Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
A Te Blu-Ray gyűjteményed
- karlosz
- Törzsvendég

- Értékelés: 308
Posza is bekékült!!! Gratulálok! Az új tv-ről várjuk a képeket.
Az új tv-hez egyébként a 22 lemezes JB 007-es BD-kollekciót adják ajándékba.
Gratulálok Posza a első BD-hez és a leendő új készülékekhez is !
Az új tv-hez egyébként a 22 lemezes JB 007-es BD-kollekciót adják ajándékba.
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Hétfőn érkezik a 3D smart-tv, meg a 3D Blu-ray-játszó...
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Első Blu-ray-filmem:
Legutóbbi szerzeményeim:
-
Vendég
fodesz, spiky a eladó topicban Tomi198 árul most 2lemezes Transformers 1. BD-t 4500Ft-ért ha érdekli vmelyikőtöket:
http://www.avx.hu/fo...dhd-dvd-filmek/
Tudom láttam, meg amikor a Vasember 1-et vettem tőle, akkor is mondta.
De jelenleg még várok, hátha megkapom a saját példányomat, amit az egyik volt kolléga hozott kintről még tavaly júniusban.
Elvileg a héten meg lesz, de ezt a szöveget már hallottam tőle egy párszor sajnos...
fodesz, spiky a eladó topicban Tomi198 árul most 2lemezes Transformers 1. BD-t 4500Ft-ért ha érdekli vmelyikőtöket:
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... vd-filmek/
- fodesz
- V.I.P.

- Értékelés: 5164
Pénteken jött még ez a film:
- fodesz
- V.I.P.

Gratula hozzá, nekem még csak dvd-n van meg, de nekem is bejött ez a filmje is!
Köszi T-boy! Mindegyik filmjét szeretem.DVD-n is sok megvan,ma is jött tőle,meg még más is,majd dobok képet róla a DVD topikban.
-
Vendég
Ma ismét bezöldült a kékem.
Mai szerzemény: A Hihetetlen Hulk
Köszönet érte egy apródnak.
Már csak Thor és Amerika Kapitány hiányzik a csapatból
Idei első kékem!Méghozzá Denzeltől! Száguldó Bomba. Nagyon jó film!
Gratula hozzá, nekem még csak dvd-n van meg, de nekem is bejött ez a filmje is!
- fodesz
- V.I.P.

Üdv mindenkinek!
Idei első kékem!Méghozzá Denzeltől! Száguldó Bomba. Nagyon jó film!
17-en együtt.
Jaja, annyira, hogy ugye az 1-et nálunk ki sem adták, így azt csak kintről lehet beszerezni, az angoloktól, mert ott rajta van a magyar felirat.
Igen, ezt spéciel róbertgida is említette nekem.
17-en együtt.
-
Vendég
Köszi!
Ennyire ritkaságszámba mennek a Trafó 1-2. részek?
Összességében pk.-el együtt kerek 20eFt-ért jött az 5film. 4használt volt a Hell Boy 2-t meg még én bontottam ki a gyári fóliából.
Köszi!
Összességében pk.-el együtt kerek 20eFt-ért jött az 5film. 4használt volt a Hell Boy 2-t meg még én bontottam ki a gyári fóliából.
Jaja, annyira, hogy ugye az 1-et nálunk ki sem adták, így azt csak kintről lehet beszerezni, az angoloktól, mert ott rajta van a magyar felirat.
Én arra még ugye várok, csak lassan elfogy már a türelmem, pedig igazán jó áron jutnék hozzá, ha végre megkapnám, mert pont akciózták kint és átszámítva kb 2200hufba lenne. Csak ugye kitudja, hogy ebben az életben megkapom-e.
A 2.részt pedig már sehol sem lehet kapni, nekem is egy kedves fórumtárs (Antal73) ajánlotta fel az övét, amit ezúton is nagyon köszönök!
Gratula T-boy! A Két Trafó film nekem sem volna rossz mert csak a 3. van meg.
Köszi!
- fodesz
- V.I.P.

Az év első kék "fecskéi".
Immáron 17tagú a BD gyűjteményem ezzel az öttel ami ma megjött végre. A két Transformers dupla lemezes kiadás.
A Aranyhadseregre már nagyon kíváncsi voltam HD képpel, s mit ad isten a 5éves keresztlányom pont azt csípte ki a 5-ös pakkból, hogy azt nézzük meg.
Gratula T-boy! A Két Trafó film nekem sem volna rossz mert csak a 3. van meg.
Ha nem túl indiszkrét a kérdés, TE hol akadtál rá?
Köszi szépen!
Én róbertgida fórumtársunktól jutottam hozzá. Nekem meg a III. rész hiányzik még.
-
Vendég
Immáron 17tagú a BD gyűjteményem ezzel az öttel ami ma megjött végre. A két Transformers dupla lemezes kiadás.
A Aranyhadseregre már nagyon kíváncsi voltam HD képpel, s mit ad isten a 5éves keresztlányom pont azt csípte ki a 5-ös pakkból, hogy azt nézzük meg.
Gratula hozzájuk.
Én is, hogy örülnék ha végre már nálam lenne a TF1. Amire már több mint fél éve várok. Egyik haver hozta elvileg angliából. már csak az hiányzik a trilógiából.
Ha nem túl indiszkrét a kérdés, TE hol akadtál rá?
Mert lehet, hogy nem várok tovább és beszerzem máshonnan...
- fodesz
- V.I.P.

Gratulálok Fodesz! Mivel nagy kedvenc a WT, így már régóta megvan ez a referencia kiadvány.
Köszike! Sejtettem hogy megvan! Nagyon tetszik az egész koncert kiváló!! 320 perc tömény anyag és az LPCM 13,82mbps bitrátájú hang eszméletlenül jól szól!!
Maiak:
Argento gratula! A Vasembert 2-őt én is nemrég gyűjtöttem be. Az X-men király!
Maiak:
Gratulálok Fodesz! Mivel nagy kedvenc a WT, így már régóta megvan ez a referencia kiadvány.
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline