFloat kiadások, és nagyon igényesek is. De pl a Deadvwing-ből egy kis amcsi cég csinált csak többféle színű, de összességében is csak párszáz darabos szériát, na ezek jó ritkák és drágák. De bízom benne, hogy akár Kscope, akár más kiadásban majd újra hozzáférhető lesz az az album is. Ha egy kicsit szelidülne az ára a Wilson szóló LP-knek, akkor azokra is beneveznék azért....
De egyelőre megfelel a CD változat is. Az újból itthon is azt rendeltem, ahogy láttam most előrendelésben nagyjából az ára is versenyképes volt a kintivel. Mostanában kaptam meg az Insurgentes 3CD-s változatát is ami az eredeti album mellett egy dobozban tartalmazza a remix-albumot és a DVD-Audiót is. Ez se volt vészes árban.
LP: Pink Triangle PT One, Helius Scorpio III kar, Benz Wood SM 0,85mV, AN-V QSSC
CD: Philips CD100, AN-Vx kábel
Tuner: Kenwood KT8300 analog tuner, AN-V
Erősítő: AN OTO PHONO
Hangfal: AN-E/Hemp+Townshend supertweeter, AN-SP QSSC
Állványok: Sound Org ZO28,ZO21

dörmögi
V.I.P.
V.I.P.

Vinyl - amit hallgatunk

A PT LP kiadásokat a tonefloat records csinálta. Még a "The Incident" is ezalatt a kiadó alatt futott LP-n. A K-scope már a Wilson szólóalbumoknál került a képbe.
No ez az, ami számomra nem teljesen világos. Ha ugyanis megnézed a Burning Shed oldalán a Porcupine Tree LP-ket, azt találod, hogy az újrakiadások zöménél a Kscope szerepel.
https://www.burningshed.com/index.asp?page=search

LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio

Heed Thesis rendszer

tollact
V.I.P.
V.I.P.

Vinyl - amit hallgatunk

Ez gondolom a Kscope újrakiadás. Ez a kiadó az utóbbi években sok LP-t jelentetett meg (köztük a Porcupine Tree régebbi és új lemezeit is), és elmondható, hogy nagyon vigyáznak arra, mi kerül ki a kezükből.
http://www.kscopemusic.com/
A PT LP kiadásokat a tonefloat records csinálta. Még a "The Incident" is ezalatt a kiadó alatt futott LP-n. A K-scope már a Wilson szólóalbumoknál került a képbe.
LP: Pink Triangle PT One, Helius Scorpio III kar, Benz Wood SM 0,85mV, AN-V QSSC

dörmögi
V.I.P.
V.I.P.

Vinyl - amit hallgatunk

Nekem ma ez a lemez akadt a kezembe. Meg kell hogy mondjam, ez is a kivételek közé tartozik az új kiadású lemezek tekintetében, miszerint ez igenis jól sikerült felvétel és préselés. Ráadásul az enyém már ennek az albumnak a reissue kiadása, de ezeknél a modern felvételeknél lehet, hogy ennek nincs is akkora jelentősége...(Porcupine Tree-In Absentia)
Ez gondolom a Kscope újrakiadás. Ez a kiadó az utóbbi években sok LP-t jelentetett meg (köztük a Porcupine Tree régebbi és új lemezeit is), és elmondható, hogy nagyon vigyáznak arra, mi kerül ki a kezükből.
http://www.kscopemusic.com/

Heed Thesis rendszer

tollact
V.I.P.
V.I.P.

Vinyl - amit hallgatunk

Talán halkítsd lejjebb.....

Valami ilyesmiket kéne nekem is beszereznem....most túlnyomórészt klaszikusokból áll a gyűjteményem.
Nekem ma ez a lemez akadt a kezembe. Meg kell hogy mondjam, ez is a kivételek közé tartozik az új kiadású lemezek tekintetében, miszerint ez igenis jól sikerült felvétel és préselés. Ráadásul az enyém már ennek az albumnak a reissue kiadása, de ezeknél a modern felvételeknél lehet, hogy ennek nincs is akkora jelentősége...(Porcupine Tree-In Absentia)

dixie-chicken
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2891

Vinyl - amit hallgatunk

Hozzászólás Szerző: dixie-chicken »

nem LP,de ..Nick Cave+Bad Seeds lemezbemutato koncert cca 1.45h...

http://www.guardian.co.uk/music/interac ... ve-from-la

Technics SL1300G,Shelter 901/III,Shure VST III,Shure M97HE,Shure M97ED,Shure M95ED,Shure 44-7,Shure M75ED Type 2,MoFi Mastertracker,Musical Fidelity M6Si,ProJect Tube Box DS3,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503

...it's only rock 'n' roll (but i like it)

Narumon
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 45

Vinyl - amit hallgatunk

Hozzászólás Szerző: Narumon »

Srácok, gyors kérdés:

Depeche Mode újabb kiadások. Ugyanaz a lemez elérhető pár száz forintos különbséggel Hi Horse Records és Rhino records kiadásban is. Mindkettő 180g. Mi lehet a különbség? Melyik szólhat jobban? Nem nagyon találtam semmi infot a kérdésben.

