Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Házimozi erősítők, processzorok
Házimozi erősítők,processzorok
No,megoldódott a kérdés,a médiaplayer hibázott,de a frissítés megoldotta a problémát.
Ha pálinkát iszol,olyan mintha az anyósodat temetnék-Kívűlről megkönnyezed,de belűlről jólesik!
Próbálkoztam , de nem jutottam semmire, bocsika, sajnálom.
Semmi gond,este kiderül,hogy a médiaplayer-e a ludas,délután lefrissítetem.
Ha pálinkát iszol,olyan mintha az anyósodat temetnék-Kívűlről megkönnyezed,de belűlről jólesik!
Köszi,rendes Tőled!
Megpróbálom frissíteni a médiaplayert,még egy lehetőségem van rá,utána már nincs frissebb.
Azóta vettem észre mióta hdmi kábelt cseréltem,és akkor sem azonnal.
Nem értem mi köze hozzá,mivel ott csak kép megy,a hang coaxon megy át.
Próbálkoztam , de nem jutottam semmire, bocsika, sajnálom.
Heló Gaben, nekem is 1015-m van , holnap megnézem neked, a monitor kimeneten belépek az agyába.
De volt már olyanom , hogy a teljes hang le volt maradva a képhez képest 1-2 másodperccel, ekkor csináltam a blu-ray lejátszón egy szovftverfrissitést,
s ettöl rendbejött.
Köszi,rendes Tőled!
Megpróbálom frissíteni a médiaplayert,még egy lehetőségem van rá,utána már nincs frissebb.
Azóta vettem észre mióta hdmi kábelt cseréltem,és akkor sem azonnal.
Nem értem mi köze hozzá,mivel ott csak kép megy,a hang coaxon megy át.
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Elsősorban akinek Yamaha erősítője van, talán tud segíteni. Egy régebbi típust vettem RX-V757 és azt szeretném megkérdezni, hogyan lehet bekapcsolni a menüben a hátsó surround hangfalakat, mert none állásban van és nem enged ellépni onnan. A sima surround az megy, de ezt nem engedi.
Megoldódott bocsi!
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Elsősorban akinek Yamaha erősítője van, talán tud segíteni. Egy régebbi típust vettem RX-V757 és azt szeretném megkérdezni, hogyan lehet bekapcsolni a menüben a hátsó surround hangfalakat, mert none állásban van és nem enged ellépni onnan. A sima surround az megy, de ezt nem engedi.
Urak!
Kéne egy kis segítség!
Van egy pioneer 1015 erősítőm.A napokban vettem észre,hogy bekapcsolás után elkezdek egy filmet,akkor a center csatorna később szólal meg mint a többi kb 5-6 másodperccel.Ez mi??
Be fog hányni?
Próbáltam visszaállítani a gyári beállításokra,úgy ahogy a leírásban van,tone gomb+standby de nem hajlandó resetelni.
Ezt leszámítva semmi baja,pár másodperc után szól a center is,és el sem halkul film közben.
Próbáltam másik kábellal,ugyan ez a helyzet.
Heló Gaben, nekem is 1015-m van , holnap megnézem neked, a monitor kimeneten belépek az agyába.De volt már olyanom , hogy a teljes hang le volt maradva a képhez képest 1-2 másodperccel, ekkor csináltam a blu-ray lejátszón egy szovftverfrissitést,
s ettöl rendbejött.
Urak!
Kéne egy kis segítség!
Van egy pioneer 1015 erősítőm.A napokban vettem észre,hogy bekapcsolás után elkezdek egy filmet,akkor a center csatorna később szólal meg mint a többi kb 5-6 másodperccel.Ez mi??
Be fog hányni?
Próbáltam visszaállítani a gyári beállításokra,úgy ahogy a leírásban van,tone gomb+standby de nem hajlandó resetelni.
Ezt leszámítva semmi baja,pár másodperc után szól a center is,és el sem halkul film közben.
Próbáltam másik kábellal,ugyan ez a helyzet.
Sziasztok,
Van valamilyen lehetőség arra, hogy egy külső sztereo eq-t használjak egy HK AVR-245-re kötve?
Csak sztereo jel processzálására kellene. Valami olyami kellene mint a "tape monitor".
Üdv,
Köszi a megerősítést az uraknak, én is így láttam valahogy, mikor belépő és jóval halványabb erősítőket kínálnak 35-50 között.Lehet hogy feldobom valamelyik nap.
-
Vendég
Szerintem, meg.
Igen, de ezeknél az erősítőknél az a kérdés, hogy van-e olyan vevő-jelölt, aki tisztában van az erősítő minőségével és ár-érték arányával.
Az 1300-as egy 300 ezer forintos erősítő volt és csak a csúcs Yamaha erősítők voltak fölötte, viszont akkor még nem volt fontos a Yamaha-nak, hogy a THX minősítést is megvegye.
Az 1300 a későbbi 2400/2500/2600/2700 stb. szériának felel meg szerintem.
Hangban és minőségben nem sok különbség van közöttük.
45 ezerért is biztosan elkel, de 40 ezerért tuti!
- Vukkeinstein
- V.I.P.

- Értékelés: 677
Üdv!
Kérdezném az ár és érték szakértőket, elnézve az itt hirdetett erősítők árait és tudását nézve, az én makulátlan Yamaha RXV 1300RDS erősítőm titán színben, megér 45.000Ft-ot?
Bár nem vagyok szakértő de a "vasad" minden bizonnyal ár-érték arányban megéri azt a 45 rúpiát,amire tartod főleg a makulátlan jelzőt is figyelembe véve. Viszonyításként ha egy SONY STR-DA 1200 ES-ért 50-70 között kérnek, akkor meg szerintem simándi józsef alajos hogy megér annyit a Yamakasi. Az eladhatóság viszont már egy kicsit nehezebben meghatározható.Viszont ennek a témának az igazi "szakértője" nem más mint maga a piac na meg az ő ikertesója a kereslet-kínálat törvénye.
- szabo_pitty
- V.I.P.

- Értékelés: 96
Üdv!
Kérdezném az ár és érték szakértőket, elnézve az itt hirdetett erősítők árait és tudását nézve, az én makulátlan Yamaha RXV 1300RDS erősítőm titán színben, megér 45.000Ft-ot?
Szerintem, meg.
Erősítő: Marantz SR7005, Hangsugárzók: Monitor Audio Silver 200, Silver 50, Silver C150, Jamo SW505E, Magnódeck: Yamaha KX-390, CD: Marantz CD5000, LP: Technics SL-BD2, BD: Pioneer BDP-LX58, TV: LG42LF652V, Hangfal kábel: Monitor Atmos Air 309 Cu, IC: KáCsa KCO-IS100 Média-lejátszó: Dune HD Base 3D
Üdv!
Boldok Új Évet Kivánok Minden Házimozi Rajongónak !!
-
Vendég
Ha jól tudom erre két pár frontot is lehet kötni.
Nem dugtad be véletlenül a másik kettőbe?
A távon van egy PSKR A/B kapcsoló - ezzel lehet választani a frontok között.
Köszöntem!!! Ott a pont.
- Muszklismick
- V.I.P.

- Értékelés: 229
Sziasztok,
a marantz 5006 hm erősítőmön a front hangfalak nem szólnak és a mérőmikrofon is azt jelzi ki, hogy nem találja őket. A többi csatorna rendben van. Van egy stereo erősítőm amire auxon viszem a jelet a marantzból és így szólnak a frontok.
Elképzelhető, hogy a HM-n valami tönkrment a hangfalcsatiknál?
köszi üdv Laci
Kösd vissza a sztereó erősítőről a mozierősítőre a frontokat hogy lássa őket amíg a mikrofon beméri a rendszert
-
Vendég
Sziasztok,
a marantz 5006 hm erősítőmön a front hangfalak nem szólnak és a mérőmikrofon is azt jelzi ki, hogy nem találja őket. A többi csatorna rendben van. Van egy stereo erősítőm amire auxon viszem a jelet a marantzból és így szólnak a frontok.
köszi üdv Laci
Ha jól tudom erre két pár frontot is lehet kötni.
Nem dugtad be véletlenül a másik kettőbe?
A távon van egy PSKR A/B kapcsoló - ezzel lehet választani a frontok között.
