Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Saját hifis cuccaimról készült képek
Ki kellene még próbálnom egy Usher V601-et is, csak nincs használt eladó!
Nekem volt ilyen is.
Gyorsan megváltam tőle.
Neked tetszene.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
Ki kellene még próbálnom egy Usher V601-et is, csak nincs használt eladó!
Ennek sem adok túl sok időt.
Nekem az a fém dom nem igazán jött be.
Én se!
Ennek más a magassugija! Nem olyan fémes mint mondjuk a Cobalt-é volt! Meg is lepődtem! A magasai még tetszenek is!
Csak nincs mélye...
Milyen?
Egyelőre még nincs rendes állványom, de már így is tudom hogy nem jó!
A következő...
Ennek sem adok túl sok időt.
Nekem az a fém dom nem igazán jött be.
Webáruház:
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6380
Csinos.
Már akinek...
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Milyen?
Csinos.
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6380
A következő...
Milyen?
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
A következő...
Aranyos
Ki készítette?
Pécsi Resonator-Electronics...10-envalahányért a legkisebbje. Ahhoz képest nagyon jó. A nagy DACjuk már nem tetszett a soner rendszernek, de ez a pöcsköszörű egységes és még lehet tuningolni külső táppal. Kellene egy jobb minőségű 3,5jack/RCA átalakító...
Michell Engineering, SOtM sMS Neo, Devialet D200, és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable
Ha már komoly dacról van szó...:-D Most ez szól...
Aranyos
Ki készítette?
Én a második gazdája voltam és egyben a leghosszabb is. Tömör tölgyfa lapon szól a legjobban
Ha már komoly dacról van szó...:-D Most ez szól...
Michell Engineering, SOtM sMS Neo, Devialet D200, és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable
Köszi!
Ahogy nézem ez a DAC a fél AVX-en végigment már Ezt leszámítva pöpec az állapota.
Én a második gazdája voltam és egyben a leghosszabb is. Tömör tölgyfa lapon szól a legjobban
Vettél a munkahelyedre egy márványlapot a hifi alá?
Aranyos!
Há'még jóhogy
Azóta került egy a vinyó alá is, nehogy nekem a nem kívánt rezgések károsan hassanak bármire is.
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO
Gratulálok, jó választás volt!
Kis gyöngyszem tessék vigyázni rá
Köszi!
Ahogy nézem ez a DAC a fél AVX-en végigment már Ezt leszámítva pöpec az állapota.
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO
Munkahely audio: edirol ua-101 + sennheiser HD800
Jól kijönnek egymással
Vettél a munkahelyedre egy márványlapot a hifi alá?
Aranyos!
Musiland SVDAC-05-nél jobban tetszik, szárazabb, stúdiósabb a hang.
Gratulálok, jó választás volt!
Kis gyöngyszem tessék vigyázni rá
Mihez képest milyen a hang?
Musiland SVDAC-05-nél jobban tetszik, szárazabb, stúdiósabb a hang.
Jól kijönnek egymással
Mihez képest milyen a hang?
Jól kijönnek egymással
-
alfaati
Nem semmi jószág! Gratula!
Mennyi idős lehet...?
1988-tól kezdték gyártani.
Nem semmi jószág! Gratula!
Mennyi idős lehet...?
AVM - osztrák Tesla - svájci lemezvakaró - HT Pro 9+ - háelté 3.....zene és bona.
-
alfaati
Sikerult egy ritkaságra szert tenni!
Signet Analog Master 20s Twin-Flux a lemezjátszás legszebb éveibol.
(elvileg még be sincs járatva)
Nem cserélhetne helyet a hifi és a szekrény? Talán azon az oldalon több helyed volna.
Sajna nem adná ki a cserét a helység ahogy néztem (pedig jobb lenne mert így a plazma is pont szembe van az ablakkal, igaz, ha világosban támad kedvem mozizni akkor úgyis be szoktam sötétíteni) mert a szekrény 5elemből áll, s vagy 3 férne csak el a hifi helyén.
Van még a szobába nagy cserépkályha, konvektor, komód, ágy, 2nagy fotel, íróasztal . . . Szóval, anélkül, hogy ne dobnék ki több vmit szerintem nem adná ki a helység a forgatást. Vagy csak vmi nagyon hülye elrendezéssel, s akkor sem lenne esetleg több terem a rendszer elejének. No meg, ha úgy fordítanék akkor meg a jobb háttér nagyon közel lenne a kályhához (már ha rendesen szét akarom pakolni a surround-okat is. 36_2_18.gif
Szóval, nem egyszerű. Eladni, lecserélni meg nem akarom ezt a 4db. álló hangfalat monitorokra, hátha vmikor sikerülne mégis nagyobb teret varázsolnom nekik vmi csoda folytán.
Persze, köszönöm mkinek a építő jellegű kritikákat, értem én amit írtok, s hogy csak jót akartok!
A mostani felállás is annak köszönhető, hogy páran itt is ösztönöztek arra, hogy változtassak vhogy a kb. 1.5évvel ezelőtti borzasztó össze-vissza elrendezésen (lásd a első képen lentebb). Attól már ez is sokkal jobb, s ha idővel vhogy tudok akkor úgyis fogok ezen a mostani helyzeten is változtatni.
Külön sub az most is van a rendszerben, egy 30cm-es, zárt ládában, külső monoblokkról hajtva.
Szintén. A hangfalaidat látva, valószínű a monitorok mellé tenned kell(ene) egy szubot is...
Igen,de azt teheti más helyre is.
Webáruház: