Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sztereó erősítők
Sztereó erősitők
Kellene egy kis segítség. Meg tudná valaki mondani, hogy mennyit érhet manapság egy Primare A30.2 végerősítő? Sokat nem tudtam meg a koráról, de nagyon szép és nem volt belenyúlva.
Sztereó erősitők
Az MF phono-val nem sokra mész, ha bakelit lemezeket akarsz hallgatni ! Vinyl-hez (LP ) jó lesz !
Miért az EP és a maxi az nem vinyl? Nekem az amúgy bakelit marad
Sztereó erősitők
Köszi mindenkinek aki segített az erősítőválasztásban, elég hamar sikerült módosítani az aláírást
A NAD még kapott egy MF phono-t mert azért a bakelit az bakelit
Az MF phono-val nem sokra mész, ha bakelit lemezeket akarsz hallgatni ! Vinyl-hez (LP ) jó lesz !
Sztereó erősitők
Köszi mindenkinek aki segített az erősítőválasztásban, elég hamar sikerült módosítani az aláírást
A NAD még kapott egy MF phono-t mert azért a bakelit az bakelit
- szabo_pitty
- V.I.P.

- Értékelés: 96
Sztereó erősitők
Yamaha A-700 -at ismeri valaki ? mennyire jo ? mennyit erhet ?
Ez, engem is érdekelne, mert kinéztem magamnak, egy esetleges fejlesztés célpontjaként.
Erősítő: Marantz SR7005, Hangsugárzók: Monitor Audio Silver 200, Silver 50, Silver C150, Jamo SW505E, Magnódeck: Yamaha KX-390, CD: Marantz CD5000, LP: Technics SL-BD2, BD: Pioneer BDP-LX58, TV: LG42LF652V, Hangfal kábel: Monitor Atmos Air 309 Cu, IC: KáCsa KCO-IS100 Média-lejátszó: Dune HD Base 3D
- szabo_pitty
- V.I.P.

- Értékelés: 96
Sztereó erősitők
Ez, engem is érdekelne, mert kinéztem magamnak, egy esetleges fejlesztés célpontjaként.
Erősítő: Marantz SR7005, Hangsugárzók: Monitor Audio Silver 200, Silver 50, Silver C150, Jamo SW505E, Magnódeck: Yamaha KX-390, CD: Marantz CD5000, LP: Technics SL-BD2, BD: Pioneer BDP-LX58, TV: LG42LF652V, Hangfal kábel: Monitor Atmos Air 309 Cu, IC: KáCsa KCO-IS100 Média-lejátszó: Dune HD Base 3D
Sztereó erősitők
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni! A Primare erősítőknek milyen a hangkaraktere?( Konkrétan a 30.2 ill. A33.2-es végerősítő! )De úgy általában is jó lehet, ha ezt senki nem ismeri! Köszi!
Sztereó erősitők
Sztereó erősitők
Ezt még tele kell szórni ellenállásokkal. Meg talán csak mono? :-)
Kinézetre is ász. Már csak nézegetni is megéri megvenni.
Sztereó erősitők
Én már ezzel is beérném... Csak azt nem tudom, hogy "to fall in love with"-kategória, vagy ráhord-e egy kicsit a "to die for"-ra is...
http://www.hificolle...rnj2r4mq978ssm6
Ezt még tele kell szórni ellenállásokkal. Meg talán csak mono? :-)
Sztereó erősitők
Látom nem tudsz ülni a hátsódon. Úton két poti te meg egy harmadikra vágysz..
Azt válaszd ami belefér. Az Alps pont beleillik, pláne, hogy panelra forrasztott, ha jól emlékszem. A legjobb megoldás monyákmentesen. A többi az szólhat jobban de barkácsolni kell. A múltkor ajánlottam a Hificollective-en egy 600 fontos Seident, veszel hozzá 4x43db tantált az egész potom 350e Ft-ból megáll. Mit szólsz?
Én már ezzel is beérném... Csak azt nem tudom, hogy "to fall in love with"-kategória, vagy ráhord-e egy kicsit a "to die for"-ra is...
http://www.hificollective.co.uk/catalog ... 4mq978ssm6
Sztereó erősitők
Rossz gombot nyomtam, bocsi.
Sztereó erősitők
Azt válaszd ami belefér. Az Alps pont beleillik, pláne, hogy panelra forrasztott, ha jól emlékszem. A legjobb megoldás monyákmentesen. A többi az szólhat jobban de barkácsolni kell. A múltkor ajánlottam a Hificollective-en egy 600 fontos Seident, veszel hozzá 4x43db tantált az egész potom 350e Ft-ból megáll. Mit szólsz?