-
Vendég
Sziasztok,
köszi üdv Laci
- lehasznalo
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 1
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Denon 1912-n szeretném átállítani a vágásokat 5.1-re/2.0-ra, mert amit magának állított be az Audyssey az egy kalap k...
A mélyet 7 méterre írja, holott csak 3-ra van, levette -12db-re -6ra szeretném visszatenni kb.
A frontokon levette a hangot 63hz-nél -15db-re, gyakorlatilag semmi mélye nincs, a következő 120hz-nél -5db-re állította magát.
Ezt már a szub megvétele előtt is eljátszotta, hogy ennyire levette a mélyet, sztereóban zenénél borzalmasan nincs mély.
Ezeket a beállításokat hol tudom elvégezni az AVR-en, mert jelenleg minden csak megtekinthető és nem belenyúlható.
Köszönöm előre is a segítséget.
DENON AVR-1912
Rubicon RP16
PolkAudio PSW125
Samsung UE40D6100
Dune 101
Nem létezik!
Ebből az árkategóriából nekem a Sony erősítők tetszettek. 2400/3500-at érdemes meghallgatnod.
Ami csak mozira jó választás az Onkyo 806.
Sajnos ebben a kategóriában vagy sztereóra kell, vagy mozira.
Köszi. Akkor max marad a Pio továbbra is a frontokat hajtva pre-out-ra kötve. Csak akkor annak az árát nem lehet visszaforgatni
Onkyo-ban inkább a 60x-es sorozattal szemeztem (szintén fent említett ok miatt )
-
Vendég
Sziasztok,
elnézést ha hülyeséget kérdezek, akkor kéretik ignorálni, csak igazából nem volt kedvem sem időm az összes bejegyzést végigolvasni,
azt sem tudom jó helyen kérdezek-e
Szóval lenne nekem egy Pio A400-as erősítőm, csak mostanság nagyon keveset hallgatok zenét, ha be is van kapcsolva inkább házimozinál
egy Yamaha DSP-E492-vel a frontokat hajtja. Mivel beszerzésre kerül egy szép nagy lapostv, szeretnék venni egy házimozi erősítőt is
és akkor már valami hdmi-set ami hd formátumokat is támogatja - hogy legalább lejátszani, megszólaltatni meg tudjam, ami van/lesz.
A kérdés a következő: 100e Ft körüli árkategóriában létezik ilyen, ami zenében is mondjuk a Pio A400 körül lehet hangminőségben?
Köszi,
Robi
Nem létezik!
Ebből az árkategóriából nekem a Sony erősítők tetszettek. 2400/3500-at érdemes meghallgatnod.
Ami csak mozira jó választás az Onkyo 806.
Sajnos ebben a kategóriában vagy sztereóra kell, vagy mozira.
Sziasztok,
elnézést ha hülyeséget kérdezek, akkor kéretik ignorálni, csak igazából nem volt kedvem sem időm az összes bejegyzést végigolvasni,
azt sem tudom jó helyen kérdezek-e
Szóval lenne nekem egy Pio A400-as erősítőm, csak mostanság nagyon keveset hallgatok zenét, ha be is van kapcsolva inkább házimozinál
egy Yamaha DSP-E492-vel a frontokat hajtja. Mivel beszerzésre kerül egy szép nagy lapostv, szeretnék venni egy házimozi erősítőt is
és akkor már valami hdmi-set ami hd formátumokat is támogatja - hogy legalább lejátszani, megszólaltatni meg tudjam, ami van/lesz.
A kérdés a következő: 100e Ft körüli árkategóriában létezik ilyen, ami zenében is mondjuk a Pio A400 körül lehet hangminőségben?
Köszi,
Robi
- Muszklismick
- V.I.P.

- Értékelés: 229
NAD T787-ről keresek olyan belső képet amin látszik a tápegység is.
Ha valaki tudja megírhatná mekkora a 2 toroid trafó benne.
Fodesz & RZoli
Köszi a választ/tippet!
Amit kellett be tudtam állítani, meg vagyok nélküle, de meglapul elég sok kis apróság is a menükben amivel jó lenne majd képben lenni.
PC hangkártyával, kommersz Monitor Audio szett, lomis PA végfokok, DIY szub, hullámos talján vászon, porszívó hangú mókolt PD F22