Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Dvd gyűjtemény képekben

Igc
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 52

Dvd gyűjtemény képekben

Hozzászólás Szerző: Igc »

Gratulálok mindenkinek! Idén nekem még jönni fog pár hiánypótló kiadvány..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline

Schumy1
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 4

Dvd gyűjtemény képekben

Hozzászólás Szerző: Schumy1 »

2.

TV: Panasonic TX-P42U20E DVD: Pioneer DV-410V-K
HÁZIMOZI: Panasonic SA-HT 15 DVD RECORDER: Panasonic DMR-EH50
MOBIL: Nokia N8 Dark Grey

Schumy1
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 4

Dvd gyűjtemény képekben

Hozzászólás Szerző: Schumy1 »

Sziasztok! Mindenkinek grat. az újakhoz, sajnos nagy ritkán tudok venni, de most az xpress akcióban nem hagyhattam ki egy két remek darabot.

TV: Panasonic TX-P42U20E DVD: Pioneer DV-410V-K
HÁZIMOZI: Panasonic SA-HT 15 DVD RECORDER: Panasonic DMR-EH50
MOBIL: Nokia N8 Dark Grey

elisha
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1061

Dvd gyűjtemény képekben

Hozzászólás Szerző: elisha »

Bövült kerülj szimkronba szerzeményeim ritka darabokkal is az elmúlt hetekből!
Sivatagi cápák borítóján valami fekete folt volt probáltam le szedni de elmosodótt a boritó !

elisha
V.I.P.
V.I.P.

Dvd gyűjtemény képekben

Végre megvan!

Gratulálok hozzájuk !
Az éhezők viadalára kiváncsi vagyok én is !

elisha
V.I.P.
V.I.P.

Dvd gyűjtemény képekben

Értem,csak felháborító hogy még DVD-ért ennyi pénzt el mernek kérni. Aki szenvedélyes gyűjtő és ragaszkodik a régebbi filmekhez simán legombolják pénzel csak mert nyomtatnak neki egy feknit + extra lemezt hogy gusztusosabb legyen. Az az igazság hogy akkor is drága ma 5-6 ezret kérni egy DVD-ért,mikor ebben az árban a kékek is újban érhetőek el. Nem hiszem hogy kiadták BD-n a Vörös zsarut itthon pl,de külföldi kiadás tuti van,akár magyar felírattal is...

Ezeket nem is adták ki nálunk Vörös zsaru nem is tudom megjelent- e europában ! A bosszú börtönében Blue-n is csak amerikábában jelent meg ! Szinkron vagy felirat hiányában meg nem látom értelmét külföldről beszerezni Az áruk azért ilyen magas mert be szerezhetetlen kiadványok régóta nem kaphatók kereskedelmi forgalomban Pl fodesz nézd meg :1 forintos aukció Vörös zsaru mennyiért kellt el !http://zene.vatera.hu/film/dvd/akcio/vo ... 95423.html

hellboi
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 1

Dvd gyűjtemény képekben

Hozzászólás Szerző: hellboi »

Végre megvan!

fodesz
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5164

Dvd gyűjtemény képekben

Hozzászólás Szerző: fodesz »

Tudom de sajnos ennyi az áruk ha ilyet akar az ember de az enyémek viszonylag még jó árban voltak nagyon többet nem is adtam volna értük már én se , ettől többet szoktak kérni egyes példányokért !

Értem,csak felháborító hogy még DVD-ért ennyi pénzt el mernek kérni. Aki szenvedélyes gyűjtő és ragaszkodik a régebbi filmekhez simán legombolják pénzel csak mert nyomtatnak neki egy feknit + extra lemezt hogy gusztusosabb legyen. Az az igazság hogy akkor is drága ma 5-6 ezret kérni egy DVD-ért,mikor ebben az árban a kékek is újban érhetőek el. Nem hiszem hogy kiadták BD-n a Vörös zsarut itthon pl,de külföldi kiadás tuti van,akár magyar felírattal is...

pégyé
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 413

Dvd gyűjtemény képekben

Hozzászólás Szerző: pégyé »

Sziasztok kedves DVD-gyűjtők.
Figyelemmel kisérem a gyűjteményetek alakulását, gratula hozzá.
Tudtátok hogy ezen DVD volt az "Az első magyar DVD" ? -ugy 2000. év tájékán.
Ez még az eredeti, a boritó jobb alsó sarkában lévő , magyar zászló fehér szinébe irva.
További sok sikert a gyüjtögetéshez.
( én a 400. darabnál döbbentem rá, hogy fékeznem kell a szenvedélyemen.)

elisha
V.I.P.
V.I.P.

