Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kábelezzünk
Kábelezzünk
egy táblázat a szinekkel
Kábelezzünk
Van még egy Furutech Alpha3 is azt megtudtam nézni a gyártó honlapján.Ez sima 3eres kábel piros+sárga+színtelen.Itt a piros=fázis, sárga=nulla, színtelen=föld
-
Vendég
Kábelezzünk
A piros+zöld meg a fekete+kék párositva vannak gondolom ezek a fázis és nulla az egy lila meg lehet a föld.
Akkor semmilyen szabvánnyal nem áll összhangban. A továbbiakról valamelyik forgalmazót, tulajdonost, vagy személyesen Mr. Cardast kell megkérdezni.
Kábelezzünk
Milyen színek vannak? Normál esetben fekete/kék/zöld-sárga márkafüggetlenül. Miért fontos?
Üdv,
NL
Van 1méter ilyen kábelem még régebben vettem csatlakozók nélkül és most tudtam venni csatlakozókat.Színek:piros+zöld+fekete+kék+lilaA piros+zöld meg a fekete+kék párositva vannak gondolom ezek a fázis és nulla az egy lila meg lehet a föld.
-
Vendég
Kábelezzünk
Üdv!Kis segitségre lenne szükségem.Cardas Quadlink 5-C tápkábel színeit tudja valaki melyik a fázis/nulla/föld?
A háromeres 110V-os kábel ereinek USA-ban használatos színjelölése:
érszigetelés nélküli, zöld, zöld-sárga >> védőföldelés
fekete, piros >> fázis
fehér, szürke >> nulla
- gabo01
- V.I.P.

- Értékelés: 443
Kábelezzünk
Gratula! Publikus, hogy melyik Neotech ez? Esetleg az összköltségvetést elárulod?
Sztereó: Lumin T3, audio-gd Master-10, Marten Django XL, Siltech SPX-800, Siltech Ruby Hill G5, HT ac-10,Tara Labs RSC Prime, vdH The Air,
Mozi:PC, JVC DLA-X7900BE, Screenline Othello 244x137, Denon AVC-X4800H +Master-10+Lexicon RX7, Marten+XTZ Divine 100.33 center, SF Wall Domus,Arendal 1961 1V,
Mozi:PC, JVC DLA-X7900BE, Screenline Othello 244x137, Denon AVC-X4800H +Master-10+Lexicon RX7, Marten+XTZ Divine 100.33 center, SF Wall Domus,Arendal 1961 1V,
Üdv!Kis segitségre lenne szükségem.Cardas Quadlink 5-C tápkábel színeit tudja valaki melyik a fázis/nulla/föld?
nem ismerem, de a hálózati kábeleknél a színek nem szabadon választott kérdés. A védőföld az illik zöld-sárgának, a nulla vezető kék, a fázis az vagy fekete vagy barna. A kész kábelen amin dugó is van azt meg lehet mérni.
Kábelezzünk
nem ismerem, de a hálózati kábeleknél a színek nem szabadon választott kérdés. A védőföld az illik zöld-sárgának, a nulla vezető kék, a fázis az vagy fekete vagy barna. A kész kábelen amin dugó is van azt meg lehet mérni.
Kábelezzünk
Milyen színek vannak? Normál esetben fekete/kék/zöld-sárga márkafüggetlenül. Miért fontos?
Üdv,
NL
Kábelezzünk
Kábelezzünk
Ügyes vagy!
Michell Engineering, Devialet Expert 220 Pro és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable
Kábelezzünk
Acrolinkből megcsináltam ma.Nem volt hiábavaló.Így megint a foobaré a terep.A médialejátszó pihen egy darabig.
Muti, milyen lett? Mekkora hosszban?
Michell Engineering, Devialet Expert 220 Pro és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable
-
Vendég
Kábelezzünk
Acrolinkből megcsináltam ma.Nem volt hiábavaló.Így megint a foobaré a terep.A médialejátszó pihen egy darabig.
-
Vendég
Kábelezzünk
Melyikeket próbáltad? USB kábelt készíteni nem gyerekjáték.
rendeltem aranyozott színű dugókat,de a kábel kérdése még nyitott.van itthol acrolink ezüstözött rézdrót,de ennél azért többet szeretnék.10 pár csatlakozót rendeltem,ehhez fogok készíteni vagy készíttetni kábelt.nem baj ha lesz pár felesleges..
Kábelezzünk
sziasztok!usb ab kábelt szerettem volna venni,de szinte az összes márka kamuskodik.ezüstözött ilyen oyan drótok horror pénzért.ezért a neotech drótja mellett voksoltam aminek kb 11 ezer ft métere.(a vastagabbik fajta upocc ezüst).Ez diy kábel lesz ha megcsinálom.van valakinek tapasztalata ?Köszi!!!!
Szerintem keresd valhallát vagy leho-t
- Indy
- V.I.P.

