Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Saját hifis cuccaimról készült képek
- suminator968
- V.I.P.

- Értékelés: 1082
Karácsony....
Sabo Audio Streamer 23--Mzx PRE-NR1--Mzx SS Illuminator Activ Speaker—2xDynavoice Challenger sub
Táp:UnKnow Helix Reference Ultra, Viablue X-60 Silver, Viablue EP-7 Ethernet,
Audio cable:Sabo Audio Solar XLR
Úton: IPhone 13Pro Max-Tidal—-Apple Airpods Pro2
Táp:UnKnow Helix Reference Ultra, Viablue X-60 Silver, Viablue EP-7 Ethernet,
Audio cable:Sabo Audio Solar XLR
Úton: IPhone 13Pro Max-Tidal—-Apple Airpods Pro2
Akkor ismét Karácsony!!!
Michell Engineering, SOtM sMS Neo, Devialet D200, és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable
Itt járt a Jézuska.
Nini egy béka:-)
Michell Engineering, SOtM sMS Neo, Devialet D200, és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable
- Big
- V.I.P.

- Értékelés: 757
- Kapcsolat:
Jó kis békád van.
Mennyi pluszt jelent hangban?
Köszönöm!
Rengeteg a plusz, de ez az MC One-hoz képest egy más világ, már így első hallásra is sokkal-sokkal több részlet, dinamika és élet a hanjában, pedig még bejáratós. Meg ugye azt is tudjuk, hogy a Frog az nem egy felturbózott MC 10 Sp, MC One Sp vagy MC Two, hanem egy "lebutított" GRASSHOPPER/BLACK BEAUTY ( lengőtekercs GRASSHOPPER III, felfüggesztés GRASSHOPPER IV ).
DK Design VS1 Reference MkII, Revel Performa F30, Ariston Audio RD110SL-SME3009S2 Imp-VdH Frog-Pointe Pure Power Supply-PS Audio GCPH, Dual Audio PC-Linear Power Supply-M2Tech Young-Palmer Power Station, Philips CD930, Denon TU-QS10, Harmonic Technology,Transparent,AudioQuest,ValhallA,HydraSound
-
Vendég
10 éves kép 2008-ig ez volt a rendszerem Az állvány távtartó csövei meg az erősítő még megvan..
- Smart845
- V.I.P.

- Értékelés: 219
Itt járt a Jézuska.
Jó kis békád van.
Mennyi pluszt jelent hangban?
A három rossz tulajdonságom:precíz vagyok,utálom a rendetlenséget és tisztaság mániám van.
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.

- Értékelés: 250
- Big
- V.I.P.

- Kapcsolat:
Ide is rakok képet a karácsonyi újdonságról:
Naim cd
Nagy gratula! Ez CD5?
DK Design VS1 Reference MkII, Revel Performa F30, Ariston Audio RD110SL-SME3009S2 Imp-VdH Frog-Pointe Pure Power Supply-PS Audio GCPH, Dual Audio PC-Linear Power Supply-M2Tech Young-Palmer Power Station, Philips CD930, Denon TU-QS10, Harmonic Technology,Transparent,AudioQuest,ValhallA,HydraSound
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.

- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.

- Big
- V.I.P.

- Kapcsolat:
Itt járt a Jézuska.
-
Vendég
Gratula!
Jó a VAM 1201 is, de én megtapasztaltam, hogy azért a pro más világ..
Jól van, ültess csak bogarat a fülembe
Gratula!
Jó a VAM 1201 is, de én megtapasztaltam, hogy azért a pro más világ.. Nekem eredendően pro van, s hallottam után a 1201-et, egyszerűbb hang.
De ettől függetlenül szuper a géped!
Üdv.
Imi
Azt hiszem VAM1201. PRO-t akartam, de másra kell az a többlet (végfok). Aztán ezt a futóművet hallva (nagyon bejön), nem tudom lesz e egyáltalán pro.. Biztos az még jobb, de inkább valami hálózati audiolejátszó fele orientálódok..
Lyngdorf - AP Avanti I.
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6376
Azt hiszem VAM1201. PRO-t akartam, de másra kell az a többlet (végfok). Aztán ezt a futóművet hallva (nagyon bejön), nem tudom lesz e egyáltalán pro.. Biztos az még jobb, de inkább valami hálózati audiolejátszó fele orientálódok..
Köszi,egyébként pro-ra tippeltem...
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
-
Vendég
Publikus,hogy milyen futómű van benne?
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6376
Új elem a rendszerbe... Az egyedi igényeim szerint készült cd transport.
Publikus,hogy milyen futómű van benne?
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Friss kép a mostani felállásról:
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO
-
Vendég
Nálam is teret hódítanak az Ethosz cuccok. Már az Ethosz végfokom is folyamatban van.
Szépeme
Ezek a dobozok élőben még szebbek!
-
Vendég
Szép!
Megszoktad a Quadokat? Mit szólsz hozzá?
Köszönöm!
Nem volt nehéz megszokni őket...
Tetszik a hangjuk. Zenehallgatásra megfelelnek.
Acus: Nem nem. Még tervezek 1-2 helyre. Kocka szoba így nem egyszerű a dolgom.....
Egyszerű, de nagyszerű.
Szép!
Megszoktad a Quadokat? Mit szólsz hozzá?
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO
Nagy Gratula full Ethosz rendszerhez!
Húú... de meghallgatnék egyszer egy ilyen komplett Ethosz rendszert. Nagyon komoly lehet.
Az én hifim is új helyen, épp az akusztikát fabrikálom neki, mint a képen látszik...
Full Ethosz Audio rendszer, kábel, s állvány pedig Valhalla Ákos remeke...
Köszönet a Magyar Mestereknek!
Üdv.
Imi
" Nagyon szépen szól, az éles is és a mély hangok is tiszták. "
Nice
Meghallgatnám.
Isten hozott a fórumon! A kicsit is meg kell becsülni az a lényeg, hogy élvezettel hallgasd és szeresd. Egy jótanács, ha elfogadod és van rá lehetőség a két frontot rakd szélesebbre kb 1-1 méterrel, na jó lehet nem kell 1m, de próbálkozz. Csodálkozni fogsz mennyit változik a tér még HM-nél is.
Szia!
Köszönöm, az üdvözlést, szeretem a kis szettem és annyit hallgatom amennyit időm csak enged. Sajnos ez a maximum amire el tudom rakni, mert a szoba kicsi és mellette még járkálnunk is kell. Biztosan sokat változna a hangja és jobb lenne, de nem tudom máshogyan elhelyezni Már én is gondolkoztam azon mit lehetne tenni, de helyből nem lesz több