Dvd gyűjtemény képekben

Valóban ritkaság mindkettő ebben a formában meg kell hagyni! Grat!

Baszki az ára....

Tudom de sajnos ennyi az áruk ha ilyet akar az ember de az enyémek viszonylag még jó árban voltak nagyon többet nem is adtam volna értük már én se , ettől többet szoktak kérni egyes példányokért !

elisha
V.I.P.
V.I.P.

Dvd gyűjtemény képekben

most néztem vaterán, árulnak lk-s vörös zsarut és bosszú börtönébent egyben 20000-ért, ez azért nagyon durva, te még viszonylag olcsón megúsztad

nekem nagyon bejön az amerika szépség szinkronnal, csak így láttam már többször is és megszoktam, mindig jókat nevetek rajta
sajna így csak egy csúnya-verzió van meg dvd-n

Igen azt láttam én is borzasztó ennyit én se adtam volna értük ! Mikor először szembesültem pár éve hogy milyen áruk van nem hittem meglesznek valaha , sokáig kerestem is őket jó árban legyenek de szép állapotban is ! Most viszont a Bosszú börtönében legendák klubja van fent fekni nélkül http://zene.vatera.hu/film/dvd/egyeb/a_ ... 4.htmlMost már csak az Lk kiadványok közül Az elcserélt gyermek hiányzik nagyon erre még áldoznák szintén bizonyos keretek közt !
Az amerikai szépséget régen láttam szinkronnal nekem a szinkron nem létfontosságú így ki bírom hogy feliratos

fodesz
V.I.P.
V.I.P.

Dvd gyűjtemény képekben

Sziasztok !
Bocsi a képek minősége miatt !
ünnepi ajándékaim hozta

Valóban ritkaság mindkettő ebben a formában meg kell hagyni! Grat!

Bosszú börtönébent 5500 FT
vörös zsaru 6000 ft

Baszki az ára....

Posza
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 274

Dvd gyűjtemény képekben

Hozzászólás Szerző: Posza »

Mai szerzemények:

AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.

ibra
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 32

Dvd gyűjtemény képekben

Hozzászólás Szerző: ibra »

Köszi
Nem titok végülis! szép gyűjtöi állapotban van mind kettő !
vörös zsaru 6000 ft
A szépség megjelenhetne de nem hiszem kiadják nekem a szinkron létfontosságú és mivel nagyon jó áron volt le csaptam rá ő is szép állapotban van a többi közül egyedül Honey tékás de még jó állapotú ez is volt a legolcsóbb!

most néztem vaterán, árulnak lk-s vörös zsarut és bosszú börtönébent egyben 20000-ért, ez azért nagyon durva, te még viszonylag olcsón megúsztad

nekem nagyon bejön az amerika szépség szinkronnal, csak így láttam már többször is és megszoktam, mindig jókat nevetek rajta
sajna így csak egy csúnya-verzió van meg dvd-n

elisha
V.I.P.
V.I.P.

Dvd gyűjtemény képekben

nem fontos a szinkron akartam írni

elisha
V.I.P.
V.I.P.

Dvd gyűjtemény képekben

gratula elisha :taps:

ha nem titok mennyiért vesztegették a az lk-s vörös zsarut és bosszú börtönébent? illetve milyen állapotban vannak?

az amerikai szépséget kiadhatnák már szinkronnal, venném is egyből

Köszi
Nem titok végülis! szép gyűjtöi állapotban van mind kettő !
vörös zsaru 6000 ft
A szépség megjelenhetne de nem hiszem kiadják nekem a szinkron létfontosságú és mivel nagyon jó áron volt le csaptam rá ő is szép állapotban van a többi közül egyedül Honey tékás de még jó állapotú ez is volt a legolcsóbb!

ibra
V.I.P.
V.I.P.

Dvd gyűjtemény képekben

gratula elisha :taps:

ha nem titok mennyiért vesztegették a az lk-s vörös zsarut és bosszú börtönébent? illetve milyen állapotban vannak?

az amerikai szépséget kiadhatnák már szinkronnal, venném is egyből

elisha
V.I.P.
V.I.P.

