Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Pointe tulajdonosok klubja
Moderátor: Pointe
- hubee
- V.I.P.

- Értékelés: 154
Szép darab!
Nekem a táv is bejön!
..."csakúgy mint a sasszi különleges, gyöngyház-fekete fényezése, ami a félhomályos zeneszobában visszatükrözi a nyolc cső ragyogását…."
Egy fotóval szerintem megörvendeztethetnétek a nagyérdeműt
- Pointe
- V.I.P.

- Értékelés: 469
- Kapcsolat:
Megszületett a bébi. Szép és egészséges.
http://pointe.hu/erositok/pointe-delica
Lehet jönni meglátogatni :-)
Mindenkit szívesen látunk, mindenféle vásárlási kötelezettség nélkül.
De aki vásárolni szeretne, annak tudok egy már-már tisztességtelenül jó ajánlatot tenni:
- jelentős árkedvezmény ;-)
- ajándék PowerCord 3.0 tápkábel
- Pointe készülékek igen tisztességes árú beszámítása
Telefon: 20/322-9095
-
Vendég
Pár helyen leírtam már. Az earblogon leírtam a sztorit a Pointe topikban, ha gondolod átmásolom ide is és kiegészítem.
igy mar megtalaltam koszi
erre meg varunk...
Pár helyen leírtam már. Az earblogon leírtam a sztorit a Pointe topikban, ha gondolod átmásolom ide is és kiegészítem.
-
Vendég
Sziasztok!
Befejeztem a Pointe Medium átépítését és a finomhangolást. A végeredmény fantasztikus lett. Olyan minőségben tudok most zenét hallgatni amire korábban nem mertem gondolni. Azonban az elmúlt 2 hónapot nem kívánom senkinek. Az első meghallgatás után olyan agresszív tolakodó hangot produkált az erősítő, hogy nem hittem a fülemnek. Aztán szépen lassan majd a végén szinte egycsapásra minden rendbe jött. Rengeteget tanultam a projektből. Összeszedem a gondolataimat aztán leírom, hogy jutottam el a remek hanghoz.
persze csak ha kíváncsiak vagytok rá. Takiszer kollégának meg külön köszönet a türelméért, hogy összerakta és felfejlesztette a Pointét és a DAC-ot, mert ott volt a kutya elásva.
Üdv,
NL
erre meg varunk...
48107_487836137936544_998454372_n.jpg
Nono
48107_487836137936544_998454372_n.jpg
Nono
Zene lejátszó: Advance WTX-Stream Tubes, Argon Audio Solo, DAC: RIF DAC, Erősítö: Musical Fidelity A1; Tápkábel:PS Prelude Sc; Hangsugárzó: Xavian XN 270; IC kábel: Audience Conductor, Arzachel; Hangfalkábel: van den Hul M.C. - FT The Inspiration Hybrid.
Tetszik a képed ;-)
Igyekszik az ember...
Gold Note IS-1000 MkII Deluxe - Klipsch Forte IV
Darsana Audio kábelek - IsoAcoustics rezgéscsillapítás - HydraSound tápellátás
Elég régóta nézegettél Pointe erősítőket, most láttam a levelezésemben, hogy már tavaly is beszélgettünk :-)
Használd egészséggel :-)
Érdemes valamit a Sima alá rakni, nagyon jól reagál a különböző alátétekre. A legjobb ingyenes tipp a sima kavics, amit nem a készülék lába alá, hanem az alváz alá kell tenni. Előre egyet (!), hátra kettőt. Ha még nem próbáltad, meg fogsz lepődni :-)
Köszönöm !
Három megfontolás alapján mindegyik készülékem alá készítettem durumit (?) -ból készülék alátétet. A jobb kinézet :-) , a jobb szellőzés és könnyebb alóluk kitörölni a port :-) . Ha a hangjára is jótékony hatással van, az már + :-)
Elég régóta nézegettél Pointe erősítőket, most láttam a levelezésemben, hogy már tavaly is beszélgettünk :-)
Érdemes valamit a Sima alá rakni, nagyon jól reagál a különböző alátétekre. A legjobb ingyenes tipp a sima kavics, amit nem a készülék lába alá, hanem az alváz alá kell tenni. Előre egyet (!), hátra kettőt. Ha még nem próbáltad, meg fogsz lepődni :-)
Köszönöm !
Három megfontolás alapján mindegyik készülékem alá készítettem durumit (?) -ból készülék alátétet. A jobb kinézet :-) , a jobb szellőzés és könnyebb alóluk kitörölni a port :-) . Ha a hangjára is jótékony hatással van, az már + :-)
Zene lejátszó: Advance WTX-Stream Tubes, Argon Audio Solo, DAC: RIF DAC, Erősítö: Musical Fidelity A1; Tápkábel:PS Prelude Sc; Hangsugárzó: Xavian XN 270; IC kábel: Audience Conductor, Arzachel; Hangfalkábel: van den Hul M.C. - FT The Inspiration Hybrid.
- Pointe
- V.I.P.

- Kapcsolat:
Lelj sok örömet benne és sok-sok jó zenében...
Tetszik a képed ;-)
- Pointe
- V.I.P.

- Kapcsolat:
Beléptem a klubba
Köszönöm ! Naponta 1-2 órát tudok zenét hallgatni, nagyon tetszik, meleg , részletező hangja van. Most alszik a hifibogár
Köszönöm ! Naponta 1-2 órát tudok zenét hallgatni, nagyon tetszik, meleg , részletező hangja van. Most alszik a hifibogár
Beléptem a klubba
Gold Note IS-1000 MkII Deluxe - Klipsch Forte IV
Beléptem a klubba
Látod, ilyen SIMÁN be lehet lépni.
Beléptem a klubba
Beléptem a klubba
- Pointe
- V.I.P.

- Kapcsolat:
Összeszedtem, hogy mire lehet tőlünk számítani 2013-ban :-)
http://pointe.hu/2013/01/03/pointe-2013/
Az írásból az is kiderül, hogy ez mi:
Éljen!
Nem jársz valamikor Budapest felé? Szívesen megnéznénk, meghallgatnánk. Össze lehetne hasonlítani a Sixty-vel...
A lányom Pesten tanul, előbb-utóbb úgyis megyek, majd szólok, esetleg elviszem a Mestert is :-). Valószínűleg viszem a DAC-ot is, mert a kettő együtt nagyon jó és legalább meg tudom hallgatni mit tud a Theta-hoz képest. Meg az SPz-t és a Vz-t is. A Micromegád adott, azzal nem kell bajlódni. Érdekes lesz, mert még nem hallottam máshol szólni. Majd kereslek, ha esedékes.
Addig még pár Note tantál ellenállás is belekerül és a DAC kap egy pár Sophia Electric 6SN7 csövet a mostaniak helyett. Remélem meghozzák ezek is a várt hatást.
Üdv,
NL
- Pointe
- V.I.P.

- Kapcsolat:
Befejeztem a Pointe Medium átépítését és a finomhangolást. A végeredmény fantasztikus lett. Olyan minőségben tudok most zenét hallgatni amire korábban nem mertem gondolni.
Éljen!
Nem jársz valamikor Budapest felé? Szívesen megnéznénk, meghallgatnánk. Össze lehetne hasonlítani a Sixty-vel...
jöhet az infó.
Üdv,L.
CD futómű: Jadis JD2
DAC: Pro-ject Dac Box rs2
Digitális futómű: Auralic Aries Femto (tuningolt ház,táp)
Deck: Nakamichi LX5
Erősítő: HoriTon AN SE 300B
Hangfal: Audio Note E/LX Hemp kit
Kábelek: HiDiamond D8; AQ Thunder; Nordost H2; ValhallA Aura, Aurora
Elosztó: Fisch Audiotechnik reference line
DAC: Pro-ject Dac Box rs2
Digitális futómű: Auralic Aries Femto (tuningolt ház,táp)
Deck: Nakamichi LX5
Erősítő: HoriTon AN SE 300B
Hangfal: Audio Note E/LX Hemp kit
Kábelek: HiDiamond D8; AQ Thunder; Nordost H2; ValhallA Aura, Aurora
Elosztó: Fisch Audiotechnik reference line
Sziasztok!
Befejeztem a Pointe Medium átépítését és a finomhangolást. A végeredmény fantasztikus lett. Olyan minőségben tudok most zenét hallgatni amire korábban nem mertem gondolni. Azonban az elmúlt 2 hónapot nem kívánom senkinek. Az első meghallgatás után olyan agresszív tolakodó hangot produkált az erősítő, hogy nem hittem a fülemnek. Aztán szépen lassan majd a végén szinte egycsapásra minden rendbe jött. Rengeteget tanultam a projektből. Összeszedem a gondolataimat aztán leírom, hogy jutottam el a remek hanghoz.
persze csak ha kíváncsiak vagytok rá. Takiszer kollégának meg külön köszönet a türelméért, hogy összerakta és felfejlesztette a Pointét és a DAC-ot, mert ott volt a kutya elásva.
Üdv,
NL
Ha van bármilyen elfekvő cuccotaok,most felrakhatnátok ide:
Jótékonysági Licit!!!
http://www.avx.hu/forum/index.php?/foru ... agi-licit/
Nem az érték számít.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
http://www.avxcafe.hu/
- Pointe
- V.I.P.

- Kapcsolat:
Rengeteg dolgok vannak!
:-)
1) A Pointe Analogia phono-fokozat 2012-es kiadása immár nemcsak terv, hanem maga a valóság:
http://pointe.hu/2012/08/01/pointe-tpc- ... hifi-piac/
2) ... olyannyira, hogy már az első tesztje is megjelent:
http://audiolife.blog.hu/2012/11/08/poi ... elofokozat
3) De nem csak az Analogia tért vissza. Mivel jó pár megkeresést kaptunk ez ügyben, készült egy új sorozat "nagy" leválasztó trafó is, így a honlapunk Katalógus oldalán a kifutott termékek közül visszakerült a jelenleg is forgalmazottak közé. Nemcsak árat kapott, de van egy pár új kép is:
http://pointe.hu/2012/08/29/pointe-tpc-1200/
4) Sok kísérletezés után termék lett a Daruma-utánérzés Dramatica készülék alátétekből is:
http://pointe.hu/2012/11/01/pointe-dram ... ek-alatet/
Ámde az elsőre legyártott néhány szett már vevőre is talált. A demó darabok még megvannak, de ha valaki rendelni szeretne, már csak karácsonyi ajándék lehet belőle. (A pogácsák legyártása, a golyó beszerzése, a polírozás és a gravírozás egyelőre mind külön helyen történik. Ez egyrészt logisztikai költségben (benzin), másrészt időben jelent kihívást.)
5) A honlapra feltettünk egy pár új képet a kurrens néperősítőről, az Amplificáról. Vannak közöttük belső képek is:
http://pointe.hu/2012/07/03/amplifica/
6) EAR-ral megjártuk a belgrádi High-End Show-t, de útközben beugrottunk Tiborhoz Szabadkára. Igazából egy javításra váró erősítőt adtunk le, felmarkoltunk egy pár kábelt és leválasztó trafót, de EAR belelkesedett, és képriportot készített érdekes csövekkel és kekszekkel:
http://ear.hu/?p=2930
Tessék szépen mindent végigolvasgatni! :-)
- Pointe
- V.I.P.

- Kapcsolat:
Újabb teszt, ezúttal a v3.0 hálózati kábelről:
http://audiolife.blog.hu/2012/10/22/ara ... zati_kabel
(Ha valaki ki akarja próbálni, szóljon. Még van 3 darab Pesten, aztán novemberben jön az új szállítmány. Az ár "ittenieknek" 24.990 ft, ugye.)
-
Vendég
Sajnos erre nem tudok válaszolni, én később érkeztem, nem tudom alatta volt-e.