- Értékelés: 1633
Kábelezzünk
sziasztok!usb ab kábelt szerettem volna venni,de szinte az összes márka kamuskodik.ezüstözött ilyen oyan drótok horror pénzért.
Melyikeket próbáltad? USB kábelt készíteni nem gyerekjáték.
Indulj el egy úton, én is egy másikon...
-
Vendég
Kábelezzünk
sziasztok!usb ab kábelt szerettem volna venni,de szinte az összes márka kamuskodik.ezüstözött ilyen oyan drótok horror pénzért.ezért a neotech drótja mellett voksoltam aminek kb 11 ezer ft métere.(a vastagabbik fajta upocc ezüst).Ez diy kábel lesz ha megcsinálom.van valakinek tapasztalata ?Köszi!!!!
Kábelezzünk
Lehet hogy a cd anyaga is fel tud töltődni mivel valami műanyag lehet...
Kábelezzünk
Értem, köszi. És a mágnesezhetőség, hogyan hat az optikai kiolvashatóságra?
Azt gondolom, hogy valószínüleg a CD olvasó lézer fejekben lévő nagyon finom pozicionálást mágneses elven végző tekercsekre hat ez a mágnesesség.
- Indy
- V.I.P.

- Értékelés: 1633
Kábelezzünk
A CDk borítójának festéke tartalmaz fémoxidokat vagy fémrészecskéket és ezek mágneseződnek fel.
Nem a borító, hanem a magára a cd-re nyomott festék...
Indulj el egy úton, én is egy másikon...
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Értékelés: 11287
- Kapcsolat:
Kábelezzünk
Miért gondolod, hogy erről pusztán méréssel meggyőződhetsz? Mi több, az ezüst és a réz hangjáról legutóbb írt, meglehetősen magabiztosnak tűnő véleményed után kicsit furcsállom, hogy számodra egyáltalán kérdés...
Gondolod, hogy a magam meggyőzése céljából csinálom? A riporter azért kérdezi a beszélgető társát, mert néhány dolgot nem tud? Elég jó viszonyban vagyok a hallásommal már néhány évtizede, de nem mindenki hisz a sajátjának. Ha indítanánk egy szavazást az AVX-en, mennyire van értelme ennek a topicnak, szerintem csúnyán lebőgnénk, mert amit itt néhányan természetesnek gondolunk, sokak számára marhaság. Ha valamilyen publikálható formában is kimutatható a jelenség, akkor talán változik a helyzet. Vagy nem.
Kábelezzünk
A CDk borítójának festéke tartalmaz fémoxidokat vagy fémrészecskéket és ezek mágneseződnek fel. Ahol erről olvastam azt is írták, hogy kisérletképpen függesszünk fel vékony cérnára egy CDt és próbáljuk mágnessel elhúzni. Kipróbáltam, valóban elhúzza a CDt a mágnes.
Értem, köszi. És a mágnesezhetőség, hogyan hat az optikai kiolvashatóságra?
Ne keverjük!
A hangszóró, az elektromos hangfrekvenciás jelből mechanikus rezgést előállító alapeleme egy hangsugárzónak.
Hangsugárzó alatt értjük azt a komplexumot , ami tartalmazza a hangszórót, és a hangsugárzás javító foglalatot, ill. adott esettől függően más kiegészítő elemeket is. (váltó, belső huzalozás, csatlakozók, stb) A hangsugárzást javító foglalat lehet többek közt un. hangfal, ami "valamekkora tetszőleges geometriájú lap" hangdoboz, vagy méretéből adódóan hangláda, illetve egyéb formájú test.
Az esetek többségében nagyon helytelenül, egyesek hangfalnak hívnak minden hangsugárzót, ha nem olyan kialakítású akkor is.
Senki nem hívja a kanalat villának, vagy késnek, evőpálcikának, pedig ezek is evőeszközök. Akkor miért is hangfal a basszusreflex, zárt, TL, stb. rendszerű hangsugárzó?
Kábelezzünk
Elnézést, de azt mondod hogy, a nem mágneses tulajdonságokkal rendelkező polikarbonátot demagnetizálod, vagy az alut?
A CDk borítójának festéke tartalmaz fémoxidokat vagy fémrészecskéket és ezek mágneseződnek fel. Ahol erről olvastam azt is írták, hogy kisérletképpen függesszünk fel vékony cérnára egy CDt és próbáljuk mágnessel elhúzni. Kipróbáltam, valóban elhúzza a CDt a mágnes.
Kábelezzünk
Vajon a demagnetizált cd-ről készült rip jobb lesz-e, illetve ugyanannyian lesznek-e 0-ak és 1-ek ?
Remélem, mielőbb feltalálnak egy módszert a flacok demagnetizalasara is.
azt nem is, de az USB kábelt szokta a ismerősőm demagnetizálni és persze a üres cdt is...