Dvd gyűjtemény képekben

Sziasztok !
Bocsi a képek minősége miatt !
ünnepi ajándékaim hozta (igazából ősszel vettem őket de megkoronázzák az évet számomra !)
LEGENDÁK KLUBJA KÜLÖNLEGESSÉGEK VÖRÖS ZSARU , BOSSZÚ BÖRTÖNÉBEN

elisha
V.I.P.
V.I.P.

Dvd gyűjtemény képekben

Universal és Dreamworks különlegességek !

elisha
V.I.P.
V.I.P.

Dvd gyűjtemény képekben

Az igazság az hogy ha megjelenik egy új film az DVD-n sem olcsó.Láttam a Fehér Pokolt DVD-n 3490-ért is vagy a Csempészek című filmet 3190-ért DVD-n BD-n 4999 volt. Ráadásul az adás-vételben még mindíg árulnak többezrekért DVD filmeket. Árban nem túl nagy a különbség,viszont kép illetve hang téren jelentős.

Így van de sajnos ahogy ibra is említette így nálunk is városban nem lehet Blue filmeket kapni tehát rendelnem kellene ha ilyet akarok ! meg amit sajnálok nem minden jelenik meg Bluen pl:Tükröm tükröm engem nem érdekel de lehet valakinek ez kedvence csak hogy új filmet említsek de lehetne régi filmek közül sok van ami még nem jelent meg de én kedvenceimet sajnálom azokat megvenném már csak azért is hogy ki próbáljam a Bluet ! igaz tavaly láttam a Lírában jó párat régebbi filmek és 5500 ft -os áron! Eredeti áron én is ritkán veszek dvd-t én idén 2-3 filmet vettem eredeti áron inkább aukciós oldalakat figyelem hátha ki lehet fogni olcsóbban illetve régi filmeket vadászok már olcsóbbak ! Amire gondolsz az " Ráadásul az adás vételekben mindig árulnak több ezrekért dvd filmeket " igaz de a ritkaságokra

ibra
V.I.P.
V.I.P.

Dvd gyűjtemény képekben

Igc,ibra gratula a filmekért! ibra szép kis pakkot szereztél be,nem semmi!A Batman így király ha mind együtt megvan!
Ha már Batman akkor... ...

igen-igen, ez se csúnya grat :taps:
biztos ütős lehet, ha bd-znék akkor ezt tuti megvenném

ibra
V.I.P.
V.I.P.

Dvd gyűjtemény képekben

Az igazság az hogy ha megjelenik egy új film az DVD-n sem olcsó.Láttam a Fehér Pokolt DVD-n 3490-ért is vagy a Csempészek című filmet 3190-ért DVD-n BD-n 4999 volt. Ráadásul az adás-vételben még mindíg árulnak többezrekért DVD filmeket. Árban nem túl nagy a különbség,viszont kép illetve hang téren jelentős.

én is elég ritkán veszek eredeti áron dvd-t, a szerdai csomagból csak a sötét lovag volt 3800 és a king doboz 2800 de ezekért nem sajnáltam a pénzt, meg ugye a king gyűjtemény 3 filmet tartalmaz, tehát kevesebb mint egy ezres darabja+ van egy szép doboz is

a többiből meg csempészek volt 1900 ft-tal a legdrágább xpress napi akcióban, a többi 900-1500 között volt, nekem ennyit bőven megértek

bd terén meg nálunk itt vidéken nagyon gyér a helyzet, alexandrába és tescoba járok rendszeresen de nem árulnak bd-t
így jobban belegondolva csak a sparban láttam bd-t kalocsán, újságmellékletként, tehát ha gyűjteném akkor csakis online boltból vagy kéz alól tudnám beszerezni amit ugye több csomag esetén (xpress, vatera, eladó bd topic stb.) még szép összeget kéne letejelnem plusszba szállításként, mert ugye úgy szokott lenni hogy nincs minden egy helyen ami kéne

fodesz
V.I.P.
V.I.P.

Dvd gyűjtemény képekben

hellboi
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 1

Dvd gyűjtemény képekben

Hozzászólás Szerző: hellboi »

Plusz én a kedvenc látvány filmeket venném meg jó áron...

T-Tboy
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 174

Dvd gyűjtemény képekben

Hozzászólás Szerző: T-Tboy »

Akik esetleg még nem ismernék ezt az oldalt: www.dvdbluray.hu
Itt is van pár jó dvd és blu-ray film.

Válasz küldése

Vissza: “Galéria”