Jól ülök, de köszi, hogy aggódsz!
Így van, az ALPS pont cuppan a nyákra, ezért nem eléggé unortodox. Tudod, nem vagyok műszaki ember, inkább olyan álmodóóóóóóóóó, mert manapság "álmodgatok, mert álmodni élvezet"...
Az ALPSról sok összehasonlítást olvastam már korábban is, és -egyáltalán nem szeretnék ÚJABB hitvitát-, akik tesztelték, azok sivítósnak, "treble-ishnek" :-))) hallották. Persze, nem mindenesetben egyértelmű, hogy milyen rendszerben.
Köszi, hogy válaszoltál!
Sztereó erősitők
Szerintem beszélj Laci bácsival, ő kialakított egy hangerő léptető elektronikát a potméter helyett.
Valami olyasmire emlékszem, hogy azért kellett a poti helyett ez a megoldás, mert sokkal jobb így a hangja.
Nekem a secondba ilyet rakott.
Köszi, igen, a stepped-attenuator, vagy ellenálláslétra, asszem, ez a neve mugyurul. Sosek Opel szakkolléga is erre utal, a jó kis tantálovics ellenállásokkal, és télleg, mindössze 350 rongyból megáll. Elgondolkodtató, csak azt tudnám hol kell megfogni a cuccot, hogy gyorsan, egybekörbe rá tudjam forrasztani a 4x43 db ellenállást. Ez lesz itten ezzel a második gond...
Köszi, egyelőre "sima" poti lesz érdekes, az attenuatort sajnálnám a mostani vasba.
Sztereó erősitők
Barátaim, audiofil Hölgyek és Urak!
Sztereo erősítőmet utolérte a tervezett amortizáció, Alps Blue hangerőpotija bő 10 év megbízható szolgálat után cserére szorul. Mint ahogy a jómúltkorában a banánaljzat-cserénél is segítségeteket kértem, most is Hozzátok fordulok: kinek milyen hangerőpotival van felszerelve gyári vagy DIY erősítője, illetve saját tapasztalatok alapján ki mit ajánl.
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Sztereó erősitők
Sztereo erősítőmet utolérte a tervezett amortizáció, Alps Blue hangerőpotija bő 10 év megbízható szolgálat után cserére szorul. Mint ahogy a jómúltkorában a banánaljzat-cserénél is segítségeteket kértem, most is Hozzátok fordulok: kinek milyen hangerőpotival van felszerelve gyári vagy DIY erősítője, illetve saját tapasztalatok alapján ki mit ajánl.
Szerintem beszélj Laci bácsival, ő kialakított egy hangerő léptető elektronikát a potméter helyett.Valami olyasmire emlékszem, hogy azért kellett a poti helyett ez a megoldás, mert sokkal jobb így a hangja.
Nekem a secondba ilyet rakott.
Sztereó erősitők
Szvsz. az Alps Blue "több mint tökéletes".
Sztereó erősitők
Sztereó erősitők
Jelen!
Mire vagy kíváncsi?
Szia, üzentem privátban.
AVM ; 3D Lab ; Usher Audio ; Ayon
-
Vendég
Sztereó erősitők
Sziasztok, van valakinek Usher R.1.5 végfoka ? Személyes vélemény; tapasztalat érdekelne vele.
Üdv
Jelen!
Mire vagy kíváncsi?
Sztereó erősitők
Sziasztok, van valakinek Usher R.1.5 végfoka ? Személyes vélemény; tapasztalat érdekelne vele.
Üdv
AVM ; 3D Lab ; Usher Audio ; Ayon
Sztereó erősitők
Viszont a maiak tucat termékek, egy szál IC-vel.
Már az "i" és "e" széria is a 3020-ból egy "butított" verzió volt.
Nem azt írtam, hogy jók, hanem azt, hogy nem kerülnek sokba.
LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio
Heed Thesis rendszer
Sztereó erősitők
A NAD mellett döntöttél? Mert egy NAD phono azért nem kerül olyan sokba.
Viszont a maiak tucat termékek, egy szál IC-vel.
Már az "i" és "e" széria is a 3020-ból egy "butított" verzió volt.
>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<
Sztereó erősitők
Sok sikert!
Köszönöm!
Sztereó erősitők
Nem, egy kicsit nagyobbat lépek valszeg (csak az erősítő lesz NAD, úgy néz ki) Még kabalából nem mondom, hogy merre, de remélem, hogy minden flottul fog menni.
Az igazat megvallva nem volt nagy túlkínálat phonóból én meg nem akartam annyira sokat utána járni.
Sok sikert!
LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio
Heed Thesis rendszer