Vendég

Vinyl - amit hallgatunk

Hozzászólás Szerző: Vendég »

.

http://www.hifipiac.hu/hu/aprohirdetese ... lito-lemez

http://www.mommo.hu/media/Margit_hat_normalis

Én ilyet nem hallgatok:-)
.

Pedig én féláron is eladnám önnek az enyémet.    
(Egyébként érdekes lemez, de leginkább csak körtörténeti értéke van.)

.

csövi
V.I.P.
V.I.P.

Vinyl - amit hallgatunk

Michell Engineering, Devialet Expert 220 Pro és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable

csövi
V.I.P.
V.I.P.

Vinyl - amit hallgatunk

Amíg csak megkérik az árát,nincs is gond.....de azért 10-15e ft-ot nem perkálok egy lemezért...
Pedig ez olyan...ha van...:-) Igaz pár éva ami most 15ezer akkor "csak" 6-9ezer  volt...   

violin
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1304

Vinyl - amit hallgatunk

Hozzászólás Szerző: violin »

Amíg csak megkérik az árát,nincs is gond.....de azért 10-15e ft-ot nem perkálok egy lemezért...
AVM - osztrák Tesla - svájci lemezvakaró - HT Pro 9+ - háelté 3.....zene és bona.

csövi
V.I.P.
V.I.P.

Vinyl - amit hallgatunk

Sajnos ezek minőségi lemezek és az áruk is hasonlóak...:-( 
A lemezgyűjteményem simán megduplázta az árát az elmúlt években...

csövi
V.I.P.
V.I.P.

Vinyl - amit hallgatunk

Valami ilyesmiket kéne nekem is beszereznem....most túlnyomórészt klaszikusokból áll a gyűjteményem.

Sajnos ezek minőségi lemezek és az áruk is hasonlóak...:-( 

violin
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1304

Vinyl - amit hallgatunk

Hozzászólás Szerző: violin »

45ös ...hihetetlen mekkorát szól! Unknown.jpeg

AVM - osztrák Tesla - svájci lemezvakaró - HT Pro 9+ - háelté 3.....zene és bona.

csövi
V.I.P.
V.I.P.

Vinyl - amit hallgatunk

45ös ...hihetetlen mekkorát szól! Unknown.jpeg
és a másik azt hiszem minőségi estém van:-) 

csövi
V.I.P.
V.I.P.

Vinyl - amit hallgatunk

45ös ...hihetetlen mekkorát szól! 

Narumon
Fórumlakó
Fórumlakó

Vinyl - amit hallgatunk

Wave lemezbolt Facebook profiljából emeltem át a képet és az infót is.
A közelmúltban jelent meg ez is: http://peterfybori.hu/
Én ezt várom a magyar felhozatalból limited 7" vinyl Pozvakowski 2010-ből.

Igen a Boriról írtam annó. Majd nézem a lemezboltokat akkor.
Koszi

dixie-chicken
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2891

Vinyl - amit hallgatunk

Hozzászólás Szerző: dixie-chicken »

....

Technics SL1300G,Shelter 901/III,Shure VST III,Shure M97HE,Shure M97ED,Shure M95ED,Shure 44-7,Shure M75ED Type 2,MoFi Mastertracker,Musical Fidelity M6Si,ProJect Tube Box DS3,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503

...it's only rock 'n' roll (but i like it)

bolygo
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 48

Vinyl - amit hallgatunk

Hozzászólás Szerző: bolygo »

Szép! Hol lehet magyar lemez megjelenésekről értesülni, mert a blogomban szívesen adnék hírt ilyenekről is, de mindig lemaradok. Nincs túl jól reklámozva...

Wave lemezbolt Facebook profiljából emeltem át a képet és az infót is.
A közelmúltban jelent meg ez is: http://peterfybori.hu/
Én ezt várom a magyar felhozatalból limited 7" vinyl Pozvakowski 2010-ből.

"Torzítatlan vétel, zavartalan adás, fausti pillanat, örök maradás."

Narumon
Fórumlakó
Fórumlakó

Vinyl - amit hallgatunk

30 Y

Megjelent

Szép! Hol lehet magyar lemez megjelenésekről értesülni, mert a blogomban szívesen adnék hírt ilyenekről is, de mindig lemaradok. Nincs túl jól reklámozva...

bolygo
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 48

Vinyl - amit hallgatunk

Hozzászólás Szerző: bolygo »

30 Y

Megjelent

"Torzítatlan vétel, zavartalan adás, fausti pillanat, örök maradás."

Narumon
Fórumlakó
Fórumlakó

Vinyl - amit hallgatunk

"Hát látom nem sikerült a kérdésem lényegét felfogni. (Vagy csak én jövök gyökeresen más területről....)"

Kérlek fejtsd ki akkor, vagy mást jelentene a szla, mire gondoltál?

A szla nem jelent mást a többit magánban

Válasz küldése

Vissza: “Zene, amit hallgatunk”